Middag med Linda!

Vi har precis ätit Tacos och linda läste precis en insändare i aftonbladets tidning om dåligt bettende på en begravningssermoni då 5 barn och en mamma hade gått bort i en brand. Sidan 11 i dagens tidning karin alborg som har skrivit den.

Neej Linda och jag ska nog snart ut och gå, ta med kameran och ta lite kort. Måste ju gå bort lite av maten vi precis käkat och som bara sväller i magen!

Hej så länge!


Skänk en tanke till vanskötta barn!Sitter just nu och kollar på tv, Oprah! Idag handlar det om barn som råkat illa ut eller rättare sagt blivit vanskötta i hemmen. Skulle kunna börja gråta det är så hemskt att det finns dem som försöker hela liven med att få barn och älskar barn och sen finns dem som sköter dem som krukväxter, de får ändast vatten och smulor! Så läskigt, man kan nog ända inte företälla sig hur dem mår vad dem genomgår när ingen vet om att dem finns eller att de far illa till. Neej, och sen när polisen eller myndigheterna hittar dem är det 6-7 år gamla om inte ännu äldre, då det iallafall är försent, vist de överlever men de kommer ju aldrig att bli helt återställda utan att vara rädda och värst av allt de har ingen socialförmåga! Mår riktigt ILLA! Hjärnan utvecklas under de 6 första åren och du löser saker på samma sätt vid sex års ålder som när du är vuxen.... Ja du fattar själv!

Mamman sitter just nu och säger att hon älskar sitt barn, "jag inte råför att jag har ett smutsigt hem". Hahaha skitsnack! Dess utom var den där lilla danielle en sticka, kunde inte prata, bara morrade åt människor, hade en gamlar lortig blöja på sig, kan inte äta själv förutom i flaska och hon var täckt med loppor och löss. Konstigt då när Mamman var ren och hade rena hela kläder ser överviktig ut och jaa vad ska man då tro.

Men tänk på att det fall som hittas bara är toppen av ett isberg, det döljer sig ett stort antal mörkertal under ytan.

Raggarbilar och Car Week!

Ja då ska jag samanställa denna vecka!

Orsa Björnpark:
Jag, Jimmy, Matte, Bitte, Yllva, Tobbe och Ulla åkte till parken strax efter att vi vaknat på morgonen. Dock är jag lite besviken på att de var svårt att ta kort och att djurensburar var så stora och de var så några djur så de var svårt att se något. Men vi fick nog se lite av de flesta djuren iallafall. De skulle precis mata björnarna när vi var där men vi lessnade på att vänta på skötarna så vi gick istället vidare upp till tigerland och därifrån kunde vi se björnarna oxå.
Classic Car Week:
 De som händer i rättvik stannar där, ni som vill uppleva det får helt enkelt boka in denna vecka i kalendern och åka med. Annars får bilderna tala! Jodåå..Raggarbilar power meet, gällivarehäng fan va fint. Hur länge har det pågått, skit i det, gonatt o sov gott

... Gäsp ...

Ska sova är helt slut efter dessa dagar av gasande bilar och stereoljud 24/7!

Så skriver i morgon

...GÄSP...

GOD NATT!

Inför Orsa Björnpark

Titta vilken lite charmig isbjörnsunge. Jag hoppas att jag själv lyckas fota någonting av parken vi ska till. det regnar och jag ve tinte hur djuren är så de kanske gömmer sig för både månniskor och regn. Men de ska iallafall bli roligt att få komma iväg lite. Jag ska inte glömma kameran nu, det lovar jag!

I Orsa Björnpark så finns det inte bara Björnar utan även andra djur som tigrar, lokatter, järvar, vargar med mer!

Nej nu står de och trampar mig i hälarna så dags att sluta. Men bloggar när jag kommer hem!

Mora Surrar dag 2

Andra dagen och Mora Surrar av motorer hela dagarna. De som bor där måste ju höra ekon i timmar efteråt.. Själv tycker jag de är jobbigt bara de få timmarna man är där. Men vi kikade på en sak som var intressant och de hade arrangerat en bil som de lyft upp i luften med en kran ca 18 meter, vilket resulterar i att när bilen störtar mot backen så är den uppe i ca 90km/h. Gissa om bilen var frontal förstörd efter det. Yes! De hissade även upp en saab som de satt i en docka på förarsidan, sedan skulle de klocka hur lång tid det tog för räddningstjänsten att komma dit och få loss dockan. De hissade dock inte upp bilen lika högt som den första, men de räknade ut att bilen skulle nudda mark vid ca 50km/h (så fort man får köra i städerna). Bilen slog i marken och räddningstjänsten var där på ca 10 minuter efter åt (då stationen inte var så långt bort) sendan började de arbetet med att tömma däck på luft och klippa bort allt som kunde orsaka spänningar i bilen och som är iväg för att de ska kunna nå passagerarna, taket, dörrarna och glasrutorna. Allt jobb gjorde de på imponerande 12 minuter. Man tycker de går långsamt när man stod där och titta men kollade man på resultet så var det ganska snabbt gjort med tanke på allt de gjorde innan de kunda plocka ut människan! Men då ska man tänka på en sak till och det är att det är få människor som kör i 50 när det är 50 osv. Så oftast är det lite värre och ofta är det fler personer i bilarna och kanske en bil till!

Annars har vi faktist inta gjort så mycket mer idag då det har regnat en hel del, är klass 1 varning över dalarna just nu och de känns ju kul med tanke på att vi ska tälta en vecka sen!  Men men de löser sig nog har ju bilarna att sova i annars eller så åker iallafall jag hem på något sätt om de blir alldeles för värdelöst, har ändå massor att göra där hemma! Men nu ska jag inte sitta här och prata om tråkiga saker. Linda, Kalle och Marika kommer faktiskt upp imorgon och de ska bli sköj att träffa dem och kanske börja få upp Lindas tält som vi ska hitta plats för i Rättvik och vad vi minns sedan tidigare är inte de det lättaste.

Är ledesn för att vi glömde kameran hemma då det hade varit roligt att visa er hur bilarna såg ut. Men men man kan inte få allt!

Rhodos!

Här kommer ett inlägg om Rhodos och vart det är jag ska åka, så ni vet! Vi ska nämligen på i byn Ixia på Rhodos det ligger in liten bit utanför Rhodos stad (ni kan se på bilden nedan) Där vi bor är det klippersten som gäller på stranden. Men det gör ingen ting för man ligger ju oftast i solstol :)
Rhodos (Ρόδος) är en ö i Grekland som tillhör de så kallade Tolvöarna, där den är den sydöstligaste och största ön. På Rhodos fanns kolossen på Rhodos som tillhör världens sju underverk. Ön har en yta på 1 398 km², och är därmed ungefär lika stor som Öland. Även om en del av stränderna är steniga har ön många områden där citrusträd, vindruvor, grönsaker, oliver och annat odlas.

Turism är öns största näringsgrenÖn Rhodos är formad som en spjutspets, 79 km lång och 38 km bred med en total yta på ungefär 1400 km² och en kuststräcka på ungefär 220 km. Staden Rhodos är belägen på öns nordliga spets och utgör platsen för den antika och moderna handelshamnen. Huvudflygplatsen (Diagoras internationella flygplats; IATA-kod: RHO) ligger 14 km sydväst om staden, i Paradisi.

Jordbävningar

Rhodos har upplevt ett flertal allvarliga jordbävningar. De största är den av år 226 f.Kr som förstörde Kolossen på Rhodos, den av 3 maj 1481 som förstörde stora delar av staden Rhodos, och den som skedde 26 juni 1926. Den 15 juli 2008 slog en jordbävning med magnituden 6,3 på richterskalan till mot ön. Endast mindre skador drabbade några gamla hus. En kvinna omkom när hon föll ned för trappan då hon försökte fly från sitt hem.Lite läskigt met jordbävningar får hoppas att vi slippet att vara med om någon sådan! Texten är hämtad från Wikipedia men har redigerat den lite :O)

Men måste skryta om att det ska bli fruktansvärt skönt att komma iväg från det här regninga Sveriga som har varit just nu är sjukt tråkigt att ha semester och vädret är som det är... Men får hoppas på att nästa vecka är bättre för då är det ju Classic car week här uppe åå då vill vi ha sol sprit och nyktra förare bakom Raggarratten :)

Hela Mora Surrar

Idag är det fredag och vi vaknade typ vid 10 någon ting. Man vaknar ju alltid tidigt när man är borta och sover. Men Jag var fortfarande trött när jag vaknade, fattar inte vad de är för fel på mig? Sover ca 8-9 timmar varje natt ändå vaknar jag helt slut och skulle kunna sova ännu mer! Så fruktansvärt jobbigt för man orkar verkligen ingen ting på dagarna då de är så här, beror det på värmen eller vad kan de vara, järn brist? Men vad gör man åt saken?

Vid ca 12 så åkte vi in till Mora jag, Jimmy, Ulla (Jimmys mormor), Kjell (Jimmys Morfar), Matte och Bitte. Vi åkte först till Maxi och handlade mat som vi ska ha idag och i morgon. Sen åkte vi vidare till Dollars där typ allt är jätte biligt men köper man massa billigt så vet ni som jag att det blir dyrt iallafall.. Haha men hittade en fin ram som jag kan sätta in ca 8 bilder i olika storlekar och sen lite godis på det. Mums!

Sen tog i oss vidare med bil in till Mora centrum där det var typ tussen andra till som åkte runt precis som vi och letade parkeringsplatser men tillsist så hittade vi en ruta till oss. Vi tog in i massan med folk eller jag trodde de skulle vara mycket folk men det var det faktist inte i alla fall inte i butikerna. Samma visa denna gång då vi letar kläder Jimmy hittar något direkt och jag hittar inte ett skit men tillsist när vi går in i sista butiken (Innan systemet) så hittade jag en jätte fin kofta som jag bara inte kunde låte bli att köpa 180 kronor men den är värkligen mysig och hur fin som helst :)Nu ska vi snart tända grillen och grilla dessutom har Tobbe och Yllva (Jimmys morbror och hans sambo) anlänt med sin raggarbil! Så man kanske ska vara lite socail!

Framme snart?

Nu är vi äntligen framme i Garsås! Vi stannde vid Insjön och handlade på lager 70 eller ja VI handlade inte utan Jimmy handlade, han köpte en ny t-tröja och sen två polotröjor, De Palma. Mycket fina sen köpte han även en t-tröja till bror sin av samma märke. Jag vart bara irriterad på att jag inte hittade något medans Jimmy handlade för så mycket men vi for iväg till nästa ställe som var Sågmyra (ja byn heter så) där finns nämligen laget 157 men vi sprang igenom de väldigt fort och tror ni vi hittade någe mer där... Neej, bara ännu mer De Palma tröjor som hoppat ner i våran kundpåse, förstår inte vem som lagt dem där?! Jaja, även jag fick en denna gång kanske lite stor men är skön att "Växa" i. 

 
 Jimmy kan inte tycka att det är speciellt roligt att bila med mig då jag somnar så fort de gungar lite lugnt på vägarna. Men vaknade strax innan vi var framme vid Insjön så perfekt tyckte jag! haha..

Nej mormor Ulla håller på att göra ungspankaka ska bli gott att få sog något mer i magen sen vet jag inte vad som händer blir nog en powernap på det, vi gick ju faktist upp 06:00 och kom inte i säng först 01:00 igår kväll. Men självförvållat då vi hamnade på annat. Ska nog gå ner och hjälpa till nu men skriver några rader ikväll men då får ni kommentera lite oxå!!!!

Packar för fullt!

Efter Middagen hos Mia så är Jimmy och jag hemma igen och ska packa det sista inför resan. Blir några timmar i bilen imorgon. Men de kan jag ta för kommer bli en grymt rolig semester :) Annars idag (Onsdag) så har jag inte gjort så mycekt var ut till öset och hälsade på tony som nu bor där själv.. Men kände fort att jag behövde städa lite så jaa städade mattes och bittes rum och sen gick jag över att städa Jimmys bil som vi ska åka med upp. Kan ju hända att vi får sova i den om de inte finns några tältplatser men de visar sig! Är ju skönare att sova i tält än i bilen!

Nej ska upp om 6 timmar så ni får sova så gott så skriver jag nog något när vi kommer fram imorgon :D

Natti natti

Trottsar Mobilen


Japp, idag har jag lagt den på hyllan! Så skönt att slippa höra den.. Skulle åkt till Kajsa imorse men vart inte så. Vart hemme med jimmy och sen så kom mormor och morfar ner från dalarna så har varit med dem och käkat åå bara tagit de lugnt. Vi kollade på simhoppningen i vm. Sjukt att den 15 åriga britten vann :) höll på honom! Han var grymt bra och försvann bara rakt ner i vattnet.

Japp, jag missade träningen idag men de var de värt var sjukt länge sen jag träffade mormor och morfar. Men däremot så har inte Linda fått sitt tält :( Sorry men kommer nog ut med det imorgon för Jimmy och jag har bestämmt oss för att åka på Torsdag istället. Bara så du vet, om du läser så klart!

Har så många tankar just nu om fotbollen. Vet att många av er läser men någon stans måste jag skriva av mig och de blir här. Men vet seriöst inte varför jag tvekar men tror att de blir för mycket hela tiden. Okeej, vi har inte hafr några tränigar nu men de har varit så skönt! Så fort jag känner att nu ska jag träna så finns inget sug.. Älskar alla vänner där och de beror absolut inte på det... Vet ju inte varför!? Men nu har jag ett uppehåll eftersom jag inte kommer att kunna träna på ett tag och kommer nog ännu mindre vara spelduglig när jag kommer tillbax. Blir ju inte först vecka 33 i sånna fall men kommer så klart och Hejar på tjejerna mot Frösunda, det kan ni skriva upp att jag kommer att sitta på första parkett!

Jimmy och jag kommer inte att åka upp imorgon för måste städa upp här så det är fint när han kommer hem sen och vinkar av mig för att sedan dra ner till mantorp när jag drar till Rhodos. Men tillbax till imorgon... Sen ska det packas för två veckor åå de kan bli en del de.. haha Sen ska de införskaffas dricka oxå :P Sen så blir de väl en sväng förbi Linda och höra hur de blir med dem och så ska hon få sitt tält som ska på besiktning. haha!

Neej, nu ska jag mysa ner mig hos Jimmy och kanske sjunga med på Allsången! hahaha eller inte!

Se yaa!

Grillkväll i Öset

Just nu sitter jag vid Jimmys föräldrars dator medans grabbarna där ute sitter och snackar skit. Jag har så tråkigt att jag snart funderar på att ta Jimmys bil och dra iväg men vet inte vad jag ska göra så lär bli kvar. Vet att min bror är i marholmen någon stans och dricker kanske ska åka och hälsa på dem?! haha eller inte!

Idag har mamma och jag varit ute på rådmansö och plockat svamp! Vi hittade íallafall ca en korg.. så vart svamp macka när vi kom hemm... GOTT! Sen hämtade Jimmy mig och vi åkte ut till öset.. ÅÅ nu sitter jag här och gör inte så mycket alls!

Ja snart har första dagen gått på semestern och jag tror hela tiden att det är lördag, bara för att man är ledig!

Vill ha från HM!Måndag och första dagen på min 3 veckor långa semester.

Jag ska snart plocka ihop datorn och sen ta mig till mamma vi ska nämligen ut till Rådmansö och plocka svamp, om vi lyckas hitta någon som farfar kan ha lämnat! Men skulle avra så gott med en kantarell macka :)

Senare idag vet jag inte vad som händer är ju inte direkt sol ute så alla kan ske! Pratades om igår att grilla ute i Nennige men får se hur det blir med de. Mattias ska väl hämtas oxå, vi skjutasde honom till Marholmen igår de skulle ha någon övernattningsgfrej vid Soffans stuga, hoppas de hade roligt! Madde är nu i bulgarien och stecker håller mina tummar på att hjärtat får det bra där nere och blir brun tills hon kommer hem. Sen snor jag hennes resväska och drar själv till RHODOS :) Jajjamensan de är de  som händer vecka 32.. Jag, Mamma, Mattias och Eric tar våra väskor och drar en vecka från Norrtälje, Pappa ska köra oss så vi kommer dit ordentligt!

Neej nu är Jimmy klar så vi kan dra. vet inte vad hans ak göra eftersom han satt på sig perfym och jeans, jag som trodde han skulle mecka?!

Blåbärspaj

Jajjamensan, jag och Pettsson håller på att göra blåbärspaj :) har varit ute och plockat färska blåbar i ca 2 timmar och vi komm upp i ca 1 - 2 liter.. Så jävla gott ska det bli! Linda gör just nu vaniljsås som vis ka ha till och Louise ligger framför tv:en och glor.. haha! Som jag har längtat efter denna paj! Sjukt! Är knappt så att Blåbären får plats i pajformen för att vi plocka så mycket så dem plus 3 gånger smulpajsats ;)

Någon som blev sugen? haha!

Dead By April

What I have in me
in my mind is you

I would die if we were through

What I'm feeling now
What I´m having you do

I am lost in pain without you
So cold. So alone

All I have is you
it is all that I`m waiting for
All I need is you

Now I can't make it through

All the nights I prayed
Must this all be untrue

I am not prepared to be strong

I just can't believe
I am losing you

Not prepared to carry on,
what you see and walk away
So cold. So alone

All I have is you
it is all that I´m waiting for
All I need is you

Now I can't make it through

I am losing you forever

I am lost in pain without you

I am leaving ground forever (Forever)

Distant from all, yesterdays electing me
murder these thoughs life is disconnecting me,
Noooo,
Loving is affecting me, count all the times
You were there protecting me

So cold. So alone.


All I have is you
it is all that I´m waiting for
All I need is you

Now I can't make it through

I am losing you forever

I am lost in pain without you

I am leaving ground forever (Forever)


All I have is you

It is all that I´m breathing for

All I need is you

Now I can't make it through

It is all that I'm breathing for, (breathing for, breathing for), (breathing for, breathing for, breathing for)

Fredag Idag!

Kom precis hem från "träningshelgen" eller ja för mig var det bara en träning eftersom jag inte ska sova kvar. Men vi tränade på så gott de gick med 16st sen drog i och badade går itne att beskriva hur skönt de var att svalka sig efter träningen. Sen var det bara tillbax till Arenan igen och byta om för att åka hem. Japp mer en så vart de inte av denna kväll..

På dagen så ahr Madde och jag solat och badat var dock kallare i vattnet då, kändes de som men de kan ju berott på att solen var varmare då och att vattnet kändes kallare, hum ja skit samma. Men fick nog lite färg iallafall måste ju få lite grund färg nu till semester så man kan pressa sen! Hur som haver så efter badet i Björköörn så drog vi hem till mig för att äta innan kvällensaktiviteter. 

Fotbollen drar igång igen på allvar med start idag. Skönt kan vissa tycka och mindra roligt tycker andra.. Själv vet jag inte vad jag tycker.. Är nog trött på det i allmänt men vad gör man inte för tjejerna. Men nästa vecka tränar vi tisdag torsdag så då kan jag träna iallafall tisdagen, tordagen är innom parantes beror på om JImmy och jag drar uppåt i landet eller inte. v.31 är percis som vanligt Måndag- tisdag och torsdag. Missar alla! haha sen på helgen v.31 har vi seriestart men missar även den. Illa för träningen men skönt att inte ha så mycekt att passa upp på. För jag drar på semester!!

Men jag hoppas se mer folk och sedan höra att de ökar med folk mer och mer under v.31!!! För annars blir det en tuff höstomgång! SÅ kom igen nu tjejer antingen en bra ursäkt eller se till att sanda av fötterna och ta er ner :) blir bruna där med :)

Strax Stranden!

Halloj!
Min lediga dag och jag är uppe med klockan, känns det som iallafall men får sova ute i solen ett tag sen.. Denna gång ska jag inte glömma solkrämen! Blir så jobbigt då... Hinner inte skriva så mycket förutom att jag förmodligen blir svår att få tag på då jag tänkt låta mobilen vila och sen är jag fullbokad hela dagen, men finns ett sätt och de är att leta på alla badstrander i kommunen efter mig :P för er som känner mig vet nog reden vart jag befinner mig för det finns ju bara en strand man kan ligga vid... okej två :P

Nej Synd om Myggan som måste jobba i denna värme men hon slutade tidigt så får se om hon dyker upp!

Ikväll är börjar träningehelgen var dock inte så många som kunde vara med men är inte så konstigt då de är mitt i högsäsong med semestrar och man vill kanske göra något annat än att hänga med laget jämt, för de tar mycket tid det gör det faktiskt.. Men men för oss som jobbar och ändå inte har så mycket för oss är med så mycket som möjligt för sen har jag SEMESTER =)

Nej Solen och badet kallar så ha en underbar dag.Tjiing

Tjiing Tjoong!

Nu är Myggans bogg snart klar!! Wow.. proffs som håller på jue.. hahahaha eller?
Jimmy har nog tröttnat på oss för länge sen men de får han tåla :) Madde säger att de ska åska ikväll men jag tror inte på det.. och om de gör det så kommer jag gömma mig under Jimmys täcke. 

Maddes blogg blev iallafall hyfsad är väl som den här inte riktigt 100% klar men på god väg. Men gå in och kika vet jag ni hittar hennes länk bland mina bloggtips

Nu ska jag sova och här kommer den Myggan

Tjiing tjoong! 

Tråk i väntan på Madde

Jaa, jag har grymt tråkigt och ingen har hört av sig, jo Madde men vi bestämmde över internet att jag skulle hjälpa henne med bloggen ikväll så hon kommer väl om en stund. Ja Jimmy är ute i garaget och jag håller på att hungrar, vänta nu plingade min mobil.... Madde som undrade vilken våning jag bodde på. haha!

Ja nu är jag nog klar med disignen för idag hoppas ni gillar den!? Jag orkar inte anstränga ögonen för att lägga märket till vart jag sak ta bort och vart jag ska lägga till.. Men snart måste jag skärpa mig igen för Maddes skull. Är svårt de där nu och veta vilken Madde jag pratar om men nu pratar jag om Myggan andra Madde ska jag träffa imorgon och bada och sola om de blir fint väder annars blir det sängen hela dagen :)

Neej dags att slå igen länkar till Maddes blogg senare eller håll utkik i Menyn!

Bye bye

Äntligen Torsdag

dagens arbetspass gick hyfsat fort. Fick vara någon "slav" åt Mattias på beställningen! Han ska få igen när jag får chansen. haha! Neej men det har gått bra att jobba och jag skutade 14:15 skönt käkade på jobbet och under tiden visade de tvshop på tv:en. Vad är det för skit? man blir bara arg när man ser det, det sklle vara någon grej man sätter runt midjan och sen blir man tränad av den genom elektroniska signaler som den skickar ut, typ som stötar. Men seriöst det kan inte göra muskeln starkare kan inte tänka mig det. Sjukt, De som de visade grejen på var dessutom redan spinkiga och hade 6 pack så på dme är de kalrt att de ser ut att vra ännu större med de grejen på men om en anna skulle pröva den skulle de väl ta månader innan en sån grej gav resulta. Jag tror att den bästa träningen är att äta rätt och röra på sig så mycket som möjligt inte sitta och titta på tv och ha den saken på magen.. Nej nej!

Imorgon är jag ledig en dag innan jag jobbar sista passet innan semestern. men hur som helst imorgon ska jag ocg madde ut och sola och bada ska bli skönt! behövs lite bränna inför semestern. :) Imorgon kväll är det träning och laget ska sova över, fast inte jag som jobbar på lördagen jag åker nog hem till hyfsad tid så jag får sova lite innan de är dags att jobbaigen.

Förresten för er som itne lagt märket till er så händer det lite förändringar på min blogg försöker lära mig men de går sådära.. Haha, försöker förstå mig på vad koderna går till men är som rena grekiskan men har nu fårstätt hur jag byter header :) HAPPY!

Någon som vet vad som händer ikväll?
Har verkligen ingenting att göra, och Jimmy ska mecka de är inte jag sugen på direkt. känner för att ta ett dopp i det blå.. Men hör av er :)

Bilder bilder och mera bilder

American Car Show 2009

Madde och jag knallade runt på American car show
Thomas Perla eller Perka som han blev kallad på burnouttävlingen visade upp sin Black Pearl.
När han burnat klart rykte assfallten efter de brända däcken :) NICE!


Cover Crew Band stod för den bättre musiken både i
parken och på raggarklubben :)Vår egna Fadde var med och duade men fick även sjunga en låt själv hon är sjukt bra för er som itne lyssnat så måste ni göra hålla utkik efter henne. Markus Fagervall som hon skulle sjunga med var tydligen sjuk men de gjorde ingenting men jag tycker att Fadde kunde fått visa upp sig mer, Besviken där :(Sööta lilla Haylie var där med mamma Mia och pappa Robert och Lyssnade på Fadde.
Haylie kunde inte låta bli att dansa och klappa händerna när Fadde sjöng :)
 Själv hittade jag min favorit bil bland alla
ca 1500 bilar som stod i parken:)
Denna bild tog jag för att kunna visa all trängsel kring burnouttävlingen
 men mitt i bilden står jimmys mamma och pappa sjukt att de stod där just när jag fotade :)
Är ju inte så svårt att dra slutsatsen att det var svårt att se något på denna tävling
 eftersom de är så liten yta och mycket folk.Har dock inga bilder från raggar festen men in kom man ialla fall gratis med de bandet till vänster :)
ÅÅ vem hade sånt?!
GrillFesten då
Dock var jag en av dem som ramlade in senare föra tt vi vart i parken och lyssnat på Fadde. Men till festen kom vi och då var de i full gång med aktiviteter :)


Just det: Brännboll! Kalle i full gång med att svinga slagträt för att träffa bollen...
Hon svingar så dant att vårt ordförande på nästa bild får akta sig :) hahaTurken som vi i klubbens stolt pressenterar som vårt ORDFÖRANDE!Crille vår egen grillmästare :)klubbens spexare som aldrig kan ta det lugnt eller låta någon annan ta uppmärksamheten denna gång tog hon med sig Iza på några varv runt brännbollsbanan :) Haha men vilket håll ska ni åt? Izas håll eller Anniz?


Tydligen vann Anniz


Här följer ett utplock av bilder fårn spelet :)Tack för en trevlig kväll i parken Madde och tack Crille och Turken för en trevlig kväll på Arenan :)

Bollen ligger hos er!

Yes, nu har ni chansen att påverka vad ni vill läsa om. Skirv en rad och berätta!

:)

Måndag 13 Juli

Jaa, måndagar är alltid värst! degaen ahr gått sakta och jag är sjukt trött... så blir nog itne att vara uppe så länge idag, måste vila upp mig för ska jobba hela veckan åå sen är det ÄNTLIGEN semester.. längtar!

Första veckan blir bara slappa och kanske att vi åker upp sen är det ju Car week v.31. V.32 det är då det sker!! Haha

Neej nu så kommer Jimmy snart så blir inte så långt inlägg ska sätta mig ner senare och försöka få upp bilder från helgen :)

Dagen Efter American Car Show

Ja som det står ovan så var det igår den efterlängtade dagen var. Hela dagen var ju fullboket och tror vi följde de hyfsat. Var otroligt mycket folk i parken som skulle trängas för att få se alla bilar.. Burnout tävligen var ju sjukt dumt lagt och de var svårt att få se något om man inte stod där en halvtimme innan och väntade.. sjukt. Men fick iallafall några bilder på Perla eller perka som de pressenterade honom.. Hahah! Jag´och madde har aldrig varit med om värre burnos då vi hamnade på fel sida och allt blåste på oss.

   


Grillfesten var helt okej. Dock var jag inte med på några aktiviteter då jag hade fel kläder för de.. Stackars turken men det var som sagt fel dag att välja att ha den på! Iallafall jag och dem som åkte med mig ville in tidigare än 11 då Affes buss skulle åka nej farfar körde oss :)Raggarfesten är ju alltid på topp! Dock vart jag lite full och ha rlite lukor i bland men inget allvarligt. Ber dock Jeppe om ursäkt för allt han fick höra, då jag var som mest arg och sprang på honom! Skäms!!! Annars var det skoj mycket prat och lite för lita dans.. haha Jimmy och jag kom hem ordentligt efter skjuts av putts micke, Tackar!

Jaa, jag är lite bakis så inlägget blir väldigt kort, och bilder kommer vid tillfälle!

Neej soffan ser skön ut så ska nog lägga mig där en stund! Tjiing

Fredag 10/7

JA då var det äntligen helg för min del! Känns så skönt att ha en hel helg ledigt, eller ja det kommer ju vara fullt upp iallafall med American Car Show och Grillfester m.m. Men det kommer nog bli en toppen helg hoppas jag!

Mamma har en ide som nästan har blommat ut helt bara några tryck till så är det klart. Men de är en hemlis tills vidare! Men ni kommer få veta när jag vet säkert till 110%

I går var Madde och jag till Täby hittade lite smått och gott som fick åke med hem annars fanns det väl inte så värst mycket. Madde köpte två linnen och jag köpte två klänningar och ett par leggins och en massa hårband. Sen åkte vi hem och Madde fick leka frisör och färga mitt hår, sen klippte jag av luggen själv! Men det vart bra!!

Snart kommer Marika och vi ska ut och gå med Willma :) För er som inte vet ve, Willma är så är det hennes hund.. Hon skulle kika förbi Öset där jag är nu vid ca 20:00. Men sen vet man aldrig vad vi hittar på ;)Fotbollen är just nu lagd på hyllan men åter upptas den 14 tror jag det var.. vi ska eller rättare sagt dem ska ha träningshelg v.29 men jag jobbar dock men kommer vara med så mycket jag kan! Annars med träningen så är den ungeför som med fotbollen åtsidan skjuten pga av massa jobb och för lite fritid så då blir det inte av. Illa ja kanske det men jag vill ha lite egentid än att behöva känna att jag MÅSTE en massa. Men jag ska skärpa mig så småning om!

Hur går det själva?

Madde och Ida vet jag iallafall tränar frikis på onsdagar på Arenan. Bra jobbat tjejer :) Men ni andra då?

I morgon är den efterlängtade Grillfesten och om jag har velat för det... Men nu har jag lagt mitt schema (hur det nu stavas) och det ser ut ungefär såhär:

10:00 Vakna
11:00 Madde kommer och vi traskar ner till parken
11:00-16:00 Häng i parken
16:00 Lyssna på Fadde och Markus Fagervall
ca 17:00 Drar vi oss ut tillsammans med fler till GRILLFESTEN för att där börja festa tillsammans med alla härliga Rsk:are
ca 21:00 Farmor skjutsar in mig + ett gäng in till Norrtälje igen för att ansluta till dem andra för att sedan festa natten lång på raggargården nere i Görla, Så jag hoppas se många där nere!

Så vill ni hänga på så hör av er ;)

Onsdag 8 Juli

Kom precis hem från Rådmansö då jag varit och hälsat på mina släktingar.. Pappa bor där ute just nu denna vecka för att få lite omväxling. synd bara att de varit så dåligt väder denna vecka så de kanske åker hem imorgon. Men iallafall, Jag åkte ut till Omas gammla hus som farmor och dem lånat ut nu när Oma är på hemmet. Men pappa var inte där utan Marie och Malin berättade att han var hos farmor så drog mig dit. Hadde med mig mitt album som de kikade i och vi hade lite roligt under tiden. Love it!

Annars idag så har jag jobbat, det kunde ni nog ha gissat men denna dag var nog den roligaste på länge. Haha! var lite övertrött redan när jag började i morse men när klockan började närma sig 16 och jag hade 3 timmar kvar så vart jag väldigt övertrött och allt var roligt i stället tur att de inte var så mycket just de sista timmarna för de hade jag aldrig pallat. Efter jobbet så hämtade jag mammas bil och drog mig ut till rådmansö.

Imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig en dag!!! Då ska jag bara ta det lugnt kanske ta på mig jogging skorna och dra ut beror på hur mycket det tänker regna... Annars blir det nog bara slapp i soffan och störa mig på hur otrännad man är. syns ju på en gång på mig!!! ILLA!

Neej Nu börjar klockan bli mycket och jaa jag är fortfarande väldigt trött.. Måste vara ärlig åå säga att jag har lite smått ont i magen för lördagen men de löser sig nog har nämligen panik för vad jag ska göra, grillfest eller bilar och svarta streck!! Ååååååå jobbigt..Min Pappa!

Tisdag 7 Juli

Japp vi är redan inne i Juli för mig är det ofattbart vad tiden går fort. Hinner inte med allt man ska göra och helt plötsligt så är snart semestern här och de är ett år till nästa, Sjukt! Men de för med sig mycket oxå. En sommar till med Jimmy är ju värt allt och alla mina vänner som förgyllar vardagen utan dem skulle man aldrig kalra den tuffa vardagen. På jobbet finns inga lugna stunder så här års på helgerna säljer vi över 20 000 när de är som värst. Då får man jobba!! Men de är de lediga stunderna man lever för och att få göra massa skoj då är ju det bästa.

Idag har jag jobbat på förmiddagen dock inte så många timmar men räcker gott för att vara helt slut när man kommer hem. Nu sitter jag och väntar på Jimmy som säkert fått jobba över och sen ska handla för att vi ska få någon mat idag :) Vad kvällen för med sig vet jag inte men hoppas på något skoj eller bara et lugn och mysig hemmakväll. 

Nej jags ak inte sitta här ocg spilla tid, skriver säkert senare. Ha det bäst!

Namnsdag idag!

Idag har jag namnsdag :) Grattis till mig!

Kom precis hem från garaget och sak snart lägga mig i sängen. Imorgon bli det jobb som vanligt sen vet jag inte, Något förslag?

Söndag 5 Juli

Ja nu har ännu en helg gått och semsetern börjar närma sig, bara två veckor kvar! Denna helg har varit lugn iallafall för mig JImmy var väl ut å slarvade igår men men han verkar tycka om att bränna pengar på de sättet medans jag gör det på mitt sätt.. Men i går var jag med Marika och Kalle vi var på trädgården och spanade var mycket folk men vet inte om det var så roligt egentligen. Men sen skjutsade vi lite folk och sen drog några varv innan vi avslutade med att hämta Linda och åkta hem! somnade kanske vid halv 5 efter att jag och Jimmy fått städa upp ute på gården efter några IDIOTER som vart in och kastat runt på utemöblerna låg i hela trädgården och i buskarna som var så fina. En blomkruka hade de kastat sönder oxå förmodligen från Södrabergen.

Idag vaknade vi vid 12 och la oss på soffan och mös. Sen vid ca 15:30 var det dags att dra sig till jobbet. Men på jobbet har faktiskt tiden gått fort för en gång skull. Ja sen har inte så mycket hänt mer än att jag nu sitter och skriver på detta inlägg..

Juste jag fotade lite igår oxå lägger upp några bilder här nedan.


Lördag

ÄNTLIGEN! Min första lediga helgdag på jag vet inte hur länge. Jo så är det har jobbat helg två veckor i rad nu, men nu så, fast jobbar ju imorgon så en hel helg blir man ju aldrig ledig. Men nästa helg är det American Car Show här i stan så då blir det FEST got folk plus att klubben har grillfest innan, nice!

Till ALLA er som försökte ringa mig igår mellan 16-01 så jobbade jag, tjäna lite pengar!

Vad händer idag då?
Ja för mig blir det lugnt ladda upp för 5 dagar i rad på jobbet med start i morgon. Men jag har kommit på det att när man jobbar så slösar man inte bort onödiga pengar som man gör när man är ledig. Så står gärna där uppe och tjänar pengar. Annars idag så blir det nog ut till Öset så fort Jimmy slutat jobba. Igår sågs vi inte på hela dagen jag sov när han gick till jobbet vid 06:40 och han sov när jag kom hem från jobbet 01:40. Men snart får jag mysa lite iallfall tills han kommer på att han ska göra detta eller kolla detta på datorn, ja det som alltid ska kollas.

Det var lite roligt för inatt när jag la mig i sängen så gav jag Jimmy en puss på kinden då började han sjunga eller ja nynna på något när han sov.. Haha så undrar vad han gjorde och vart han var i sina drömmar.

Nej nu har jag suttit här och babblat om ingen ting så nu blir det duschen så man inte luktar usch!


Fotograf: My Bäcklund

Onsdag 1 JULI

Ja då har ännu en månad ramlat ur kalendern för 2009! Men det har varit en bättre månad detta år, trots att jag jobbat mycket!

Jag ska snart iväg och jobba, känns tungt med tanke på att det är ett långt pass på kvällen men men så kan det vara. Imorgon är ju bara ett kort pass så sen får jag villa lite för att på fredag köra stängning! Annars idag så har jag fixat med mina bilder som kom igår :) Så nu har jag köpt album och pysslar med. Men väntar på ca 90 bilder till satt. Lite iriterad blev jag när jag köpt allt jag behövde och sen när jag kom hem had ejag köpt fel papper till albumet men som tur var så satt de ju papper i men en då!

Övrigt som händer så är det uppehåll med fotbollen så därför är jag dålig på att uppdatera då jag inte tycker de händer så mycket just nu. Men om några veckor är det semester så då sätter allt fart :)

Nej nu ska jag glo lite på tv innan jag ska slava till 00:15 ikäll.

Bjuder på några bilder:

   

Måndag!

I måndags var jag ledig från jobbet efter att ha jobbat hela helgen. Då passade jag på att njuta av dagen och ta det lite lugnt mellan tvättarna. Amanda var här på besök och vi två plus Ekis och Mattias var nere i parken och slappade.. På kvällen åkte vi alla tre till frösunda för att de Amanda spela mot Upplands-ekeby. Matchen slutade 1-3 till Upplands-ekeby!

Här kommer lite bilder från matchen:
 
     
   
RSS 2.0