Äntligen Fredag

Jag vet inte vad jag ska tycka om denna dag.. Tråkigt att man anstränger sig för att få en hel helg ledig så är det ändå ingen som är hemma =( eller hemma är de väl men ute på krogen. så känner att jag lika gärna hade kunnat jobbat hela helgen. typiskt! Är rätt trött på det här nu när "alla" andra får men inte jag. Totalt meningslöst! Antar att ingen bryr sig och jag sitter här och tycker synd om mig själv.. Men ska gå och göra min bonussyster sällskap nu. vi ska kolla på Offside! Skit bra ett måste att se om man tycker om fotboll!

Men men sov så gott.. och ha så rolig Linda, Jimmy med fler.En Text Som Får Mig Att Tänka På Just DIG!

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know
[Far Away lyrics on http://www.metrolyrics.com]

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me

 go


Tjing tjong

Sötare än socker

Mm sitter just nu och äter på en chockladruta =) riktigt gott.. mums =P Dizel är vist oxå lite förtjust i chocklad.. Vet inte om jag har pressenterat Dizel för er. Det är en liten söt orange kattunge på 9 veckor, som springer runt här och ser söt ut, leker med allt han kan hitta. Vi hämtade Dizel förra veckan i Riala då han fick följa med oss hem. Han verkar stormtrivas som fisken i vattnet =D.

image8

Ej Dizel på bilden men en liknande

Idag har jag som vanligt varit i skolan. Vi har inte haft så många lektioner. halva kalssen slutade efter lunch (inte jag så klart) och vi andra hade hålla på 2 timmar sedan hade vi matte. Svårt! och nu sitter jag å käkar chocklad och har roligt åt katten.. Han ligger och biter sig i tassen. haha

Ikväll har jag träning, vi har ju en viktig match på söndag hemma mot Kåre. är bara vinnst som gäller förvåran del.. Annars så ska jag väl försöka att öppna matteboken och försöka förstå den grekiska som står i den. Öppna den blir det nog men inte så mycket mer.

Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag igen. Jobbar mellan 17 - 20 sen ska jag sätta mig på bussen och åka till pappa tror jag om det itne händer något annat =). måste ju övningsköra lite om jag hade tänkt att ta körkort till våren =)

Nu ska jag leka lite med kissen..

Tjiing tjong

Det Tystnaden säger

Jaa, bra på att skriva här är i alla fall inte jag! Verkar itne vara bra på något just nu. verkligheten börjar vända en ryggen och sjukdomar hoppar på en. Fan asså, vad ska man göra?

Idag har jag i alla fall tagit mig igenom ännu en skol dag. för en gång skull var den rätt okej, trotts två prov. I morse satt jag vid matbordet och funderade på hur det skulle bli om jag målade om ute i mitt rum.. Men kan ju aldrig bestämma mig för någon passande färg, Just nu är det orange ser lika hämskt ut som det låter. Men men sen var det dags för skolan och jag somnade ganska sent igår satt var väldigt trött. Hda LPL prov 08:50, gick hyfsat i alla fall.. sen fortsatte dagen men massa lektioner. Slutade dagen med Inför Korkorts prov. Fattade typ ingenting, var lite krongligt att förstå. Men men lär väl visa sig på resultatet om man fattade eller inte.. När vi var klara fick vi gå hem. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska köpa till Marika i 18års pressent, om hon vill ha någon av mig! Känns lite stelt där =( om du läser det här Marika så hoppas jag du vet att jag ÄLSKAR dig!! Vet inte vad jag har gjort rikdigt?? =( Men det är som de mesta jobbigt just nu! Men nog gnällt från mig nus ka jag ut till Jimmy och mysa lite.. Pettsson kommer nog och käkar dip och gurka med mig sen ikväll oxå =D mums!

Ha det bäst.

Tjiing tjoong

sånt som händer!

Har inte skrivit på länge men det här inte hänt så mycket... Jobbar å sliter på som vanligt.. Kommer hem någon gång strax innan 24 och går och lägger mig. 

I går spelade vi match mot Brottby, förlorade med 3-1. Mycket dåligt från våran sida.. Måste kärpa oss på många delar av uppladdningen till match både som tränare och spelare. Fanns ingen energi ingen glädje allt detta var som bortblåst. Men det fanns gott om gnäll!! Och vad fick vi ut av det? vi förlorade vår 3:dje plats =( *gråter* känns så meningslöst att man går och lägger sig tidigt och sen när man kommer spikladdad till match så är några bakis andra skiter i det fullständigt vissa går ut och pratar i telefon när Hjalle ska gå igenom laget.. jaa tjejer jag vet inte vad jag ska säga. Men det är inte skyst mot de få som faktiskt kommer med en laddning till hundra och vinst doften som bara väntar på att bli fångad. Men nog om detta!

image6


Idag så var det skola. Dagen som börjar på M... Hade helst velat gå hem efter lunch men man missar så nedrans mycket.. Så tog mig igenom Histoian halvt sovande.. Orkade inte bry mig om Romarna och deras rike. Varför ska man veta allt detta.. Sen var det matte där fattar man ju verkligen ingenting. har börjat med någe Defirens X och Y fattar nada. Nu så sitter jag och väntar på nästa slit. Jobbet! börjar klockan 17 och slutar 22:30 för att vara exakt. fattar inte hur jag ska orka upp imorgon!

Imorgon är den värsta dagen i veckan dagen med det stora T!

Tjiingeling
RSS 2.0