Svar:

anna om Koppla hundjäveln!!:
koppla ungjävlarna istället för att klaga på hundar! har man ungar så får man väll som förälder ha lite koll på sina ungar??? ska man börja tänka på att anmäla hit och dit, så kan man lika gärna låsa in sig i ett hus långt i skogen där man varken ser eller hör någon! sluta klaga på hundarna, och ha koll på era ungar istället!

Svar:
Men Lyssna på dig själv! Du har inga barn va? men jag gissar på att du har hund. Vi älskar våra barn lika mycket som du troligtvis älskar din hund. Men nu var det faktiskt så att denna hund var ingen liten hund men väldigt ung. Dessa flickor var 3åringar som VAR Med sina fölädrar ute på gården och cyklade!! Tycker du att vi ska ha koppel på våra ungar och springa brevid dem? OM de är några som kan släppas lös i skogen så är det väl hundarna, där kan dem springa och nosa och hoppa hur mycket dem vill, är svårt att ta med cykeln ut i skogen. Men självklar så kan man från båda håll hålla koll? Men är man inne på en gård så BÖR man ha hunden kopplad finns människor som är livrädda för hundar och det är inte särskilt snällt att busa en hund på dem då, och sen säga att han bara vill hälsa.. Vet man att man inte har hundra ply på hunden så BÖR man ha den kopplad tills den lärt sig att lyda, eller? 
   
Anonym om Koppla hundjäveln!!: hehe ja fattar inte varför man ska gå runt och irritera sig på folk för... de va säkert inte så att hundägaren ville att den skulle hoppa upp på flickan... då e de ju fan mer illa när när ett barn blir mobbad ut av en idiotisk unge... där kan vi ju snacka om att man ska ha lite koll på sina ungar istället för å klaga på en hund som säkert bara ville hälsa.

Svar: Nej, självklart ville hon säkert inte det. Men hon gjorde inte särskillt mycket för att hämta hunden utan stod en bit bort och ropade på den, vilket hunden totalt ignorerade. Absolut, det finns många saker som är svårt kriing barn som man borde göra något åt, men de var inte riktigt de som mitt inlägg handlade om, eller hur? 
Även om hunden bara ville  hälsa så lär denna flicka vara livrädd för hundar en tid fram över (vet jag av egen erfarenhet). Dessutom tror inte jag att om du ville hälsa på någon, om vi nu ska jämflra djur med människor, så hoppar du på den och jagar han/henne om han/hon inte vill hälsa tillbax?


Kommentarer
Soppe - Nicole's morsa

Meeh, va irriterande. Klart man ska ha koppel på hundar! Såklart anonymt också

2010-07-19 @ 11:24:43
URL: http://sbergdahl.blogg.se/
Mirra

Man får ju inte heller ha hundar lösa förutom vissa månader eller har jag helt fel?

Och om en hund ska vara lös så gäller de för fan att ha pli på hunden med! Den ska komma direkt man ropar och den ska då tusan inte hoppas på annat folk! Håller helt med dig Jessica! Puss och kram!

2010-07-19 @ 14:17:15
URL: http://www.tigerflikkan.blogspot.com
Malin, mamma till Jamie!

Håller med dig! Det finns ju en anledning till att man har koppen till hunden och inte till sina barn :)

2010-07-19 @ 17:25:03
URL: http://mmylove.blogg.se/
frida-ungmamma

haha vilken idiot. kram

2010-07-19 @ 20:03:36
URL: http://kessielicious.blogg.se/
Marika

Så sant, det är jue faktiskt koppeltvång!

2010-07-19 @ 23:25:46
Kajsa

vänta här nu. STOPP! Vad är det för idiot? Bara för att man har hund är det ingen rättighet att den ska vara lös! Om barnet sprungit fram till hunden och hunden då hoppat på barnet hade det avrit annorlunda, men nu var det inte så! jag fattar inte hur man tänker? Koppel på barn? Barn är inga djur, det är hundar! nej, fy faaan vad upprörd jag blir! Och jag har varit hundägare hela mitt liv! Det har inte med saken att göra, jag älskar hundar, men ha dem kopplade om det är andra i närheten ( Speciellt om man är på gården) om man inte har sån pli på hunden att den inte springer iväg. Dessutom som du tar upp Jessica så är det inte bara barn, man kan vara hundrädd om man är vuxen också, Att se en lös hund sprinbgades om man är hundrädd kan inte vara kul. nej, den där anna ska nog varken ha hund eller barn eftersom att hon inte verkar ha ngt vett i skallen! punkt slut!

2010-07-20 @ 15:10:49
URL: http://kajsarosander.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0