Kommer uppdateringar till kvällen

Hoppas ni har de bra för de har jag :D Kan knappt bli bättre än de här :D

Akuten.

Igår kväll så kunde inte Liam somna och vi gick upp igen för att titta lite på tv:en och Liam som är trött och inte hade fokusen på 100 ramlade in i tvbänkens vassa kant. Man hör att de är en rejäl smäll och när jag vänder på honom så ser jag ett jack vid ögat. Jag blir så klart oxå rädd och ser att de snabbt börjar blöda en del! Får inte riktig stopp på de så vi bestämde oss för att åka ner och låta en doktor titta på såret och se om de kanske behövdes sy. Vi blev snabbt mottagna av personal och dem visar in oss på ett rum. Efter ca 15 minuter så var doktorn inne hos oss men konstaterade att de inte är något allvarligt vi skulle hålla koll på blödningen men allt annat såg bara fint ut. Vi fick med oss lite plåster hem och var hemma redan efter en 35 min. När det gäller ens barn så kändes de bättre att låta någon doktor titta på såret en att vänta och försöka kolla själv. Man kan missa något och det hade verkligen inte varit okej om de hade varait något mer som man missat då. Vi brukar inte vara oroliga för han ramlar och slår sig hela tiden men den där smällen och så de blödde så ville vi va på säkra sidan.

Idag ser de bra ut och de har slutat blöda under natten, är lite blod i sängen men de är bara att tvätta. Han är precis som vanligt idag och allt är tipp topp igen.

...Vaxholm...

  

Det var ganska kallt i vattnet så vart inte så mycket bada. Solen försvan även då vi kom fram så inge sola heller blev de. Hehe!

  

Att vara på kort med pappa gick bra men inte med mamma. :/ Men bjuder på den endå ;)


Favoriten!


Taget igår då vi var iväg till Vaxholm! :)

Skepp 'o Hojj!

Idag har vi åkt båt med med min mormor och morfar. Det var en mysig liten tripp :) Vi åkte Rosella här ifrån Kappelskär imorse och var tillbax till halv 3. Vi käkade bufé på hemvägen och Liam var helst slut efter allt spexande på dit vägen så han var lite krånglig men somnade tillsis i pappas famn.


Så här fiin var Liam inför färden :)

  
       Mormor och morfar <---            ---> Liam hälsar på Ville Viking

 
                              Jag och Liam <----            ----> Liam och pappa dansade på scen ;)

 
Liam spanar runt på båten och kikar på utsikten från båten.


Min sötnos som raggade upp många tjejer på båtturen att både dansa, prata och bjuda på nappen med!

 

MYS!



Hoppas ni haft en lika bra dag som vi :D

Sol, vind och vatten!

imag1219 (MMS)

Idag är de varmt! Ni dricker väl ordentligt?

Ångest!

1. För mycket ..... 2. För lite ...... 3. Ångest!

GOD NATT!

Första dagen på semester och den har varit lugn.. Gjort så roliga saker som betalat räkningar och fyllt upp frysen. Yeey.. haha nä men skämt och sido. Jag var upp till gymmet och nu är de fan dags att jobba upp kroppen igen.. musklerna var väldigt tömda men orken och kondisen fanns kvar tack vare mina 2*5km varje vecka :) Men har ju ett mål att nå till 14 nov så dags att börja slita nu för en sista spurt :) ses på gymmet imorgon igen ;) tjing

UrBlåst!

Jaa, de skulle man bli om man var ute i det här vädret hela dagen. Är galet vad de blåser. Ååh Jimmy som ska åka båt från Åland ikväll.. Hehe..

Jag och Liam är ute hos Matte och Bitte i öset och dem är jus tnu ute och jag tänkte slänga upp ett blogginlägg :) Man kan inte riktigt förstå vad de är som sker i världen. Är helt sjukt det här med Norge och alla som dött. Hur kan en person få gå och planera något så stort i flera år och ingen märker nått eller sett nått?! Läst massa om dem som varit där som berättat om hur dem kom undan och hur dem sett sina vänner bli skjutna. Även om dem skriver om de så har jag svårt att tänka mig se min bästa vän dö i mina armar eller göma mig under massa lik. Helt ofattbart men i stridens hetta så gör man nog vad som för att få överleva, de jobbiga för dem är det som komma skall och alla spöken som kommer finnas med dem för livet. Jag menar han dödade 90 personen men har även skadad resten av alla som klarade sig för resten av livet. Frågan är vad som egentligen är bäst att bli skjuten eller att få överleva med alla hemska bilder och tankar. Man blir nog aldrig bra hur bra du än överlevt. Läste i Aftonbladet idag så var de en tjej som sett då dem tog Anders att han låg och hånflinade som om han var nöjd. Att dem inte sköt honom!! Sen att han som högst riskrar att få 21års fängelse... Vart är vi påväg? då han han ju ute om såg 14 år och kan göra om allt igen!! Nä, de skrämmer mig oxå att de säkert finns folk som ser honom som en förebild efter de här och kanske till och med vill göra samma sak fast någon annan stans. Jag menar: Finland, Norge! vart blir nästa? Sverige?

Gråter en skvätt för Norge och tror att de är många med Norge som sörjer och känner empati för dem drabbade!

Nää, var bara tvungen att skriva av mig lite.

Idag går tankarna till Norge!

Det är en iskall, frustrerande och ledsen känsla man fick då man slog på tven imorse. Att en man kan vara så grym och känslomässigt rubbad som lägger skräck i så många. Går inte att föreställa sig hur dem ungdomarna kände sig då en man met automatvapen går lös på samma ö. Flyktvägen är minimal och många tvingades simma ut i det kalla vattnet för att undvika skotten. Det är så hemskt! Mina tankar kommer vara hos Norge och dem drabbade idag!

Fredag

Jippi Fredag och snart helg. Fast helgen blir nog ganska långtråkig då typ alla är borta. Mamma och bröderna åker till Rhodos. Dem kommer ha ca 40 grader där nere. Puh, lite skillnad mot våra 20-25 grader. Man är ju lite avvis. Jimmy åker till Åland och festar lördag till söndag så ja det blir jag, Liam och Åskvädret som ska komma.

Idag så är planerna att inte göra så mycket. Vi är just nu hos mamma och ska fika lite sen blir de att titta lite på simvm. Ikväll hoppas jag på att kunna åka hem till Emelie och hänga lite med dem. Men vet än inte när Jimmy slutar så får se om de blir av.

Liam och Eric sitter båda som förstelnade och glor rakt in i tv:skärmen där dem spelar något spel. Men nu så blir de lite lunch så nu ska man va en tjatig mamma en stund tills han ätit upp :D

Ha en trevlig fredag!


Rhodos 2009

Liam 14 Månader

Liam har redan blivit så stor att han den 8 Augusti ska skolas in på förskolan. Ska bli kul men spännande mest känns de nog för mig som mamma som ska ta mig tillbax till vardagen och börja jobba igen. Men samtidigt ska de bli ganska skönt att komma igång och stå på benen igen. 1 september så är de dags på riktigt.

Liam börjar bli en stor kille nu och hans utveckling har gått framåt massor:

- Säger Mamma, pappa, Lampa, där, titta
Kanske inte så mycket nytt från förut förutom att han nu vet vad de är han menar och förstår mer än tidigare. Nu kan vi kommunicera på ett annat sätt än tidigare och vi förstår varandra.

- Han springer, dansar, rullar, snurrar och klättrar på alla farliga ställen.

- Han sover hela nätterna :)

- Äter frukost, lunch och middag samma mat som vi äter. Kan komma en barnmatsburk då de är bråttom.

- Andvänder sig av pincettgreppet.

- Plockar med allt.

- Hans vikt står still men han växer på längden som en tok

 

Raggartider i Norrtälje!!

Tiden springer iväg och halva sommarn har redan gått. Jimmy får semester på måndag och då ska vi bara ta det lugnt och njuta. För vem vet hur nästa sommar blir och om vi har semseter ihop då. Borde vara en garanti att man som föräldrar har semester samtidigt. Men så är de ju inte tyvärr!

I helgen som var så var det American car show och de var en lyckad dag här i Norrtälje med parken full med bilar människor och en härlig fest som slog i taket senare på kvällen. Jag hade en jätte mysig dag och Liam va som en ängel i vagnen han var så impad av alla bilar så satt så snällt i vagnen och tittade. Vi träffade Marika, Simon, Sam och Leif som Liam nog hade mest skoj med. Pappa Jimmy jobbade hela förmiddagen så han kom inte in först vid 14 tiden. Vi mötte upp honom men han nog inte mer än att säga hej så var han med sitt gäng sen. Vi mötes upp när de va dags at t gå hem och förbereda inför kvällens festligheter. Jimmy skulle vidare till Biggan och jag skulle få hem lite girls på middag. Vi käkade gott och hade de rikitgt roligt (iallafall jag). Vi beställde en taxi som fick ta oss upp till Motorgår´n där JLT var höjdpunkten denna kväll. Vi var väl där till 22 tiden och de var ganska mycket folk, me rän de varit åren innan. Kanske både för och nackdelar. När JLT drog igång var det fullt ös på dansgolvet och stämningen kunde inte bli så mycket bättre. Sen vet jag inte vad som hände men tappade suget och vi blev sittandes i slänten för att kolla på alla fyllon. Kände mig då nykter och de var ingen ide att försöka pumpa upp de igen. Cover Crew Band är ju alltid ett härligt gäng gubbar som alltid stått för musiken på Motorgår´n fick igång oss lite. Vid 3 tiden på natten så var de dags att ta sig hem och sista kvarten var de mer bråk än dans och lycka. Men Jimmy är en hejare på att vara kvar till sist så var vi hemma runt 4 tiden med taxi. Tack Simon och Marika för skjutsen!! Men sammanfattningsvis så var de en lyckad dag med ett segare slut kan man kanske säga. Nu laddar vi upp för Classic Car Week!

Bildbomb sommar 2011 del 1

Hej Alla Glada!

Tänkte låna mammas dator och slänga upp en bild bomb till er från sommars 2011 så här långt :)

  
Liam Hängde med dem stora raggarna på Car show :)



 
En Glad men busig Liam

 
Liam Hade laggt Nallarna för att sova (Under spisen) haha


Och självklart har vi hängt på stranden med mormor


MIDSOMMRAS :)


Liam och (Liams) farfar

 
Milian och Milians Farfar - Liam och Liams Farfar


Hela gänget!

 

5-Kamp

 


Hej då så länge från oss!

min Lilla Raggare! så fort vi skaffat ny d...

imag1162 (MMS)

min Lilla Raggare! så fort vi skaffat ny dator eller jag får tillgång ätt jobba på en så ska de komma upp lite bilder på hur vi haft de.. så länge får ni nöja er med mobiluppdateringarna :) idag har vi slappat hela dagen och vårt pizza till middag. Liam håller nu på ätt leka i soffan och låssas pratar i pappas mobil ;) såå sööt! Hur har eran helg varit?

Den här helgen har gått fort som bara den....

imag1153 (MMS)

Den här helgen har gått fort som bara den.. igår var de de ACS (American Car Show) här i Norrtälje och de är alltid en höjdpunkt på sommaren.. Jimmy jobbade innan han kunde komma ner till parken och kika med oss. Jag gick ner tidigare med L och A :) Till kvällen blev de förfest hos mig och sen fest på raggargårn :) kvällen Vart riktigt rolig och mycket dans till JLT :) Idag blir en slapp dag då vi inte är riktigt 100.. Tack Girls för en rolig kväll (ni vet vilka ni är) :)

Igår så gick vi hem till Mira, Robert och ...

Igår så gick vi hem till Mira, Robert och vincent. Linda gjorde oss sällskap från Norrköp! Robert har hjälpt oss att rädda bilderna från datorn som gått sönder.. Så tusen tack till honom :) Sen gick vi hem till Linda en.sväng och gissa vad jag hittade där om inte mina stövlar jag letat så mycket efter.. Så man kan ju påstå att de var lite av en turdag igår.. Idag så har vi slappat framför tven, är ju så tråkigt väder ute :( vi lämnade in mina skor hos skomakarn så nu blir dem som nya tills lördag :) Nu sitter vi och väntar på pappa Jimmy som verkar ha 12 h dagar på jobbet varje dag nu under sommarn.. Bra med pengar men inte så kul att bara se honom 3-4h om dagen :( Liam får han se ännu mindre.. jaja, de blir bättre!

Liam önskar alla en god natt! skrivs imorg...

imag1120 (MMS)

Liam önskar alla en god natt! skrivs imorgon :)

Har haft en rolig helg med Tricky soccers!...

imag1118 (MMS)

Har haft en rolig helg med Tricky soccers! en fylleturnering på vargheden och sen en utgång på de så kan jag summera helgen som tipptopp.. Nu har vi precis tittat klart på en film vi hyrde och Liam kaan inte somna har kämpat sen 21.. Själv är jag så trött att ögonen åker igen för jämnan. Jimmy ska upp och jobba imorgon så måste få honom att somna nu! skrivs imorgon.. hejjs

Idag har de varit riktigt soffhäng.

imag1102 (MMS)

Idag har de varit riktigt soffhäng.

Ååh vad skönt med sol idag.. Liam och jag ...

Ååh vad skönt med sol idag.. Liam och jag var ute på stranden och mös imorse tills de var dags för lilleman och söva en stund.. men jag fortsatte mitt solande ute på balkongen.. skönt som fan! Jimmy och jag har varit ute och tittat på ny bostad på Internet idag men fanns inte så mycket.. :/ men några fiina hus men än får vi nog drömma ett tag till.. Imorgon så blir de lugnt Jimmy ska på tvspelskväll så får se vad Liam och jag hittar på.. Våran dator är trasig så den är hos doktor R på operation rädda bilder så håll era tummar för de! Så länge blir de inlägg via mobilen. Kam på er

jag vet att de står lite still med bloggen...

imag1030-1-1 (MMS)

jag vet att de står lite still med bloggen.. men ni är tålmodiga som ändå håller statistiken uppe :) de tackar jag för! jag har klippt av mig håret och Vart ändå ganska nöjd :) skönt att slippa tovorna! nä ska försöka skärpa mig men ibland finns inte tiden :( kram på er

vi har haft strandhäng mest hela veckan oc...

imag1010 (MMS)

vi har haft strandhäng mest hela veckan och solat och badat lite.. I helgen så ska jag klippa mig och sen blir det utgång för Sofie :) Söndagen blir lugn, men känns helt okej efter hur vi har flängt runt denna vecka :) nä klockan är mitt i natten så ska försöka söva lite jag med, dem andra sussar så sött här.. Dock har Liam en Jävla hosta om nätterna så man hoppar till då han hostar var 10 min. hostmedicinen glömde vi dalarna så fasaden för att han skulle bli så här.. men måste ändå till läkarn för de går ju aldrig över.. Aja, kram på er

Nu är vi påväg hem från Garsås. vi har var...

imag0993 (MMS)

Nu är vi påväg hem från Garsås. vi har varit här uppe och firat midsommar. Har varit super trevligt, lite små jobbiga nätter men de är så de är ibland. Vi har precis lämnat Rättvik där vi fikade med min mormor & morfar, tack för fikat :). Är allt för sellan man ses! Liam har haft feber i 2 dygn nu och har inte alls mått så bra så nu ska de bli skönt att komma hem och få rutiner igen. stackars liten har nog haft närmre 40 grader. :( jag får slänga upp lite bilder från helgen sen när jag får tid. kram på er

RSS 2.0