Bloggar om semifinalen imorgon. God natt alla

Bloggar om semifinalen imorgon. God natt alla

Reflexer - en fråga om liv! Jag kan verkli...

imag1645 (MMS)

Reflexer - en fråga om liv! Jag kan verkligen bli galen då jag kör bil om kvällarna och morgnarna för den delen, dem där som inte har reflexer som tror dem syns och kastar sig ut på övergångställerna utan en tanke på att bilen som kommer i ca 50 blås kan ta svårt att stanna på 2 sekunder pga av frost och mörkret! Nää tänk efter noga när ni går ut Jimmy och jag var ut och testade reflexerna i helgen och vad väljer man att synas på 2 m eller 120m avstånd? valet är ert jag väljer då reflexer och att synas på 120m avstånd om inte mer.. Får ju tänka på att inte alla bilar hunnit sätta på vinter däck heller utan slirar om man måste bromsa hårt och fort. Jag hoppas jag kam få några av er att sätta dit en reflex i jackan och framför allt se till att de finns på era barn.. Med detta säger jag god natt och ta det lugnt i trafiken!

JAAAAAA!

Idag stod vågen på 59,8 och det innebörd att jag fixat mitt mål :) så glad för att jag grejat de nu gäller bara att hålla det där! Så de va min goda nyhet :)

JAAAAAA!

Idag stod vågen på 59,8 och det innebärd att jag fixat mitt mål :) så glad för att jag grejat de nu gäller bara att hålla det där! Så de va min goda nyhet :)

Svar!

cribs om Tatueringen Färdig:
tja, var du in till studion och visade upp "handen"..kommer inte ihåg, kom järna in för lite foto, jag vill ha mer sånna här saker i portfolion.

mvh// cribs, house of pain Norrtälje

Men Tja!
Viste inte att du spanade in här, men vad roligt! :)

Japp, var in och var sjukt nöjd och då allt såg bra ut så sa vi att vi skulle låta bli att fyll i då jag ville ha handen lite svagare än namnet och datumet. ;)

Absolut kan jag komma förbi så du får ta en bild. Skulle behöva lite hjälp att forma till en ny tatuering.

mvh// Jessica :)

 Gnuggis?!

Åååh nu har jag ett sånt där sug efter att tatuera mig. Har en idé på en tatuering som jag tror skulle bli ganska cool. Men måste nästan be crib att rita lite på den!! Hehe har många idéer men sen gäller de att fatta ett beslut och de är svårare, ska ju ändå sitta för resten av livet och då gäller de att man blir nöjd! Skulle behöva fylla i och utveckla mina staars oxå men dem får vänta om jag bestämmer mig för den nya. ;)

Haha när jag surfade runt lite så hittade jag en liten rolig notsättning kan man säga!!

Pillutta dig!

Jag skulle kunna skriva en hel del idag men väljer att inte skriva något utan istället ska jag gå och mysa ner mig i soffan strax och mysa ner mig med min underbara familj :) Har en stor nyhet att berätta men tänker hålla på den tills i helgen kanske?! Hum, får se hur jag gör!! ;)

RIKMIK - FSK (Upplandscupen)

Oj oj oj, jaa vart ska jag börja!! Innan jag avslöjar några resultat så måste jag bara säga att jag är så otroligt stolt över oss och vår vilja och glöd att aldrig ge oss först dommarn blåser!!

Jag och Honken möttes upp i Finsta och styrde bilen mot Märsta. Vi hade några timmar innan fått reda på att det var naturgräs vi skulle spela på och började misstänka att vi skulle få lira inne på stora planen med finna stora läktare. Laget känns laddat innan vi kliver på för uppvärmining och det syns att RikMik (Rosersberg) är lika laddade dem.

Matchen blåses igång 17:00 och RikMik visar vägen från början. Vi är inte vana med deras fysika spel då de knappt finns i div 4 (iallafall inte på detta sätt). Det var på ett helt okej sätt men man fick verkligen va berädd på att de smällde även efter du gjort dig av med bollen. Vi tog emot en del smällar och några fick vi frispark på. Vi försökte få kontroll på matchen och rätta till att de var RikMik som styrde. Dem var ett otroligt spelskickligt lag och löpviljiga. Men vi hade ett otroligt försvar och det skulle inte bli lätt för RikMik att trycka sig igenom hela vägen ner till Carro, när dem väl lyckades så var avsluten inge vidare (tack och lov). Vi åstakommer kanske inte så jätte mycket i första men vi är absolut inte chanslösa vi gör några avslut som går mot mål men är lite för klena för att ses som farliga. RikMik får en löpboll på kanten runt 35-40 minuter in i matchen som olyckligtvis tar på en av våra spelare och går in i mål. Men vi hänger inte läpp för de utan försökter istället fortsätta som innan. Det hinns inte med så mycket mer i första innan dommarn blåser av för halvtid.

Vi pratar i halvtid om att fortsätta som innan och vänta med straffen ett tag till för att göra dem osäkra på när dem ska satsa fullt. Dem vet att vi sitter på en bonusstraff som vi närsom helst kan slå. Finns annars inte så mycket att prata om för utom att vi aldrig ska ge oss utan en strid, vi vet nu att dem spelar tufft i närkamperna och vi måste våga kliva in närmre för att ha en chans att stå emot.

Andra halvlek drar igång och vi får på en bra start med några anfall på rad innan RikMik vaknar till och ökar tempot (igen). Men vi hänger på och håller en bättre markering än i första vilket gör det tuffare för dem att komma runt och spela ut oss. Dem börjar bli lite frustrerade när dem märker att vi blir tuffare och för att deras avslut ger några resultat plus alla offside avblåsningar. Vi höll mun och fortsätter att ta deras fysiska spel utan större respons utan börjar stå upp. Tror faktiskt att det är nyckeln till att dem börjar bli lite ofokuserade och släpper faktiskt in oss lite mer i matchen. I 80:de matchminuten blåser dommarn av för vår bonusstraff. Amanda kliver fram och sätter den fiint i mål!! 1-1 och vi räknar nu med att RikMik kommer ge allt för att sätta en avgörande innan 90 min, vilket dem aldrig lyckas med.

Matchen 1-1 och en förlängning på 2x 15min väntas. Att avgöra så fort som möjligt det är nog planen från båda lagen. Även om de skulle bli mål här så kommer tiden att spelas ut.

Vi drar igång och 2x 15 minuter går ganska fort matchen gungar fast dem sitter nog på dem farligare chanserna. I slut sekundrarna får dem ett frilägge och ALDRIG att vi skulle ge oss i sista sekund. Vår högerback laddar för allt och får in en fin tryckare precis i skottläget och anfallet dör i samband med att dommarn blåser av förlängningen.

Japp, denna match skulle inte avgöras mot två mål utan de kom att bli straffar som avgör.

Egentligen så tycker jag att de är ett tråkigt sätt att få fram en vinnare men eftersom vi haft större delen av matchen mot oss så kändes de nu skönt. Vi hade våra 5 Skyttar redo och Carro var laddad i mål.

Första straffen läggs av Amanda som återigen får slå in den i nät. Skönt, 1-2.
Deras första tjej ser säker ut och laddar för allt för att sätta den i vänstra hörnet nere men MISSAR och ställningen är fortfarande 1-2 till FSK.
Andra tar Tinna som gjort en grym match på mitten mitt hela matchen. Även hon ser ut att placera in bollen snyggt i nät bakom målis. 1-3 FSK
Nu ligger lite press på deras andra spelare om dem ska vara med och fajtas om semin. Men tro de eller ej hon sätter den i ribban, 1-3 fortfarande och nu är det spännande.
Kicki kliver fram och tar vår tredje straff. Även hon sätter dit bollen percis som om vi skulle ha tränat varje träning på straffar. 1-4 FSK
Nu ligger ALL press på deras tredje spelare om dem ska ha någon chans. Hon slår in den i nät och nu är det otroligt spännande sätter vi nästa så har vi vunnit. 2-4
Honken kliver fram men vet inte att den är avgörande vi andra nämner de då hon är nere vid mål. Håller andan en stund och ser hur dommarn blåser igång straffen och honken tar sats. Hon ttar några kliv fram mot bollen och klipper till...... MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLL!!!! 2-5 Dommarn sätter pipan i min och sträcker upp händerna i lufter och blåserav, det är klart, det är otroligt FSK dam till semifinal efter att först fått 0 poäng i gruppen och sedan på en andra chans slagit ut lag som Rimbo IF och Rosersberg (RikMik) div 3 i slutspel. Nu väntas Sunnersta i semin och det kommer inte att bli en lätt match. Sunnersta är revanch sugna sen serien och dessutom slagit ut lagga i kvarten så räkna med att de kommer bli en gryym semi på söndag (dag ej färdigt men troligtvis söndag)!

Vi hoppar runt i en ring som om vi vunnit finalen och ja jag kunde inte hålla tårarna borta!! Så stolt över er tjejer!!

Vi tackar motståndarna och sedan vågen och aplåder för för tappra publik som tagit sig dit för att heja på oss. Otroligt att så många dök upp det uppskattas massor! :)

Challis den sötaste hade köpt rosor till oss och många aplåder och gratulationer från vår lilla klack!!

Jaa, summering!

RIKMIK - FSK 2-5 (1-1)


<3

SMS-inlägg

imag1609 (MMS)

Äntligen!


Nytt matchställ (dock bara tröjorna på bilden) och egen tröja med eget nummer, stoor tumme upp!!

Internet igen :D

Jaaa, nu så har vi nät på datorn igen och jag slipper kika allt på mobilen :D

För hoppningsvis så kanske det gör att de blir något mer inlägg här i framtiden ;)

Annars så har jag mest jobbat och myst med familjen. Fotbollen rullar på (fyndigt där) vi ska spela kvartsfinal i upplandscupen på söndag mot Rosersberg i märsta. Hoppas för allt att vi ska vinna och ta oss till semifinal, hur coolt vore inte de?!

Liam min skrutt växer och växer. Knappt att man hinner med då man börjat jobba och oftast kommer hem då han redan somnat :( Men så är de här i livet jag träffar ju honom varje morgon och leker en liten stund inann dagis och dagens J börjar. Han har börjat prata en hel del och nu börjar man verkligen förstå och höra "riktiga" ord. Mamma, titta där (ett två ords mening), pappa, tittut, Hej hej, neeeej.


Mitt hjärta på fafas klippare. Hans nya overall på oxå!!


Min coola kille :D

myser med Liam innan de är dags att jobba ...

imag1577 (MMS)

myser med Liam innan de är dags att jobba sista passet för denna helg.. 12:15-21:15.. Så gäller att ta vara på den lilla stunden nu för sen lär vi inte mysa först imorgon.. <3

<3

imag1574 (MMS)

<3

i mitten av mitt hjärta där bor ni 2 :)

imag1540 (MMS)

i mitten av mitt hjärta där bor ni 2 :)

Världens finaste kille :)

imag1537 (MMS)

Världens finaste kille :)

Företagscup med Mc Donalds!

I lördags så spelade vi en företagsturnerning för Mc Donalds. BKV hade bjudit in sina sponsorer till en cup och middag. Det var riktigt roligt och även om vi kanske inte vann så fick vi skratta en del!! Här kommer en lagbild på oss (Om det är någon som inte vill att jag har denna bild på min sida så säg till så tar jag bort den direkt):

 

Frösunda SK DAM, 4 plats i serien och vidare till kvartsfinal i U-cupen!!

Sista matchen i serien mot Alunda förra helgen gick väldigt bra. Vi vann och blev där med 4 i serien, riktigt roligt!! Var många och tittade och de är ju alltid roligt. Matchen var en typiskt sväng match med anfall åt båda hållen men vi var lite hetare än dem och fick mer med oss. Första halvlek så har vi istort sätt hela halvleken men tappar lite i andra men inget som fäller oss utan vi hade bestämt oss för att vi skulle vinna. :)Igår (söndag) så mötte vi Rimbo i upplandscupen "hemma" på Vip. Dagen till ära så fick vi spela i våra nya matchtröjor. 

Var lite strul när matchen skulle börja då Rimbo hade missat att vi spelade i blå, vitt, blå?! Ja, vi fick fixa folk som plockade fram västar och andra strumpor innan vi kunde starta matchen. För en gång skull så hade vi 3 dommare i matchen och de underlättar ju verkligen i spelet. Var oxå en trygghet att känna att vi idag kan ställa laget och lita på linjedommarn att han dömmer för offside, vilket han fick göra en del gånger i matchen.

Vi startar otroligt bra i första halvlek och Rimbo får inte låna boll dem första 20 minutrarna. Vi har 6 hörnor innom 25 minuter och de var oxå vi som fick med oss 1 mål i halvleken. Amanda pettade in den på en frispark i sraffområdet pettad av Kicki. Skönt att få med ett mål och veta att vi har en bonusstraff om något skulle hända i andra.

Andra halvlek så märks de att rimbo fått äta lite ord från deras tränare och dem höjer sitt tempo i matchen. Men vi hänger på och nu börjar matchen att gunga. De blir fina uppspel för båda lagen och vi hade bestämt oss för att ta straffen tidigt i andra för att få en 2-0 ledning. Amanda ställer upp för att sätta den i nät bakom Rimbos målvakt som försöket fånga fokusen genom att greppa ribban och hoppa på linjen. Amanda som redan gjort ett mål sätter sin andra boll i matchen till vänster om målis och vi får en ledning på 2-0. Gryymt skönt!! Känns som om vi är har koll på matchen då de händer något. Vi börjar så felpassningar hit och dit och de blir en del missförståd som Rimbo tar vara på. Dem får trycket sista 15 och på en snyggfrispark får dem 2-1 nu är det spännande. Vi är trötta och har börjat tappa i matchen. Vi frågar dommarn vad klockan är hela tiden och 1,30 kan verkligen kännas som 15 minuter när man har trycket mot sig.. Vi får ett anfall som Honken försöker chippa över målvakten men den rullar lite för sakta för att gå in i mål. Mickis hade en del fina avslut hela matchen igenom men även där hade vi lite oflyt idag och Rimbos målvakt var ju för övrigt väldigt duktig (föredetta lagkamrat till dem flesta i FSK ;))

När dommarn blåser av så var de klart FSK slog ut RIF i U-cupen på Vallentuna IP. Nu väntas Rosersberg i en kvartsfinal och spelar vi som vi gjorde i första mot Rimbo så ska vi nog kunna nypa en semifinalplats, vore ju skit kul!!!

När vi tackar publiken efter matchen så får vi ståendeovationer och mycket beröm.

En grym insatts av ALLA men Amanda får ett extra plus för sin insatts idag, 2 räddningar på linjen och 2 mål framåt.

Måste ännu en gång få säga att det är så otroligt roligt att se alla som kommer och hejjar på oss skulle gissa på ca 100 pers som satt på läktarn plus att vi har diverse A-herrar som skulle spela efter som oxå var där för att titta. Tusen tack till er!!

 


 

RSS 2.0