Ensiffrigt

Ja nu är det nedräkning på riktigt 9dagar kvar till BF.. Liam är född 8 dagar för tidigt så klart man går och hoppas på att även hon kikar ut tidigare men jag är väl medveten om att jag kan gå över tiden oxå, men det är inget jag önskar. Något jag önskar är lite tecken på att förlossningen är på ingång men Liams small ju bara till så blir väl så kanske även denna gång, håll tummarna!V.39

Wohoo ännu en ny vecka inleds, vecka 39 och endast 13 dagar kvar.. Eller Wohoo är kanske fel uttryck då jag egentligen vill ha henne i min famn än i min mage. Men det kommer, är bara sjukt hur man kan bli så frustrerad på att inga tecken finns eller att inget händer även om det inte är dags än enligt beräkningar.. 


Idag ska magen och jag till barnmorskan och mäta oss lite.. Hoppas även på nyheten om att hon har fixerat sig. 

Nä nu ska jag kolla några avsnitt av orange is tje new black. Ha en trevlig onsdag.

Snart midsommar

Jajamensan ännu en och förhoppningsvis sista milstolpen innan bebis är här är ju midsommar.. Just nu då jag titta vädret för kommande dagar så är det skrattretande... Jag tycker svala dagar är skönt nu då jag är gravid men midsommar kan väl ändå få ha strålande sol! 


Idag ska det va sommaravalutning på Liams dagis och jag hoppas vädret har fel om att det ska börja regna kl 17:00..

Slänger upp en bild på magen oxå den hänger kvar än för er som är nyfikna 😜V38

Helt ofattbart att vecka 38 redan är här.. Jag kan kanske inte säga att tiden går fort även om jag önskade MEN om jag tänker tillbax på den där novemberdagen då jag trodde att jag haft magsjuka i 1vecka men bestämde mig för att göra ett test så måste jag endå säga att tiden har gått fort!! Nu är vecka 38 här och hon är färdig att komma när hon känner sig redo, vi är mer än redo för henne! Varje dag försöker jag känna efter om jag känner något som antyder på att förlossningen ska starta, än har jag inte känt nått men det kan vända snabbt.


Snart håller vi i dig och kan pussa på dig hela dagarna 💜

Äntligen juni - vår månad

Även om jag är hemma så springer tiden iväg.. Jag har börjar göra lite hårspännen som jag sysselsätter mig med.. Liam har varit dålig i 3 dagar så han har fått stanna hemma från dagis.. Han tycker det är skit pest då mamma inte orkar busa med honom hela tiden! Han hostar och snorar men inge feber men energi finns!! Jag gör mitt bästa men räcker inte alltid..

Magen mår fint gick in i vecka 37 idag. Försöker känna efter om man känner nått som kan tyda på att det närmar sig men här är det så lugnt i kroppen än så dröjer nog ett tag till iallafall. Men tycker hon kan komma snart för börjar bli otålig och alla längtar vi så.

RSS 2.0