Mintävling

Linda vart bortslagen av Anniz.

Idag så blir det vår kapten Chippen som utmanar Syrran!! RÖSTA NU!


Chippen


Syrran

Rådmansö - Rimbo HERRAR

Japp idag gick derbyt av stapeln och tyvärr så missade jag hela första halvlek men de hade tydligen inte gjort så mycket eftersom det stor 0-0 då jag kom. Det som jag såg under andra halvlek var ändå ett tagat Rådmansö och ett mindre bra Rimbo, trodde iallafall bättre om Rimbos spel och spelare. Men Micke Fick snyggt bomba in bollen i mål då Rsk tar ledningen med 1-0. Många hårda närkamper och några hörnor så kvitterade Rimbo till slut och gjorde 1-1. I slut minutrarna väljer Assisterande domare att vifta för straff på en situation i Rimos straffområde men domarn på plan väljer att avslå det. FEGIS! Matchen slutade 1-1. Härligt killar!

    

  


Mintävling

Igår vann Soffan och där med är Emma utslagen. Dagens tävlande är Linda mot Anniz så nu är det upp till er vem går vidare och får möte Soffan?


LINDA

ANNIZ

...

Dagens Duell är mellan Emma och Sofi!

Rösta nu på den fulaste för en oavgjord match till vill vi inte ha! :)Emma


Sofi

Rösta nu på den fulaste...

Det kommer gå till som en stege där en möter en och tillsist står vinnaren kvar själv. Idag är det Rond ett och sedan möter vinnarn här vinnarn i nästa rond osv. Men för att nå resultat så måste NI rösta! Reglerna är att man bara får rösta en gång (försök inte fuksa för jag får erat ip nummer!) Så tänk innan ni lägger eran röst!

Jag kommer inte att godkänna kommentarerna först dagen efter då nästa duell är. Då ser ni oxå vem som vann från dagen innan! :) Men jag kommer att Berätta det oxå här på bloggen!

Idag i den första ronden är det Ida mot Johanna. Skriv en kommentar med Namnet så har ni gjort ert och röstat!!

  
IDA

Johanna

Under my skin

Idag är det minsan onsdag och jag har precis slutat jobba! dagen har för mig gått hyfsat fort men jga vet inte riktigt vad som är just nu. Känner mig positiv men min kropp känns helt slut. Ja ett uppehåll från allt skulle nog inte göra saken bättre men kanske lite motivation?

Hum ikväll kommer kalle hit och vi ska spana in filmen: Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson

Bökerna är grymt bra så har ni inte läst dem GÖR DET! Jag är inte den som läser böker men hans treologi om Mellenium går inte att släppa! Både jag och bror låg som fast limade vid bökerna när vi var på semester. Så ett tips är oxå att läsa den innan ni ser filmen för det hjälper er nog bara att förstå filmen!

Hum annars så händer inte så mycket Jimmy fyllde år igår och fick sen en tur av perla i present med Robban. Så de var nog en upplevelse ca 600 hästar under huven på en 245 :) Hur nice är inte det? Han hade redan fått sina presenter av mig från när jag var på Rhodos så han ahde billa, tröjan på sig. Vi var på fika i Öset och efersom mina fotbollsaker låg i tvätten så vart det tårta för mig med. tro mig jag skulle träna men samtidigt som jag skulle packa väskan så satte jag på en tvätt och jaa resten kan ni gissa! haha.. Slarver, får se om jag dyker upp på torsag då jag har massor att göra! Dumt av mig när vi möter Upplands-ekeby i helgen hemma på arenan!

Quis på facebook!

Gjorde en sån där test på facebook om vilken bilmodel man är! Haha jag tryckte i så att det skulle bli en raggarbil men de vart då en volvo 144:a! haha läs rutan som kom upp då jag gjort den klar! Hahaha...

Volvo 144 -73Du är en drummel boende på landet och inbillar dig att din bil är "värsta fjortismagneten". Enligt dig är de intorkade snusprillorna i taket ingående i deluxeversionen och panikångesten är ett faktum då en av dina 98 wunderbaums har slutat lukta. I bakluckan står en fet baslåda och du är övertygad om att alla gillar lukten av bränt gummi då du står och burnar utanför McDonalds uteservering.

Görla Race!

Japp, vist är jag fjollig men de är fan kul. I går skulle jag bara upp för att fota och se hur det gick för Kalle att sköta granen (lamporna som styr bilarnas start), men de slutade med att även jag vart inblandad och satt bakom knapparna på den dator som alla tider skulle in på. Snabb som ögat skulle man va, för att samtidigt föra in bilarnas nummer och sendan deras tider samtidigt som nästa race började. Japp, men de gick bra som tusan så nu vart man tillfrågat att sköta de där nästa gång igen. Japp för en slant så vist! Är ju lite fick pengar iallafall, sen var det jävligt roligt oxå. Så på söndag får ni ta med er fika korgen och ta er upp till Görla för att se riktiga bilar åka inte några fjoll bilar här inte.  Nedan kommer lite bilder: Mariehamn - Rådmansö 4-2

Ja då var den efterlängtade matchen över och det är nog lika bra.

Vi var ett super laddat gäng som viste att Mariehamn var ett svårspelat lag som precis som oss består av massa envisa individer, de kom även att speglas i denna match. Vi startar matchen sisådära de får ett avslut på mål redan första anfallet men sen så var även Rådmansö igång för att kriga. Med huvudet på topp och även snacket var med oss denna match. Vi rullade boll fint mellanåt och de gjorde även Mariehamn. Matchen var helt enkel sevänlig. (tror jag!)  Vi får en hörna tidigt i matchen och fast jag kände en vis magkänsla för att vi skulle spöa dem idag så får chippen in en kanon träff och den lyckas även Anniz sätta pannan på och 1-0 till oss. Skönt att få sätta dit dem var mina tankar. Matchen fortsatte med många hörnor åt deras håll men vi är starka på att försvara oss ibland fast de är svårt att känna i vissa lägen. Men det är iallafall inte på en hörna som de gör sitt första mål. Neej, de kommer fri mot Syrran och hon gör precis som vi sagt att vi ska göra hon går ut och täcker upp medans vi (backarna) ska försöka ta oss runt för att stoppa ett eventuellt skott. Men dock hinner vi inte de och bollen går in i mål. 1-1! Neej, dags att vakna igen och de är även RSK som tar ledningen igen trotts att domarn nu börjar visa vilken sida han egenligen står på. Han ger oss ännu en hörna, ja han kan ju inte göra annat då deras back tjongat ut den över kortlinjen. Anniz tur att slå hörnan och även hon får en fin träff som dimper ner i straffområdet precis framför målvakten men Erika är först och lite tuffare så hon NICKAR in även denna boll och vi känner att vi skulle vinna denna match på bara hörnor om så behövdes för sjukt dåliga de var i försvaret där! Jaja. med kanske 10:an kvar att lira innan vila så vet jag som vanligt inta vad som händer och mins inte helt situationen men efter en frispark eller hörna så gör vi som vanligt och lyfter för att ställa deras hungriga spelare OFFSIDE och för att ge Syrran lite andrum men domarn har beslutat sig för att tjejen som är nere hos Syrran och yrar att hon INTE är offsade och blåser mål. VAH??? Skämt!? hur som så har domarn bestämt sig, och gör inte en miiin när vi protesterar. Han låter de gå säkert fem minuter till innan han blåser av.

I halvlek så hinner vi inte ens börja diskutera hur vi ska lägga upp andra halvlek förän domarn är het på pipan och blåser igång! Jisses!! 5 minuter!! Kom igen nu inte nog med de så går han hela matchen och talar om hur Mariehamn ska spela och att vi spelar farligt.. Joda han är helt på deras sida! Men vi faller även där och gör inte skern bättre i att påpeka i varje domslut att han har fel m.m. Spela istället finns inte så mycket vi kan göra när han i svart tröja bestämt sig, okej påpeka det en gång men var sedan bättre själv och knipp och spela på.

Andra halvlek är sämre än första från båda håll. Denna halvlek tänker jag faktiskt inte kommentera så mycket mer än att ställa en fråga, Måste vi påpeka allt?

Mitt svar är: Nej, har domarn blåst så har han blåst. Gör som Sandra ställ om och skratta åt de!

Ett stort tack till Affe som kör oss denna match och iallafall han skulle ha utvisat den tjejen som spelade utan benskydd!!!

Matchen slutade: 4-2 till mariehamn de sista målen de gör är inte så mycket att säga om försvarsmissar och de är snabbare än oss.

Plus till:
Matte
- Grymt att du klarar av att gå ner i baklinjen och visa hur man ska göra. Snabbheten är en positiv egenskap utnytja det!

Syrran - Du gör gryma räddningar trots att du inte når alla, men de pratade vi ju om! de märks bara mer om en målvakt gör en miss än  en utespelare. Keep GOO!

Myggan - Grymt bra du lirar denna match! Har ögonen på dig.. Förata 90 minutrarna oxå GRATTIS Tjejen :)

Blandat från min kamera

Först kommer det lite naturbilder:
Färg


Svart/vit/lite färg
Här kommer det lite bilder som är coola på sitt sätt tycker jag:
Färg


Svart/vit/lite färg

Linda "Pettsson" Pettersson


Finns så mycket att skriva om denna underbara, stark viljiga människa!
Hon har stått vid min sida i snart 20 år och på något sätt ska de få sin plats i rampljuset eller ja, rampljus och rampljus.

Hon är född på 1989 talet och som liten var hon en nyfiken tjej som gärna prövade allt från fotosken till flugsvampar. Mamma Marie och pappa Håkan kan inte ha haft det lätt med henne minsta bort blick och hon var på bus stigen.
Hon växte upp och gick grunskolan ute på Rådmansö och vandrade sedan vidare till Sthlm (Stockholm) och Danderyd för att plugga Marin och mycket där till. hon är nämligen en väldigt viljestark tjej som har bestämt sig för att plugga till Skärgårdskapten så just nu läser hon sitt andra år på Högskolan fortfarande i Danderyd men är ute och jobbar mycket på båtar ch snart så flyttar hon till Kalmar för att studera där ett tag. Japp, en enormt cool brud det här ska jag ta och tala om!

Hon har även valt att spela fotboll på sin fritid för Rådmansö sk vilket vi tackar för att hon gör. Hon är idag en av de viktigaste personerna i damlaget, hon är inte bara aktiv spelare utan sitter även med i prutskottet och Spelarrådet men är ansvarig och delaktig i det mesta som händer för damlaget. Men hon har inte bara en kariär som fotbollspelare och en viktig person i Rsk:s damlag utan hon är den bästa vän jag någonsin haft och hon kommer inte att lämna den platsen pga allt hon har för sig. Hon är den första jag skulle ringa om något hänt och hon skulle vara den första som kom hit för att ta hand om mig om något är på tok! Hon är en god vän och är det för många, hennes lur ringer nämligen 24/7.

Lindas framtid:
Utan tvekan tror jag på att hon klarar skolan med högsta betyg och tar sig snart ut på havet för att jaga bovar och sjörövare. Hon är så inriktad på sitt mål så för henne skulle de vara att misslyckas om hon inte klarade de. Men vännen du kommer klara det det vet jag! Annars i framtiden så hoppas jag att hon stannar kvar i Rådmansösk och forstätter vara så aktiv och engagerad. 

Spöregn och glidtacklingar!Mötet gick bra var dock inte så många där. Så fruktansvärt dåligt av ALLA dem som inte väljer att komma då de kanske var ett av de vktigaste mötet för i år. Denna gång kommer det inte att finnas något papper där ni kan läsa om mötet utan var man inte där så deltar man inte i informationen. Men ni som var där hoppas jag utryckte vad ni kände så ni känner er delaktiga i det här. 

BTW. Mycket god fruktsallad Marie, tack!

sen på planeringen så skulle vi heja på vårat herrlag från kullen, men vart lite ändrat där. Det spöregnade ordagrant sjukt så mycket de vräkte ner tyckte syn om dem som spelade för ingenting såg ut att gå som något av lagen hoppats på. Slog dem en passning så nådde den ca 3 meter sen tvärstannade den av pölarna som bildats uppe på planen! Många snygga vurpor och nmånga snygga glidningar och många minde snygga oxå för den delen! haha.. Både Rsk och Riala åkte på varsit Rött kort. Sånt som händer och kan inte heller vara lätt att vara dommare i en sådan match där man knappt ser något för allt regn. Men de var kul att kolla på och fångade en hel del med kameran. Matchen slutade 2-2 om det hade gått bättre eller sämre utan regnpölarna och spöregnet vet man inte just nu är det detta resultat som gäller!

 Omgång 12

  
 
DIVISON 4 ÖSTRA
 
Mariehamn 12 10 1 1 65 - 13 52 31
Upplands-Ekeby 12 8 1 3 36 - 10 26 25
Upsala IF 12 8 1 3 29 - 16 13 25
Frösunda 12 6 2 4 28 - 26 2 20
Häverödal 12 5 2 5 23 - 24 -1 17
Rådmansö 12 4 3 5 19 - 29 -10 15
Knivsta 12 4 2 6 18 - 36 -18 14
Riala 12 4 1 7 15 - 27 -12 13
Norrskedika 12 3 2 7 23 - 31 -8 11
Tobo/Örbyhus 12 0 1 11 11 - 55 -44 1

    
 
Resultat
 
Omgång 12
14/8 19:00 Knivsta - Frösunda2 - 0  
15/8 11:00 Riala - Upsala IF1 - 0  
15/8 14:00 Norrskedika - Upplands-Ekeby0 - 4  
16/8 11:30 Tobo/Örbyhus - Mariehamn0 - 3  
16/8 13:00 Rådmansö - Häverödal2 - 1  
Omgång 13
22/8 14:00 Norrskedika - Riala 
22/8 15:00 Mariehamn - Rådmansö 
23/8 15:00 Frösunda - Upsala IF 
23/8 18:00 Upplands-Ekeby - Tobo/Örbyhus 
23/8 18:00 Häverödal - Knivsta

Rådmans - Häverödal

Jag skulle ut tidigare till Arenan denna dag för att köra skade massag på låret men när jag vaknade så kändes allting otroligt bra och förhoppningarna om att denna dag skulle sluta på bästa sätt var höga. Laddad som en vattenspruta så gav jag mig ut till Arenan till samlingtid för jag tyckte inte att jag behövde massag för kände ingen ting alls.

Vi värmde upp och redan första nudd på bollen gjorde att de stramade ordentligt på hela framsidan av låret. Aj aj, Hjalle lindade låret med klisterbinda och vi hoppades på de bästa. Jag försökte koppla bort hur ont det faktist gjorde varje gäng jag nuddade den där j*dra bollen. In i omklädningsrummet ocha fixade de sista innan de var dags att ställa upp. Alla var laddade och vibbarna låg i luften att de var ett lag som ville vinna idag! 2 minuter innan var de dags för oss i start 11:an att trampa igång på linjen. Första spörten kändes de direkt att detta skulle inte gå smärtfritt till idag. Andra var jag berädd att ge upp men hade inte laddad så dant för att gå av innan match start. Första tjugo minutrarna så var vi pressade och hävörödal fick in ett mål som jag knappt mins. Men in bakom syrran kom den efter ett suddugt försvar med många spelare i straffområdet och PANG mål! 0-1 till Häverödal och Sandra höjer rösten som får iallafall mig att tänka till. Vi kör igång från halva och spelet ligger kvar på mitten ett tag innan vi får ett inlägg och Anniz sätter den fint i mål YEES tänkte vi, Men dommarn räcker upp handen i luften och skakar på huvudet. OFFSIDE!! Inte mycket att göra men vi trampar på strax efter det så bestämmer jag mig för att gå av är inte värt att få en långtidsskada för att jag ska vara så j*dra tjurskallig. Så resten av matchen spenderade jag på sidan. Men gick bra de med. Anniz hamnar i försvaret och percis innan halvlek så får vi en en frispark på deras sida av planen. Efter som det är ett läge för en vänster doja så är Annelie vårat vapen, hon lägger upp bollen tar sats och lägger bollen hårt mot mål och JAAA helt otroligt hon gjorde de igen, sätter bollen i mål med vänsterdojan ur en svår vinkel.  Så skönt att hon sätter den bollen, de behövde vi verkligen innan halvlek för att få upp humöret på alla spelare.

Pausen:
Vi snackar igenom hur vi ska fortsätta matcen

- Hålla kvar 4-4-2
- Snacka lite mer
- Rulla boll på marken (villket Hävörödal har väldigt svårt med)
- Ut och fortsätt kriga

Andra halvlek så rullar vi mycket bättre boll än första och nu ser vi även mer samspelta ut än tidigare i matchen. Tiden rullar på och spelet där ute är till och från de fick en ribbträff vi fick en ribbträff, dem missade vi missade. Tillsist lyckas Anniz ställa dem offside högt upp i banan hon ser fokuserad ut då hon lägger upp bollen och tar sats hon får en fin träff och bollen går rakt mot mål den studsar en gång i marken innan den tar fart upp och tillsist stuttsar över målvakten i Hävörödal och in i MÅÅÅÅL!! Vi leder matchen med 2-1 Vänt i underläge IGEN. Dock lite tidigt för nu var matchen en ren plåga att titta på. Häverödal tänkte inte ge sig i första taget. De får tryck mot vårat mål och vårat spel försvinner, Jag fick direkt en flachback på Frösunda matchen hemma. De fick ett sånt tryck men som tur var fick de aldrig in bollen innan dommarn blåser av efter vad som kändes som en evighet. 3 POÄNG RÅDMANSÖ!

Grymt bra slitet brudar fortsätt så här nu så behöver vi inte oroas för något!!

Ses på Tisdag GLÖM INTE bort att vi har möte och en rolig kväll som väntar.. :)


Bilden är ej tagen från denna match

Befordrad!

Jajjamensan! Jag har fått ebjudande om befordring och jag kommer även att tacka ja till det

Idag har jag jobbat 07.30 - 16:00 och det gick väl itne som planerat de första fem timmarna men sen vart det bättre och dagen rullade på i ett jädra tempo. Har iallafall bestämt mig för att ta jobbet som Rawas erbjudit mig. Sen hoppas jag att Linda söker jobb på donken så jag kan få bossa lite övet henne haha!

Nog om jobb!

Ikväll så blir det nog lugnt ska över en sväng till chippen och bara slappa och prata skit, sen blir det någurlunda tidigt i säng för imorgon ska man upp och laddad åka till match på hemma plan :) Nu ska dem få se ett annat Rsk-gäng än de som de fick möta sist på deras plan i Häverödal. Med tanke på namnen som står kallade så kan de bli en spännande och rolig match så hoppas att det kommer många och hejar fram oss :)

Kommer lite bilder nu fårn semester var ett tag sen men har inte fått bilderna från mamma först nu.. :)Dags för fredgsmys!

Igår var det träning och jag sträckte mitt lår. Illa! Men idag känns det bätte så tur att jag gick av i tid igår. Utagningen till matchen gick bra iallafall!

Nu så ska jag och min älskling åka ut och fira hans mamma som fyllde 46 i Tisdags GRATTIS!

Men bloggar igen ikväll..

10 minuter

Om 10 minuter så står Chippen parkerad här utanför för att plocka upp mig. Idag är det träning och uttagning till Hövrödals matchen i helgen. Så Palla er ner nu så kör vi!

Detta fält måste fyllas i

Ronan Keating
If Tomorrow Never Comes Lyrics
:

Sometimes late at night
I lie awake and watch her sleeping
She's lost in peaceful dreams
So I turn out the lights and
lay there in the dark
And the thought crosses my mind
If I never wake up in the morning
Would she ever doubt the way I feel
About her in my heart

If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way to show her every day
That she's my only one
And if my time on earth were through
And she must face the world without me
Is the love I gave her in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes

'Cause I've lost loved ones in my life
Who never knew how much I loved them
Now I live with the regret
That my true feelings for them
never were revealed
So I made a promise to myself
To say each day how much she means to me
And avoid that circumstance
Where there's no second chance
to tell her how I feel

If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way to show her every day
That she's my only one
And if my time on earth were through
And she must face the world without me
Is the love I gave her in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes

So tell that someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes

11 Augusti!

Sjukt att det redan är mitten av Augusti kändes som om vi nygg gick in i Juli! Men nu är man tillbax på jobbet och vardagen börjar sakta med säkert rulla igång i dess former. Jag har precis slutat jobba för dagen och har nu landat framför datorn. Igår var det Måndag och vi hade spelarrådsmöte tillsammans med tränarna och Karin. Grymt bra möte och mycke släppte tack vare de givande mötet. Vi ska fortsätta att träffas då och då för att ge varandra ris och ros. Men igår var ett möte som jag tror kommer vara ny start för spelare och tränare. Vi beslutade att ta bort måndagsträningarna helt för att ge dem som jobbar lite mer space på fritiden och sen inte få för mycket att begära från jobben, för alla har inte 7-16 eller 8-17 jobb! Men de beslutet släppte en stor sten från mina axlar och jag kände direkt att de skulle bli mindre att stressa till, TACK!

Annars så tog vi upp en del saker som rör kiosken, de krävde att se reglerna uppe innom kort (ska jobba med dem på torsdag tillsammans med Chippen) sedan ska vi på tisdag (om en vecka) ha en trevlig kväll nere på Arenen och sedan tillsammans heja fram vårt Herrlag till seger mot Riala. Vi beslutade att karin kommer att ta kontakt med vissa spelare i laget innom kort för att dikutera rörda ämnen med dem, gällande pengar, träningsnärvaro, beteende m.m. Men de kommer bara göra allt till de lite mer positivt för då slipper Hjalle ringa och tjata och ta upp de in för alla på träningarna. Så se det Positiva i det hela!  Annars så togs upp andra saker som kommer komma upp senare inget är som sakt bestämt utan en sista röst från laget. Men Tack för ett riktigt TOPPEN  MÖTE!

Ikväll är det träning igen och jag hoppas att de kommer ner massor av sugna tjejer som vill spela boll!

Kom ihåg:
Hör av er om ni inte kan komma!
Ta alltid med dig den glada minen ner på träningarna
(Man har aldrig roligt på begäran)
Ge din kompis en klapp på axeln istället för att fälla en kommentar!

Ses Brudar

Omgång 11

  
 
Division 4 Östra
 
Mariehamn 11 9 1 1 62 - 13 49 28
Upsala IF 11 8 1 2 29 - 15 14 25
Upplands-Ekeby 11 7 1 3 32 - 10 22 22
Frösunda 11 6 2 3 28 - 24 4 20
Häverödal 11 5 2 4 22 - 22 0 17
Rådmansö 11 3 3 5 17 - 28 -11 12
Norrskedika 11 3 2 6 23 - 27 -4 11
Knivsta 11 3 2 6 16 - 36 -20 11
Riala 11 3 1 7 14 - 27 -13 10
Tobo/Örbyhus 11 0 1 10 11 - 52 -41 1

   
 Resultat
 
Omgång 11
9/8 15:00 Frösunda - Rådmansö5 - 0  
9/8 15:00 Mariehamn - Norrskedika1 - 2  
9/8 17:00 Upsala IF - Knivsta5 - 3  
9/8 18:00 Upplands-Ekeby - Riala6 - 0  
9/8 18:00 Häverödal - Tobo/Örbyhus6 - 1  

Omgång 12
14/8 19:00 Knivsta - Frösunda 
15/8 11:00 Riala - Upsala IF 
15/8 14:00 Norrskedika - Upplands-Ekeby 
16/8 11:30 Tobo/Örbyhus - Mariehamn 
16/8 13:00 Rådmansö - Häverödal

Höstsäsongen 2009

Japp den har nu dragit igång medan jag var nere på Rhodos mötte de blåvita stället (RSK) Uppsala IF. Den matchen slutade 0-4 till Uppsala. Kan tyvärr inte skriva något referat eftersom jag inte var med.

Men idag har vi spelat ännu en omgång mot Frösunda denna match slutade 5-0 och tror siffrorna talar om att vi har lite problem i vårat lag. Men jag spelade hela matchen och var ordagrant helt slut efter, så jag gjorde så gott jag kunde utifrån mina förutsättningar. Lite dålig träningsnärvaro men jag är inte den enda tyvärr och tycker inte att de syns att någon har tränat. Men finns dem som alltid ska gnälla. Men jag känner så att hur många möten vi än har om det här med laganda och hur man ska vara så tror jag att (taget från Chippen) alla måste gå till sig själva och tänka efter. Och farmför allt NI som har tränat varför visar ni inte det, Jag ska inte äns hänga med! Kom igen nu sluta gnäll var glada för att folk kommer och ge dem en klapp på axeln och säg att de är kul att ha dem här så tror jag att våra problem kommer att ändras, det blir mer positivt och de skapar bra laganda! En gissning dock men tror de kan vara så... Men finns inga ursäkter för att man inte kan slänga iväg ett mess eller ringa ett samtal som tar ca 2 minuter och säga ifall man inte kommer! Men nu har iallafall min semester slutat och nu kommer jag att köra gärnet hur ni andra tänker göra är upp till er!! Jag tänker le åt er iallafall... :)

Men matchen..
De finns kanske inte så mycket att säga de var hungrigare än oss de var snabbare än oss och de gjorde fler mål än oss! Japp så var det.. Vi tappade dem efter 10 minuter i första och sen kliver våra surminer på och det gick som de gick! Grattis Frösunda säger jag finns inte så mycket att säga felet ligger hos oss.
Detta får räcka alla som var där såg och hörde vad som hände och nu SKITER vi det som varit och bildar ett nytt gäng som gillar att spela fotboll och är där för att de älskar att träna och spela boll. Så på med dressen och känn er stolta över att spela i Rådmansö och glöm inte att ingen är perfekt alla har brister på sina sätt, så dömm aldrig utan att ha en stadig grund att stå på!

Plus till:
Soffan - Grymt bra kämpar insatts idag, Underbart krigat!
Honken - Härligt att du tar de stora ansvar du gör där ute på planen, det tackar jag för!
Erika - Du ger dig aldrig, fantastiska brytningar och skönt att se någon kriga så som du gör.

BYE

Rhodos

En UNDERBAR vecka på en av Grekland finaste Ö:ar. Vi har solat och badat varje dag och det har varit sjukt varmt emellanåt. Komma ett inlägg senare från min "dagbok"  som jag förde medans jag var där nere, men just nu ligger den hos mamma så kan inte riktigt skriva av den nu. Bilder kommer i samma veva! Men vi har iallafall haft det bra och flygresan både dit och hem var inga probelm! Maten var bland de godaste jag ätit så de var absolut ingen fara med att bli magsjuka. Mattias var den som vart brunast men han hade lite färg sedan innan så egentligen var det fusk!! Själv har jag redan börjat flagna och har då precis kommit hem får hoppas att jag ser lite brun ut i några veckor iallafall! Men men.. 
RSS 2.0