Madeleine Skogh

Men kalla henne Madde eller Myggan!


Myggan som jag väljer att kalla henne som även jag och Honken är skapare av. Hon är 16 år gammal och har precis gått ut nionde klass på Rådmansö skola. Hon har sökt till sam- ekonomi på Roden och i framtiden tar hon det som de kommer. Men det här inlägget ska inte handla om henne som person eller vad hon vill bli i framtiden utan hur hon är som fotbollspelare och hur hon är på plan, så låt oss börja.


Under somrarnas vardagskvällar så snor hon på sig fotbollspjuken och tar sig ner till Rådmansö Schakt Arena för att tränar fotboll med Rådmansö sk (RSK). Hon är aktiv spelare i klubben sedan 9 års ålder och har innan hon börjat med damlaget spelat med flickor 93. Nu när hon blivit lite äldre så är hon med och fajtas om en A-lags plats men är inte riktigt där än men om några år får vi passa oss. Hon har debuterat från start men hänger oftast med som avbytare. Jag tror att RSK:s framtid ligger trygg med Myggan som back! Hon är en tjej med ett jädra annama så retar du upp henne så räkna med att ta en smäll. Hon ger sällan upp efter att hon blivit förbannad. Fajtas du med Myggan får du räkna med att hon ger en hämnd förr eller senare. Men hon kan även vara en tjej med många känslor och en egen vilja. Jag känner igen mig själv från mina yngre dar i henne, i alla fall när det gäller fotboll!


På planen är hon en sten cool tjej med kanske lite mindre självförtroende än på träningarna men hon gör oftast det hon ska. Hon är en grym mittback/libro i u-laget och tjejerna kan känna sig trygga med henne där bak. Hon är en all spelare som klarar av alla positioner men är nog allra bäst som back. Som sagt ovan så går du i duell med henne så får du räkna med en fajter, hon viker sig inte så lätt. Hennes spelförståelse är enormt bra trots att hon hellre ser sig passa bollen än att skjuta själv vid lägen men hon styr laget på ett sätt som inte alla har förmåga till. Inte nog med spelförståelsen så har hon en bra teknik och de är också viktigt i fotboll. Men viktigast är nog förmågan att samspela med andra människor vilket Myggan inte har några problem med, vist man kan inte älska alla men man måste respektera varandra på planen och den förmågan finns.


Massa positivt har tagits upp nu så något lite mindre bra måste ju finnas?

Självklart finns brister hos en 16 åring. Men hon har hela livet framför sig för att lära sig nya saker och skaffa nya erfarenheter för att lyckas i framtiden. Jag är övertygad om att hon kommer bli en grymt bra fotbollspelare framöver och kanske att Svenska landslaget har en talang att hämta från Rsk i framtiden!

     


 

Status

Klockan är strax före kvart i 7 och jag mår egentligen skit. Har världens huvutdvärk som nog är resultatet från stranden igår har kanske sovit samanlagt 2 timmar inatt så egentligen är det inte konstigt att kroppen skriker efter energi. KLEN jaa kanske det, men det var väl inget nytt som ingen viste om mig.

Kommande på bloggen:

  • Ett repotage om Madde "myggan" Skogh                                    Ok
  • Hur det går för Rsk dam att ligga i under sommarn
  • Semestern
  • Årets den, årets det (här behöver jag eran hjälp ann nominera era kära vänner och hitta på nomineringar jag kommar att lägga upp förslag men hjälp mig gärna)

Omgång 9

  
 
Division 4 Östra
 
Mariehamn 9 8 1 0 58 - 9 49 25
Upsala IF 9 6 1 2 20 - 12 8 19
Frösunda 9 5 2 2 22 - 21 1 17
Upplands-Ekeby 8 5 1 2 21 - 6 15 16
Häverödal 10 4 2 4 16 - 21 -5 14
Rådmansö 9 3 3 3 17 - 19 -2 12
Knivsta 9 3 1 5 12 - 30 -18 10
Riala 9 3 0 6 13 - 20 -7 9
Norrskedika 10 2 2 6 21 - 26 -5 8
Tobo/Örbyhus 10 0 1 9 10 - 46 -36 1


Resultat
Omgång 8
11/6 20:00 Knivsta - Tobo/Örbyhus3 - 1  
14/6 11:00 Häverödal - Mariehamn0 - 7  
14/6 17:00 Upsala IF - Norrskedika5 - 2  
24/6 19:00 Riala - Rådmansö0 - 2  
27/6 14:00 Frösunda - Upplands-Ekeby 

Omgång 9
17/6 20:00 Knivsta - Rådmansö2 - 2  
21/6 15:00 Mariehamn - Riala8 - 2  
23/6 19:00 Tobo/Örbyhus - Upsala IF1 - 2  
23/6 19:00 Upplands-Ekeby - Häverödal1 - 1  
24/6 19:30 Norrskedika - Frösunda3 - 7  

Omgång 10
17/6 19:00 Norrskedika - Häverödal1 - 4  
17/6 19:00 Tobo/Örbyhus - Frösunda1 - 6  
2/8 11:30 Upplands-Ekeby - Mariehamn 
2/8 13:00 Rådmansö - Upsala IF 
2/8 14:00 Riala - Knivsta

Riala - Rådmansö 0-2

Ja mina vänner ni läser rätt 0-2! Vi vann mot dem fast de hade större delen av matchen på våran planhalva. Men de är målen som räknas eller hur?!

Inte nog med att vi vann så var det nog min tur dag i allmänt. Fått gått tidigare ffrån jobbet vilket brukar vara omöjligt men just då denna dag gick det. SJUKT! Men till matchen åkte vi alla lite hippt som häppt och alla hade anlänt vid ca 18:00. Vi laddade upp i omklädningsrummet med musiken på högsta och denna gång inte till flo-rida eller britney spears neej, till vår egen Rådmansölåt som Mina hade gjort till klubben. Mycket bra och den fick igång oss rijält. Ut med 11 på startpositioner och sen började jobbet.

1:a Halvlek
de har ju större press på oss hela denna halvlek men inget läge känns riktigt tungt eftersom jag kände mig så säker på Kalle i mål. Sen var deras forward så grymt stressade och hade så sjukt höga krav på sig själva, de märktes inte främst på frustrationen utan att de klagade väldigt mycket oxå. Men vi i backlinjen tillsammans med hemjobbade mittfältare så löste vi allt enormt bra och ofta ställde dem offside vilket inte var så svårt att ställa dem i då de rusade så fort deras innermittfältare fick bollen upp med linjen och där stod det och skrek. Domarn vissar återigen denna match att det finns grymt bra domare för division 4 damer oxå. Känns grymt skönt när domarn blåser av för halvtidsvila. Men ni ska veta att det inte endast var på våran planhalva vi var oxå över några gånger och hade farliga chanser på mål. Erika som är en riktig krigare var nära två gånger i första halvlek och minns nog att Honken dribbla på där uppe och var nära hon med.

Halvtid
Hjalle peppar faktiskt igång oss och efter att vi bestämmt att vi ska plocka ner bollen så taggade vi upp med raketen. Sjukt bra för att få alla laddade! Inge mess här inte!

2:a Halvlek!
Publiken denna match är något enormt de med. Så många härliga människor som tagit sig utt till Riala för att heja på oss. Kan lova att vi hade fler där en Riala själva. och tro mig det hördes nog att vi var där. men tillbaks till matchen. Som alla vet är derbyn lite bättre, lite tuffare, lite fulare, lite mer krig, lite mer känslofyllda och lite tuffare för domarn att dömma. Presis som i 1:a så tar de hand om bollen större delen av halvleken men nu kommer de lite närmre men vi kämpar på och deras anfall rinner ut i sanden ett efter ett. Tillsist h'nder något som vi väntat på hur länge som helst och som nog chockade alla på anläggningen. Vi får upp bollen på Matte som alltid är otroligt duktig och även denna boll hinner hon plocka ner och få ett bra inlägg på som via Chippen går till Honken som snyggt sätter den i mål.0-1 och ingen tror de är sant. Vi jubblade för hela säsongens missade poäng, så sjukt bra! Men nu hände även något med Riala de ser mållösa ut och för modligen känner pressen av att ligga under mot RSK. De blir många som försöker göra det själv. på en hörna som gått ut till reut så sker de som inte får ske. Domarn avgör att blsåa straff på en brytning precis innanför straffområdet. Allas tankar snurrade på och deras 7:a ljonglerar fram till straffpunkten, lägger upp den och får klartecken från domarn, PANG Kalle plockar den! Hon fattar det nog inte själv hon räddade oss från 1-1 till 0-1. Vi får en rijäll nytändning och sätter press på dem. matchen börjar närma sig 15 minuter kvar när Chippen får på en riktig långboll som flyger så fint över deras målvak och in i mål. Från ingenting så står vi där nu mot Riala och leder med 0-2 det är så bra att jag förmodlogen kan leva på detta ögonblick hur länge som helst. Men matchen fortsatte i kaous efter att Anna blivit av buren. De hadde oss deffensivt tryckte resten av matchen men med ett grymt slitt av ALLA så kvar står resultatet och när domarn sätter pipan till mun och blåser av hörs ett enormt jubel på från spelare till tränare till publik. Vilken känsla! resultatet speglar kanske inte matchen men den speglar viljan,  tålamodet och kämpar insatsen denna match!

Ett stort TACK till alla som var där för att stötta oss det var grymt roligt att se och erat stöd betyder mer än vad ni tror att höra den där hulligantutan fick dem att irriterade till 100% och oss taggade till 110%. För er spelade vi allt vi kunde och gav er vågen som belöning. TACK!!!

Tillsammans är vi starka

Måndag

Måndag och tjejerna ska träna, inte jag! Jag jobbar tyvärr ikväll som många andra måndagar. Illa men jag hoppas på spel på Onsag iallafall för då ska vi spöa Riala som är bland de fegare laget att möta. Av ryktet så ska de ha bytt dag med oss för att deras kära farmalagspelare ska kunna vara med, Jo vist RIMBO! Men är man så fega så finns inga ord för att beskriva hur mycket roligare de skulle vara att spöa dem. För de är precis vad vi ska göra! Vi ska ta tre poäng till så vi hamnar på 12 totalt. Så tjejer LADDA upp ordentligt och få igång nerverna på 100 för på onsdag är en match som vi ska kriga sullorna av oss!

Bilder från knivsta matchen!


               

Övrigt i mitt liv förutom att ladda till matchen så har jag varit i darlarna för att fira midsommar som det altid ska envisas att regna på. Men för oss sprack de upp närmre kvällen :)

På vägen hem stannade vi på Ikea och införskaffade oss lite nytt till lägenheten. Har inrett toan så nu ser den ut som en helt ny! Vi köpte en bokhylla som jag ställde inne på toan (se bild nedan). Sen köpte vi ett databord och lite småplock som en matta, 6 tallrikar, galgar, servetter, tjusstakar, äggklyvare, 6 vita handukar och 3 små vaser!

Om 4 veckor går både jag och Jimmy på semester :) Ska bli skönt att slappa och bara göra massa roligt i tre veckor. Sen blir det att söka nytt jobb till nästa år om de finns något både jag och Jimmy behöver nytt. Kanske Jimmy i första hand som blivit varslad, inte bra! Men men de är livets regler och bara att gilla läget. 

Nej nu ska jag äta lite och sen iväg för att jobba till 23:15 ikväll!  

 

Omgång 8

  
 
Division 4 Östra
 
Mariehamn 8 7 1 0 50 - 7 43 22
Upsala IF 8 5 1 2 19 - 11 8 16
Upplands-Ekeby 7 5 0 2 20 - 5 15 15
Frösunda 8 4 2 2 15 - 18 -3 14
Häverödal 9 4 1 4 15 - 20 -5 13
Knivsta 9 3 1 5 12 - 30 -18 10
Riala 7 3 0 4 11 - 11 0 9
Rådmansö 8 2 3 3 15 - 19 -4 9
Norrskedika 9 2 2 5 18 - 19 -1 8
Tobo/Örbyhus 9 0 1 8 9 - 44 -35 1

Resultat    
 
 
Omgång 7
6/6 14:00 Mariehamn - Frösunda10 - 0  
7/6 17:00 Norrskedika - Knivsta5 - 1  
7/6 18:00 Tobo/Örbyhus - Rådmansö3 - 5  
7/6 18:00 Upplands-Ekeby - Upsala IF0 - 1  
7/6 18:00 Häverödal - Riala0 - 4  
Omgång 8
11/6 20:00 Knivsta - Tobo/Örbyhus3 - 1  
14/6 11:00 Häverödal - Mariehamn0 - 7  
14/6 17:00 Upsala IF - Norrskedika5 - 2  
24/6 19:00 Riala - Rådmansö 
27/6 14:00 Frösunda - Upplands-Ekeby 
Omgång 9
17/6 20:00 Knivsta - Rådmansö2 - 2  
21/6 15:00 Mariehamn - Riala 
23/6 19:00 Tobo/Örbyhus - Upsala IF 
23/6 19:00 Upplands-Ekeby - Häverödal 
24/6 19:30 Norrskedika - Frösunda

Knivsta - Rådmansö 2-2

Matchen i onsdags gick väl sådära. vet inte varför vi går så segt i sista minutrarna, eller rättare sagt hela matchen. Vi startar med en toppen start och Chippen får snyggt sätta den efter några minuters spel på enbart deras planhalva. Vi rullar fin boll nästan hela första halvlek och de ser helt enkelt bra ut. Matchen var väldigt stadig men börjar gunga igång sista 15 i första. 

Efter halvtidsvilan och kanske inte så mycket pepp så går vi ut för att fortsätta. Några hängande huvuden här och där men vi kör på. De sätter nu press på oss, vi försöker få ihop laget men de var väldigt spelförstörande, med andra ord långa bollar som är svåra för oss att ta ner. Men vad jag la märke till denna match är att även vi är fruktansvärt bra på att slå långa bollar när motståndarna gör det, de visade vi i andra halvlek då många bollar rann ut i sanden, Shape up! De får tillsist ett friläge pga ett missförstånd i backlinjen hon gör våran målvakt chanslös och sätter in den fint. Ja då var det 1-1. Men vi ville inte ge oss och vi fortsatte nu att försöka ta ner bollen men lyckades inte alltid. Men med Matte snabb som jag vet inte vad ute på kanten fick vi många fina chanser. Det var många chanser på mål för både Anniz, Honken, Chippen, Matte och Annelie men ingen boll i nätt. Men tillsist på en frispark från vänster som de slog ut retur på som Annelie sedan får smeka in bakom målvakten. FINT, tänkte jag och många andra med säkert... 1-2 till oss! Men nu händer det som jag kallar för en Frösunda med några minuter kvar och ett fint psykist mål med kanske 10:an kvar att spela så fortästter grisfotbollen och vi får inte tag i bollen och kan definitivt inte hålla den kvar när vi väl har den. Vi blir tillbaka dragna och får inte samma press på dem som tidigare i matchen. De närmar sig vårat mål med stormsteg. Nervositeten blir bara värre och värre, känlsan kommer " det får inte bli en frösunda igen"! Chippen frågar vad klockan står på och dommarn svarar tydligt 2 minuter. Vi har bollen slår upp den långt till Matte men den når inte riktigt fram. FAN, de kommer med stormsteg frläge igen. Jag som är sista spelare snubblar till när jag ska göra min brytning och är där med borta. Men syrran eller om de är Fadde eller Pettson som är snabb hem mins jag inte men bollen går ut till hörna. Kan inte vara mer än 1,5 minuter kvar. de slår hörnan som vi får bort men inte tillräkligt hårt en av deras spelare slår in den i gröten igen och PANG! Jag ser bollen plötsligt ligga där i målet bakom Syrran och ingen hajar ett skvatt. Hur kan den gå förbi hela vårat lag och in i målet. Oförstått och dessutom som en snyting i fejset sista 30 så gör vi allt för att få upp bollen men dock hinner vi inte så långt innan domarn blåser av. Ja samma vissa som för tredje gången vi är för dåliga sista 15 och motståndarna kvitterar.

Blir så less och börjar tvecka på mig själv, vet redan nu vad tränarna kommer stå och säga på genomgången på måndag, Vad hände med försvaret och vart är kommunikationen, men jag är ledesen jag vet inte! Har inget svar, är för första gången helt mållös, vi pratar vi sliter vi gör så gott vi kan där nere vad är de då vi gör fel?! Tydligen är det något eftersom vi alltid får den frågan!

Men en sak som jag fick höra av syrran efter matchen i blen på vägen hem, vist har hört motståndarna och PUBLIKEN hela matchen stå och svära om oss och att vi spelar fult? Vi har aldrig fått höra att vi spelar fult och vi spelade precis som vi alltid gör. Men tillbax till sak hon hörde en åskådare säga: "man ska egentligen skicka in en rapport till förbundet och tala om hur Rådmansö beter sig"! Men snälla vad är det nu? Vad gjorde vi som inte de gjorde?! De svor varje gång de missade bollen, och klagade vi på de Neej! Så varför lägga ner energi på det under match att springa som en hackspätt på domarn och säga: "hon gör si kolla hon gör så blablabla", nej spela istället så kanske ni skulle bli bättre.. Å ett tips till hemmapubliken i knivsta knipp ni kommer aldirg få domarn på eran sida om ni står och skriker att han är dum i huvudet och att alla Rådmansöspelarna borde få rött kort. Nej, och till sist jag är så stolt över våra tränare och spelare som denna match bara knipper igen trots publik och spelare som talar om för oss att vi är dumma i huvudet och ett gäng idioter som inte borde få spela fotboll. Jag är stolt  RSK:are och de skulle förbundet också vara om de såg oss :)

Onsdag & Match 20:00

Hade skrivit klart ett inlägg men när jag skulle spara det vart det bara första meningen som kom med däeför blir detta lite kortare, då lackar man!

Äntligen efter en tom helg från fotboll ska de nu bli riktigt roligt att packa väskan ingen! Träningen igår var riktigt rolig och jag hoppas att anniz kör mera sånna övningar framöver :)

Men idag laddar vi upp för match mot KNIVSTA. Vi måste vinna de två sista matcherna om vi ska få någon fest hos turken. Vi kommer dock inte upp i 15 poäng men hamnar då precis under på 14 men eftersom herrarna har fler matcher än oss så snor vi ett poäng från dem så de landar på 16 om de vinnar resten så Gött 15 poäng vardera :) 
Men är inte vara därför vi vill vinna utan är ju för att vi ska kliva om lite lag i serien nu innan upphållet oxå annars kommer de kännas tufft i höst!

Förresten igår hadde vi spelarmöte var många bra åsikter som kom upp och hyfsat bra närvaro. De som inte avr där missade en del kan man säga, och missade chansen att säga vad man tyckte om reglerna som nu kommera tt börja gälla efter att vi pratat med tränarstaben oxå. Men tror inte att någon gnällde över dem, tror nog mer att de behövdes :)

Neej nu ska jag göra klart mina pajer som ska med upp till Garsås i helgen men LADDA gärnet tjejer så ses vi på samlingen 18:00!

Förra Veckan

Jaha då var ännu en helg över och jag sitter nu och funderar på vart den tog vägen. Men som inte alla har så hadde jag en extra dag idag som jag var ledig på! Ikväll är de träning, jippi! Hoppas bara det inte regnar.. Förra veckan var det skolavslutningar överallt i kommunen och jag var på 2 av dem, Rådmansö 9:an och Lommarskolans. Med andra ord Mattias och Erics. Alla var så himla fina  när jag var ute på Rådmansös så var det svårt att inte börja gråta då känslan av att de skulle splittras fanns hela tiden i luften. Men tro mig ni kommer att se varandra och dessutom träffa nya vänner på gymnasiet.

                              
Madde & Madde           Madde och Mattias       Madde och MattiasFarmor Mattias Mamma Jimmy
Eric


Farmor Jag Mattias Mamma
EricÅsa Mamma
Davis Eric

Efter att jag hämtat Mattias och Madde ute på Rådmansö i fredags så åkte vi in till Norrtälje, vi stannade på skoman för att jag skulle köpa ett par skor jag kollat ut förut :) Mycket fina! Men de roliga var de vi gjorde efter de.. Haha vi tog på oss ytterkläderna och gick ut i skogen för att fota de vi kom över.. Mattias är fotograf för dessa bilder som kommer nedan. 

 
Omgång 7

  
 
Division 4 Östra Damer
 
Mariehamn 7 6 1 0 43 - 7 36 19
Upplands-Ekeby 7 5 0 2 20 - 5 15 15
Upsala IF 7 4 1 2 14 - 9 5 13
Frösunda 7 3 2 2 9 - 17 -8 11
Häverödal 7 3 1 3 11 - 12 -1 10
Riala 7 3 0 4 11 - 11 0 9
Norrskedika 7 2 2 3 15 - 10 5 8
Rådmansö 7 2 2 3 13 - 17 -4 8
Knivsta 7 2 0 5 7 - 27 -20 6
Tobo/Örbyhus 7 0 1 6 7 - 35 -28 1

   
 Resultat
 
Omgång 7
6/6 14:00 Mariehamn - Frösunda10 - 0  
7/6 17:00 Norrskedika - Knivsta5 - 1  
7/6 18:00 Tobo/Örbyhus - Rådmansö3 - 5  
7/6 18:00 Upplands-Ekeby - Upsala IF0 - 1  
7/6 18:00 Häverödal - Riala0 - 4  
Omgång 8
12/6 19:30 Knivsta - Tobo/Örbyhus 
14/6 11:00 Häverödal - Mariehamn 
14/6 14:00 Frösunda - Upplands-Ekeby 
14/6 17:00 Upsala IF - Norrskedika 
24/6 19:00 Riala - Rådmansö

Tobo/örbyhus - Rådmansö 3-5

Vi tog oss till samlingen kvart i 3, ja vissa kom 3 verkar ha varit lite olika beroende på personer.. hahaa! Men Bussen rullade iväg strax efter 3 med Tobo i siktaren. Kändes som en lång resa och tog oss ca 1.5 timme upp! När vi kommer fram åker vi in i en liten by och i slutet av den byn ligger de en fotbollsplan uppe i skogen, mycket välkomnande att se en stäng och låst grind när vi kom fram.

Matchen Blåser domarn igång klockan 6 och vi börjar direkt med att få dem på våran sida av planen. Tankarna flög direkt igenom huvudet de är inte så dåliga som siffrorna har sagt om dem. Vi tuggar oss upp och kommer tillsist upp på deras planhalva vi håller oss där ett tag innan matchen börjar gunga fram och tillback. När de är typ några minuter kvar till halvtidsvilan så får vi en frispark i mycket bra läge, Anniz ser sin chans och Bombar in den bakom Tobos målvakt. Domarn Blåser strax efter deras avspark av för paus. Vi går in och bestämmer oss för att ändra på vissa punkter som inte riktigt har funkat. Ut går vi igen för att fortsätta matchen.

Andra halvlek inne bär många mål och bra spel stundtals. Vi börjar med att hyfsat snabbt öka på ledningen till 2-0 av Annelie tror jag de var med kanske lite tur får in bollen mellan målvakt och högra stolpen. Där efter kontrar de och vi släpper in 1 mål när dem snyggt får upp ett passningspel framför våran målvakt. Vi hadde inte så stor chans på den varken som backar eller målvakt. Vi borrar inte ner huvuderna för det utan fortätter att sätta hög press på dem kanske lite väl mycket stundtals som gör att de får farliga lägen, men Frida osm var trygg i mål gjorde många snygga räddningar
  Nästa som händer i matchen är att Honken får trycka dit en, äntligen säger jag, hon är en riktig fajter och är mer än väl värd de målet. Anniz får slå många fina frisparkar som är farliga framför mål. sofi har en riktigt fint skott på mål som tyvärr sätter sig i ribban. För ovanligehtens skull (NOT) så slog motståndarna långa bollar direkt från målvakt upp till forwads, jag kan tycka att vi vid detta lag borde lära oss att stoppa detta, men även denna gång när deras andra mål kommer så är det en rusning från en forwads som vi inte riktigt hänger med får till en hyfsad träff och för den över Frida och in i mål. 3-2! Nästa som händer i Matchen är att jag är på helt fel ställe och fråga mig inte vad jag gör där men på plats alldeles för högt upp i banan ska jag göra en brytning dock hamnar jag jävligt knassigt i situationen och får mig en bra dräff över knäet, bara att bäras av.
Efter de ser jag inte så mycket av matchen för all underbar PUBLIK som stöttade oss till 110% denna match Många finna våger fick vi av dem när vi gjorde något bra. Men tjejerna ute på planen kämpar på och på en hörna trycker Anna dit skallen och med en jädra träff så ligger den bakom målvakten. Så jävla bra! Sen slappnar vi av tror jag och med 10-15 minuter kvar att spela så gör dem ett till mål, 4-3, jag ber till gud att de inte ska bli en Frösunda grej av detta. Men vi ger oss inte utan fortsätter att trycka ner dem så med många armbågar i midjan och många smällar får vi en hörna till. CHIPPEN laddar kanonen och får en mycket fin hörna att träffa ANNAS panna igen. 5-3, med 2 mål gjorda av en mittback denna match bör de vara bevisat att Alla kan göra mål oavsätt position! Domarn beslutar sig ca 3-4 minuter efter Annas mål för att blåsa av matchen.... YES!

Underbart lir, underbara mål och 3 UNDERBARA POÄNG!!!

HURRA HURRA HURRA!!!!!


Anniz som lutande tornet


Fjollan Själv som ligger!


Annas Nick :)

Ang. Bilder...

... så kommer de komma upp innom kort, vet att de är några som väntar! Måste bara få tid till att sätta mig ner och arbeta med dem.


Jaha ja!

Nu har jag jobbat för mycket ingen! HInner inte skriva varje dag om man ska hinna med allt annat... Men nu sitter jag vilket fall som helst här och funderar på matchen i helgen som vi ska åka BUSS till. Finns nog inte någon som vill köra till örbyhus, är lite långt tycker jag, tar ca 2 timmar. Har ingen anning om vilka som spelar i helgen då jag inte tränat sen i tisdags men var ute och sprang en stund igår, mycket skönt!

Har faktiskt inte så mycket att skriva då jag är så fruktansvärt hungrig och undrar vart Jimmy tog vägen som slutade för ca 40 minuter sen! Vet iof inte ens om han tänk komma hem..

I morgon spelar sverige och jag hoppas att de lyckas spöa Danmark!

Omgång 6

  
 
Divison 4 Östra Damer
 
Mariehamn 6 5 1 0 33 - 7 26 16
Upplands-Ekeby 6 5 0 1 20 - 4 16 15
Frösunda 6 3 2 1 9 - 7 2 11
Upsala IF 6 3 1 2 13 - 9 4 10
Häverödal 6 3 1 2 11 - 8 3 10
Riala 6 2 0 4 7 - 11 -4 6
Knivsta 6 2 0 4 6 - 22 -16 6
Norrskedika 6 1 2 3 10 - 9 1 5
Rådmansö 6 1 2 3 8 - 14 -6 5
Tobo/Örbyhus 6 0 1 5 4 - 30 -26 1

    
 
Resultat
 
Omgång 6
29/5 19:00 Knivsta - Upplands-Ekeby1 - 4  
29/5 19:30 Riala - Tobo/Örbyhus5 - 1  
31/5 11:30 Upsala IF - Mariehamn4 - 4  
31/5 14:00 Frösunda - Häverödal3 - 2  
31/5 16:00 Rådmansö - Norrskedika2 - 2  
Omgång 7
6/6 14:00 Mariehamn - Frösunda 
7/6 17:00 Norrskedika - Knivsta 
7/6 18:00 Tobo/Örbyhus - Rådmansö 
7/6 18:00 Upplands-Ekeby - Upsala IF 
7/6 18:00 Häverödal - Riala

Rådmansö - Norrskedika 2-2

Omgång 6 är nu spelad och vi tog iallafall med oss 1 poäng! vi öppnar matchen bra då vi gör ett ledningsmål tidigt i matchen men de var inte så sega på att kvittera de målet. Efter kanske 10 minuter stog de redan 1-1. jsg tycket amtchen var väldigt gungande då matchen  var hyfsat jämn hela tiden. 1-1 står sig in i halvtid då vi går in för lite pepptalk!

Med raketen som nystart på andra halvlek gav vi oss ut på plan igen. Vi öppnar matchen lika bra och på något vill känns det exakt som när vi mötte frösunda hemma vi trycket dit bollen än en gång då Anniz vissar upp sina frisparkar som seglade från halva planen in i buren bakom målvakten i Norrkedika. de står sig ett bra tag jag hinner titta på klockan den visar en kvart kvar, vet inte vad som händer men vi blir helt plötsligt stressade och bara tjongar i väg bollen såå fort vi fick den. De var som om vi inte längre ville rulla boll på backen. Neej, vi slog den långt åt fanders så våra stackar forwads fick springa ändan av sig... Men inte nog med de den kom tillbaka lika fort då de rensade eller målvakten gjorde en lång utspark. Vi tappade lite och de var helt plöttsligt nere hoss oss o backlinjen! Med deras otroligt snabba forwads hamande vi 2 nästan varje gång! och fick kosta på oss lite frisparkar då vi inte han ikapp ordentligt. Tålamodet börjar svikta och små gnäll uppkommer. Sen händer de osm inte får hända Norrskedika får in en boll i målet bakom Kalle! INTE sant tänker vi med bara 10 minuter kvar att spela. Sista stund kommer vi inte över halva plan då vi är så tillbaka pressade. Vi hade turen med oss att vi fick ett poäng, men kändes som en förlust då vi på något sätt allt mer ofta börjar tappa i slutet.. En steg och snabbhets träning vore inte helt fel? 
Känns och kan tänka mig att de ser ut att gå fruktansvärt sakta och segt ut när vi rör oss på planen, måste försöka få lite mer J*vlar annama på planen och villja ha bollen mer och spela som vi gjorde förra året! Vi kan ju de visade vi mot uppsala och mariehamn! Kom igen nu tjejer, loppet är inte dött än!

 NU laddar vi om och nyper 3 poäng borta mot Tobo/örbyhus. :)
RSS 2.0