Ser Jag Ut Att Vara Din Slagpåse?!

När jag gick och la mig i går så var jag inte så farligt trött, men i morse när jag vaknade så orkade jag knappt lyfta på ögonlocken.. Jobbigt! Men det var bara att försöka vakna och gå upp i alla fall.. det blir så mycket man missar om man skulle vara borta en dag.. fast imorse var det nära!

Mot skolan bar det och det var ju tur det för vi fick massor vi skulle göra.. vi gjorde en uppsats på svenskan som var lite klurig.. man skulle skriva en anklagelse mot något eller någon eller vad man ville.. så jag skrev en anklagelse mot alla som snackar skit.. Fast alla har någon gång gjort det och om man skulle säga att man aldrig har gjort det så skulle de vara det vara de störrsta skitsnacket.. det skulle vara på ca 1 A4 men över min förvånning så han jag faktiskt klart =) stolt!

På PA lektionen så gick vi igenom om vad som skulle göras å i vilken ordning och allt sånt.. Jag, Emelie och Robin började med att skissa över vad vi skulle göra.. vi kom fram till att vi skulle anordna en fotbollsturnering för skolorna i norrtälje.. kommer bli riktigt roligt att genomföra =)

efter lunchrasten som var på 1,5 h så hade vi matte.. börjar fatta lite nu i alla fall men det är ju skit svårt.. varför ska man kunna allt detta? jag tror inte många använder sig av det efter skolan!?

Jaa nu efterskolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Jag ska villa ett tag åå sen upp och kolla på Jimmy och deras match.. Jaa juste jag måste upp och försöka byta bort min tid på lördag.. Men känns meningslöst jag vet redan att det inte går! Men det är ju Riala vi ska möta vill vill vill vara med mot dem..

  image5

a Tjiing Tjong

Tröttmössa

I söndags skulle vi spela match mot Rånäs men de fick inte ihop lag så matchen blev flyttad till den 27.

Måndag 27/8

Igår med andra ord.. Måndagar är alltid lika gråa och tråkiga.. fast idag fick vi i alla fall sovmorgon för vi hade inget individuellt val. så jag vaknade vid 10.30 typ och tog det lugnt.. skolan började inte först 12:25 så kunde slappa framför datorn och tven ett tag innan man åt lite frukost och gjorde sig redo.. Jag viste att det skulle bli en stressad dag men hoppades på att allt skulle lösa sig i alla fall.. 

I skolan så hade vi Historia A i helklass tillsammans med OP så vi var ca 31 personer i klassrummet.. Jobbigt! Men fick en liten uppgift att skriva en egen historia om dig själv kallad "Min Histora" kladdade ihop nått bara och hoppades på att vi skulle få sluta.. innan vi fick gå så fick vi en uppgift att kolla upp vad ordet historia innehåller.. 
Sen var det dags för Matte B som bara vi i högskolepaketet har.. Jag fattade nada.. tycker matte är roligt och har haft lätt för det tidigare men jag fattade verkligen nada så hoppas att det går bättre idag!

Efter skolan skulle Kalle köpa en digitalkamera på Elgiganten.. haha med massa rabatter och skit så skulle hon bara betala men då har hon inte tillräkligt med pengar på kontot haha! Pinsamt men de är nog vana.. Vi gick på jakt efter köttbullar som vi skulle käka till middag. Men då kom vi på att Hjalle skulle hämta oss vid tio i fem och klockan var nu halv.. Så vart att springa hem och börja med maten.

Efter en stressig middag så var Hjalle på plats nere på parkeringen så tog vårt pick och pack och åkte mot samlingen vid Hangaren. När alla i laget var på plats så åkte vi mot Rånäs för att spela ett het borta derby!

När vi kom fram till Rånäs och bytt om så stod Anniz för det lilla extra hon hade på sig ett bar minimala XS i shortsen (eller hur det nu stavas) så de flesta stod dubbelvikta av skratt Förutom Rånäs som, som vanligt tycker att vi är hel knäppa..

Dags för match!

Matchen blås igång av vår älskade vavorit domare Torsten... Eller inte! Första halvlek rullar vi boll väldigt bra och lyckas få in ett spel mål.. Kim slår ett fint inlägg till Anniz som lägger ut den till mig så kunde jag ju inte precis missa ett sånt kanon läge..  0-1 till Rådmansö =) Våra ledare hade innan match klagat på att det inte fanns nån glädje på planen när vi gör mål så nu fick de så de skämdes i stället.. Alla slängde sig i en hög mitt på planen ink A-K (Målvakten) och skrek allt vad de kunde.. haha

Andra halvlek så går vi in lite väl mycket med vinsten i ögonen så vi tappar lite.. men jobbar på bra i alla fall. vi lyckas få in ett solomål av kim och en ribbträff av Anniz.. Kändes riktigt skönt när domaren blåste av matchen.. Äntligen fick vi hurra i omklädningsrummet igen! =) 0-2 Till Rådmansö!!

image3

Tjiing tjong

Forts..

Lördag 25/8

GRATTIS ÄLSKLING!!!

Inatt klockan 00:00 så sjöng vi för Jimmy hos Linda..  Sen var det hem och sova för både jag och Jimmy skulle upp och jobba..

Min klocka ringde vid 10 då var det dags att gå upp för att göra sig redo för jobbet.. som vanligt vill man aldrig åka dit men sen när man väl är där så funkar det bra =) Får  ju pengar till semester nästa sommar.. Längtar!!
Prick klockan 15:15 stämplade jag ut och rusade ut till Jimmy som stod och väntade på mig. Vi åkte hem till honom och gjorde oss i ordning för fest =P

Klockan 16 kom Linda och sen strax efter ramlade många in.. Senare då många hade fått i sig nått att dricka och fyllan började slå till, så typ vid 22 då ramlade Luppe in som sagt sedan fyra att han skulle komma snart =P "men han är ju kille så snart är nog inte så lätt att tolka!" Han kom och var redan full som en kastrull han hade byxorna nere vid knäna och härmade massa djur.. haha!! Han lyckades på en halvtimme förstöra två plaststolar och skrämma Matte. Haha men det ar en lyckat kväll i alla fall..

Bättre sent än aldrig så åkte vi in till  raggar klubben där det skulle vara fest för allmänheten.. Vi stod typ för halva styrkan där inne, alltså inte så många, de flesta drog när vi kom.. Undrar varför! =) Tråkigt att Marika inte följde med in vart lixom tråkigt utan henne, men vi dansade till live bandet som spelade och sen vart det lite biljard innan kvällen tog slut för min och Jimmys del oxå. de andra höll nog på ett tag till.. eller vad säger du Linda?!

Söndag 26/8

Jaa, vad ska man säga om denna dag.. Vaknade av att man var hungrig som en varg.. Väkte Jimmy och sen gick vi till Arenan.. Dit kom även Linda som såg väldigt pigg ut, haha!! Käkade en TacoTalrik.. Linda käka inte så mycket av sin såg mest ut som om hon skulle spy.. Men efter så gick vi hem till mig och kollade på början på en film för sen åkte vi hem till JImmy..

Vid sju tiden så Åkte vi in till Görla där det var lika mycket drag som vanligt.. typ Tony som körde bara. så stannade inte längre än en timme.. Vi  åkte och köpte lite snacks och åkte hem och kollade på tven istället..

Var lite trötta så gick och la oss efter ett tag då man suttit och nickat till.. haha




Det var allt om Min Helg!!

Glöm inte att En full mans ord är en nykter mans tankar!!

Heej heej

Big Girls Don´t Cry

Helgen i helhet har varit rätt okej bortsätt från vissa saker (personer) men det är sånt man får ta ibland.

Torsdag 23/8

Vaknade klockan 8 av att Daniel var orolig för att jag skulle försova mig. Så jag gick upp och gjorde honom sälskap vid frukosten. Sen var det dags att gå till skolan igen.
Fast det skulle bli en rolig dag, vi skulle planera inför fredagen då vi skulle få leka med 1:orna lite.... "Hehe" vi var klara efter nån timme bara men Lotta, vår mentor ville ha enskilda samtal med alla innan dagen var slut. och eftersom jag alltid är sist på den där jävla listan som alla börjar uppefrån på så vat det jag som satt kvar till sist..

Efter skolan så bar det hem och sova ett tag tills Mattias kom hem och smlde upp därren så man satt upp berädd att dö typ. han var arg över nått mamma hade komenterat.. "Men men, det är som vanligt!" Mamma kom strax in efter honom och sa nått om att det var mat.

Jag passade på att skaffa skjuts till träningen som började 18:30 hade ingen lust men måste ju hållas i form.. som vanlig så värmde vi upp med allbollskan "som vi kallar det". sen vart det att träna lite teknik och knästyrka. avslutade med tvåmål och att berätta vem som fick rivgärnet denna gång. Och över min förvåning så fick jag trean =) tack Hjalle!
 
Fredag 24/8

Vaknade och såg faktisk fram emot att gå till skolan. vi skulle ju få leka med 1.orna.. vi börade med dagen som våran klass alltid gör när vi ska genomföra något, Ingen har koll på nått och skyller på varandra att de ena inte är gjort.. men det löste sig bra denna gång vi tog med oss 1:orna och gick till idrottssalen. där lekte vi tärningsleken. det var riktigt rligt och ännu mer roligt att se när alla sprang runt som elefanter runt ringen.. haha.. sen fick allmänheten och träffa våra nya 1:or nere på stan då de var fast knytna i varandra och skulle göra massa saker nere på stan :p haha så kul har vi inte haft det på länge =). vi avslutade dagen med lunch i parken och föra tt göra en sista lek då de skulle para ihop rätt påstående med rätt lärare.. inte vi kunde det "pinsamt" ingen i ettan kunde det heller alla hade alla fel.. Efter resultat genomgångar så tackade vi dem för att de var med och hoppades att de tyckte det var roligt. men de tyckte nog det var ännu roligare när de fick gå hem! haha

Men efter skolan så hade jag lovat Kalle att ta hennes pass på donken så de bar till att sova någon timme och sen upp å jobba.. Så trött som jag var efter jobbet har jag nog aldrig varit men hade ju lovat att gå på Lindas Kräftskiva. Så Jimmy och jag oftade oss och åkte dit i några timmar. Det var rätt trevligt alla var fulla å glada så man kände sig lite utan för när man satt där nykter.. hehe men det ångrade jag inte dan efter då de andra hade de ena och de andra att berätta.. Haha!


Löradag och söndag kommer senare.. hehe hinner inte skriva just nu måste till skolan!

Tjiing Tjong

Då var det dags igen..

NU var det dags för en ny lång termi igen, skillnaden denna gång är väl att det är den sista?! Studenten i vår, ÄNTLIGEN.


Imorse så vaknade jag 07:30 av klockan som påminde mig om verkligeheten. "Fy dags för skolan", Men men det var bara att ta sig upp och fixa till sig och bege sig. I skolan såg allt ut som vanligt förutom alla nya 1:or som såg livrädda ut. "Förstår dem skulle jag oxå vara om jag hade tre år kvar.. haha." 

Det var ingen nödvändig dag precis. Vi kom ditt fick en kram av vår klassföreståndare som var glad att se oss. Sen var det ett snabbt upprop gick igenom de hedliga reglerna och pressentationer av nya lärare. "Suck".. Dags för schemat som såg bättre ut än vanligt förutom Engelsa B som förstörde allt. Till skillnad från förr så hade de tagit bort matbrickorna i matsalen så allt vart dubbelst så svårt att få med sig.

Efter en timme med prat om regler till vad vi gjort på lovet så fick vi gå hem. Nödvändigt!!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka göra de där nedrans resterna eller om jag ska låta dem ligga ett tag till, "tycker faktiskt att de ligger väldigt bra på hyllan där borta =)"

Om några timmar så blir det landskamp på tv de får man ju inte missa.



Tjiing Tjong
RSS 2.0