The last Game!

Japp, idag så ställer vi upp hemma mot Alunda. Alunda har öppnad starkt i andra halvan av säsongen och det kommer bli en fajt idag. Är inte endast 3 poäng som står på spel utan även en 4.de plats. De laget som vinner idag får 4.de platsen i serien. Så ladda ladda ladda idag för vore ju så roligt att få de avslutet på serien.

Nytt i Garderoben!

Japp, igår köpte jag den där kavajen jag ville ha från H&M den kommer sitta fint på Lördag då vi ska fira Marika :)
Köpte även ett par Chinos. Jimmy tycker dem är super fula men jag gillar dem ;)

 

Dagis imorgon för Plutt som just nu sover ...

imag1478 (MMS)

Dagis imorgon för Plutt som just nu sover som en stock! Kortpass för mamma på jobbet innan vi ska hem och visa lite igen... God Natt allihopa <3

Knivsta - Frösunda 2-3

Ja, igår for vi från frösunda station mot knivsta för att lira om de näst sista 3 poängen. Vi fick byta om med Kickis och Tinnas handbollslag då de inte fanns några omklädningsrum för konstrgräsplanen :S, tack för de Vallentuna handboll :)

Vi startade matchen ganska osäkert och knivsta kändes oxå lite trögstartade. Men vi tog övertaget och förde större delen av matchen. Vi tar ledningen och gör även 0-2 (0-1 Mickis, 0-2 Jennica) innan vi börjar svaja. Vet inte vad som händer men vi faller och börjar komma 2 på andrabollarna. Vi tappar i tempo och släpper in Knivsta. Knivsta som aldrig kändes speciellt farliga hjälper vi faktiskt att göra 2 mål. 2 självmål och de är kvitterat till 2-2. Vad gör vi??? Vi kan inte skylla på en eller två spelare utan hela laget måste rycka upp sig för att vi ska kunna vinna den här matchen vi trodde att vi skulle ta dem för enkelt då vi rullade in 2 mål ganska fort och den slappnar vi av och gör mål åt dem. Så jaa, knivsta gjorde väl inte så mycket för att förtjäna dem målen men fotboll och fotboll och allt kan hända om inte är tydlig nog.

Men vi kämpar på och i andra halvlek så har även Tinna och Kicki anlänt och med dem så höjde vi oss och tog över matchen igen. Vi har avslut på avlsut och tillisist med ca 15 min kvar att spela så sätter Kicki dit bollen. Så härligt och det lättade på många huvuden i vårat gäng. sista 8 minutrarna så gungar spelat fram och tillbax och jag ska inte säga att dem var ofarliga men dem fick iallafall inga fler mål. Vi fick våra 3 poäng och går där med upp på en 4:de plats i tabellen.

Skönt med en seger och det gjorde ju att kvällen kunde fortsätta att bli lyckad. Vi skyndade oss alla hem och fixade oss innan vi träffades igen på vellentuna Bowling. Vi gick några ronder innan vi satte oss för mat på en resturang. Tack girls för en härlig dag!!

Mitt mål är så nära men ändå så långt bort

Jaa, jag har ju mitt slutmål (60Kg) att nå nu innan jag fyller år. Det är inte så många kilon kvar och imorse vart jag så glad då jag såg att jag brytigt en ny kilogräns 62,6 kg och de var inte igår man vägde så "lite". 2,6 kilo kvar till mitt mål, det är inte omöjligt!
Tänk från 76 kg ner till 62 kg på 1år.. Det tar tid men det går om man vill :)

 

;) Lite skillnad!
Bilden till vänster tagen för 1 år sen
Bilden till höger tagen för 2 månader sen

Anonym: träning, träning & träning och självklart rättkost. Körde även 1 månad med Nutrilett men vet inte om det gjorde så mycket men dem drog ner aptiten och nu äter jag mindre men fler mål om dagen. 3-4 mål. frukost, lunch, mellanmål, middag, (mellanmål)!

Fredag

Fullt upp och när de finns lite tid över så finns de tusen saker som borde göras.. Nu sitter jag iallafall här och tänkte berätta för er vad vi haft för oss denna vecka :D

Mest så har jag jobbat och Liam har varit på förskolan. Jobbar 6 av 7 dagar denna vecka, har tagit lite extra då de kostar mindre att jobba (om ni förstår vad jag menar). Käkar antibiotika för elakavisdomständer som spökar till matintaget för mig. Blir yr och mår inte så bra av dem men på söndag så är kuren slut. När de var som väst så var hela höger sida av ansiktet bortdomnat och jag kunde inte öppna munnen mer än 1-1,5cm så ja inte så mycket mer än flyttande gick ner i 3 dagar. Men nu är det mycket bättre och jag kan äta precis som vanligt..

Annars så mår vi bra och vardagen rullar på. Liam är tillbax på dagis efter sin halsinfektion och han trivs som fisken i vattnet :)

I helgen så blir det match imorgon (får se hur de går). Sen på kvällen så är det lite lagaktiviteter :) På söndag jobbar jag extra eftersom jag tappade lite dagar då jag VABade för Liam. Kommer nog mest bli jobb för min del resten av september och hela oktober för har endå inga pengar att vara ledig för. Men destoroligare blir de den 25 oktober :) Känns bra att vara tillbax fast man skulle vilja vara ledig med betalt, men life goes on!!

 

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om längre, eller vad de är ni är intresserade av?

Vart är Liam?

imag1467 (MMS)

Vart är Liam?

Liam tvättar

imag1454 (MMS)

Liam tvättar sina skitiga blöjor.. Hahaha

Work

Idag blir de att jobba. Lämnade Liam tidigare på dagis för dem skulle föras idag :) nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka på så jag kan rulla mot jobbet.. Saknar min skrutt redan, hur ska jag klara hela dagen utan honom?

Tisdag

Dagens to do:

Ge Liam Penicillin [Check]
Hänga tvätt [Check]
Gå en promenad med Liam [Check]
Träffa Mira & Kalle
Ge Liam penicillin
Handla
Plocka undan leksakerna från hall och vardagsrum
Laga middag
Ge Liam penicillin
Träna fotboll


Lite att göra som ni kan se ingen lugn och ro här inte ;)

Outfit

Inget vanligt att lägga ut bilder på mig själv men just idag kände jag för de ;)

Dagens utseende!

blus - b.Young
strumpbyxa - h&m
halsband - thuns

Sjukdommar, Match ref och Allmänt


  Jaa, äntligen så är vi friska.. Är bara Liam som käkar penicillin mot halsinfektion och lymfköttelsinfektion :( Lilla hjärtat har varit väldig dålig innan vi tog oss till läkare..

Det var så här att först så vart jag sjuk förra söndagen då jag spelade match, jag kolappsade snarare, orkade ca 5-8 minuter max ute på planen och de var riktigt riktigt jobbigt.. Sen så har vi legat en och en här hemma. När Liam då vart sjuk så trodde vi ju först att de var samma som jag och Jimmy haft. Skillnaden var att Liam fick bra mycket högre feber och helt stillaliggande, när jag menar hög feber så har han legar över 40 grader varje dag.. Var ut och läste på vårdguiden att dem kan ha 3 dagarsfeber och att de bör bli bättre sen. Men tredje dagen så vaknade vi och han hade fortfarande hög feber. Vi avvaktade ännu ett dygt då dem ändå skulle säga åt oss att ge honom kallt att äta/dricka och sen alvedon. Han vart piggare av alvedon men lika sänkt efter några timmar igen.. När vi vaknade upp 4 dygnet (fredags) så stod jag inte ut längre Liam hade 40,9 i feber och bara skrek av smärta.. jag ringde efter Jimmy som åkt till jobbet och han var hemma 20 min senare då han var lika orolig som jag men de var för tidigt att ringa BVC eller husdoktorn så ringde sjukvårdrådgivningen, dem beordrade mig att så fort telefontiden öppnade så skulle jag ringa och få träffa läkare samma dag. 1,5 timme senare så satt vi hos doktorn och han gav oss akutlappar till provtagningen och sen fick vi sitta ner och vänta på resultaten ett tag. Liam var ganska pigg medans vi var där menhan är livrädd för läkare så satt som fast i mig och grät då läkarn gjorde sina kontroller. Tillsist gav han oss en akutlapp till provtagningen och vi fick gå dit på en gång utan ett ord från läkaren i stort sätt. Efter de blir vi sittandes ett tag innan vi fick komma in till doktorn igen, skönt tänkte jag då var de väl inte så farligt som han befarade. Men väl inne hos doktorn så berättar han att sänkanprovet som egentligen ska ligga på 6-9 för barn under 2 år var betydligt mer för Liam, 67 visade hans prov. Så en ordentlig infektion i hals och lymfkötteln. Lilla hjärtat vi förstår att du skrek hela morgonen. Doktorn skrev ut penicillin åt Liam som ska tas 3 gånger dagligen med start direkt då vi kommit hem. Nu har han käkat de sen i fredags och idag är han precis som vanligt igen första morgonen på läänge som vi lekte hela förmiddagen. Så skönt att se honom återställd :)

Jag skulle ha jobbat i torsdags men fick då vara hemma för vab då Liam var så dålig så klart.. Men jobbade hela helgen och är hemma för vab idag igen. 4-5 dagar vill dem att man är hemma för smittriskens skull!


Matchref
Igår efter jobbet så for vi direkt ut till Häverödal (Hsk) för att lira match. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva känns så surt att snubbla på mållinjen.

Första halvlek så startar vi trögt och häverödal får 2 mål första halvlek som dem gjort välförtjänt då vi inte alls var med sen att målen var riktiga skitmål, men mål är mål!

Andra halvlek så har vi bestämmt oss, aldrig att dem ska få matchen så här lätt. Halvlek 2 startar och hsk tror redana  att dem vunnit de märks för dom är inte alls med på att vi rykt upp oss innom dem första 10 minutrarna så har vi kvitterat till 2-2 via Mickis båda gångerna. Hsk blev ganska så paffa då vi helt plötsligt fick de mesta med oss. Ja, matchen var ganska så jämn och de märktes att inget lag egentligen ville ge sig och de märks. Nu när vi bestämt oss att köra lika tufft som dem så är de helt plötligt dem som ligger ner i duellerna och gnäller. Domarn dissar dem och säger att dem alltid gör så?! Jaha men ge dem en varning om du nu tror att dem filmar? hum, aa diskutabelt om ni frågar mig!! Hur som så blir matchen tuffare och anfall på anfall görs.. med 10 min kvar så vill inget lag ge sig vi har 1 boll precis ovanför ribban och en precis utan för stolproten. Men med 4 minuter kvar att spela så lyckas Hsk få in en boll inät, attans.. Men vi ger oss inte vi pumpar nu bara åt deras håll men utan resulat matchen slutar 3-2 till Häverödal. Är en jämn match men målen som räknas jag hade tyckt att 2-2 var mest rättvist utifrån lagens insattser.

Idag så blir det fotboll ikväll igen. Jimmy har match och jag tänkte smita iväg och kika på Vallentuna - Rådmansö klockan 19:45 på Vallentuna IP. Hör av er om någon mer ska dit ;)

VAB

Det går inte riktigt som tänkt just nu! :( Skulle börjat jobba idag men Liam ligger sjuk i 40 graders feber :( Lillagubben är inne på sin 3:dje dag med feber nu och om febern inte sjunkigt tills imorgon så ringer vi läkarn. Är ju jobbigt att se honom vara så slö när han i vanliga fall springer runt och leker och pratar. Idag har han mest sovigt och jag hoppas hoppas att han är bättre imorgon..

Själv så är de ingen fara på taket men inte lätt att känna sig hängig när både Liam och Jimmy är dåliga. Jag låg tidigare i veckan så kanske att jag slipper vaa sjuk igen nu på ett tag.

Aja, ni vet att vi lever hoppas ni förstår att bloggandet ligger på hyllan tills de lugnat sig och alla är på föter igen.

I helgen så jobbar jag så då blir de fullt upp och sen avslutar vi med fotboll på söndag eftermiddag.. Neej, nu dags att ge Liam lite vatten igen. Hoppas ni mår bra där ute..
RSS 2.0