How could this happened to me?

I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lyin' here tonight

And I can't stand the pain
And I can't make it
go away
No I can't stand the pain

How could this happen to me
I've made my mistakes
Got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me

Everybody's screaming
I try to make a sound but no one hears me
I'm slipping off the edge

I'm hanging by a thread
I wanna start this over again

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't

How could this happen to me
I've made my mistakes
Got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me

I've made my mistakes
Got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me

Dear Dear Diary

Hej Hej!
Sitter och funderar på var det är man har gjort. Jag tror att jag kan sammanfatta den här veckan med ett ord: "PROV". Har inte gått en dag utan att man måste plugga till något prov. Men nu slipper vi det ett tag, eller ja en vecka i alla fall.. Har bara tre Lektioner till Lov! En del av klassen drar till Åland fram och tillbax =). Hoppas de får roligt :D själv längtar jag bara tills Linda kommer hem, bara 19 daar kvar =)

I övrigt så gör jag inte så mycket jobbar när jag har mina pass och annars så slappar man eller pluggar.. Lyssnar på musik just nu. Ni måstre lyssna på två låtar Takida - Curly sue & Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry! Så bra båda två =) Takida är för bra =)

Nu ska jag nog gå och slummra ett tag så man återställer den männskliga formen igen.

dear dear diary, i wanna tell my secrets!

Ha det

Tjiing tjong

...

Jaa vet itne vart jag ska börja.. Mitt liv är som en turnado enastunden är man uppe bland målnen och andra stunden far man ner på jorden med en duns! Jag kan börja med att berätta något roligt.. En vecka till i skolan sen är det lov en vecka.. ska bli riktigt skönt med lov. Men efter solsken kommer regn så får samla nya krafter till jullovet sen..
Nu till det tårfyllda ämnet. Jag och Jimmy har bestämt oss för att göra slut eller det var för två veckor sen nu men har ju inte skrivit. Det som var mellan oss kommer jag aldrig att glöma men ofta i ett förhållande så kommer man till en punkt som kan vara svår att komma förbi. Jimmy och jag har tagit oss förbi många sånna tillfällen, men det här gången kände i alla fall jag att det får vara den sista. Vi bråkade mycket mot slutet och det kanske är bäst så här. Vi är ju inte osams nu i alla fall, vi kommer vara vänner! Jimmy om du läser det här, förlåt!

I skolan går det som vanligt, fast vi har mycket prov just nu!. men har gått bra inget omprov än så länge men kommer nog två nästa vecka.. (Matte B och Engelska B.) Men sen är det lov så då kan man plugga lite, eller? :P haha tror jag ljuger lite för mig själv just nu.. troligtvis så kommer jag inte ens att öppna någon bok under lovet..

Nu ska jag umgås med min mamma. men ha det bäst.

Byebye

Torsdag

Igår var det marknad här i norrtälje men jag jobbade så klart så kude inte hänga med de andra.. Men medans de slösade så tjänade jag pengar hihi..

Idag så var det tvärrt om jag var ledig så jimmy och jag bestämde oss för att åka till Rimbo marknad och kolla, den brukar dessutom vara mycket större.. Vet inte vad jag tyckte om marknaden i år.. Mycket skit! Jag köpte i alla fall ett par gråa Lovikavantar, så nu slipper jag frysa händerna av mig på mornarna.. 

 
image9


I skolan idag så har vi jobbat på med vårat projekt arbete. Kommer bli mycket intressant att genomföra. =) Hoppas att det blir roligt. Sen var det svenska och morgan gick igenom vilka papper som vi behöver till provet nästa vecka, sen fick vi sluta tidigare. För yrkespaketet var det allt skönt eftersom de inte har fler lektioner på torsdagar. Men vi andra fick allt vänta 2h på nästa lektion som dessutom var matte som man fortfarande inte fattar mycket av y=kx+m?? Jaa, som sagt!

Just nu sitter jag bara och tänker på just DIG!!

Imorgon ska Jimmy köpa bil.. Hoppas att den funkar den här gången förra han köpte har fortfarande inte rullat en meter om ingen puttar den.. haha

Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova. Skönt!

Tjiing tjong

Sjuk

Jag måste erkänna att jag är dålig på att skriva. Men har inte hunnit av olika skäl.

I helgen

Fredag
Jaa i fredags så gjorde jag inte så mycket var i skolan hade idrott och gick hem.. Så skönt att det var fredag och inget jobb i då heller.. Jag la in massa musik på min nya Ipod. funkade riktigt bra.. förutom att den hängde sig sen. trode den gått sönder men det var bara att vänta tills den laddats ur och sen var det bara att köra igen.. haha jag åkte hem till Jimmy och sov där =).

Lördag
Upp och jibba klockan 11-14:30 skönt pass inte för länge och inte för kort.. gick fort.. Efter jobbet så åkte jag och kalle (Linda K) ner till Duka och fixade pressent till Marika som blivit 18 =) Grattis Gumman! kalle och jag åkte hem till mig och fixade oss för vi skulle på fest! Jimmy kom han oxå för han skulle låna mammas bil för att köra oss =D vi åkte och käkade på det något nya stället vid sjukhuset. det blev en taco talrik för mig innan vi åkte vidare hem till Marika.. Vi korkade upp ganska fort och efter ett tag kom även fler. Det var trevligt, och jag hade riktigt roligt. vid elva halv tolv så hämtade jimmy mig, Björn och Conny. vi skulle köra dem till Johan och Bigs nya ställe. Där var det rätt mycket folk men inte så många man kände igen. Förutom de vanliga Sälen, sälens bror, Big, Tony, Perla, Ronnie aa tror inte de var så många fler man kände igen.. Sen var det hem och sova match på söndagen!

Söndag
Idag var det samling 13:45 på IP i Norrtälje.. I dag var motståndet BKV. Man kan ju tycka att vi borde ha laddat lite bättre eftersom vi åkte på stor stryck med 13-2 haha.
vi var så dåliga att jag inte vet vad jag ska skriva. Men det var roligt i alla fall jaa inte i första halvlek men andra var roligare fick då spela mittback det var riktigt roligt.. fick göra några riktigt bra brytningar..  =)
Några av tjejerna som jag spelade med förut var med och de var roligt att hälsa på dem =D
tycker absolut att BKV ska sattsa på ett la i div 5 de var duktiga skulle klara det suveränt. =P.. Men vi hade inte vårt ordinarie lag på planen finns mer att ge från vårat håll..
Efter matchen så var det hem och käka lite med Linda vi köpte grillad kyckling och pommpins med tortilla och taco dip till.. MUMS! så gott, =) Sen bar de till Görla för att glo och träffa de andra =) mobbningen  var igenång ganska snabbt för matchen men vi bjuder på det =) Hem och sova efter de!

Måndag
Jag vaknade och hade skit ont i magen så har sovit halva natten inne på toan.. Så sm ni förstår så vart det ingen skola för mig. har inte gjort så mycket..

Tisdag
Idag så mår jag bättre men stannade hemma i alla fall för att inte smitta eller nått sånt.. Men imorgon så blir det skola.. Vi har haft målare här hela förmiddagen.. Marikas syster var här igår och målade balkongen.. hihi! Dizel har aldrig varit så nyfiken som han var när de var här.. tror han satt i fönstret en timme. haha Neej nu ska jag försöka äta något.. ha det bäst..

Tjiing tjong
RSS 2.0