<3

Snutten bara växer och växer.. Snart blir han 2 år och jag minns det som om det vore igår dagen då han föddes. Det var den absolut bästa dagen i mitt liv <3

Nu börjar han bli stor och pratar en hel del både sånt vi förstår och sånt vi inte riktigt förstår oxå. Han springer och älskar att leka med sina bilar. Dagis rullar oxå på bra och han trivs som fisken i vattnet..

Vi kommer att ha honom varannan vecka då vi flyttat isär och det känns väl sådär att bara få se honom halva tiden (om ni förstår). Men det är som det är och jag hoppas att Liam tar det på ett bra sätt och att det kommer bli bra för oss alla 3. Liam är den som ALLTID kommer vara prio 1.

Imorse vaknade han med ett leende och tittade frågande på mig och frågade "mamma, bil?" hihi han gillar att åka bil så tur att jag haft bil till dagis dena vecka har underlättat lite faktiskt :)

Jaa, annars så springer tiden som vanligt och man hinner hälften av allt man tänkt!! Men förhoppningsvis så lugnar det sig snart..

Hoppas ni alla mår bra?


Vi räknar dagar, räknar år, en skymt av solen och en doft av vår!

Mycket som har hänt nu!

1. Jimmy och jag har bestämt att flytta isär.
Det är jätte synd med tanke på Liam men vi båda har inte samma känslor för varandra som vi hade förut. Detta är ett gemensamt beslut och vi kommer att vara goda vänner framöver får vår egenskull men främst för Liams skull. Vi är absolut inte osams eller arga på varandra utan det är så det ska vara, vi är mer vänner idag än kära och då är detta ett bra beslut.

2. Jag ska flytta.
Jag har fått en 2.a här i samma område som jag ska flytta in i i slutet av april. Jimmy letar fortfarande men annars får han följa med dit så länge. Tror han helst vill köpa något då han kännar på det bättre än att hyra. Jag har för dålig ekonomi för att få lån att köpa något så kämpar på innom RB ;) Men funkar ju toppen då det bara är att lyfta luren om någon skulle gå sönder ;)

3. Jag har fått börja träna igen.
Japp, fick ett ja efter lite tjat på läkarn så har jag nu fått börja träna lugnt igen. Har inte hunnit med fotbollen så mycket pga av allt annat i mit tliv just nu men jag ska kämpa på för att få tiden att räcka till allt. Men jag måste sätta mit JAG i centrum efter Liams behov. Och min kropp har inte haft det lätt och det kunde verkligen ha slutat illa. Men nu är jag åter tillbax starkare än någonsin!!

4. Jag tar dagen som den kommer.
Jag mår bra och tar dagen som den kommer. Liam är en guldgosse som får mig att le varje morgon och känner att för honom kan jag gå genom eld och djupa hav.

5. Tack alla vänner!
Tack alla vänner som visat sitt stöd, det har hjälp mig massor och jag älskar er och är såå glad att ha er i mitt liv. Ni vet ALLA vilka ni är <3

(VIP inlägg finns att läsa)

<3

Daniel Adams Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt!

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

SMS-inlägg

If I know better!!

Jag lever, vi lever, vi mår bra!

Sen grejen på Åland så har jag inte tränat så mkt sen har jag varit sjuk vääldigt mkt under starten på 2012. Inte så mkt att göra åt men tiden är alltid ett problem, den räcker lixom inte riktigt till med allt man vill göra. När man väl är i vardagen så rullar ju allt på och tiden går så fårt att man ibland inte ens vet om det är måndag eller onsdag. Man gör allt på rutin och FAAAN vad trött jag är på det, händer mer sällan saker och kanske det oxå beror på mig, vem vet!

Hur som helst så fotbollen har jag inte hunnit med och ej kommit igång med detta år men nu när jag fått et "ok" av läkarna så får jag nu börja rulla boll igen lugnt då för att ge min kropp en chans att hänga på.. Förra gången gick det lite för hårt och den hängde inte med :( Vilket slutade med att jag drog på mig massa skit och blev sjuk trött och tillsist en kolaps. Jaa, man ska lyssna till sin kropp det har jag nu lärt mig. Men när man VILL så har jag svårt att erkänna mina problem med just detta att se mina begränsingar.. Älskar att pressa mig framför allt innom träning.. ;)

Ikväll så blir det lugnt då det gäller att ladda inför jobbet imorgon. Det har varit som 8h träning idag på jobbet så behövs sova inför imorgon.. ;)

Men ni får ha det bäst!

Kramisar


RSS 2.0