11 oktober 2008 Dagen D

Ursäktar det sena uppläget, men bättre sent än aldrig!
Har haft fullt upp med jobb och äta Äppelpaj.. Haha retas med Pettan!

Nu så ska det berättas om dagen den 11 Oktober 2008

Båten!
Dagen med stort D var kommen och vi samlades på morgonkvisten vid bussstation för en liten bussresa till Grisslehamn och Eckeröbåten. Väl på båten så när baren öppnat och de flesta "sprungit" fram lunkar våra tränare (som skulle ta det lugnt, iallafall Hjalle) fram för att beställa första drickat för den här dagen, defenitivt inte den sista vill jag lova. Lillis var itne blyg av sig utan besällde två shotar som han och Hjalle drog i sig. Haha. Vi tjejer tog det lite lugnare några tog sig en drink och några gick för att spana in något att äta. Honken jag och Kajsa var sugna på grillresturangen så vi traskar dit och ser till våran förvånan att det är stängt vi går direkt ner till receptionen för att höra när de öppnar men då säger hon att de har Vinter stängt. Fans inte så mycket att göra förutom att tränga sig fram i Caféterian föra tt beställa en "Oskars biff" Ohh vilken tallrik helt sjukt vad stor biffen var. Mätta vart vi och efter drog vi oss tillbaka nöjda till de andra som var i full gång med drickande vi var inte sena att beställa första när vi kom fram till baren.


Vissa började direkt när vi kom på båten, Hjalle visar vad han tycker om det!?

Vi var inte långt efter de framme på Åland och det var dags att kliva av för en nypa friskluft för att sedan kliva på båten igen (något man håller på med på Eckeröbåtarna för att se vilka av alla fulla passagerare som kliver på igen). Jaa, vissa sprang tillbaks till baren medan vi lite bättre kom en stund efter. haha eller vi som vägrade att kliva av båten och vart till sägna för att kliva av. Haha


Vissa ser ut att må som de förtjänar

Resan hem vart lite mer av allt. Dricka, prat, shotar, dans m.m. Dags att hoppa på bussen så fort vi anlänt till Grisslehamn igen gick hyfsat bra trots en busschafför som tjatat på oss att sitta ner och vara tysta där längst bak. Men det hindrade inte oss. SKÅL!


Hela gänget på bussen..

Väl hemma hos Anniz efter att några fixat sig på eget håll så vart det där vi fortsatte vårt festande. Kändes lite konstigt med de mindre som satt där helt nyktra och vissa av oss hade svårt att stå. Var en saligblandning på sälskapet med andra ord. Men inget som hindrade oss! Grogarna drogs ute i köket och siggen bran ute på "ballen" (Balkongen för er som inte förstår) haha. Hjalle samlade alla i vardagsrummet för att pressentera nya Kapten, Chippen! kort efter det blir Hjalle avbruten och det var dags att rusa till bussen. Vi var några som inte ksulle med bussen vi hade ju en Limo att ta oss till. Alla kom iväg och vi traskade hem mot mig där Limon skulle plocka upp oss.


Hos Anniz =)

Wow, vilken resa ut i denna bil. Skumpan var på plats och vi började våra fylle tal. Musiken hörde vi mest i bakgrunden man ville inte missa vad alla sa till varandra. Snacket gick het på fotbollen så klart och vi bestämde oss för att sikta högt nästa säsong, tror alla tjejer är revanch sugna på att nypa första platsen. Kameran gick het i bilen och m¨ånga bilder finns att kolla på ute på facebook. In da Limo

ÄNTLIGEN ute och många såg att vi kom var riktigt häftigt och vi fick snabbt stämptel som Divor men det viste vi ju redan. Inne i salen var det fullt med folk och det var riktigt trevlig stämning. Maten var en Havsbufé som jag minns var god. Efter maten och kaffet så var det dags för priserna att delas ut och talen som ksulle hållas. Vi hade tre priser Träningspriset, årets komet och årets spelare. Tränings priset var lite speciellt de tre som var nominerade var alla tre Kalssons det är bara att grattulera Soffan som tar hem det fantastiska priset =). Årets komet, den som utvecklats på ett positivt sätt under hela året gick till Honken som jag tycker helt klart var värd detta. Årets spelare gick till Chippen som jag tycker har tillfört laget en stor del som saknats, hon har varit en förebild för många och gör sig väl förstjänt som kapten nästa år, känns bra att hon tar över efter mig =) Tror alla tre vart stolta och rörda över att få ta emot priserna. Efter priserna var det dags att flytta om i salen och fixa dans yta. Sen svängde vi våra lurviga hela kvällen tills bussen gick hem. Var en grymt rolig dag och kväll och absolut en dag vi måste ta i repris.


Tack för en otroligt rolig och minnes värd dag Tjejer och Killar!
 

Håll ut nu!

En dag kvar tills det smäller. Frågan är vem som håller längst eller snarare vem av oss alla Rsk:are som kommer somna först (gissar på någon ur herrlaget). Herrarna drar imorgon på en 24h kryssning så får se om de ens vet vart de ska den här gången?! tur att affe (vår busschafför) vet. Men vi är inte så bra i vårt lag heller eller hur tjejer? Någon som minns vad vi åt på båten sist på väg hem från finströmsk., Lollo, Pettsson, Cippen, vår stjärt coach Anniz kanske? Nej, förstog ett!

En liten (svår) rebus!

 
Svaret finns med fetstil i texten ovan

=)

Dimma Rimmar på Imma

Åkte precis förbi Västerås bandyarena, ja ni hörde rätt Västerås Bandyarena. Jag och Jimmy har varit hos en snubbe här och köpt en bur till Jimmys 140 och nu sitter vi på E18 på väg hem igen.. Men vi har en bra bit kvar att åka och det går itne att köra så fort heller, det är alldeles för mycket dimma emellan åt.
Vi startade vid 18 tiden från NTJ tidigare idag och jaa, det tog lite tid hit efter några fel svängar. Men sånt som hör till. Jag känner mig väldigt trött och längtar hem till vår sköna säng, Mmmmm =) Men som vanligt så hinner man väl knappt somna innan väckarklockan ringer och man ska upp för jobbet igen.


Efter regn kommer solsken!
- Bara 3 arbetsdagar kvar tjejer sen ska andra platsen firas på riktigt.


P.S Jimmy jag älskar dig du får aldrig glömma det, för dig kan jag åka hur långt som helst!

=)

Full Fart, Så Klart

Idag har det endast varit slit och slit. Sitter just nu hemma och funderar på vart helgen tog vägen. I fredags vart det en impulsgrej och jag och Pettsson drog till mobergs efter Idol. det var en annorlunda kväll med många man kände. Vårat Herr lag hadde hyrt Vipen på mobergs och efter ett tag hamnade även vi där inne. Vi var kvar till stängning fast Pettsson skulle upp och jobba dagen efter. Orde tör den kvällen blir nog 4770!

I lördags så vart det en sovmorgon och sen en sväng till garaget och lämna Jimmy som skulle fixa med något. Jag åkte hem till Mia en sväng och umgicks lite var ett tag sen. Men var skönt att se henne och Haylie igen. sen var det hem och som jag trodde fixa middag men det fick dröja ett tag eftersom de andra var lite SEGA! Sen vart den en nykter kväll för lilla mig med en spännande utmaning dagen efter. Sara och jag började kvällen hemma hos mig och Jimmy (precis som alla andra) vi drog ner lite tidigare till stan men det ver helt dött så vart inte så länge mötte upp de andra hemma igen och tog gemensama bilar upp till Mobergs. men måste säga att det var helt värdelöst där uppe den kvällen så vi drog vid 2 tiden kanske. hem och sova ladda för söndagen.

Söndagen och den dagen jag varit lite smått nervös för hade nog bestämt mig redan innan hur jag ville göra men ändå en utmaning är en utmaning som Jessica bara inte kan säga nej till. Jimmy och jag var lite tidiga till Rimbo så vi satt i bilen en stund innan Amanda och Malin (som oxå skulle vara med) kom. Vi gick in tillsammans och fick snart reda på vilka lag vi skulle spela i, själv klart hamnade jag och Amanda inte i samma lag men jag och Malin gjorde det i alla fall. Fler i mitt lag var Emelie K från Bkv, Carro från frösunda, Emmali från Aik, sen var det nog flest Rimbo spelare som: Lina M, Ingela, Hannah, Nån mer och nån mer. Matchen var nog det roligaste jag gjort. Jag fick spela på min vanliga mittback position och gjorde precis som jag brukar. var lite till bakadragen första 10 men ville se om Rimbo spelarna skulle gå in och styra men inget hände... och jag inte inte hålla mig längre utan börjar prata och styra lite som jag brukar. det kändes riktigt bra och fick mycket beröm av både spelare och tränare för  min insats alla 3 halvlekarna. jag fick faktiskt spela alla 3. Det laget som jag hamnade i Rimbo Blå vann matchen med 5-1 så tror vi var lite starkare än de andra.
Men jag måste ge creed för Rimbos organisation med hela 7 tränare som alla har ett eget ansvar som ex. Anfallsspel, försvarsspel, teknik, målvaktspel, kondition m.m imponerande. Men det jag gillade bäst var att vem som helst får träna med dem när som helst hur mycket de vill utan att behöva spela med dem man kan alltså fortsätta i sin egna klubb men få utvecklas på kanske ett effektivare sätt i Rimbo.
Efter matchen var det fika och lite snack med både spelare, föräldrar, tränare och alla som var där. När de var klart sa han att han ville prata med frösunda gänget som var där och sen ville han ha ett snack med en spelare till som visade sig vara mig. Han påpekade igen att jag gjorde en mycket bra match och att ha var mäktigt imponerad av min spelförståelse och mitt prat på planen. Han sa att han önskade se mig igen och att jag var välkommen att träna med dem när som helst. Så kändes som en toppen dag trots SPÖregn och snorblöt plan att spela på. =)

Men som jag känner just nu så klart jag kommer träna med dem det gynnar mig som fotbollspelare och att utvecklas änne mer men jag vill se om jag kommer in på skolan och sen måste jag ge Rådmansö ett år till ska vara med när VI kliver upp i fyran. För just nu känns det som jag inte skulle plats direkt i Rimbo och kan vara skönt att börja träna och lära känna tränare och spelare lite innan och som sagt köra gärnet med RSK! =) (men man ska aldrig säga aldrig får se vad som händer under vintern, ta en dag i taget)


Nästa som händer år Årsafesten då är det RÖJ!!!!!!!!!!!!!!!!

=)

RSS 2.0