Tisdag

Veckorna bara rullar iväg och man hinner knappt med något alls. Idag är det lite jobb på schemat sen tänkte jag väl ut och springa lite när jag kommer hem. Resten av veckan så är det jobb och träning tills på fredag sen kommer Liam :) min lilla skruttis!! På lördag har vi match mot Aik, ska bli spännande att se om man får spela och vad man får lira ;) Vi har klivit ut på konstgräset nu och jävlar vilken skillnad det blir på en gång från pyttesmå ytor till Jääätttee stora ytor. Men jädrar vad jag längtar tills i sommar :D
 
Ha en fiin dag

Så det så

 
 
 

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD!

 
Jajomensan!!
Obesegrade i rimbocupen 2013. Vi lirade förbannat säkert och fick vad vi förtjänade :) En första plats och visa att vi kan om vi bara ger oss faan på det.
Gruppspelet vann vi stort och utklassade nästan de andra lagen då vi gick ur gruppen som gruppsegrare på 12 poäng av 12 möjliga och en målstatistik på 12 gjorda och 0 insläppta.
Turneringen igenom höll vi fokus och var någon enstaka match vi kanske inte va 100 men vi hade hjärtat med oss hela turneringen igenom. Även poolspelet kom vi etta i och i semin väntade Roslagsbro som kom två i sitt poolspel tätt efter Gusk. Semin kom att bli en tuff match och den slutar med straffar där EmmaLi och Eja sätter sina straffar och Olivia i mål räddar vilket gör oss till segrare och Robro är utslagna. Känslan då detta sker är större än då vi vinner finalen. Robro var nog det ända stora hotet men vi tvivlade aldrig utan vi skulle bara ha detta GULD.
I finalen fick vi möta Gusk som vi tog ledingen mot rätt fort 2-0 redan efter 7 minuter men dem får sätta en boll innan matchen är slut. Men jävlar girls vad bra vi va denna turnering!
 
21-2 i målskillnad på 9 matcher och helt obesegrade!! Det är ett GULDGÄNG det!
 
Rimbo <3
 
 

inför RimboCup

Då var det dags igen för cup spel för RImbo Dam!
Lyckades knipa en plats i A-laget men det var nog med minsta marginal från dem andra forwards som inte gjorde det. Träningen igår gick sådär men jag var så sjukt trött efter allt jobb men lyckades hålla ögonen öppna och benen igång. Ikväll spelar Rimbo 2 så blir en sväng till Långsjöhallen för att spana in andra lag och sen för att heja fram vårat Rimbo så klart!!
 
Det är rätt tuffa och jämna gruppspel är väl något lag som sticker ut men allt kan hända innomhus. Vi har laddat upp med mycket spel och sen har vi ett ess i bakfickan som kan bli som en effekt för en bomb om vi lyckas. ;)
Ikväll blir det lugnt spana fotboll och dricka och äta ordentligt för lördag morgon kl 10 gäller det!!
 
Önska mig lycka till
 
Från HallstaCupen!
Ej jag som tagit bilden den är lånad från FB

Mysig Onsdag

Vaknade tidigt trotts att jag somnade rätt sent igår för att jag tänkte jag skulle sova länge då jag inatt inte får så mkt sömn och det är uttagning till cupen imorgon och då vill man ju kunna ge allt. Men gick upp och käkade lite frukost sen legat och tittat på tv fram till 10:45 då det var dags att möta upp A för en lunch på esplanaden. MKT trvligt..
 
Snart sja jag ut och skotta fram bilen som står bakom massa nysnö som fallit imorse.. Är rätt trött på denna snö just nu. Men när jag fått fram bilen så ska jag ta mig upp till jobbet för ett stängningspass.
 
Räknar ner tiden till fredag då min lilla Liam kommer hem igen och vi ska iväg på lite fotboll :) Han har tjatat så mkt om det (precis som jag) så ska bli roligt att ta med honom så han får titta lite :)
 
Nä ska leta fram skyffeln och ge mig ut! Ha en fortsatt bra onsdag och hejja på svergie lite extra från mig med då jag missar den :( Men hejja hejja!!
 
 
Min gullegris!

Tisdag

Idag så har Mira varit här på besök med lilla Wilmis. Vi mös lite under en fika med massa prat om allt och ingenting. Jag är rätt glad att denna finne finns i mitt liv den som mist henne har inte bara mist en vän utan även en av dem finaste änglarna som funnits här. Hon är en förbild för mig och sina barn med hennes vilja och envishet, men hon vill alltid väl och ja man kan inte göra annat än att älska henne.
 
Nu så gissar jag på att mitt andra hjärta snart ringer och säger att han slutat. Vi ska nämligen hämta hans täcke som varit på kemtvätt efter att Zeus kissat ner det. Tror R tycker det ska bli rätt skönt att få tillbax sitt duntäcke en vecka med 3 filtar ;) hehe.
 
Senare så bär det av för fotbollsträning är bara 3 tillfällen kvar till cupen och jag missar ett så har en press på mig för att bevisa att jag vill vara med så måste försöka synas lite exktra ikväll. Sen är det bara träning innan cup kvar på torsdag och då är nog redan lagen satta så TAGGGA för ikväll nu Jessica!
Vi har 2 lag med i cupen men sälvklart vill man ju va med i förstalaget, men det är stentufft om platserna och nu är dem flesta tillbax från resor osv så man ska nog va glad om man kommer med i något av lagen då alla är så duktiga och alla vill ju vara med så det är tufft. Så jag som missar en träning denna vecka måste ge lite extra ikväll.
 
Imorgon så jobbar jag stänging på jobbet så inte bara att jag missar träningen så missar jag även landskampen dubbels surt alltså. hehe men jag får iallafall dra in några kroner på lönen.
 
Nä, nu ska jag hoppa bort från datorn och se om jag snart kan få tag på älskling!
 
Ett av halsabanden som jag fick för 20kr
 

Ungefär så

RSS 2.0