Första inne =)

Jag höll på att DÖ! Fy fan så jobbigt de var under de första 40 minuterna. Vi körde kanske inte länge på varje station men var många benstationer på rad oxå dessutom. Men tog i för allt vad jag orkade för viste att vi skulle få spela sen och för varje jag gör så är de ett steg närmre mitt mål :)

Honken och jag började med Sit-ups staionen vidare till -> bänkböj? - Man står jämfota på bänken hoppar ner emd fötterna på varsin sida om bänken och sen ner med rumpan i bänken och jämfota hopp upp på bänken igen (upprepas). -> högaben på mjuk matte -> upphopp -> armhävningar -> step-up.. Detta körde vi 2 varv 30sek på varje station. Kanske låter lätt och kort tid men dra mig ...  vad jobbigt de var.

Som sagt ovan så kämpade jag ALLT och var helt död då varven var klara, då säger T (tränarn som är min pappa) att nu ska vi köra kondition en liten stund bara innan match. Jisses tänkte jag men de på skakiga ben så ställer sig 2 grupper på ena kortsidan och en på andra. Ena gruppen börjar springa från den sidan med 2 grupper och när dem slagit i väggen på andra sidan så sticker de laget som står där osv. detta körde vi så vi sprang fullt i kanske max 30sek/grupp och jag kände att de var fan allt jag orkade..

De snurrade redan nu och då säger T nu ska vi bara köra en gång till men då ska ni springa till mitten av andra halvan och vända ner till mitt linjen "typ" vända och köra ända ner till väggen igen... Jag kände hur det vart blodsmak i munnen och att de bara vart värre och värre med seendet. Ena tjejn frågar hur jag mår, men jag vägrar att ge mig så sprang hela skiten 5 spelare hade gått av och jag är så jävla stolt att jag INTE var en av dem. Jag ska klara de här och att ge upp det är inte de nya jag.. Dessutoom såg jag Kajsa stå där brevid mig och peppa som hon gör på spinningen.. SÅ kajsa du var med mig fast du inte var där!! haha..

Efter de körde vi lite teknik för att hålla hjärnan på plats men här svartnar de helt och pappa tar över så jag får gå och dricka lite mer vatten. Men gör mina teknikövningar då pappa kastat klart till honken.

Sen spelade vi och jävlar vad roligt :) Vi var ett lag som var "de nya" ett "de bra" och ett "krigarna".

Jag vart så klart placerad i det Nya tillsammans med Josefin (gäst från Rimbo) Honken, och sen för att fylla ut två från fsk Tina och Frida. Vi var jävligt nära att slå de laget som visade sig vara de starka i FSK. Såå nära säger jag bara, hade varit roligt att få spöa dem.. Hehe!! Känns kanon inför cupen, hoppas abra vi blir uttagna :)

Har haft träningsverk i 2 dagar efteråt nu men imorgon (Lördag) så blir det spinning och gymet :)

Onsdag-Fredag!

Jaa vart ska jag börja tror vi börjar med Onsdag dag. Linda (Honken), Jag och Liam åkte till Thuns och shopade lite.. Hittade massa fina julklappar till min Jimmy! Jag var så nöjd att jag nästen ville att han skulle öppna dem då jag kom hem.. Haha men som tur var så ville inte han de :) Så nu är nog snart alla julklappar klara åå de känns SÅ BRA! På kvällen drog vi och tränade (läs i ett annat inlägg). I går (torsdag) så var jag helt slut men Kajsa drog mig ut för vi skulle fixa gymkort på Actic. Men hon hade glömt tala om för mig att man car tvungena tt lämna ut kontouppgifter och jag kan dem inte i huvudet så fick gå upp och fixa de idag istället. Men vi tog en lunch nere på stan och sen strosade runt och kikade lite :D Igår kväll så vart de en promenad med mamma så Jimmy fick lite egentid hemma och kunde göra vad han kände för.. Vi gick ner mot stan för jag skulle lämna två hyrfilmer på hemmakväll.. Bröderna ringde och vi var tvunga att ta oss till Polisstationen där dem skulle fixa pass åå då en är minderårig (17) så då fick mamma legitimera sig då han saknar idkort helt. Hem och sen massa MYS i soffan framför Robinson innan de vart sängen då vi alla 3 var ganska trötta :D

Idag så var jag upp till Actic igen för att fixa kortet så nu är de gjort och kajsa och jag drar nog på ett pass redan imorgon :) förresten någon som läser som går där uppe??

Nu så ska jag äta lite lunch och sen ska Liam få han med :)

Ikväll så ska Jimmy in på RocketRoom så blir själv hemma men är Idol så jag överlever nog :D

Ha en toppen fredag!

Urladdad

Har känt mig helt färdig idag. Men orkade nig ändå ut för att träffa Kajsa och Melvin. Men nu ligger jag i sängen och känner mig helt urladdad då Liam bestämt att vi skulle upp och leka 6 på morgonen :/ men men var bara att gnida ut ögonen och gå upp :) men så nu tänkte jag säga god natt, så får det bli ett längre inlägg imorgon! Natti natti :)

Panik!

Gaah får panik av tanken på att jag måste ut och röra på mig hela tiden.. Men är förkyld och har ont i halsen så känns inge bra att slänga ner lillen i vagnen och gå en lånng promenad.. Neej, pratade med Kajsa nyss och aa vi får köra hårt från och med torsdag.. jag skulle vilja hinna med ialla fall 2 spinninpass denna vecka. :) Hoppas bara halsontet går över :/

Kram på er

Dagens morgon!

Vilklen morgon! Jimmy försov sig, jag vart väckt av målarn vid 8 tiden. Joo Liam sov fortfarande då hon kom, skönt men fel dag då dem kommer hit och håller på.. Men är ju bara veckan ut så hoppas att han bjuder på flera sådana tillfällen :D

Vi började göra oss i ordning för babysimet men precis då jag börjat rulla mot Rimbo får jag ett sms av simläraren att de är inställt för att vattnet var för kallt. :( Så då åkte vi ut till Pappa Jimmy på jobbet och gjorde honom sällskap vid lunchen.

Nu ligger Liam och leker på golvet men tvättpåsen och jag håller på att pyssla med hur tavlan ska se ut men måste kapa en bräda sen så :D Pratat med bror så får låna hans projektor så nu ska de bli fiint :)

Neej, Nu ska Liam äta lite :D

Tack RSK!

Jaa var ju ett bra tag sen jag skrev under kategorin fotboll. Är ju så att de inte blev så mycket fotboll förra säsongen och denna säsong så missade jag ju halva! Men denna säsong vart ännu mer än vad jag hade bestämt innan. Mitt mål var 1 kanske 2 matcher, men dåligt med folk som de var i RSK så spelades halva säsongen och efter 2 matcher så stod jag från start och spelade hela matcher. Hum, tänker ni antingen är tjejen grym eller ett dåligt gäng.. Nej varken eller!! Rsk har haft en väldigt tung säsong med dålig närvaro på träningarna och klassen på spelare kanske inte är den bästa MEN "med hela 9 gravida och minst lika många skadade", som vår tränare sa så är de svårt att tro att säsongen skulle vara lätt. De tappra spelare och tränare som faktiskt tagit sig ner trots tunga motgångar och kämpat för blå/vitt bör ha en eloge och inte klassas som dåliga spelare.. Är ju så att dessa spelare har gjort de mesta för att få komma ner till Rådmansö Schakt Arena för att få lira boll med underbara tjejer, är ju dem som är Rsk Damlag. Vist jag älskar kanske inte alla och tycker vissa borde göra något helt annat men DEM är ändå där och ställer upp, de är vad som kallas att ställa upp i vått och torrt för sitt lag/klubb!

Jag är en av dem som varit borta i 1 år och kommit tillbax med flaggan i topp och varit nere trots att min son var endast 2 månader då jag började igen. Men nu är jag inte ute efter att ni ska tycka att "vad duktig hon är" eller något sånt utan de jag vill nå fram till är att ALLA offrat exakt lika mycket dyrbar tid som vem som helst. Så vad man än har haft för ursäkter så planerar man inte i tid så blir de som i RSK att spelare försvinner "no where". Nu menar jag inte att RSK skulle ha planerat utan att spelare skulle varit ärliga och sagt att jag kommer hellre satsa på .... än att kanske vara där varje gång. Men att bara hoppas av utan att informera dem som tagit ett stort ansvar att leda laget, är i mina ögon SKIT! Tänk dig att planera ett party som alla är jätte positiva till men sen skita i att höra av sig och inte dyka upp, skulle du inte bli besviken? All tid är lika viktig under planerandet som vid utförandet..

Nu i år kommer jag att tacka för deras tid och den chans som Rsk som klubb och de tränare har lagt ner för att JAG ska få spela fotboll. Rsk är min modersklubb och kommer alltid att vara den roligaste klubben jag spelat i men allt har sin gräns och nu är det dags att testa mina vingar lite och testa mig som fotbollsspelare.

Så stort TACK för allt och jag hoppas att vi ses igen :)

Laddar för ikväll!

Liam somnade nyss på mitt bröst då vi satt och mös framför tv:en. Så la ner honom i sängen precis och nu sitter jag här och tänkte berätta för er vad min dag för med sig..

Marikas Syster var här nyss (målarn) och har nu börjat med de andra rummet som skulle göras om :D Så glad för att de blir gjort innan Jul.. Värsta julmyset vi ska ha sen!! Bror ska ju bygga en bar som ska stå här i vardagsrummet plus ett litet drinkbord :) Bar stolar ska köpas in till nästa månad :D ååh kommer bli så bra.. Jaja, tillbax till idag.. Hoppas på att Liam sover en stund nu så vi sen kan gå en promenad med vagnen så jag börjar sätta fart på fettförbränningen igen i min kropp. Sen ikväll så bär det av till Vallentuna och träning :) ska berätta mer i ett annat inlägg om varför jag för flyttat min fotboll så långt bort.

Hoppas på att dem får upp tapeterna idag så att vi inte behöver bo i denna röra allt för länge.. Men misstänker att de kommer ta fram till helgen iallafall för de ska inte bara sättas upp tapeter utan målas i köket och taket i badrummet.. Men så fiint vi kommer ha det sen!! Bara jag som funderar på att göra om min hall själv :D Så svårt kan de inte vara att slänga upp lite färg?! eller? Hjälpte ju Sara med de en gång i tiden men den historien ska vi inte dra upp nu!!!!

Skulle nyss gå in på toan och då small våran lampa där inne, jippi då jag inte var själv i lägenheten utan M,s syster oxå så jaa jag satte mig där i mörket och gjorde mitt behov är ju glad för att hon inte såg något för då hade hon nog undrat om jag var riktigt normal?! Haha öppnade dörren imorse i mjukisdress och inga stumpor så hon mistänker nog redan att jag inte är normal.. haha, är man ledig så är man :)

Tänker inte ens visa er mitt kaous utan bjuder på en fiin bild från myskvällen :)

Kort om helgen!

Då har ännu en vecka gått och tider går verkligen för fort.. Tänk er, 2 månader kvar till Julafton bara.

Idag har dagen gått till att fixa de sista i sovrummet så nu är det klart endast en detalj kvar och den ska jag fixa i veckan :) Är en tavla som jag ska göra själv... återkommer med de! Men sovrummet vart kanon mysigt och man kan inte tro att de är de samma rum. Från orange till en lätt latte känsla :)

I går så var jag helt färdig och måde sådär, så vart bara en kväll hemma framför tv och två hyr filmer. Var och grattade Syrran (Louise) vid 4 tiden oc tror hon gillade blombuketen hon fick :D

Nu så håller jag på och finular på mått på tavlan och snart blir de ensam mamma söker :)


trycket gjorde vi förra torsdagen på familjecenter men hämtade de i torsdags :D

Yes box!

Linda om 5 Månaderskontrollen (BVC):
Så du menar att din son bara får ersättning innan han lägger sig? :O

Sv: Jaa, han får endast ersättning på kvällen och om han skulle vilja ha under natten.. Har du något problem med de? Han får burkmat från 4 månader på dagarna och gröt. Har pratat med min bvc om måltiderna och hon tycker de låter kanon... :)

Dagens: Lycka till nu!

Upp och ner.. De är vad den här dagen har varit!!

Imorse var de upp till Norrbil. Sen vid 10:30 träffa Catrin, mycket mysigt! sen 13:00 HLR-kurs på familjecenter. Hämta hjärtat hos mamma och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli runt 6 så några flikkor kommer och gör mig sälskap för kvällens tv tittande :)

JImmy kom aldrig iväg till jobbet idag för snöplasket som lagt sig över marken. Vi hade redan dåliga framdäck så NIX han fick inte åka en meter med den för mig.. Så nu har han trixat hela dagen för att försöka komma ut till garaget åå hämta vintersulorna. Nu sitter dem på plats och han skulle köra hem sin mamma?!.. Sen kommer han hem med en Pizza till mig :D

Neej, plocka lite innan brudsen kommer :D

Trevlig helg :D

Torsdag

Känns helt okej att de är torsdag idag faktiskt för vad kommer efter torsdag om inte FREDAG!! Men idag så ska vi till Familjecenter och hämta gipsavgutningen av Liams ena hand och fot som vi gjorde förra veckan.. Sen måste jag till Apoteket oxå innan dem stänger.. Lär väl vara på f-center till halv 4 som vanligt och sen kommer ju Jimmy hem vid 4 :) Sen hoppas jag på en lugn kväll framför tv:en :D hehe!!

Liam somnade nu så ska passa på att hänga tvätt :/ Boring men måste ju göras de med..

Kram på er

5 Månaderskontrollen (BVC)

Jaa igår var vi på BVC för en månadskontroll och sen för vaccination. Det gick jätte bra och Liam har ni börjat plana ut sin viktkurva vilket känns kanon efter som han inte ens har börjat krypa. Han ligger och "simmar" på golvet och blir skit förbannad då han inte kan ta sig fram till leksakerna. Liam är oftast glad och ler alltid åt Karin när han ser henne.. Så att han verkar må bra visar han tydligt :)

Jaa vad som har hänt sen sist jag skrev om hans utveckling så är det säkert tusen saker men är ganska svårt att skriva ner dem så här...

- Han rör sig otroligt mycket mer än innan och man får absolu inte sitta still då man håller i honom.

- Han möter ALLA med ett stort smile som säger "hej".

- Han är väldigt snabb på att få tag i saker t.ex. bordsduken som han mer än gärna drar i eller andra saker som ligger framför honom överallt..

- Snuttefilten måste vara med och han kan verkligen gråta tills vi ger honom den ibland, med andra ord han vet vad han vill.

- Han har börjat att trycka sig bakåt när han inte vill saker och kastar bak huvudet.

- Man ska gärna busa med honom 24/7 men de är bara underbart :)

- Att åka vagn är ett riktigt sömnmedel synd bara att inte mamma får plats där i oxå.. haha!

Språkmessigt är svårt..

Är mycket; Maaa, öhaa, Mmmmm, ööhhmm osv.. :) Iband låter de faktiskt som mamma även fast han inte vet vad de är han utrycker men endå :)

  Liams utveckling        
           
Datum   Ålder, år, mån Vikt Längd cm Homf
           
100512 BVC 23:22 3.020 50 33
100515 BVC 3d 2.995    
100521 BVC 1v2d 3.250   34,2
100527 BVC 2v1d 3.390   35
100602 BVC 3v 3.740   36,7
100614 BVC 4v5d 4.475 53 36,8
100630 BVC 7v 5.645 55 38
100712 BVC 8v5d 6.340 57 39
100728 Läkaren 11 V 7.165    
100809   12v 5d      
100818 BVC 3m 6d 8.350 59,5 41
100923 BVC 4m 11d

9,885

63 42,3
101020 BVC 5m8d

10,480

65 43


Jaa vår lilla skrutt växer men de är så skönt att han inte ökar så mycket i vikt längre som han gjorde i början.. Vi har mer fasta matrutiner nu och har slutat med ersättning på dagarna (han får endast då vi är iväg på något). Ananrs så är det Frukost vid 8. Lunch vid 12 mellanmål vid 2 halv 3 middag runt 5-6.. sen en stor ersättning (150) vid 9 sen natti natt :D

Neej, nu ropar han nig på mig så måste sluta :D

kram på er


Soffhäng

Kämpat med Liam en stund innan han somnade.. Han har fått sprutor idag, men det gick bra :) dock tror jag han fick lite feber innan han somnade nyss.. Jimmy och jag sitter i soffan och tittar på arga snickarn :) tidigare idag så var jag och Liam på BVC han vägdes och mäte längd men lägger upp statistiken imorgon.. Träffade även Jessica A idag, dikade och gick en promenad jätte mysigt. Sen jan jag skvallra lite om att dem håller på att göra om här hemma :) så snart har vi nya tapeter och färger på väggarna i sovrummen :) neej nu ska jag mysa men älskling min en stund innan det är dags att hoppa i säng :)

Vem är du?

Ja som rubriken frågar så är jag ganska nyfiken på vilka ni är som läser så tänkte ni kunde få svara på 3 frågor.. 1. Vem är du? 2. Vad tycker du om min blogg? 3. Hur hittade du hit?

Måste bara få bjuda på lite bilder!

  

 



 

 

Ooh Noo!!

Bilderna som togs på dopet med min kamera vart de något fel med inställningarna på kameran så alla bilder är jätte ljusa.. Är mitt fel inte den som tog! Men därför vill jag gärna ha alla kort som ni andra tog under dagen :) Vore så snällt! :D

det är för att Liam ska kunna kika i ett album sen och se alla fina bilder :D

Dopet: 16 Oktober 2010




Dagen startade vid 07:00 då vi alla duschade eller badade för att sedan bli lite fina inför den stora dagen i Liams liv. Åkte till församlingshemmet till halv 10 och började små pyssla med de som var kvar. Farmor och farfar kom och hjälpte till med kaffekokningen och serverngsbordet. Efter ett tag kom öven Liams gudmödrar och Kajsa och Daniel (Milians Gudfar). I väntan på resten av folket så passade vi på att byta om och fixa facet. Sara och Ronnie kom tillslut och då var det lite smått stressigt att få ut programet för dagen till gästerna som redan hade börjat ta sig in i kyrkan, så var kanske bara ett 20-30tal som fick tyvärr. Men om de är någon som läser detta och gärna vill ha ett program i efterhand så finns de här hemma hos mig, bara att säga till :D



Väl i kyrkan så börjar nerverna komma igång men försvinner så fort vi börjar gå mot altaret och dopfundet. Jag måste bara säga att hon som sjöng på vårat dop (Hannah) är nog en av dem grymaste jag hört.. Jädrar vilken fiin röst och sen vart de ju lite extra känslor då hon sjöng låtarna vi valt för detta tillfälle :)

Stunden i kyrkan var underbar och var faktiskt nära på att släppa tårar några gånger. Man blev ju inte mindre lessen för att Liam skrattade och log nästan hela tiden och små pratade med prästen då vi skulle välsigna honom :) Min lilla plutt :D Liam har även fått dem bästa människorna som förebilder, Faddrarna: Mattias Wahlqvist, Linda Pettersson och Sophie Dolph.. Tack för allt ni gjorde den dagen :) Utan er hade de nog varit mer kaous en va de redan var :)

  

Efter kyrkan så var de fika i församlingshemmet och var nog lite trångt där vid fikabordet för köön var ju värre än ica dan före julafton. Men faddrarna sköte de där exemplariskt och löste de med ett bord till att servera tårta på :) var nog mamma min som kom med iden, hon är så klok hon ;D

Fikat flöt på och ingen behövde snåla för 10 smårgåstårtor och ett helt fik med kakor fanns på plats (utan att överdriva). 4 tårtor och en hel del kakor vart kvar som vi fick dela på och ta med hem, mums!

Liam fick massa fina presenter så tusen tack till er alla :) Inga dubbleter och en salig blandning på sakerna :D


Farmor, farfar, Göran och Kusinerna fattas annars hela släkten!
Nu kan man se det som min mammas sida :D




5 enerationer :)

Gammelfarmor - Mor - Morfar
Mors Farmors Mor
Jag


Tråkigt att vi inte tog kort på Jimmys släkt men vi ska upp dit till nyår så då blir det ett generationskort där med :D dagen var så stressig och han nog med hälften bara som jag ville :/
Men men det blir ett kort senare på hans sida av släkten oxå :D

Dålig träning den här veckan..

Veckan som var så vart de tyvärr inte så mycket träning för den mesta tiden gick åt till förberedelser till dopet.

Men igår (söndag) så han jag med en riktigt sköönt spinningpass där vi körde på lite tyngre den här gången och de känns fiint i benen idag :) Kajsa vi är för jävla bra :)

Vi var ut i Öset igår och jag kunde inte låta bli frestelsen på att kika vad jag vägde, var livrädd för att ha gått upp igen eftersom veckan inte varit den bästa. Men till min förvåning så hade jag gått ner 1 kg till på en vecka :) Jag har satt ett delmål att försöka gå ner till 69kg till jul :) Vore så roligt att få passera 70 strecket innan 2011 kommer upp i kalendern :)

Funderar på att börja mäta runt visa delar på kroppen för att mer se vart jag tappar, vet att andra mammor gör så för att sporra sig själva lite :) Men måste köpa ett måttband först!

Startvikt: 75,4 kg (26/9-10)
Vikt vid inskrivningen: 60 kg

NU: 73,2 (18/10-10)

Totalt: - 2,2 kg

Känns kanon :D

SVAR

elin om Så jävla sköönt!:
var har du köpt liams gråa mössa?
kram

SV: Den gråa mössan med barbaskön är köpt på H&M.. :)

Stress

Mycket inför dopet nu, skriver senare om jag hinner :/

Full fart inget stopp!

Igår var Jimmy ledig och var med till Rimbo för att kika på när vi (läs Liam) badade :) Liam tycker de är så roligt och skrattar massa när han ligger i vattnet :)

Efter de så skulle vi leta skor till Jimmy på skoman här i Norrtälje, men inte ett skit om man inte ville punga upp 1300:- ALDRIG för en timme.. Neej, så vi bestämde oss för att senare åka till Arninge för nu skulle jag ut till Kajsa och ta en promenad :)

Jäclar vad de blåste tur att vi hade någorlunda med kläder på oss. Hon visade vart de var dem skulle bygga hus och nu är jag nog allt lite avis på dem :) Sen gick vi hem till Daniels föräldrar för de är där dem bor nu. Vi satt och pratade skit en stund innan Jimmy kom och hämtade mig igen.

Vi åkte då direkt till Arninge för att se vad skoutbudet var där.. Men vi kom fram till att de inte var värt att köpa "fin skor" för 500-1000:- ¨så fick bli ett par svarta gympa dojjor från stadium outlet. Jag menar dem kan han ju ha efter oxå och är väl ingen som kollar vad fan vi har på fötterna för utom Linda då. Men annars är de ingen som bryr sig..

Väl hemma igen så gjordes de en alldeles för sen middag och sen fotboll. Fotbollen var ju ingen höjdare så vi fastnade för 1:an, där de var mer drag just då.. :) hehe!

Idag så är Jimmy och besiktar bilen innan jobbet, så håll era tummar och tår för att de inte är något fel. Sen idag är uppgiften att vis ka handla ALLT till dopet som är kvar att handla. Allt till tårtorna, dukningen och övrigt fika :) Kommer bli kalas det här, samtidigt som man nu bara vill ha det överstökat så man kan börja fokusera på nästa grej.. ;)

Neej, nu blir det frukost och sen kommer nog Jimmy tillbax för att jag ska köra han till jobbet, för jag måste ju ha bil idag då jag inte vet vart vi ska och handla riktigt.. :)

Så jävla sköönt!

Är ju sjävla skönt nu när jag bestämt mig för att göra det här. Idag har jag gått 6 km på 1h 15min, med barnvagn i Lommarspåret. Det är ju inet direkt plant i det spåret finns endel tunga backar att ta sig upp och ner för :) Men jag är helt klart nöjd eftersom jag inte gått så länge. Jag har som mål att vara ute och gå minst en timme varje dag, men med ett bra tempo då så hinner man en bit :D

Efter man har kört ett sånt race så känns de så jävla bra och jag hoppas att jag håller i det här för då kommer de att ge resultat oxå :D sommaren 2011 är mitt comeback år :D

Imorgon blir det babysim och sen hoppas jag på att hinna med en raskpromenad eller en joggingtur..
Jimmy är ledig imorgon så måste hinna med att hitta ett par skor till honom till dopet.. Vet inte ens vad jags ka ha på mig.. :/ PANIK!! Tror inte jag kommer i klänningen än som jag köpte som morot i sommras för det här dopet.. visserligen har jag inte testat än men vågar itne riktigt heller, är ju rädd för att bli besviken nu när de känns så bra :)

Liam tränar oxå förfult här på golvet :) han vänder sig från mage till rygg och håller på att snurra på alla möjliga sätt och vis :) hehe..


Medans mamma tränar så passar jag på att vila :)

Måndag morgon

ååh är nog första gången jag var så trött i morse att jag inte viste vart jag skulle ta vägen utan satte mig och grät i soffan istället då Liam vägrade sova längre än 6:33 :( Det har inte varit några problem innan att gå upp så i veckorna men nu/idag?! Fy bubblan jag ville verkligen inte och försökte med allt men neej han skulle mysa i soffan med mig som vanligt, men han blir nog trött snart och sover 2 h till så då ska jag passa på jag med. När vi vaknar igen så ska vi klä på oss ordentligt och gå ut och gå min dagliga promenad på minst 1h :) ska bli skönt!!

För sen lär de bara bli soffan ikväll då de är lite program att se eller aa iaf: Det okända!

Liam ligger just nu och leker på golovet pratar och skrattar åt sina saker men börjar bli på gränsesn till gnäll, japp där kom de bara för att jag skrev den meningen. Hum, neej nu blir det till att lägga honom en stund till så de vaknar en glad bebis till 11 :D

Hörs senare mina vänner :D

(tänkte kolla intresset av en frågestund? har ju inte varit så stort intresse innan men tänkte jag skulle kolla med er iallafall? För har lite bloggtorka för tillfället..)


sanningen en morgon som denna :/

Svar till Sofia

Sofia om Lördag & Spinning medium 1:
Duktigt att du är igång! Vad vägde du innan du blev gravid? Vad är ditt viktmål? Skull vara kul att se "före"-bilder nu och sen efterbilder när du nått ditt mål. Lycka till!

Svar: Innan jag blev gravid så vägde jag runt 60kg så är lite tungt just nu med hela 14kg extra! Mitt viktmål är 65 alltså att gå ner 10 kg :) bilder har jag tagit och fotar mig varannan månad men kommer bara lägga upp bildern om jag känner att de är skillnad :) men de kommer säkert dyka upp så småningom :) Tack!

Lördag & Spinning medium 1

Dagen började med att Liam väkte oss med att ligga och prata i sin säng :D Söta unge säger jag bara :D
Vid halv 10 hämtade Kajsa mig och vi drog till Friskis här i norrtälje: dags för spinning. Vi skulle köra ett puls pass men vet inte vad som hände riktigt utan vi hamnade på ett Medium pass och jisses vad vi fick kämpa.. Riktigt sköön genomkörare men imorgon blir det nog träningsverk känner redan i rumpan hur de stelnar.. :) hehe!! Känns skönt att ha kommit igång lite nu och för varje träning jag gör så känns de lite bättre i kroppen. Har kanske inte gått ner så mycket men denna vecka har jag varit hårt på sockersuget och har faktiskt minskat 1 kg :D Men än är resans väg lång till mitt mål..

Start vikten låg iallafall på 75kg
Idag: 74kg

Jag kommer att väga mig varannan vecka för att se viktminskningen och för att de inte ska bli för ofta man springer till vågen :) Är ju ändå inte de som är de viktiga egentligen utan hur jag mår inuti :D

Nej, nu ska jag kika vad de blir för mat här i Öset :D

Kram på er

Låång promenad idag :D

har varit sjukt sköönt ute idag. Tog en lugn morgon och vid 12 tiden tog vi oss till affären för att in handla kvällen middag: inbakadfläskfilé med potatisklyftor oc en grön sallad till :). Vi får nämligen gäster till middagen ikväll så ska bli gott och mysigt.

Liam somnade så klart i vagnen, han har lite svårt att motstå i den. haha! Så jag sprang abra upp med kassarna och sen tog vi en låång promenad här i vigelsjö och spåret så vid 15 tiden var vi hemma igen :D känns skönt att bara strosa runt och veta att man rör på sig samtidigt :D Börjar gilla läget nu!

Nu strax kliver Jimmy innanför dörren och då är de dags att börja förbereda för kvällens trevligheter :D

Men först lite bilder från idag :)

Någon som sagt något om att Liam har blåa ögon tror ni han har fått dem av mig?


  

Prästen

Igår träffade vi ju prästen Lars och vi gjorde upp programet till Dopet så nu är de klart, känns kanoners att de enda som är kvar nu är att göra smörgåstårtorna som de ska bjudas på :) Sen är de bara att hoppas att alla kan komma för de blir ett av dem större dopen som Frötuna har haft, haha aa vi ska alltid vara värst?! Men hur som helst så känns de just nu som om vi har läget under kontroll, vi ska bara handla i början på nästa vecka e vi behöver till tårtorna och jag måste fixa en dopklänning till Liam om någon som bor här i Norrtälje eller Rimbo har en att låna ut så skulle jag vara väldigt glad.. :)

På dopet kommer en tjej med en egen pianist att spela och tror de kommer bli kalas det sägs att hon är grymt duktig. :) Vi har valt 3 låtar som hon kommer att sjunga vilka de blir de får ni som kommer höra då :D Men kan avslöja att de är 2 Disney låtar och en Shirley Clamp låt :P

Kommer bli super roligt och jag är allt lite nervös :)

Prällen idag

De var riktigt trevligt på marknaden igår. Åkte till och med en karusell och tro mig både jag och Sara trodde vi skulle dö.. haha, var två killar som stod och snurrade på våran kupa sista 2 minuterna och jävlar vad de snurrade.. hahaha!! Annars så hittade vi inte något speciellt Sara och Ronnie köpte lite men annars var de mest karusell åkning på lilldamen :)

Idag har jag fullt upp kan man säga.. vid 1 ska jag möta upp Mira och sen ska vi hänga på f-center en stund för halv 2 ska jag till frötuna och ha möte med prästen en halvtimme. Efter de så blir de väl tillbax till f-center och hänga med Mira tills Jimmy slutar och kommer hem :D Ikväll kanske de blir marknaden i Rimbo?! Om inte Matte & Bitte kommer hit. Men får se hur vi gör med marknaden för de brukar vara så jävla trångt där och blir tungt med vagn då.. :/

Ska iallafall bli skönt att träffa prästen idag och lägga upp lite kring dopet :)


Tränar och vänder mig :) Nu kan han de helt själv och gör det HELA tiden..
Nu ska han bara lära sig att göra de från rygg till mage sen får vi de nog inte lugnt här hemma :D

Nu har jag tröttnat på mig själv och mitt gnäll dags att göra något åt saken!! Men behöver er hjälp...

NU ska vi snart äta och sen möta upp Sara och Ronnie och gå ner på Marknaden. Brukar inte vara så mycket roligt men är iallafall något som händer :)

Liam somnade vid halv 3 och då fick jag lite tid att fräscha upp mig lite så nu känns de lite bättre men långt ifrån att jag egentligen vill gå ut.. Men men, är de det här som kallas dreppresion?



Hur som helst så har jag bestämt mig nu.. Nu (från och med Måndag) blir det att byta ut mina dåliga vanor!

- Byta ut ljust bröd mot mörk
- Börja äta ordentligt med frukost (fullkorn, gröt och te)
- Äta på fasta tider med max 4 timmar mellan och då 3 odentliga portioner och sen mer som mellan mål t.ex. frukt en macka eller fil osv.
- Endast unna sig lyx på helgerna så som snacks, bakelser, läsk osv.

- Middagarna har jag inte riktigt satt mig in i förutom att de kommer bli mer laga mat än fördig som man värmer. Men typ byta ut visa sorter mot fullkorn eller bullgur och sen lägga till bönor och mer grönsaker.

Detta kombinerat med att Jimmy och jag ska komma igång med jogging 1-2 ggr i veckan så bör jag komma i form till nästa sommar!!

Kommer att faota bilder på mig varannan månad men kommer inte att lägga upp dem här, det kan jag säga redan nu. De kommer komma upp då jag känner mig nöjd och vill visa mitt resultat innan dess så vill jag ärligt talat inte se mig själv mer än nödvändigt.. Haha!!

Så vad tror ni? Kommer de att funka eller har ni andra tips? Gärna sidor med bra mat? Kanske har du en annan metod att dela med dig av??


Jag å min vän Linda vintern -09, Saknar dig hjärtat :/

Fel,fel, fel

Idag har jag vaknat på fel sida eller något.. Allt känns grått och trist och suck snart kastar jag ut speglarna här hemma på tal om de så fan vill få ordning NU.. Gardinstänger och tavlor upp och sen börja pyssla lite tills jag fyller år.. Men aa som sagt humöret är inge vidare idag... Laim är krånglig och verkar inte alls gilla att jag bara vill ligga på soffan och glå på burken med tråkiga program.

Aja, ska inte få mitt humör att smitta er!!

Babysim 6

Idag har vi varit på babysim igen som varje tisdag :D Man börjar se skillnad från första gångerna nu, så roligt :)

Idag flöt han nästan helt själv höll bara i höfterna på honom så coolt!! Hoppas på att Jimmy får ledig nästa tisdag så ska jag fota lite då dem badar så ni får se vad vi gör :D

 

Så jävla lika: <-- Jimmy - Liam -->

Ge mig en uppgift!

Ja man går ju inte i skolan längre och bloggtorkan ska vi inte tala om att jag har. Min vardag ser oftast lika dan ut och är de något speciellt jag gör så minns jag inte alls då jag väl ska börja skriva om de.. Men skulle vilja ha som en mal man kan gå efter då man skriver ett inlägg, och de är här ni kommer in i bilden. :) Tänkte att ni skulle ge mig lite uppgifter på vad ni vill att jag ska skriva om eller lägga upp bilder på?! Så frittfram NU!

Det blir kanske som en ny morot för mig att vilja fortsätta blogga i detta höstmörker!

Marknad i Rättvik

Den här helgen har vi varit bortresta till Dalarna. Var mycket mysigt och roligt. Vi var på en av Svergies störs ta marknader där vi hittade lite pyssel men inget som kommer avslöjas nu.. Vi håller nämligen på med ett projekt här hemma som kommer visas då allt är klart kommer nog ta ett tage men ni kommer få ledtrådar eftersom ;)

Nu ska vi åka och äta på Arenan (bästa pizzerian i stan) sen blir det mys kväll i soffan ikväll :D

Kommer lägga upp bilder på liam under dagen imorgon så håll utkik :D

kramar
RSS 2.0