85% färdig

Tänk om 42 dagar kanske vi håller i henne. Sjukt att tänka så när man idag inte ens vet hur hon ser ut. Jag har börjar drömma massa stressande och konstiga drömmar, antar att det är för att jag på ett förvirrande sätt känner mig redo men samtidigt inte. 

Imorgon knackar vecka 35 på dörren och magen har sjunkit ännu mer. På morgonen kan den va lite högre upp men ju mer dagen går så känns det som om hon ska ramla ner mellan knäna på mig. Slemproppen har släppt i omgångar men den har släppt till och från hela graviditeten men ibland kommer lite blod i så misstänker att nått ändrats där nere oxå eller att det är att hon fixerat sig kanske.

Hur som helst så längtar vi efter att pussa dem små kinderna.V34

Det börjar närma sig inleder v34 idag och 48 dagar kvar till BF.. Vad tror ni när kommer hon titta ut?

Jag har blivit otroligt trött igen och foglossningen är kämpig just nu så magen gör att man svankar lite som en anka. Men är bara att bita ihop och tänka att det är värt all smärta i världen för det man får i slutändan.

Nä ska sova nu ska nämligen på behandling imorgon så måste va lite utvilad då.

Avslutar med en bild på dagens mage 😄

50 dagar kvar till BF

Tyckte nyss det var 100 strecket nu är vi redan nere på hälften. Denna vecka har jag massor att fixa med då jag har en plutt som ska firas i helgen så tänkte faktiskt försöka baka lite till det. Jag är ju ingen mästare i köket direkt så ska bli spännande att se vad jag lyckas få ihop som går att bjuda på.. Har bjudit över vännerna att hjälpa mig.

Igår tog Mickis och jag en roadtrip för vi skulle hämta våra nesten till bebisarna. Haha vi åkte faktiskt fel då vi satt och babbla på så mkt så missade avfarten där vi skulle av så fick åka en liten omväg men det gjorde inte så mkt då fick vi mer tid att umgås. Väl framme så fick vi äntligen våra nesten och det var helt klart värt väntan för dem var otroligt fina :)Kommer hon sova fint i. 

80% färdig

Innan tycker jag tiden har gått fort men nu känns det som om den tagit tvärstopp! Imorgon går vi in i v33 (32+0) och redan 80% klart. Men denna vecka har gått segt som tusan märks att det börjar närma sig, slutspurten kvar! 

Idag var det iallafall ett bm besök som stod på schemat. Allt såg bra ut och hon fortsätter att följa mittlinjen på kurvan. Mitt blodsocker låg på 5 så antar att det var bra för hon sa inget om det.. Vi gick igenom mitt förlossningsbrev och hon tyckte det var riktigt bra och tydligt.. Hon fråga om hon fick spara ett ex som visningsex för andra mammor som vill skriva så antar att det var ett bra betyg.. 
Hon visade mig även vad som hände då Liam föddes då han roterade fel i mitt  bäcken och hur dem ska rotera sig ut.. Fick en lite klarare bild på att det kanske inte bara var mitt fel att han inte kom ut utan att han hade behövt hjälp oavset för han fastnade.. Hon gick igenom fontanellerna på huvudet och förklarade hur dem kommer följa bebis bättre denna gång via dem.. Kändes jätte bra :) 

Nästa gång jag ska dit är i vecka 36 :)RSS 2.0