Upp och ner..

Idag var vi på babysim imorse och de var faktiskt ganska så roligt fast Liam var lite små gnällig och inte riktigt gillade att vara i vattnet på de viset. Men går nog bättre nästa gång hoppas jag! :D Han skulle äta mitt upp i allt oxå hahaha.. Såå nu till nästa gång så ska jag ge honom en STOR flaska innan :D

Sen bar det hemmåt och käka lite sen över till Sara där Sandra och Sara höll på för fulla muggar med att städa. Så har gnuggat mina fingertoppar helt ömma haha.. Tog bort massa klotter från väggarna och sen skrubba av diskbänken plus en hel det dammsugning. Men nu börjar de närma sig klart bara ytterst lite kvar!!

Alldeles strax ska jag ut till Rådmansö och prata lite med Anniz, gjorde illa knät på träningen sist och har svårt att böja på de och gå i trappor. Såå idag blir de ingen träning för mig!!! Sen blir det gärnet på torsdag för BKV hemma i helgen.. :) hehe, bara vi är några fler än sist.. Men vi har inget att spela för nu så vi lirar bara av dem sista sen får vi se hur de blir till nästa år..

Kram

Babysim

Idag ska Liam och jag till Rimbo på Babysim tillsammans med Emmali och Max :) Kommer bli super roligt :) Såå ses vi inte i vattnet där så bloggar jag senare ikväll, håller på att hjälpa en kompis att flytta och de tar lite tid då de är såå mycket saker.. ;)

Säljer nu min...

silvrig iPod touch 8GB, knappt använd funkar riktigt bra. Originalförpackning och skyddsplast finns kvar och alla tillbehör. Hörlurarna är aldrig använda.. Så skriv en kommentar och bjud på den, budstart: 800kr! Inga skambud tack och glöm inte lämna mailadress! Säljer den pga av iPhone köp.


Bilderna är lånade från Google. Vill ni ha bilder på min så säg till så fixar jag de...

Har ni hört?

Har ni lyssnat på Eminems nya platta?

Den är sjukt bra och är nästan ett måste i skivsamlingen här hemma :) Gillar fan varje låt på den speciellt "not afraid" & "love the way you lie" (såklart). Men finns en hel det bra låtar till men dem två är väl dem mest kända just nu oxå. Har ni spotify så ut och lyssna på: Recovery - Eminem.

Igår så ställde vi in kräftisen med Sofie och Robert tar det efter att Robert kommit hem från Bulgarien. Typ om 3 veckor kanske, tråkigt men han var inte så pigg och vi ville inte chansa. Idag vaknade han feber fri så skönt :) Men då är Jimmy dålig istället. Så jaa det var nog tur att vi ställde in så inte Robert blir sjuk tills han ska iväg. Skräcken att åka bort och vara sjuk!! hehe. Idag är det en kompis till Jimmy som har kräftis så vi tänka nog ta oss ut och säga hej ikväll. Jimmy har handlat lite att dricka men får se hur pigg han är på att dricka de nu när han inte mår så bra. Snuttarna mina!!

För mig blir det i alla fall lugna puckar då jag ska spela imorgon och jaa det sägs att vi inte är så många så blir att KÄMPA ordentligt imorgon. Jag förstår varför Anniz går i taket och lackar på det här. Vist nu är det sjukdoms tider och så men har varit likadant hela säsongen att de är dålig uppslutning till träningar och knappt så vi får ihop tränade spelare till match, utan tvingas ringa upp folk från "förr". Tråkigt och det ända som snurrar i mitt huvud då är "orka ett år till", Neej jag är ledsen men jag har ledsnat och frågorna är: kommer de bli bättre? är det värt de? Jag vet inte, så nu står dörren verkligen vidöppen för annat! Att svika/lämna RSK kommer vara tufft men när de inte finns folk och vi förlorar alla matcher då är de inte roligt och att åka ner i 5:an kanske vi skulle ha gjort redan förra året men vi valde att stanna och satsa, alla lovade att hänga på och de där med att lova är inte allas bästa sida, 2 av oss blev gravida, flera vart skadade (långtidsskadade) och andra vet jag inte, ledsnade kanske eller fick ett jobb så tiderna inte passade.... Så då är nästa fråga VART FAN ÄR VILJAN/ INSTÄLLNINGEN TILL ATT VILJA SPELA FOTBOLL.. VI har 2 tränare som ordagrant OFFRAR ALLT för att få kommer ner till Rådmansö Schakt Arena och träffa sina spelare och ha en rolig träning. Jaa vi kan ju i alla fall skriva på våra utvärderingar att det inte blev som tänkt och att det är svårt att lova när de kan hända vad som helst nästa dag.

Oj var inte alls de här jag tänkt skriva om men de har legat på mina läppar länge nu och jaa tydligen behövde de komma ut. Vart lite skvaller om all möjligt måste jag säga...

Jag vill tillägga en gång till att detta är en blogg där jag skriver om vad jag tycker och från min synvinkel, så om någon har invändningar eller känner sig påhoppad så säg till. Det är inget som säger att de jag skriver är 100% lika som någon annan har sett på sakerna.

Liams Sjuk!

Lilla gubben har haft feber hela natten 39'c vid 01 tiden (tänk då på att han är en låg 36:a i vanliga fall) och nu samma på morgonen. Har varit en väldigt tuff natt då jag inte kunnat sova för måste ha kollen över om ha andas eller tappar nappen. Han var dessutom helt täppt i högra näsborren så flåsade hårt genom den vänstra. Att se sitt barn lida så mycket var sjukt jobbigt och väldigt ansträngande. När han knappt orkar ta i och skrika för att han är trött men har ont i kroppen, utan mer bara ligger där och små gnyr fast man ser att han bra gärna vill ta i för allt han har.. Mitt lilla hjärta, vi skulle ha kräftis idag men vet inte hur aktuellt de blir om vi mår så här här hemma, men ska ringa till Sofie och prata med henne vid 1 tiden. Sofie om du läst de här så messa mig!!

Idag hade vi egentligen lite saker vi var tvugna att göra men nu låser jag dörren och så håller vi oss hemma. Ska bara mysa med honom i soffan och bara vara där så han känner mig hela tiden, för inatt var de det ända som hjälpa att han sov mellan mig och Jimmy. Åå stackars Jimmy som skulle upp och jobba idag som gjorde allt för sin lilla älskling inatt.. Tror Jimmy bra gärna velat stanna hemma med oss!! :(

Tack

Tack för era tips han fick en alvedon och somnade ganska fort efter de. Dock sov han inte så länge utan  vaknade efter en timme och var ledsen igen. Men denna gång kunde jag trösta honom. :) så tusen tack! :D

Ögonen är röda och jag SLITER mit hår!!!

Gaaahhhh, jag får honom inte lugn.. Han har krånglat hela natten så jag är såå trött. Jag har själv fortfarande feber och tror att Liam har de oxå för de går inte att lugna honom! Han skriker bara mer.. Så måste ha en paus... TIPS ge mig tips, är verkligen i NÖÖÖD!!!

Grattis Älskling!

Idag blir Älskling 23 år så stort GRATTIS till honom. Han hade nog aldrig trott att han skulle få dela sin 23 års dag med en son i famnen, ni vet han skulle ju inte skaffa barn först efter 30 eller nått, killar! Tror inte att han ångrar sig. Liam är en riktig pappagris just nu så fort han får syn på pappa så skiner han upp och vill direkt till honom. Iof så är han glad och snäll mest hela tiden, vår lilla snutt. Tillbax till pappa Jimmy. Ikväll blir det lite tårta och kladdkaka som han bakade igår. Får se vilka som kommer är inga osm hört av sig, eller är de så att man fortfarande måste skicka inbjudan för att folk ska komma?? Hur som helst dem som kommer kommer :D

Idag mår jag mycket bättre och är på benen ingen var nog abra en 2 dagars feber, snoret rinner på men så lär de vara i någon vecka, är ju endå såna tider nu. Vore ju så pinsamt om Jimmys släkt och vänner kommer och jag inte hunnit fixa någon present till honom, så måste ner på stan för att försöka hitta något. MEN VAD?? Någon som har något bra förslag?

Neej, dags att göra lite nytta, hoppas ni får en toppen dag :)

 

Fy vad jobbigt

Jaa det är inte roligt att vara så här förkyld som jag är just nu.. Bara rinner ur näsa och ögon!! Febern kommer och går men de känns bättre än i morse i alla fall. Jimmy fick stanna hemma från jobbet för jag ville inte vara själv med Liam när jag mådde så där. Men efter några alvedon så mitt på dagen så vart jag som folk igen. Men nu till kvällen kommer de smygandes igen. Så som ni förstår jag blir mina dagar inte så händelserika så jag tar tag i bloggandet då jag är sjuk eller om de dyker upp något jag måste få skriva av mig om..

Iallafall så kom Gudmor Linda hit och hälsade på Liam och oss andra oxå så klart men vi satt mest med våra mobiler och kolla massa saker.. hahaha töntar som vi är..

Neej, imorgon måste jag ner på stan för att kolla om jag hittar något till Jimmy som faktiskt fyller 23 år imorgon.. Såå just nu känns de jätte jobbigt att jag är sjuk och att jag både måste ner på stan plus att de kommer massa folk till kvällen.. åååh ge mig krafter någon!!

Hoppas ni andra mår bra där ute :)

(Ska uppdatera med bilder så fort jag mår lite bättre :))

Sjukdomar

Nu sitter jag i bilen på väg hem från en svamptur i skogen med familjen. Vi hittade inte alls mycket utan bara några knappnålshuvuden... Jag tror jag håller på att bli sjuk, får som kallsvettningar och känner som yrsel. Så när jag kommer hem blir det sängen efter en dusch. Hoppas bara att Jimmy orkar ta nattningen med liam. Men det är nog ingen fara då pappa Jimmy är lite av en favorit just nu. Nej orkar inte skriva mer nu hoppas ni får en trevlig kväll.

Helgen som varit och idag

Jaa, förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp hela helgen. I fredags så fikade jag med Farmor nere på stan som det står i inlägget innan. I lördags så var de ganska lugnt på dagen på kvällen var jag, Sara och Sandra till Teatern och dansade lite, var faktiskt rätt så mycket folk ute måste jag säga! Sen på söndagen så var det ut till Rådmansö kl. 9 och spela match mot Riala. Matchen slutade 1-4 till dem och jaa jag tänker inte ens kommentera de för blir bara Sååååå förbannad!! Men men pappa hade hört rykten till vallentuna att jag var på benen ingen och gjorde en bra match så de gjorde mig lite stolt att han får höra att jag oxå spelar bra ibland.. Han är väldigt mycket med FSK så hinner inte riktigt med mig, men så är det att bli vuxen!!

Idag så har jag finulat med min Nya telefon som Sofie kom upp med igår, är ju hennes gamla iPhone 3 som jag köpt. Har ju alltid velat ha en och nu så fick jag den för ett kompis pris och då var de inget att tveka om.. Men fattar inte hur jag stället in ringsignaler??? Någon? Hum, kan bara ställa in deras Orginal signaler som typ är gamla som gatan och bara pling plong saker.. Vill ju ha ur iPoden som jag lagt in på Telen, hur funkar det någon som vet eller måste jag köpa låtar fast jag lagt in dem på iPhonen?? Aja, bror skulle kika på de så hoppas att han löser det!! Annars så ska Jimmy spela korpen ikväll så blir väl att kika på de åå sen MYSA framför TV, vet inte hru många gånger jag skrivit de men de blir fan aldrig av i detta hem!! Alltid någon som "bara" ska kolla på datorn och opps, fastnade lite.. 

Lilleman bärjar hänga med mer och mer, han ska hela tiden titta framåt då vi går så är svårt att bära honom då han vänder sig så mycket!! Annars mår han bra och OJ OJ OJ vad han babblar och skrattar, Det är livet att vara mamma! :D

Kram på er
 

Min Björnunge (:

Var nyss med min farmor nere på stan, vad blir hon till Liam, gammelfarmor eller gammelmormor? Jaja, hur som helst... Hon bjöd oss först på Kina och sen gick vi en sväng på stan hon ville så gärna köpa något till Liam som hon inte träffat sen Daniel (min bror) tog studenten. Hon ville köpa något till höst/vintern och då kom jag och tänka på en såndär mysig björnoverall som finns för nyfödda. Hittade en sån på Åhléns och den vart de och titta så söt han belv i den :D

 

En undran!?

Ååh Hallå alla bloggläsare :)

Igår var en härlig dag, först så var jag ner på stan för att killa priser på papper och sånt för fick för mig för en stund att jag skulle göra egna dopkort. Men räknade och de skulle gå på ca 6-700 kronor, alldeles för dyrt för bara dopkorten. Är ju 75 ex som ska ut med Saras och Ronnies inbjudningskort. Jag hittade en blogg som gjorde super snygga (http://hoshelena.blogsome.com/2009/04/21/inbjudningskort/#comments) Klicka på länken om ni vill se dem :D Super snygga.. Men nu har jag nog bestämmt mig för att skicka efter från internet och sen ta lite av hennes ide med bandet runt korten :)

Senare kom Kajsa över med Melvin hon gjorde små fotavtryck jisses vilka små händer och fötter hon kanske lägger upp någon bild på reultatet på hennes blogg (http://kajsarosander.blogg.se) Även Honken kom förbi och käkade middag med mig innan vi drog och träna. Riktigt skön träning igår.. Kämpar skallen fick jobba igen och sen var det lite 1 mot 1 situation (av det roligare slaget) och de bästa av allt 2 målsspel. Vad är fotboll utan de lixom?? Grymt nice träning!! Vart även uttagen till Helgens match hemma mot Riala ska bli mycket roligt, hoppas att jag orkar lika mycket som sist.. Har även insett min skräck att kanske stå på planen mot FSK och min far. Anniz vet att jag inte vill eller snarare törs men får se med lite individuell coatching så kanske jag är med endå.. Var snälla då brudar (FSK)!! Jaa vi får se i alla fall. Allt är bar träning för mig och för varje träning är jag ju ett steg närmre mitt mål..

En sak är väldigt konstogt och kan någon förklara det så skulle jag bli glad. Även fast jag tränat i snart 1 månad så har jag inte gått en i vikt på vågen men jag ser ju att jag är smalare i både ansikte och tappat lite här och där??!! Är jätte konstigt tycker jag borde de då inte minska i kilon på vågen oxå eller väger muskler så himla mycket mer??

Neej, ska nog passa på att vila en stund nu när Liam ändå gör det, hoppas på lite kommentarer när jag kollar bloggen sen igen :D

Kram på er :D

 

Vist ser man skillnad??
Första bilden är tegen då vi kommit hem från BB och den andra är tagen för någon dag sen!

     

 

BVC & Vaccinationer (18 Augusti, 3Månader)



Igår fick Liam sina 3 månaders sprutor, en i varje lår! Hon sa innan hon gav dem att vi skulle ha en body eller tröja på honom för att dem oftast behöver tröstas en stund efteråt. Vi satte på honom en t-tröja och la ner honom på skötbordet där sprutorna skulle ges. Hon gav ena sprutan och han bara log och skrattade åt oss. Fick den andra och endast protesterade med att gny lite sen skrattade han till igen. Så duktig kille, hon berömde honom för de var inte någon som hade gjort så innan som hon gett sprutor till. Man blir så stolt :) Hon berömde oss även för att han var så pratglad de vsr helt våran förtjänst som pratar med honom massor :)

Hon tyckte de bara var BRA att han har lite extra i vikten för oftast är dem ofta sjuka när dem blir 1 år och börjar på förskola, så det var hon bara nöjd med att se, var värre med dem som inte går upp massa i vikt. Så nu känns det bra igen även om folk kommer säga till oss att han är en stor bebis :)

Jaa längd och sånt kan ni ju kika på själva nedan om ni är intresserade :)

  Liams  Utveckling        
             
Datum   Ålder, år, mån Vikt Längd cm Homf Övrigt
             
100512 BVC 23:22 3.020 50 33 Vid Födseln
100515 BVC 3d 2.995     Utskrivningsvikten vid Södert'lje Sjukhus
100521 BVC 1v2d 3.250   34,2  
100527 BVC 2v1d 3.390   35  
100602 BVC 3v 3.740   36,7 Ler stort första gången har börjat fixera blicken
100614 BVC 4v5d 4.475 53 36,8 Pratar med sina första uttryck: Auuo, auui, wei
100630 BVC 7v 5.645 55 38  
100712 BVC 8v5d 6.340 57 39 Vänder sig från mage till rygg
100728 Läkaren 11 V 7.165      
100809   12v 5d       Börjar greppa efter saker och smakar på allt som han fångar & har börjat skratta
100818 BVC 3m 6d 8.350 59,5 41 Fick 2 sprutor: 1 mot Difteri, stelkramp, kikhosta, polio, heamophilus & 1 annan mot Pneumokocker
             

 


 

Mamma och pappa älskar dig hur du än är :D Alla andra struntar vi i nu!!

Ge Mig Min Kropp!

Upp och flyga!

Liam skrattar så han nästan kissar på sig när vi leker upp och flyga!! Bästa är att kracha, låter dramatiskt jag vet men han störtar bara mot mitt huvud försiktigt.. haha, skulle kunna leka den leken hela dagarna för att få höra det härliga skrattet :D

Idag ska vi ut i regnet, roligt va? Neej, inte direkt!! Men vi ska till BVC kommer på nu när jag skriver de att de nog regnade förra gången vi var där oxå. Tur? Neej inte de heller!! Men idag ska vi dit för Liam ska få sin 3 månaders vaccination. Jag känner mig ganska lugn just nu men efter som jag HATAR sprutor så kommer jag bli nervös när dem ska sticka honom.. Hoppas att han slipper feber och så vore inte så roligt då vi ska ut till Liams Farmor och Farfar idag på lite tårta för Farmor fyllt år :D

Liam blir 13 veckor idag och jaa vart har tiden tagit vägen. Snart är han väl 1 år och springer omkring..

Neej, ska gå och ta vara på tiden och leka lite till med min skatt innan han måste plågas med vassa nålar..

Jag & Liam idag!

 

Inget speciellt!

Har suttit och funderat i en kvart nu om vad jag ska skriva och berätta om. Men grejen är den att jag har inget att berätta idag...

Jag är trött i skallen och känner för att dra täcket över huvudet, fråga mig inte varför för jag har inget svar.. Skulle bara behöva åka bort, långt bort, glömma telen hemma och sen bara vara med min underbara familj. Vi skulle mysa vid havet någon stans, äta på en fin resturang och kanske bli bort skämda för en stund. Orkar inte sitta här och tänka på pengar, mat eller hur det ska bli imorgon... Neej, jag orkar helt enkelt inte mer nu!!!!

Måste hitta ett jobb ett jobb som passar mig. Vem är jag och vad vill jag jobba med är då nästa fråga?! Ingen anning.. Något som inte börjar 5 på morgonen och inte till 1 på nätterna. Neej, ett butiksjobb skulle vara toppen, Intersport, jag skulle stor trivas! Varför kan man bara inte gå in och säga "Hej nu tänkte jag jobba här ett tag, när kan jag börja?" haha.. Har bestämmt mig för att böjra söka jobb men finns ju inga som passa mig på arbetsmarknaden.

Hum, ska mysa ner mig i soffan med min underbara son som gör min dag värd att leva, saknar bara min Jimmy <3

Liam och jag igår medans Jimmy lagade middag. Liam var lite dålig i magen och så himla mammig så jag la mig brevid honom för att han skulle somna men slutade med att vi sov båda två :)


Bilden jag lovade er igår. Jag lägger honom på rygg och han böjer upp sig så här för att titta vart vi tar vägen, sööötis :)

Måndag

Idag har vi fikat med Mira och Vincent nere på stan. Mysigt!! Har inge hunnig gjort något annat eftersom Sen jag kom hem så har jag haft en övertrött, grinig unge på armen. Han har haft lite ont i magen tror jag fes högt och de lät som de var hårt i magen. Men nu somnade han precis i vagnen så får passa på att göra lite nytta.

På onsdag blir det vaccinering och då ska jag även passa på att höa lite om Liams vikt. Jag har fått höra så mycket att han blvit så stor. Själv tycker jag att han verkar på jätte bra med en god aptit. Men måste höra med dem för blir så orolig, inte för att jag tror de är någon fara eller att dem kommer säga att de är dåligt. Känner många som varit väldigt tjocka som små bebisar och sen blivit som stickor. Dessutom var både jag och Jimmy michelingubbar när vi var små... Tycker inte att man ska behöva fokusera på en sådan sak som vikt när dem är så små, speciellt inte när världen ser ut som den gör sen endå. Är för mycket om hur man ska se ut och inte, låt små vara små och mår dem bra varför hålla på?! Som mamma oroar man sig för allt alla påpekar så snälla sluta med de!

Annars så rullar de på bra för oss, han har precis börjat med något nytt. Han ska titta bakom sig när han sitter eller ligger ner så han typ ställer sig på huvudet för att vrida hela sig.. hahaha! (ska försöka ta ett kort så ni får se.)

Nu ska han även smaka på allt och försöker ta det mesta man lägger nära honom, och ALLT ska in i munnen! Min skrutt!!

Söndag!

Idag har vi inte gjort så mycket egentligen utan mest tagit vara på dagen med att handla, gå en lång promenad, lite soffhäng och sen nu på kvällen drog vi åt olika håll, jag åkte och tittade på BKV - FSK och Jimmy åkte till Görla street race.

Matchen var sådär. Var annat som fångade vår uppmärksamhet och jag har skrattat så jag nästan kissade på mig, tränade magen gjorde jag iallafall. hahaha! För er som varit i Norrtälje och på Ip vet att de är som en träningsarena med löpbana runt planen och sen kulstörarbana och lite andra på kort sidorna. Jo iallafall så var de en kanske 80 årig gubbe som kommer upp han tar av sig jackan och lägger sig ner och vad tror ni han gör, jo han börjar göra armhävningar, något strech liknande och sen något situpsvariant mer som juckningar. Skattade som dårar inte nog med den chocken att en 80 åring gjorde armhävningar på tårna så börjar han stega upp och börjar jogga typ 60-80m. Sen tar han en av match bollarna, tar av sig skorna ställer dem fint brevid varandra och viker upp byxkanten. Håller bollen framför isg med båda händerna och börjar pendla med benet, jo han skjuter i väg bollen bort på ena kortsidan. Sen tar han upp en liten teknikboll han haft med sig och börjar stöta kula med den. HAHAHAHAHA. När han gjort de så går han tillbax dit han stegade upp innan och ställer sig start redo (han har ett tidtagarur i handen) och står länge och gungar is tartposition. Rätt var de är så kutar han iväg med typiska gamlagubbsteg fort som fan.. Asså jag såg itne ett skit av matchen medans gubben var där och så cool gubbe!! Fatta 80 år tar sig in på en arena där en match spelas folk sitter på läktarn och han stälelr sig och börjar träna. Han avslutar med att göra fler armhävningar och situps. Han strechar av inna han klär på sig jackan och baskern och går där ifrån. Jaa milda Matihlda!!

Matchen slutade 3-0 till BKV (för den som är intresserad).

Jaa det var kort om idag. Ni får sova så gott så skrivs de imorgon med :D

Hejsvejs!

 

Att sporra till att träna

Jag köpte en klänning som jag ska ha till Liams dop men när jag köpte den så var det som ett korvskin och mina valkar var inte så snygga. Men jag sa att jag köper den för att sporra mig själv till att köra igång med träningen så att jag kommer i den sen. Har inte testat den och kommer nog inte göra det först det börjar närma sig dopet (som vi ännu inte fått något datum på). Men de ska bli spännande och jag hoppas att jag kommer i den om jag fortästter med den träning jag gör nu.

Måndagar: Löpning plus 15x styrka
Tisdagar: Fotbollsträning
Onsdagar: 15x styrka
Torsdagar:Fotbollstäning
Fredagar: 15x styrka
Lördagar: -
Söndagar: Match (när matcherna slutar blir det Löpning)

Det där med mat, vad man ska äta när man tränar. Jag kommer fortsätta att äta som jag gjort innan men dra ner på mängden och lägga till ett mellanmål istället :D Tror att det ska funka bättre att jag lägger till en frukt eller något annat i den stillen. Så magen hela tiden känner sig nöjd och inte lagrar massa extra fett i kroppen som reserv.
Typ:

07:00 Frukost
11:00 Lunch
15:00 mellanmål (här i mellan blir man oftast hungrig och då tänkte jag lägga in ett mellanmål som frukt, youghurt eller något annat lätt)
18:00 Middag (eftersom att Jimmy kommer hem så sent så blir oftast maten serverad runt 18-19 tiden)

Hum, ja var inte direkt ett sånt här inlägg jag tänkte skriva då jag satte mig vid datorn men var de jag kom att tänka på :) haha!

Min första match på 1 ÅR!!

Neej, vart inget inlägg igår pga att jag var helt slut efter matchen. Jag som trodde jag skulle spela 15 minuter spelade faktiskt hela 80 minuter och de känndes i kroppen för de var ju sjukt varmt igår oxå 28-29 grader skulle jag gissa på att de var i den gropen. Neej, jag var så sjukt nervös innan matchen att jag inte viste riktigt vart jag skulle ta vägen. Väl ute på uppvärmningen så vart det inte speciellt mycket bättre. Nerverna spelade mig verkligen ett spratt. Men så fort jag kom ut på planen efter 10 minuters spel så släppte allt och de var som bort blåst.

1:a halvlek gick väl så där och jag till en början kände mig lite vilsen, men tillsist så kom känslan krypandes i ryggen och de kändes bättre. Vist jag är ju itne den snabbaste smidigaste just nu så dem kom ibland förbi lite för lätt. Men jag litar inte på min kropp rikgit än för att kasta mig ner framför fötterna på dem för att bryta en boll. Neej, mitt bäcken säger jag då först!! Men jag gjorde så gott jag kunde och jaa med några kilo extra så flög dem faktiskt en hel del längre.. hehe, tror dommarns sa till mig 2 ggr.. hahaha!!

2:a halvlek då var man inne i de där, men då gjorde sig orken påmind istället, suck! kämpade på och försökte tänka på annat men var inte så lätt när genomskärarna kom och man skulle springa ikapp en forward som var 10-15 steg före. Neej, ville ha ett byte men vart då en vätskepaus. Utan den så hade jag aldirg klarat 80 minuter. In och kör ba, fick jag som kommentar och den satte sig i huvudet nu skulle jag visa dem andra brudarna att man på ren vilja tar sig väldigt långt. Jag gav mig FAN på att jag skulle spela tilld dommarn blåste.

Vid en hörna så rensar dem bort bollen den kommer ut till Sofi igen som nyss slog hörnan bollen går över till andra sidan dit, tror det var Carro hinner och spelar bollen till mig som smitit upp i banan. Jag lägger på en kanon och den går via en hand på deras spelare ner till Anniz som fiint sätter den. Så där ja, kunde min debut varit bättre? Neej, skulle inte tro det! Vist jag hängde inte med till 100 som förut men ge mig några matchet så ska vi se att även jag kan få rull på höfterna igen :D

Mitt citat från igår bil: "har man bara inställningen så har man halva vunnet"

Det stämde bra på mig iallafall för hade jag inte gett mig fan på att jag skulle klara av det så hade jag nog inte gjort de utan fallit för trycket och gått av!

Myspysen!

   

  
 



Avslutar med ett misslyckat familjefoto :) hahaha..

Match idag!

Yes om några timmar så kommer Linda (Kalle) för att plocka upp mig, Liam, min bor som ska vara barnvakt och Madde. Sen bär det av till Norrskedika. Det som hände sist vi mötte Norrskedika vill vi alla nog helst glömma men idag har vi chans att ta revanch! Är faktiskt lite nervös nu när jag sitter här hemma och ska snart göra en frukost så jag orkar springa idag. Hum, det lät som om jag skulle göra det med frukost i magen men det återstår att se hur mycket jag orkar. Födde ju faktiskt barn för 3 månader sen och har kanske gjort sammanlagt 5 träningar.

Men inget att stoppa under stolen att de kommer bli roligt, bara jag klarar av uppvärmningen så är jag nöjd :)

Vad vi gjort idag och svar till Charlotte

Charlotte om Liam 3 Månader idag :):

Grattis 3 månadeer!! :D Han är så himla söt och fin er Liam. Hur mår ni idag? Kram


Kommer inte in på din blogg för behöver ett lösenord?! Vill du skicka de till mig eller så svarar jag här.. Vi mår kanoners, har varit ute och badat idag. Liam var vaken från 7-10 sov en timme och sen 11-15 så han var ganska trött nu när vi kom hem så han slocknade på engång! :D


Annars idag så har vi inte gjort så mycket nu väntar jag på Min älskling sen ska vi komma på något att äta. Sen blir det nog bara en lugn kväll för imorgon ska jag göra min Comeback i blåvitt ställ :) Så Önska mig lycka till! :D

  
 
1.Mamma som solar :)                                2.Eric kastar upp en pinne som går sönder mitt i kastet.

 
3. Eric häller sand

 

 

Liam 3 Månader idag :)

Yeehy min prins blir hela 3 månader idag. Tänk vad tiden rinner iväg men att han redan lärt sig så mycket :)
Dagen har spenderats på stan med Kajsa och lilla Melvin. Sen nu sitter vi hemma igen och försöker svalka ner oss lite, är sjukt varmt ute.. Liam somnade så fiint i vagen men så fort den stannar så måste man kika vart man är.. haha plutten då! Hälsade på Sophie på Apoteket och sen hoppade Marika på oss och vi stod och pratade en liten stund innan det var dags att gå hemmåt.

Ikväll blir det ingen träning då jag lovat bort mig på annat :) Det blir middag och tjejkväll med Sara och Sara! Skulle gått på bio med mamma och bröderna men pegarna räker inte till de så fick avboka. Nej, nu ska jag leka lite ha det bäst :)

Todays

Idag ska vi försöka få tag på den där prästen igen som verkar ha gömt sig någon stanns. Han/hon har varit så svår att få tag på så det varit lite små jobbigt. Men idag gör vi nog ett till försök att få boka ett datum för dop. Sara gav sist ut sitt telenummer men sen när vi kom hem så kom hon på att hon nog gav ut fel. haha! Ikväll blir det middag med Sara och Sara. Vi har inte bestämt oss vart vi ska vara än men blir kanske här där de är minst folk.

Haha, måste berätta härom dagen då jag kom hem från träningen på Rådmansö så hade jag ingen nyckel med mig, lugnt tänkte jag och tar upp mobilen. Men vad har hänt då om inte minna batterier tagit slut, hahaha! Börjar kasta små sten på rutan in till köket och Jimmy tittar ut. Tror ni han er mig, svar: NEJ! Han drar ner gardninen igen och jag blir stående nedanför. Så pinsamt!! Mina kusiner bor längst ner i huset breve som tur är så knackar på lite försiktigt på rutan för att inte skrämma ihjäl dem. Monica tittar ut får syn på mig, skönt!! haha fick låna hennes lur och ringde upp till Jimmy som säger: Jag tänkte att de kunde vart du men tänkte ääh du ringer väl. hahaha hur då?? Monica de lär inte vara sista gången ;)

Jaja, tillbax till idag. Jag sitter just nu och hoppas på att min son där inne i vaggan ska somna en stund till så jag får någon timme till under ögonlocken, vore ganska skönt då han strulat hela natten inatt. Vet inte vad de varit men kinkigt var de. Så mins inte att Jimmy gick i morse och tydligen hade jag inte reagerat heller.

Jaha, då var de dags igen..

Hörs senare!

Svar till Anonym

Anonym om Träning nummer 2 denna vecka!:
Hej! Måste bara fråga. Det låter knappt som att Jimmy är "förälder" någonting. Du lämnar Liam till honom typ 6timmar i veckan. Hur delar ni på föräldrarskapet? Är det bara du som tar hand om Liam?

Abslut är Jimmy den pappa han förvändas vara.. Jag skrev att jag träningen blir ca 6 timmar i veckan då Jimmy eller någon annan får passa honom, det betyder inte att han bara är med honom den tiden. Jimmy är ju med honom hela kvällarna då han kommit hem från jobbet och sen på helgerna gör vi ju alltid saker tillsammans. Så har det låtit som om jag tar hand om Liam själv så har du fått fel uppfattning, Jimmy tar hand om honom lika mycket som jag gör :D och det är jag otrolgt glad för att han gör :D

Men när är och tränar så brukar jag ibland ta med honom för att låta även Jimmy göra något annat på kvällarna då han faktiskt jobbar över 10 timmar varje dag för att få det att gå ihop här hemma. Han kan behöva vila eller lägga lite tid på sina intressen oxå, därför skrev jag med någon annan. För de finns ju alltid någon på sidan när vi tränar, skadad spelare eller en lagledare som har tid. 

Jimmy sätter Liam först i alla situationer och det gör även jag och ibland är det helt enkelt bättre att han åker med mig ut :)

Hoppas du är nöjd med svaret och förstår. Det är lätt att det låter som om jag tar hand om honom mycket själv men Jimmy är alltid med även om jag kanske inte skriver att han satt breve.. ;) 




Anonym om Svar till Anonym:
OKej, tack för svar. Och det var inte mening att låta negativ. Bara undrade :) Fin son ni har :)

Ingen fara fick mig att fundera efter lite oxå hur jaglägger upp det här på bloggen, dock får amn ju inte alltid med allt man gör eller den andre gör på dagarna. Bättre att fråga än att gå runt och undra :) Tack! :D

Jag älskar min SON!!

Man kan inget annat än att vara stolt över honom. Han är exemplarisk då det gäller sömnen vist han är långt ifrån perfekt men han sover 8-9 timmar med lite matstunder där mellen! Han börjar geppa och ska smaka på allt som kommer i hans händer, är ju så dem utforskar allt när dem är små. Men de är så härligt att se hans framsteg som han gör varje dag. Han kan sitta nöjd i sin babysitter i timmar, bara ropar och kollar vart jag är lite då och då. Så då får jag gå dit och prata lite med honom så blir han nöjd igen. Varje morgon när jag tar upp honom ur sängen så ler han stort med hela ansiktet och de gör ju hela dagen varje gång att han gör så. Nu när man kittlar honom lite så skrattar han faktiskt till, sååå underbart!!

Ett nytt liv i världen

Grattis till Kajsa och Daniel som vart föräldrar för första gången den 3 Augusti till en liten pojke som fått namnet Melvin. Jag och Sara var och hälsade på dem igår och lämnade lite presenter. Åå jisses säger jag bara, så liten han var. När han föddes så var han 44cm och vägde 2.190g så han fick ligga ett tag på neo (neontala). Men han såg ut att må så bra där han låg och tittade och fick sond mat via en slang in i näsan. Han var sååå fiin :D Milan och Liam såg ut som jättar brevid Melvin. Det är lite roligt för det skiljer 3 månader mellan dem alla 3. Milian 3 månader äldre än Liam och Melvin 3 månader yngre. ser redan fram emot nästa sommar då det blir spring och bus.



Milan Melvin och Liam


Lilla lilla Melvin såå otroligt fiin :)

Träning nummer 2 denna vecka!

Yesbox. Var iväg och spelade lite fotboll igår, det var i alla fall vad jag tänkte innan jag kom dit. Vi körde ganska tufft igår och de var mycket kondition av alla dess former. Jag lovar er jag var helt färdig då träningen var slut och då säger A att vi ska springa lite till innan vi får åka hem. "jogging" till halva och fullt resten, detta skulle vi göra 4 ggr och de där fullt fanns inte riktigt för mig efter den sten tuffa träningen innan. Benen var som spagethin och hjärnan bara skrek stanna för i helvete. Men jag föreökte verkligen att öka då vi skulle de såg nog inte så stor skillnad på min jogging och fullt just då. Neej, fy fan säger jag bara! Men så jävla skönt efter att veta att för varje träning man gör är jag ett steg närmre mitt STORA MÅL: Att gå ner till 60 kg (10kg). Sen blir ju kroppen mer tränad och de säger vi absolut inte nej till här...

Idag får vi väl se om jag tar mig ut på Joggingturen. Benen är väldigt fiint möra idag och en dags vila är nog inte fel just nu så tränar man hårt på torsdag igen?! Men vi får se jag är egentligen upptagen på tordag men kanske hinner en jogging tur innan jag ska iväg. Hum, det visar sig annar är fredagen mitt sista alternativ.

A frågade om jag kanske kunde tänka mig att spela match i helgen (lördag). Men vet inte om jag ska kliva på de så tidigt eller jaa tidigt och tidigt är mer att jag knappt kommer att orka mer än 15 minuter och det var över 1 år sen jag spelade match sist, så är faktiskt lite skraj för de. iof så ska vi inte springa någon marathon innan matchen så de är lite skillnad mot träningarna men de är å andra sidan 100 ggr tuffare på en match. Jaja, åter står att se. Liam måste me och de är inte alls säkert att han är så sugen på att mamma ska ut och springa på en fotbollsplan och de är absolut för många timmar att lämna bort honom då matchen är i Norrskedika, så 6-7 timmar borta blir vi nog. Så då måste någon med och ta hand om honom där och de är inte så lätt, Jimmy jobbar då så just nu ser det inte så ljust.

Jag är ju ute och tränar ca 6h i veckan då Jimmy (oftast) eller någon annan får passa honom undertiden. Är ju bara bra för Jimmy att vara själv med honom oxå men som sagt tidigare så är han fortfarande väldigt liten och allt vad de innebär. Så kanske inte i helgen men nästa då är det ändå hemmamatch, närmre att åka och färre timmar, då behöver inte Liam och Jimmy åka med heller.

Neej, mycket babbel här nu och lilleman sitter och babblar med tv:en så ska nog gå och göra honom sällskap tror jag :)

Svar till Carro!

Eftersom du inte lämnat något mejl så svarar jag direkt på bloggen:

Carro, FSK Dam
om Löpning-/styrketräning nr1:
Va kul att du börjar komma igång igen :) Jag funderar också på att springa frivilligt hemma utöver fotbollsträningarna, men det blir aldrig av, det är mycket lättare att ha någon att springa med, och skulle gärna hänga på dig om det inte va så långt :P Har du några mål när du ska börja spela matcher igen? och är det med vårat lag då? :P

09 Augusti, 22:37
Jaa det känns toppen att få ut och röra på sig. Har tränat lite med RSK i 2 veckor innan jag åkte bort så är nog där jag spelar mina första matcher (om jag blir uttagen förståss), som jag hoppas blir någon gång iår. Vad som blir till nästa år är fortfarande under funderingar. Först ska vi se vart RSK hamnar och sen se hur mycket folk de finns kvar. Just nu så ser det väldigt dystert ut på träningarna och på matcherna blir resultaten kanske inte dem bästa som följd till dålig uppslutning! Så blir det inte RSK så blir det FSK.. Antingen eller.. Jag kommer att komma och provträna med er i November då det är "frigång" och tillåtet med sånt för att känna på resevägen + träningarna och självklart lagkampraterna. Halva grejen är ju att trivas då blir det värt den resetid som de tar. Så det är väl så det ser ut i mina tankar just nu, det måste ju funka med familjen och lillknodd oxå, han är ju inte så stor så han kan ta hand om sig själv på sidan än.

Löpning-/styrketräning nr1

Måste ju bara få berätta hur duktig jag varit idag. När Jimmy kom hem vid 5 snörade jag på mig löparskorna som stått och dammat på sig coh tog min en 3 km löptur. Vist jag joggade inte hela tiden utan kombinerade de med snabb power walk. Linnet var helt dy blött när jag kom hem för pressade mig ordentligt. Satte hela tiden upp mål i huvudet, nu sprnger jag dit så går jag fort dit sen joggar igen sen gärnet upp för backen. Alla uppförsbackar sprang jag för fullt kanske inte i slutet av dem jämt men försökte iallafall. Nu känns benen möra och fiina! YES, första löpningen som alltid är svårast är nu gjord :)

När jag kom hem gjorde jag 3*10 situps, armhävningar och rygglyft så kroppen pressades lite till. Nu gäller de bara att hålla 2 ggr i veckan plus fotbollsträningar så är jag nog igång snart.. Önska mig gärna lycka till och fråga hur det går då och då. Och är det någon som vill hänga på så ring mig gärna! :)

Kram på er

Liams utveckling

 

Idag är han 12 Veckor och 5 dagar gammal. han blir 3 månader på torsdag. Men det var ett tag sen jag skrev om hans framgångar. Det har hänt en hel del.

Han ler nu stort och medvetet när någon busar med honom, de tär ju så underbart att se varende gång. Men nu har han även börjat få fram ljud som skratt. Inte riktigt där än men det hörs att han försöker skratta.

Han har inte gjort så mycket mer än att vända sig från mage till rygg några gånger när det gäller att vända sig. Men de sker inte så ofta nu då han har blivit otroligt stadig. Läkarna skrev i beskrivningen bestant och väldigt utvecklad kille.. Får väl se om de fortsätter.

Han vill stå eller sitta upp hela tiden. Att stå är roligast för då kan man små hoppa lite och vifta vilt med armarna.

Men de senaste han gör är att han fokuserar på en sak och sedan försöker greppa efter det.. Men de han inte fattar än är att han måste öppna handen för att få tag i saken. Men några gånger har han lyckats och fler och fler för varje gång vi tränar.

Han börjar nog känna igen Jimmy nu och det är oftast då vi åker bil. Eftersom Jimmy oftast kör så blir han nästan rädd då någon annan kör bilen. Men när Jimmy sitter där så tittar han på Pappa hela tiden och somnar nöjt efter en stund. Jocke körde bilen när vi var uppe i Rättvik och då letade han som vanligt efter pappa brevid sig men fick istället syn på Jocke och total skrek. Är faktiskt ganska roligt att han förväntar sig sin pappa vid ratten hela tiden!

Hans snack har oxå gått framåt något enormt nu är det inte bara aoui och sånna ord utan han har börjat pipa mer och gurgla på något sätt.. Ibland låter de även som om han säger mam så är väl en bit på väg till orden MAMMA :) Men de är bara när han skriker som de låter så annars är det massa andra ljud som kommer ur honom och fejk skratt (låter så iallafall).. haha!!

Han har en favorit sovställning som han i stort sätt måste somna i för att kunna sova. Det är på höger sida.

I den nya vagnen som han har så finns det en lucka man kan vika upp på solskyddet och där vill han hela tiden titta ut och tycker de är så roligt då nogon sticker fram huvudet och busar med honom.

Han har sin lilla personlighet och de är ju så häftigt att se. Fårn en liten liten kille som oftast bara sov och skrek på mat som nu är mer vaken och har skaffat sig ett vist mönster och beteende. Som föräldrar är det här så viktigt att få se och vara med om. Är en otrolig stolt het att se sitt barn le varje gång eller bli nöjd då man försöker att trösta. Bara de att man ser att han känner igen oss på längre håll är en sådan speciell känsla i hjärtat!

Skulle inte kunna se mig utan honom eller Jimmy!

  

Unga mödrar

Hoppas ni sovit gott!! NU börjar unga mödrar så blir nog ett inlägg senare idag!! :)

Söndag!

Idag har vi varit och kikat på när RSK tog emot Upplands.Ekeby. Man kan väl säga att det gick sådär och resultatet vill ni nog inte veta (2-10)! Känns lite sisådär när det gäller RSK just nu, vet inte vad de är som händer eller vart alla tagit vägen? Pendlar mellan 7-11 spelare på träninarna (oftast) och de är ju inget att bygga ett lag på. Så en stor förändring måste ju ske snarast!! Nu har inte jag varit där och tränat i veckan så vet inte alls hur det såg ut då men är det som tidigare så fattas de en hel del folk.. Detta kan göra mig så galen, kan man inte komma så HÖR av dig till tränarn annars kom ner och visa att du bryr dig. För tränarna lägger ner inte bara 6 timmar i veckan uten kanske de dubbla, om de ens räcker!! Så för deras skull kan de vara nice att höra av sig så han/hon vet om de ska bli någon träning eller inte, för är verkligen skit onödigt att sitta och åka ut och sen är det ca 7 st där och de blir lixom ingen träning utan bara något halvdant!! Så till er tjejer som läser detta, tänk efter och hör av och tala om vart ni håller hus och om ni tänker fortsätta..

Annars idag så har vi hängt med Linda, käkade rabarberpaj hemma hos hennes föräldrar och prata allmänt strunt. Kajsa ringde och vi pratade om lilla Melvin som äntligen kommit till världen efter allt (länk till kajsas blogg finner ni till höger).

Nu på kvällen så var vi nere i Görla och kikade bilar, var faktiskt lite bilar där idag. :)

Neej, hör popcorn i micron så dags att sluta babbla och bygga vidare på min mage.. Så hej på ett tag!

Vecka 31 i Text och bilder.

Ja då var vi hemma i Norrtälje igen efter en vecka uppe i dalarna och Rättviks egna vecka "Classic Car Week".

Vi åkte upp redan förra Lödrdagen och kom fram vid halv 4 ungefär, efter att vi vart in på diverse ställen. Men väl på plats så spanade vi in stugan som såg ut så här:

   

Vart inte kort på alla rum men på bilden längst till vänster så ser ni mitt och Jimmys rum fanns tre sådana rum fast i dem andra var det våningssängar. Bilden i mitten är på vardagsrummet och sen får ni se den trånga toaletten på kortet till höger.. haha! Var knappt så man kom ner med höfterna där alltså! Vart inte så många kort vid stugan då vi typ bara sov där.

Söndagen så var vi mest i Rättvik och spanade in bilarna som rullade förbi. Var ganska kalt och tråkigt den dagen faktist men Jimmy som var lite på lyset då gjorde kvällen minnesvärd. Haha!! Dagens uttryck den dagen var nog "våga vägra DePalma". Jimmy som är ett freek av DePalma var fram och kaxade lite med bilen som hade de som dekal. haha! Han säger att han bara var fram och visade upp sin DePalma tröjan men han kaxade!!!

 

måndagen så var vi in till Mora och visade Sofie runt som aldrig tidigare varit där. Handlade en del dricka på bolaget som vi tänlk festa på på kvällen men vart inte riktigt som vi tänkt oss utan kvällen blev en flopp och slutade väldigt tidigt att dricka. Stämmningen var lixom ganska död och alla retade sig på något kändes de som. Men lite bil tittande och lite vän gjorde oss nöjda innan de bar hemmåt igen.

   

Tisdagen själva Crusing dagen. Vi åkte Tonys Nova in till Rättvik och sedan något varv i stan. Liam trivdes som fisken i vattnet att åka, och även blöja gick att byta i en jänkare. hihi. vi runt och kikade på dagen och Sofie och jag tog oss en måltid på Big Street, ett grillhak som bara är ett måste om ni har vägarna förbi Rättvik. Tog en härlig fläskfilébit med en super god chilibea som åkte fiiint ner i magen.. Jag hade bestämt mig för att vara nykter denna kväll men att Liam skulle få vara hos Farmor i Garsås endå så han inte behövde bli förgiftad av alla avgaser som blir denna dag. Grabbarna skulle åka ett Crusingvarv och det tog dem ca 4 timmar. Helt sjukt mycket folk och bilar de är då. Staden är inte direkt stor och man åker igenom den på 4-5 minuter i vanligt fall. Men nu så går ju crusingen runt lite i stan oxå men FYRA TIMMAR helt sjukt! Köerna var enorma ut på stora vägarna och jaa, jag kan inte ens gissa hur många bilar som började koka längs vägen. Folk gick och rullade bilen för hand. haha!! På kvällen så skulle vi gå en till stan från dem andras hus som låg ca 25minuter från centrum. Sofie och jag som lessnat på de gänget bestämde oss för att ragga upp en raggarbil att åka med, Sagt och gjort så tummen upp och en bil stannade till. En härligt fiin Impala -65:a med grabbs i stannade och vi hoppade in och shoade förbi dem andra haha. Jaa i den bilen satt vi nog ca 3 timmar, sen messade Jimmy att han ville åka hem. Så ja kvällen slutade redan vid 2 och vi som var inställda på 5-6 på morgonen. Men bäst att sluta då det var som roligast, killarna kunde väl inte ta att vi hade roligare och fick ÅKA raggarbil :P Dagens uttryck blir: "Du, Snygga tjejen.... Men, INTE du." hahaha.

(Sofie har alla kort på sin kamera från denna dag)

   

Onsdagen
. Sofie åkte hem och jag och Jimmy åkte till dem andra och där blev vi väl hela dagen/kvällen. Grabbarna skulle på J.Lindberg på bowlingkrogen och jag skulle hem till Garsås och vänta på att Jimmy skulle hämtas, och vänta gjorde jag 5 så ville han åkte hem. Då var jag måttigt glad på honom!!

 

Torsdagen
bakis dag för Jimmy men vi tog oss ända iväg, gick ner till badplatsen som fanns där vi bodde. Den var inte så stor men lite mysig endå. Fotade lite på Liam och sen åkte vi till Garsås (igen) och hände med dem. En väldigt lugn och skön dag.

 
 
 

(Lägg märket till flugan som störde oss när vi fotograferade hela tiden)



Fredagen Var vi in till Mora och skulle kika till Tivolit som skulle vara men de var inte först senare så hade inte börjar då vi var där, men vi gick ändå en sväng på stan och hittade ett bar coola byxor till Liam. Sen så käkade vi ute tillsammans (jimmys mormor och morfar, Matte och Bitte, jag, Liam och Jimmy) Gissa vart om inte Big Street igen. hehe. Men de var de värt sista dagen där uppe innan de var dags att åka tillbax till stugan och städa för att sen packa in i bilen och börja ratta mot Norrtälje. Det bästa var att Jimmys morfar kom med idén att dem skulle hjälpa oss, själv satt han bara utanför och rökte.. hahahaa!! :)

Jaa nu idag så är vi hemma och håller på att pysslar med både de ena och de andra. Ska väl kanske göra något till middag snart men ingen bråtska än!

Återkommer nästa vecka!

Förlåt för dålig uppdatering, men denna vecka är vi uppe i Rättvik så jag återkommer nästa vecka med bilder och ett långt inlägg om vad vi haft för oss :)

Svarar på era kommentarer gör jag då meed :)

RSS 2.0