En helg

Denna helg har varit full med jobb. 12-21 lördag söndag och idag är man ganska seg men sov bra inatt så Liam och jag har varit ute från 9:30 tills nu (12:14). Såå skönt men lite små kyligt så gäller att klä sig ordentligt.

Vi gick ner på stan och jag hittade en tröja som jag bara älskade ;) Får se om jag har den på lördag, då blir de fest!

I veckan så har jag rätt så slappa tider på jobbet ett tyngre pass på torsdag men det är nog ingen fara. Sen är jag ju ledig hela helgen som kommer. Då blir det först väddöcup på lördagen och sen utgång på kvällen med alla möjliga ;)


Äntligen så har snön kommit och vi fick chans att åka lite snowracer innan dumma plogbilen kom och drog bort den och grusade så nu blir det att springa i backarna istället.. Puh*

Nu är den gjord :) äntligen!

imag0494-1-1 (MMS)

Nu är den gjord :) äntligen!

Om Liam får välja!Gud vad vi skrattar åt vår prins då han dansar loss till dem här låtarna ;) Hahaha Boooompa är bäst!!

Ica-cupen Hallstavik!

Jaa, vart ska jag börja! Vi åkte till Hallstavik för att spela Ica-cupen för seniorer.

Vi var obesegrade i gruppen och vart gruppsegrare för våran grupp.
2-0 mot fanna, vi gör en kanon start på turneringen dock ett väldigt rörigt spel men vi får dit bollarna i nät och de är de som är spelets idé.
1-1 mot Rimbo som är ett väldigt spelskickligt lag och som endast faller på sitt egna misstag 30sek in i matchen då alla deras spelare byter och vår målvakt är snabbtänkt och kastar en lång boll till mickis som blir själv med målis och som så vackert får in 1-0 till oss. Dem hämtar upp spelet och reduserar till 1-1
3-1 mot väddö som chockar oss helt första 3 minutrarna och vi virrar som hönns men vi hittar tillbax och tar över och börjar sätta dit bollarna.
0-0 mot Norrskedika som verkade avvaktande mot oss. Dem hade sett så taggade ut tidigare i turneringen och slog Rimbo med 2-1 men dem verkade ha respelt för oss och vi hade väldigt otur men oxå tur denna match 0-0 var ett rättvist resultat.

Vi gick vidare till kvartsfinal där det tog tvärstopp och vi gör för stora misstag och blir slagna med 3-0 av Gimo :( Tråkigt men så kan de gå!!! Bara att ladda om för Väddö cupen den 28:e ;)

Förutom kvartsfinalen så gör vi en kanon cup och tar poäng i varje match. Spelar jämnt mot Rimbo som kom att bli segrare för hela turneringen. Dem verkar grymma i år då dem tagit 4 av 5 cuper som dem ställt upp i :) Inte illa Grattis!

Liam tränar Fotboll :)

Hur blir jag VIP?

Du får helt enkelt fråga mig om du kan få inlogg till den..

Du skickar ett mejl till mig eller skriver en rad i medelanden på FB.
1. Skriv vem du är
2. Varför du vill bli VIP

wahlqvist89@hotmail.com

VIPHÄRFulla dagar!

Med ganska så mkt övertid så har jag inte haft tid att sätta mig här och berätta för er vad osmhänder.. Men detta är iallafall lite som är på g.

I helgen så åker A-laget på cup och de ska bli spännande att se hur det går. Vi hoppas så klart på vinnst! Men vägen dit är tuff som alltid!

Träningarna är i full gång och sist i söndags så var vi 20 A-lags tjejer så det var grymt kul att se så många hoppas de fortsätter så hela säsongen :) Onsdagar är de löpning och söndagar syrka. Så nu väks kroppen rejält och träningsvärk kommer höra till vardagen (skönt). 2012 ska bli FSK:s år!!

Liam är frisk och kry (än) det går vattkoppor på dagis så får se hur länge de tar innan det börjar ploppa upp på skrutt.. Men hoppas faktiskt att han klarar sig tills efter jag varit på Åland med tjejerna. För annars är risken att jag nog måste va hemma och hjälpa Jimmy om Liam är sjuk. :/ men håller tummar och tår!

Jobbet rullar på och det gör vardagen oxå. Om man fick så skulle jag vara hemma med Liam jämt men det funkar ju inte så, tyvärr :(

Jaa något annat har jag faktiskt inte att berätta just nu.. Hoppas på att det går fort och att söndag snart är här :)

så här blev slingorna ;) Fler bilder komme...

imag0399 (MMS)

så här blev slingorna ;) Fler bilder kommer under helgen ;) trevlig helg på er :)

Då var de dags :)

imag0389 (MMS)

Då var de dags :)

Frösunda sk Dam

Yeehy nu är vi igång ingen :)

Igår drog hårdträningen igång och vi börjar tufft direkt. Löpning ute 40 minuter innan vi går in och fortsätter träna innan vi avslutar med spel. Igår var vi hela 22 tjejer som verkligen är på hugget i år. Känner på mig att de kommer bli en rolig säsong och förhoppningsvis med mycket poäng :D

Det börjar dra ihop sig mot Ica-Cupen som är den 15 Januari i Hallstavik. Våran grupp kommer att bestå av:

8:40 Fanna BK B
11:40 Rimbo IF
13:00 Väddö
14:00 Norrskedika

Rolig grupp, nu är uppgiften att bli uttagen bara ;) Vi är mååånga som är sugna och 12-14st som kanske får åka med. Såå gäller att visa framfötterna!!

Sen är det inte så många träningar innan vi drar oss över till Åland för att spela Dam11an i Eckeröhallen. :) De kommer bli så jäääävla skoj.. Och iår SKA vi vinna den!!!

Foto: Jag

 Har haft en ledig dag och det har kännts super skönt! Vi var ner på stan en sväng och jag köpte 2 par byxor och en tröja. Sen har jag nog mest lekt med kameran och läst ur en sjukt spännande bok: Sarahs Nyckel!! Går knappt att sluta läsa som min mamma sa om den ;)

Bjuder på lite pics fler finns att se för er som har Vip till min mer privata blogg ;)video


försöker lära mig att ladda upp videos på bloggen. Hoppas ni kan se detta?!

Vi myser som sjutton och lyssnar på regnet...

imag0309-1 (MMS)

Vi myser som sjutton och lyssnar på regnet.. Liam sover sen en stund men jag ligger kvar i hans rum och lyssnar på stormen Emil :)

Mitt hjärta vann!

För ett tag sen så skickade jag in en bild till Norrtälje tidningen som hade anordnat en tävling om reflexer. Man skulle skicka in på sin bästa reflex och jag skickade in en bild på Liam då han sitter i vagnen omringad av massor med reflexer men valde att skriva om hans vantar :) Inte nog med att vantarna lyser dem är varma oxå - Liam 1,5 år

Jag la upp den bilden i samband med att jag uppmanade er läsare att sätta på er reflexer så att ni syns ute.

Länkning ----> INLÄGG <----

Jag fick ett mejl idag om att Liam vunnit :D Så slänger även upp en länk till Tidningen


Carrå

carrå - mamma till Isabella om 1 Januari 2012:

Hur funkar det för er när du inte har fasta tider och Liams förskoleplats? :) Kommer nämligen bli samma här och jag är lite orolig för det..Jobbar du varje dag? hur ser liams schema ungefär ut? :)..Hoppas du vill svara och att ni må bra!

Svar: Jag lämnar honom väldigt skiftande tider.. Man måste ju informera kommunen om hur många timmar i veckan han går för att betala rätt förskoleavgift. Så jag har anmält honom 30h i veckan. Det är ungeför vad jag jobbar, det skiftar lite men det gör det nog för alla men snittet är 30h per vecka. Sen lämnar jag in lapp till fröknarna om mer exakta tider, men det är bara att du vid inskolningen kommer överrens om något. Anmäler man tiderna via hemsidan som vi gör här i Norrtälje så måste dem vara inne 2veckor innan nya schema gäller men mitt schema kommer inte första 1 vecka innan jag går på de, så därför har jag bara anmält antal timmar och sen ger fröknarna dem exakta tiderna månadesvis på lapp :) Det har funkat jätte bra och vi har en almenacka med fler rader att fylla i så där har han en egen dagis rad som vi fyller i hans tider och vem som hämtar :)

Men som sagt prata med dem på dagis så det funkar för er :D Dem hjälper säkert gärna till :) Lycka till det kommer att ordna sig :)

Jag är anställd på 75% men jobbar oftast 5 av 7 dar i veckan kan även ha schema på 6 av 7 dar vissa veckor!

Men ungefär fast varierar massa:
Måndag: 8:00 Jag lämnar, Jimmy hämtar 16:15
Tisdag: 11:00 jag lämnar, Jimmy hämtar 16:15
Onsdag: 7:30 Jag lämnar, jag hämtar 14:00
Torsdag: Ledig
Fredag: 14:30 jag lämnar, Jimmy hämtar 16:15

MVH// Jessica

Är du VIP?

http://wahlqvist.blogg.se/privat/?tmp=02183912

Outfit!

imag0330-1-2-1 (MMS)

...

Börjar förstå texten runt 2012 (jordens undergång)!

LÄS DETTA FÖRST!

----> HÄR <----
----> HÄR <----
----> HÄR <----
----> HÄR <----
----> HÄR <----

Spelar ingen roll vilken du väljer att läsa för i alla står det samma sak, om mord och brist på repekt, att ta någon annans liv, om gärningsmän och sörjande anhöriga!

Vart är världen påväg? Jag börjar förstå jordens undergång 2012! Vi tar inte hand om varandra eller respekterar andra människor på det sättet vi borde. Det är allt för lätt att nervärdera en annan person och tillsist skapa så mycket hat så det går så långt att man "dödar" för sin avundsjuka eller brist på repekt. Jaa det är precis de jag tror att de handlar om, avundsjuka och brist på respekt! Man kan inte leva med att någon som sårat en på något vis har det bättre än en själv eller acceptera att vi är olika och det är så det ska va!

Men när det går så långt att en 15åring blir dödad, att man skjuter raketer med flit mot en 13åring, att man dödar den man "älskar" för att h*n inte ska få träffa någon annan... Så jaa då är inte jordensunder gång är inte så långt borta. Vi människor dödar vår egen framtid, vist vi är många på denna jord men ingen är mer värd en någon annan och ingen har rätt att ta någon annans liv, OAVSETT!! För det skapar bara mer vrede och då skapas hämningar så är en ond cirkel igång och strax utbryter ett rent krig PGA avundsjuka och brist på respekt!

Att döda någon som är helt försvarslös genom en ren avrättning eller att slå ner någon pga att den står för sin sak som att ställa sig sist i kön, tycker jag är jävligt fegt och orättvist!! Världen är inte rättvis men vi kan göra dem små sakerna rättvisa för att få en trevligare miljö, visa kämpar mer för att tjäna mer pengar medans andra prioeiterar annat, det gör ingen mer eller mindre värd. Men när det handlar om att ställa sig sist i kön eller vänta på sin tur så är vi alla LIKA, oavsett.

För faan, vi alla är olika och alla har sina värderingar. Och hur vi ser ut, klär oss, sexuellägning, vart vi bor eller vad vi tror på ska inte behöva leda till att man blir dödad. Umgås inte med den perosnen som man anser ha fel värdering att ta till vapen eller nävar löser inga problem utan skapar endast FLER! 

1 Januari 2012

Första blogg inlägget för detta i år.

 

- Bilden tagen från Aftonbladet.se

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14151982.ab

Har det inte gått för långt? Undvik onödiga skador och FÖRBJUD nyårsraketer! 

Igår var vi hos Peter och Sophie och käkade och tittade på raketer vid 00:00 slaget. Tack för en fantastiskt mysig kväll med otroligt god mat :) Vid 00:00 slaget skickade vi upp rislampor så otroligt vackert och mkt bättre än dem där jävla raketerna. Dem skadar mer än vad dem är roliga. Tänk vad folk bränner pengar på mågot som knappt tar 12 sekunder att bärnna upp :/ Tänk på alla djur och barn och gör som i japan och skicka istället upp dessa rislampor med olika budskap på. Liam fick rita på en och sen skrev vi Liams namn på en annan som vi släppte upp :) Jag tycker verkligen att raketer borde tasbort, förnjudas ja kallat vad du vill. Om man vill skjuta så bör det finnas regler och lisencer att söka. igår såg jag 11-12 åriiga pojkar springa runt med tända raketer och skjuta mot varandra och upp på balkonger, är inte det ett tecken på att det inte funkar?? Föräldrarna har ingen koll och även om dem tror de så hur kan de då bli så här? Det började brinna på en balkong här på Lommarvägen och det blir bara tråkig stämning för folk skriker hit och dit. När dem andvänds på rätt sett så vist. Men nu skjuts det hur som helst i gränder mellan närstående hus osv. Regel ett borde väl va att man går ut på en väg eller på en stor parkering och under uppsikt skjuter sina raketer?! Men så går det inte till iallafall inte här! Jag är glad att vi var ute hos Peter och Sophie. Synen här på gården är ett stort tecken på att det borde förbjudas!!!!

Nu är det ett nytt år med Nya möjligheter och mål. I år så har jag kanske inte så där jätte mycket att uppnå som jag kan komma på just nu. Men vist finns de saker jag vill göra i år...

> Jag vill göra min 3dje tatuering
> Åka utomlands!
> Vill komma igång med bloggandet mer
> Sen mest jobba och tjäna pengar
> Men mest av allt vill jag spendera så mycket tid som möjligt med min underbara familj, se Liam utvecklas och fylla 2 år.
> Kanske hitta ett nytt jobb?! Ingen brådis för just nu trivs jag väldigt bra men skulle vilja ha ett jobb med mer fasta tider :/

Med 2011 i ryggen så kan jag bara säga att det var ett bra år. Mkt som hände både posetivt och negativt. Posetivt är

- att Liam gjort så många framsteg och att inskolningen på dagis gick så fantastiskt bra.
- att jag börjat jobba igen känns än så länge bra.
- att det gick så bra för oss i Fsk Dam både i cupen och serien.
- att Jimmy tog steget och sålde av sin gamla kärra för att skaffa sig en V8 som faktiskt funkar. Kommer nog komma mer om den i år ;)
- att min bror äntligen fick ta steget ur mammas trygga bo och hitta sitt eget.
- att mamma fick bli chef för sin avdelning.

Ja, jag kan hitta så mkt mer men det räcker där! 2011 var helt enkelt ett bra år på många sätt. Men inget år kommer att slå 2010!!!!

2012 kommer vara min bästa vänn Sophies år och det är hon värd!! <3


Gott Nytt år!

Gott Nytt år :)

imag0287 (MMS)

Gott Nytt år :)

RSS 2.0