Barnkalas

Förra veckna så firade vi Liams 1 års dag 3 dagar i rad.

Första dagen (Onsdag) så var Liams morbror Eric, mostrarna Malin och Amanda, Morfar bonus Mormor och G-farföräldrar (Curre och Marga) här. Massa fina presenter och bus.

Andra dagen (Torsdag) så var alla Liams kompisar med mammor här. Gudmor Linda och Mammas kompis kalle kom oxå för att busa och leka lite. 

Tredje dagen (Fredag) så var Mormor, morbröderna, farmor och farfar, g-morfärldrarna (Janne och Karin). Farmor hade gjort en prinstårta som smakade hur gott som helst. 

Presentlista:

Barbalåda - Maxi m.f.

Ramoneströja, Flygplan (TOMY) - Julia m.f.

Skepp o Hoj (Body), Bilar (Bok) - Gudmor Linda

Adidasoverall, Bultbräda - Morfar m.f.

Hink m.t. Nicke Nyfiken (Film) Laban (Film) - Kalle

Lastbil, Vovve (gossedjur) - Curre & Marga

Strandkitt med väska - Melvin m.f.

Ölkassa (spargris), 40kr, Strumpor - Milian, Filica, Leon, Enija m.f.

Dags att bada (Bok), Knoppuzzel - Vincent m.f.

Brandbil, Skjorta, Värdens bästa kille (Mugg) - Gudmor Sophie och Peter

Sandaler, Jeansshorts, Grön Aptröja, Grå/vit munktröja, Döskalletröja, Boxerkalsonger - Mormor m.f.

"Raggar Kung"-tröja, Lastbilströja, I<3U Nalle, Skor - Janne & Karin

500:- - Kjell & Ulla

Kalsonger, Ljusa jeansbyxor, Röd bolltröja, blå/vit body, Svart munktröja, Spiralleksak, Ratt till vagnen, Tavla med hjärta, Svarta mjukisbyxor, Dalahäst (gossedjur) - Farmor och Farfar

Liam tackar så mycket för alla fiina presenter.

Bilder kommer ikväll

vi är lite trötta just nu.. åå bloggantet ...

imag0593 (MMS)

vi är lite trötta just nu.. åå bloggantet är en sak som jag inte har tid med just nu men ska hämta motivation och försöka på nytt nästa vecka :) men ska försöka få upp om Liams kalas.. kram till er tappra som trots allt kikar in varje dag! Kraam

<3

12 Maj 2010

23:22

Dagen och tiden jag aldrig glömmer!

LiAM 1ÅR IDAG!!!

Helt sjukt att för exakt ett år sen så låg jag där på Södertälje Förlossning efter en vaken natt med värkar. Än hade han inte tittat ut utan en hel del timmar kvar.. 23:22 är älskling ute och Vi hade ingen anning om att han skulle bli världens finaste lilla plutt. Idag blir han 1 år och vi har redan haft ett kalas igår, 2 återstår ;)

Liam går nu hyfsat bra och väldigt mycket men fortfarande när de ska gå fort så kryper han.
Han har ställt sig upp utan stöd 2 ggr men ganska omedvetna gånger.
Han pratar en hel del, även om vi har svårt att förstå vad de är han säger.
Han har en filt som han knappt släpper och det är en plåga om vi glömmer den då vi ska någonstans.
Han har börjat andvända skor så han kan gå lite utomhus.
Plockar ur och i saker ur lådorna.

Aa de var lite uppdate ska försöka lägga upp massa bilder från dessa dagar i helgen (om jag hinner).

GRATTIS igen Liam Vi Älskar dig!

 

 

  



Hej, mamma har lite fullt upp med att fixa...

imag0519 (MMS)

Hej, mamma har lite fullt upp med att fixa inför alla kalas så uppdateringen är lite åt sido satt.. hon kommer nog igång nästa vecka igen. :)

Hej hej!

imag0533 (MMS)

Hej hej!

mobilinlägg

imag0532 (MMS)

3 dar i rad nu har jag varit ute på långpromenader och njutit. Så ska bli kul att väga mig imorgon och se vad de står. Igår då vi var ute så regnade de lite men då fick vi testa nya regnskyddet till vagnen och tror att Liam njöt ganska bra där inne :)

Snart när Jimmy kommer hem så ska vi åka och köpa mina nya fotbollsskor som jag tänkt testa imorgon. Hoppas att de går bra och foten håller.. :) nä nu ska jag fixa lite innan älskling kommer..

Min kamp!

Ja, hur går det nu med viktminskningen osv?

Ja, det startade jävligt bra och jag gick ner närmre 6-7 kg. Sen vart de påsk och med den goda maten så gick jag upp 1,5 kg. Nu är jag åter påväg ner igen men är rädd för att de är mer muskler än fett iom att jag skadade mig för 2 veckor sen. Är svårt att träna med en ömmande fot men försöker att ta promenader då de är bra väder ute men ibland så blir de bara halvdant. Har lite smått ångest över mit mål till midsommar (65 kg) Men med en jävla vilja nu så kommer jag fixa det, jag tror på mig själv och att när jag vill så går de.. Mitt mål till påsk var att komma ner på 66 kg, vilket jag klarade några dagar innan faktiskt men som sagt jag höll de inte så länge men ska faan dit igen. Så fort foten är hel och de känns bra så blir det träna så ofta jag kan.. Promenader på dagarna och fotboll eller gym på kvällarna, vill ju nå mitt stora mål 60 kg, någon gång innan jag vill ha barn igen.. Just nu känns de ganska tufft dit men vad är ett mål om man inte får kämpa för de?? 

jag testade neutrilett och klarade de fiint 1 vecka sen vet jag inte vad som hände men tror de var i samband med påsken som jag sloppade påsarna och tog till maten.. Jag tänker köra på neutrilett nu igen för att skynda på de lite, sen köra de program som dem rekomenderer. Det plus träning och vardaglig motion så ska jag hitta min morot att börja kämpa igen.

Klart man får ha sina fall och öka nått kilo bara man inte ger upp utan tar nya tag! Det är JAG och ingen annan som kan göra detta åt mig.

Kram på er alla goa

Svar till Anonym: innan jag vart gravid vägde jag ca 60 kg. Så 6-7 kg kvar!

<3

Kort kort om helgen!

I fredags så var Sara här en sväng med barnen hjälpte henne med lite saker på datorn och sen fikade vi och snackade skit mest.. Barnen lekte så bra och klockan rann iväg. På kvällen åkte jag hem till Sophie och hade fredags mys, de bjöds på mat och en hel det snacks. Var en riktig toppen dag!!

Lördag så var de match mot märsta som jag skrivit om i tidigare inlägg. Sen på kvällen så var Jimmy på fest och jag och Liam hängde hemma hos mormor som bjöd på mat :)

Söndag så hämtade vi Jimmy i furusund och på vägen hem så köpte vi Pizza.. mums! Sen vart de ens väng ut till Öset för middag och lite senare så åkte jag hem till Sara och tittade på tv och bara tog de lugnt.

Jaa de var några korta rader om vad vi haft för oss i helgen slänger upp lite bilder från i fredags :D


Liam stälde sig upp för första gången utan stöd. Han såg nog hur Milian gjorde!!

 
Sötisarna Liam och Milian!

Omgång 1 = Serieledare

DIVISION 4 Ö DAM 

LagS    V    O   F    GM-IM   D    P    SVOFGM-IMDPSVOFGM-IMDP

OMGÅNG 1

  Häverödals SK - Alunda IF 1 - 0  
  BKV Norrtälje - Norrskedika IF 1 - 4  
  Sunnersta AIF - Knivsta IK 4 - 2  
  Frösunda SK - Märsta IK 6 - 1  
  Vaksala SK - UIF 5 - 1
Frösunda SK

1

1

0

0

6-1

5

3

1

1

0

0

6-1

5

3

0

0

0

0

0-0

0

0

Vaksala SK

1

1

0

0

5-1

4

3

1

1

0

0

5-1

4

3

0

0

0

0

0-0

0

0

Norrskedika IF

1

1

0

0

4-1

3

3

0

0

0

0

0-0

0

0

1

1

0

0

4-1

3

3

Sunnersta AIF

1

1

0

0

4-2

2

3

1

1

0

0

4-2

2

3

0

0

0

0

0-0

0

0

Häverödals SK

1

1

0

0

1-0

1

3

1

1

0

0

1-0

1

3

0

0

0

0

0-0

0

0

Alunda IF

1

0

0

1

0-1

-1

0

0

0

0

0

0-0

0

0

1

0

0

1

0-1

-1

0

Knivsta IK

1

0

0

1

2-4

-2

0

0

0

0

0

0-0

0

0

1

0

0

1

2-4

-2

0

BKV Norrtälje

1

0

0

1

1-4

-3

0

1

0

0

1

1-4

-3

0

0

0

0

0

0-0

0

0

UIF

1

0

0

1

1-5

-4

0

0

0

0

0

0-0

0

0

1

0

0

1

1-5

-4

0

Märsta IK

1

0

0

1

1-6

-5

0



Ja efter första matchen så ligger vi i topp.. Vi mötte Märsta i helgen dock var jag inte med och spelade pga en skada på ledbandet i foten så fick nöja mig med att sitta på sidan.


FSK-MÄRSTA

Vi öppnade matchen otroligt bra och rullar boll precis som vi alltid borde göra efter 12 minuter så står de 3-0 till oss (FSK). Märsta var inte med i matchen alls utan vi fick lätt rulla boll och göra härliga avlsut. Nog vart jag lite avvis för att jag satt på sidan och dem hade så jävla roligt där ute på planen.. Alla tog del av spelet och vi var först i närkamperna. I halvtid så stod de 5-1 till oss. Dem fick sitt mål på en straff. Carro gör en tuff utrusning och dommarn anser den för tuff för fearplay och visar upp ett gult kort. Straffen satte dem snyggt och Carro kunde inte göra så mycket åt den bollen, den satt där den skulle.

Till andra halvlek så tror jag att vi känner oss ganska säkra på en 5-1 ledning så tempot dras ner en anning och vi släpper in Märsta mer i matchen nu än i första h. Men med en backlinje som dominerade bollarna på våran planhalva så var de inte många gånger märsta bröt igenom. Vi behöver fortfarande träna på avslut och att slå en ordentlig passning men de såg så mycket bättre ut än på försäsongen. Vi lyckas få in ett mål till i andra halvlek och matchen slutar 6-1 till FSK :)

Det syntes att vi ville vinna idag och de var nog behövligt att dem där 3 poängen ramlade in i FSK.s spalt. Nu hoppas jag på vinst mot Norrskedika på fredag så vi kan få lite mer självförtroende så är jag övertygad om att denna säsong kommer bli skit skoj.


Jag hade tänkt att jag skulle fotta massa under matchen men det blev inte så.. Får skärpa mig till nästa match då jag hoppas de bjuds på målfest igen :D
RSS 2.0