Snart dags för match mot Gusk.

Hittills i har det gått sisådär vi har vunnit vilket är bra men vi har inte presterat så som ett div.2 gäng bör göra.. Men för hoppningsvis så ändras det i dagens match och vi kanske hittar lite mer tempo och spelsäkerhet.

Jag har tyvärr inte kunnat träna nått i veckan då det gått lite sjukdomar här hemma. Men jag fick chansen att va med på bänken idag endå :)

Gusk har även straffar att lägga på oss (en för varje divisons skillnad) vet inte riktigt hur många men gissar på 1 eller 2. Så vi får räkna med underläge redan från början!

Nä, nu blir det en ordentlig frukost så man får igång motorn ;)

Fight the pain and you will win!

 
 
 
 

 
 
Bilden tagen från google sök "love"
 
 
 

Liam Busunge!!

I dina ögon kan jag se en ljus framtid
I dina ögon ser jag lycka
I dina ögon mins jag allt
Dina ögon kommer alltid påminna mig om vad som är viktigt
Du är den finaste lilla varelse jag vet och mamma älskar dig till månen och tillbaka!!!
 
 
<3
 
 

Sjukskriven

Ja detta tar aldrig slut.. Min otrus månad (som det har blivit nu) vill inte vända. Allt jag rör vid går sönder och till och med jag själv har gått och skadat mig :( Har tänjt ledbandet i foten (igen) så det är svullet och det ligger en blödning kring fotleden :( Jo, detta hände på matchen i upplandscupen mot Lagga-långhundra. Det löjliga var att jag var helt själv då detta hände jag fastnade med dobbarna i mattan och ja sen gick det som det gick, jag föll ihop och har inte kunnat gå så bra sen dess utan för stötta mig med en krycka.. :/ Det roliga är att jag sekunderna innan vart kapad i deras straffområde rätt grovt bakifrån som vi fick en straff på och som Empiz fiint fick sätta men då klarade jag mig bra men inte då jag själv ska göra en vändning utan någon motståndare i närheten :( Ja livet jävlas med mig helt klart.. Mer som går mot mig är alla saker som gått sönder senaste 2 veckorna. 3 glödlampor, en taklampa, bilen, tvättmaskinen, vattenkokaren, mina favoritjeans sprack och aa foten plus dem icke glada nyheterna av läkarn. Gick dessutom fel dag till fysiologi läkarn.. hahaha Livet är livet och man har inte så mkt att säga till om.. :( Ajaa, behöver jag ens nämna att det har varit stop i avloppet.. Men nu all denna tur så är jag sjuksriven och hinner nog ha sönder fler saker innan denna månad är slut, kanske tur att man inte jobbar!!

Nä nu ska jag vänta på den här skiten och köpa en trisslott kanske det vänder och jag vinner lite stålar ;) haha kan ju alltid hoppas ;)

Ha en fin dag.
 
Min otroligt fiina fotled.. :(
RSS 2.0