SJUKSTUGA

sjukdomarna hoppar på oss en efter en :( I söndags när vi spelade match mot UIF så var de som att springa in i en vägg. Benen var som spagetthi och snabbt efter de så svettades jag som en gris.. När jag kom en så tog jag tempen och i vanliga fall så har jag runt 35,6 men nu hade jag 38, 3 så inte konstigt att kroppen kändes trög och tung :( Så här Kryar jag på mig så skrivs de då jag är frisk

Förlåt!

Förlåt för dålig uppdatering men har varit sååå mycket just nu med fotbollen, jobbet och allt nytt som drar igång just nu. Jag har helt enkelt inte hunnit med!!

I lördags så var jag, Liam och mamma till Thuns där hittade jag en del fint som jag täntke försöka ta bilder på och slänga upp i detta inlägg imorgon eller på torsdag.

I söndags så spelade vi match mot bkv, tänkte jag oxå prata om i ett annat inlägg då jag hinner sätta mig ner och skriva lite.

Igår så var jag och Liam hemma och mös hela dagen plus att jag hade åkt på lite kråkor i näsan och lite feber så var inte så pigg.

Idag drog jobbet igång igen och de var helt okej att vara tillbax, får så j'vla ont i fötterna bara. Men de beror mer på skorna än på jobbet iofs.

Och nu kom jag i stort sett hem från träningen för en sund sen och har njutigt av en stund i soffan med älsking innan de är dags att hoppa i säng. Imorgon blir de dagis för Liam fast bara en kortare stund :)

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så får jag ta mig i kragen och göra en ordentlig uppdatering imorgon :)

Morgon Myys innan dagen drar igång på allvar!

imag1355-1-1 (MMS)

Morgon Myys innan dagen drar igång på allvar!

Hejja Hejja!

Träningen idag gick sådär. Hade ont i knät men körde på endå. Vi körde inte så länge för de var Derby fsk-kåren på planen brevid så många var intresserade av den. Den vann fsk med 2-0 och pappa spelade mittback! Grym som vanligt för här jag lite att lära av, hoppas syn inte läser detta får då blir han så mallig! ;) Men var kul att se och de är ju coolt att han fortfarande spelar A-lags matcher emellanåt :) han börjar ju bli till åren ;) veteranerna duger bra tycker jag och sen lära vidare till oss istället. Jaja, nog om de på söndag välkomnar vi BKV till björkvallen och de ska inte få en lätt match! Tagga gärnet tjejer så tar vi 3pinnar för Jennica ;)

Skogens guld :) idag här jag och Jimmy var...

imag1338 (MMS)

Skogens guld :) idag här jag och Jimmy varit ut i Ösbyholmskogen och plockat blåbär och kantareller. vi hittade en del men vart avbrutna av åskan som kom in över oss. Imorgon blir de nog ut igen :)

Sömn


Imorgon blir de mer av oss. Liam sover och jag tänkte oxå säga god natt och hoppa ner i sängen och sova!

Barnstövlar & Kängor

  Ja snart är de dags att börja rusta inför hösten och vintern. Sommarn är för kort de är bara så!

Det här med skor till mindre barn är inte lätt!! Jimmy och jag var till Arninge idag för att kolla lite vad som fanns inför hösten och vintern.. Vi köpte med oss en fodradstövel och ett par kängor hem. Men de är ju inte lätt att få på fötterna.. Dem är i rätt storlek (2 cm större än foten) men endå så ska de vara så svårt och trångt att trycka ner foten i. Små barn förstår ju inte heller att dem måste trycka i fötterna och man vill ju inte mosa dem. (Ja de är samma sak med större storlekar.) Vntern är ju inte rolig över huvudtaget och kläderna gör de ju inte lättare :( Han får ner fötterna med lite hjälp från oss men bökigt att hålla på så varje morgon. :( Hur gör ni andra?

Förresten så har det gått jätte bra på dagis den här veckan (hittills). Han har somnat på vilan och haft kul med kompisarna. Så de är super skönt. Men har blivit desto mammigare/pappigare här hemma. Han vill att vi ska bära på honom hela tiden och så fort vi sätter ner honom eller gör en antydan till de så blir de gnäll :( Lite jobbigt, får hoppas de bara är en period!!

Hur har de gått för er andra med inskolningen? har ni märkt någon skillnad på barnen?

        
              Blåsvart känga 249:- Skopunkten                                   Svart stövel 199:- Skopunkten

NyGammal Frilla!

Japp, var och klippte mig idag hos Emeilia på Lugg igen (jätte duktig och trevlig). Vart samma som sist fast ännu lite kortare i bak :) Vad tycks?

 


Liam ville oxå vara med och säga hej :D

Alla med barn på dagis/skola!

Min mamma tipsade mig om detta då vi hade de när vi var små i våra kläder för att inte tappa bort dem. Det har funnits i alla år men tänkte trycka lite på hur bra dem är..

Det är namnlappar som man kan sy, stryka eller trycka dit på kläderna så att de blir lätt för både personal och föräldrar att lätt få med sig rätt kläder på rätt barn. Har sytt dit på Liams kläder och vist lite bökigt på vissa kläder men när de var klart så är det skönt att slippa den där märkpennan som bara rinner runt då man skriver på vissa klädeslappar.

Jag skickade efter mina på Vävnamn det gick väldigt snabbt att få hem dem till lådan. 100 vävda etiketter kostar 213kr med porto. Helt klart värt då man själv får välja färg, vad de ska stå och om man vill ha någon figur.



Dagis

Idag så var Liam på dagis en stund i morse allt gick super bra och han verkar itne alls bry sig om att mamma och pappa lämnar honom.. Imorgon ska vi testa att ha honom där till 14:00 ska bli spännande att se om han somnar på vilan utan oss. Har ju inte gått så bra då vi varit med men de brukar funka när föräldrarna inte är där.

Nu har vi ätit lunch och Liam har badat så nu ska Liam få sova "Vilan" :D

Gick inge vidare idag.. vi kämpade på men ...

Gick inge vidare idag.. vi kämpade på men får inte in bollarna i mål.. :( torsk med 6-0 men.de speglade absolut inte matchen.. vi skapar massa chanser men kan inte göra mål vi har 2 i ribban innom 10 min i första och hade vi satt dem så hade de nog blivit en annan match.. Men men life goes on.. blir 3 pinnar mot vargarna nästa helg istället :)

Skansen

Yeehy äntligen så fick vi åka till skansen :) Igår var vi där hela dagen och strosade runt och kollade in djuren och alla andra häftiga saker som skansen har att bjuda på. Var första gången som Liam åkte buss och de var helt klart roligt. Resan in gick super bra han satt så fint på sin stol och tittade nykitet vart han hade hamnat. Bussresan hem gick väl sådär men då var de nog mycket annat som gjorde att de vart lite bökigt. Men skansen var helt klart super mysigt. Gudmor Sophie var oxå med och när Liam hade somnat i vagnen så fick vi en stund för oss själva. Jimmy var kvar hemma då han inte mådde så bra :(

Har alla bilder på mobilen och hinner inte ladda upp dem nu måste packa klart f-väskan och sen dra till samlingen men bilder i veckan :D

Laddad och redo för fight!

Japp känner en jävla fighting anda idag.. Sitter just nu och laddar med musik på högstavolym och bara väntar på att få dra iväg mot Årsta och Vaksala SK. Vet att de kommer bli en jävligt tuff match och vi hoppas på att stå emot och målet idag är att visa att vi kan vi med.. :)

Skrivs väl senare hur det gick. Ni kan väl hålla tummarna för de kommer att behövas idag ;)

Innför Vaksala-Frösunda

Ja snart laddar vi upp för att möta ledande Vaksala borta. På söndag vid 14 tiden börjar vi rulla och 16:00 är de matchstart för den som har vägarna förbi ;)

Sist vann dem stort med hela 0-5 och det är revanch som står på statusen för Frösunda inför denna helg. Vi saknar dock Carro i mål och Frida och Sk på backen men vi ställer upp med ett spelsuget gäng och 3 poäng skulle sitta jävligt fiint. Sunnersta slog dem sist och vi slog ju faktiskt sunnersta med 0-3, så inget är omöjligt inför denna match!

Jag känner mig jävligt spelsugen efter denna veckas träning. Det har känts bra och jag känner att jag äntligen börjar hitta formen. Så: upp till bevis!







Serietabell: Division 4 Ö Damer


Vaksala SK 9 8 0 1 30-9 21 24 4 4 0 0 10-1 9 12 5 4 0 1 20-8 12 12
Norrskedika IF 10 7 1 2 32-11 21 22 5 3 1 1 17-5 12 10 5 4 0 1 15-6 9 12
Häverödals SK 9 6 1 2 14-9 5 19 5 3 1 1 8-6 2 10 4 3 0 1 6-3 3 9
Sunnersta AIF 10 6 1 3 19-21 -2 19 5 3 0 2 11-14 -3 9 5 3 1 1 8-7 1 10
Frösunda SK 9 4 1 4 14-15 -1 13 5 2 0 3 6-8 -2 6 4 2 1 1 8-7 1 7
Alunda IF 10 3 0 7 19-24 -5 9 4 1 0 3 8-10 -2 3 6 2 0 4 11-14 -3 6
UIF 8 3 0 5 6-18 -12 9 3 1 0 2 1-8 -7 3 5 2 0 3 5-10 -5 6
Knivsta IK 9 1 1 7 9-20 -11 4 5 0 1 4 5-11 -6 1 4 1 0 3 4-9 -5 3
BKV Norrtälje 10 1 1 8 10-26 -16 4

Liam 15 Månader!

Älskling blir 15 månader idag tänk snart 1,5 år :)

Idag var hans första stund själv på dagis. 1,5 timme fick han vara där på förmiddagen. Allt hade gått jätte bra och inga tårar alls först vi skulle hämta honom då han egentligen ville vara kvar. Men på måndag får han gå dit igenoch från och med tisdag så blir det 9-14 några dagar. Han kommer säkert snart att komma på att vi faktiskt lämnar honom där och är borta en stund och då kommer de säkerligen bli lite jobbigt på morgnarna.

Imorse så stod han upp i sängen och sa MAMMA ordentligt och högt flera gånger, haha så de var bara att kliva upp har ett filmklipp men vet inte hur jag laddar upp dem här på bloggen.. Hehe! Men de lät så gulligt..

Snart ska vi åka till Kajsa och Melvin. Melvin fyllde 1 då vi var uppe i dalarna så vi ska dit och lämna en 1års present och säga grattis i efterskott :D

 

Bilder från mobilen så därför lite dålig kvalitet. Liam på vårt framtida fordon till och från dagis. Till höger då han spelar tv-spel med morbror :D

Ofrar allt för dem blåå <3

imag1266 (MMS)

<3

Inför Hösten!

Har hamnat i ett läge då jag bara måste träna.. Har gått bra dem sista gånerna så då är de ju roligare oxå.

Ikväll är det fotboll som står på schemat. Sist så gick de hyfsat och de känns som att konditionen har kommit tillbax jag orkar otroligt mycket mer än för ett år sen. Har sprungit hela sommarn 1-2 gånger i veckan och de har räckt för att öka konditionen. Har sprungit 5km i taget och ibörjan var de segt då jag sprang på lite mindre än en timme men då oxå 10-12kg tyngre idag springer jag runt halvtimmen och ska börja öka sträckan för att få kämpa lite igen. Men innan de så måste jag köpa mig ett par ordentliga löparskor!

Jag startade på 75kg någonting då jag startade för ganska precis 1 år sen. När jag tränade som hårdast så gick jag ända ner till 63kg men nu under semestern så har väl något kg smygit på igen. Målet innan min födelsedag är att gå ner till 60kg och de är hård träning och rätt kost för att hinna ta sig dit.

Nu börjar jag snart att jobba och då blir det cykel till och från jobbet, kommer köra på fotbollsträningarna och eventuellt något gympass i veckorna och sen så hoppas jag på ett glädjande besked i November!

Ex:
Måndag: Cykel t.f jobbet, Fotbollsträning
Tisdag: Cykel t.f jobbet
Onsdag: Cykel t.f jobbet, Fotbollsträning
Torsdag: Cykel t.f jobbet
Fredag: Cykel t.f jobbet
Lördag: pass + Gym
Söndag: Vila (fotbollsträning)

P.s. Vet ju inte än hur fotbollen kommer att hamna men detta är bara för att visa ungefär hur jag tänkt :D

Nej, nu så ska jag vara lite social innan de är dags att dra till träningen :)

imorgon är vi där igen :) sista dagen inna...

imag1251 (MMS)

imorgon är vi där igen :) sista dagen innan den stora prövningen att lämnas själv 1 1,5 timme :) men de ska nog gå bra :) god natt på er!

Rättvik 2011 (CCW)

Wohoo hittde USB-minnet med alla bilder från Rättvik tänkte ladda upp lite så ni får se på våran vecka :)


Här bodde vi :)

   


 

 




Bilder från dagarna :D



 


 





  

 



 
                      Lite isig Sprite


 
Kubbet som stod och hånade mig och linda då vi skulle kasta. hahah

 
                Tjejkväll   Mysig dag i Mora    

        
Min Raggar KUNG!

 

   

Lite Bilar
(Vill ni se större så tryck på bilderna nedan)

   


Live band på crusingen

  


Snyggaste :P

Orsa Björnpark!

Innan vi åkte hem på lördagskvällen så åkte vi till Orsa Björnpark på dagen. Såg ut att spöregna på vägen dit men väl framme så vart de super duper bra väder för att få se massa djur, det var inte för varmt eller för regningt, helt lagom! Alla djuren var ute och rörde på sig så vi fick se alla djur förutom Järv och Lo.

Här kommer lite bilder från dagen :)

 

 
Björnunge som lekte med en fjärill                                          Här ser vi en varg

 
Lite björnar :) Liam kallade alla djur för kisse.

 
Liam provar att sitta på Sälfällarna och att gå runt själv var super skoj.

 
Liam i Antarktislekparken!

 
Rider på stoor isbjörn


Rider på en liten isbjörn

 
En laburint som Liam klarade galant och sen kikade han hur de såg ut i en igloo.


Det var en mycket trevlig dag och underbart att vi fick se så mtycket djur :D
Tog inte kort på alla men ni fick se några iallafall :D Blir inge bra kort med staketet mellan kamera och djur :(

Rättvik upd 3

Jaa nu börjar veckan lida mot sitt slut.. Både posetivt och negativt. Posetivt att få komma hem men mindre posetivt att snart börja jobba igen. Nästa vecka så ska Lillskrutt skolas in på förskolan. De är oxå lite blandade känslor kring de.

Men i onsdags så var de lugnt vi tjejer var kvar här i stugan och spelade fia mest hela kvällen. jimmy var och roade sig på annat håll. Marika och jag gick för att natta Liam och vi fick se en jätte fin solnedgång nere vid sjön.

Igår så var vi till Sågmyra och shopade järnet. Jag fick med mig massa bra till Liam som han kommer att behöva nu under hösten på dagis bla. Till Mig hittade jag 3 tröjor, ett par sandaler och strumpor. Till middag vart de pyttipanna från allt grillande som vi käkat dagarna innan. Efter maten så vart de ett vällsdop nere vid sjön och de var hur skönt som helst, de tyckte Liam oxå som inte hade några problem att doppa sig.

Idag har varit en riktig seeeg dag. För de första är de dagen innan vi åker hem och för de andra så känner iallafall jag mig helt slut efter allt vi gjort. Men snart så ska de sparkas igång lite här och vi ska iväg och panta panten och sen käka på Big street :) Bästa grillstället i Sverige!

Imorgon så blir det Orsa Björnpark med Liams farmor och farfar ska bli roligt att visa honom alla djuren hoppas dem håller sig framme bara :)

Blir nog ingen mer upd från Rättvik nu innan vi kommer hem så hoppas ni haft en fiin vecka för de har vi. Bilder kommer då vi kommit hem :)

Rättvik upd 2

Igår så söp pojkarna till och vi tjejer var nyktra. Vi var inne i rättvik en svänge men vart ganska kallt och så vart vi trötta så bestämde oss (jag, Marika och Kalle) för att åka hem till stugan igen. Där spelade vi några parti Fia med knuff innan vi bäddade ner oss i sängarna. Jimmy sov kvar i Rättvik hos dem andra pojkarna i deras lägenhet som dem fått tag i. Den var inte speciellt stor men dem ska ju bara sova där.

Idag så har vi varit strosat runt på stan och kikat i stånden och hängde en stund vid stranden. Nu så ska vi snart slänga i oss nått att äta innan vi drar in igen och kikar på crusingen. Ikväll blir de lite dricka och spana snygga bilar.

Bilder får jag ladda upp då jag kommer hem för datorn är lite seg och de tar fruktansvärt lång tid. Men de kommer. Ni som har mig på Facebook kan se dem där ;)

Rättvik upd 1

Vi kom upp runt 14 tiden i lördags och de känns som om tiden springer ivög nu bara för att man vill att den här veckan ska vara låång och rolig. Vi fick inte hämta nyckeln först vid 15 tiden så vi åkte på in mot Mora och handlade lite mat till veckan. När vi väl kom till stugan så var de matdags och de var tacos som skulle göras. Vi drack någon cider här hemma och sen drog vi in till Rättvik och kikade var mycket folk redan då och mer kommer de bli ju närmre tisdag (Crusing) de blir. Var där en stund och for sedan hem till sängen.

Igår så tog vi de mesta lugnt. Jimmy, jag och Liam åkte till Garsås och hälsade på en snabbis och hämtade kubbspelet. Vid stugan så var de mest spel och grillning som vi ägnade oss åt. Vi spelade fia på ett nytt sätt som iallafall jag inte spelat förut och jävlar vad vi skrattat. Haha, var en trevlig kväll.

Nu sitter jag i soffan i stugan med Kalles dator iknätt och lyssnar på musik. Väntar på att damerna ska vakna så vi ska bestäma vad vi ska hitta på idag. Jimmy är iväg till affären med Liam, dem skulle handla nått till Liam att mumsa på!

Bilder kommer då Jimmy kommit tillbax med den lilla kameran som minnseskortet sitter i. haha!

Ha en fortsatt bra dag...
RSS 2.0