Fredagsmys

Smärtan i halsen och magen kommer och går lika så febern. Nu har vi bäddat ner oss i soffan och myser en stund innan det är dags att hoppa ner i sängen bredvid Liam. Hoppas ni får en mysig kväll och trevlig helg på er!

Vip

Nu finns även inlägg på VIP-bloggen.

Miss U

Snö snö snö!!

Det har kommit lite snö här i Norrtälje.. Denna bild är tagen igår så aa nu är det dubbelt så mkt och det ska snöa ett bra tag till :) OM det inte hade varit för att vi ska hämta ett nytt köksbord med stolar så älskar jag att snön kommit men nu ställer det till lite problem, då dörrar och handpromsar frysit fast.. hahaha!!
 
Nä kryper ner undet täcket igen och försöker att bli frisk i stället dem probmelen får lösa sig senare!
 

Tomtenisse

 
Snart är det lucia och dagis tränar för fult med alal sånger och inför lucia uppvisningen. Liam ska vara tomtenisse :)
 
 

30/11-12

Hej!
Nu blir ni förvånade va?!
Ja, det här med bloggandet har varit på is ett bra tag men jag finner inte så mkt motivation i att blogga då jag inte vet vad jag ska skriva om!
 
Men tiden flyr och vardagen ser helt annorlunda ut nu mot vad den gjorde då jag bloggade sist. Liam är snart 3 och tiden springer iväg. Han är en mysig kille som gillar att leka med sina bilar han gör oftast det man ber honom om och sen slutade vi med napp då han fyllde två. Att sluta med nappen var lättare än vad jag trodde och han accepterade det på en gång. Vi ska börja med att vänja av honom från blöja till sommarn, det blir nog tuffare!
 
Jag har bytt fotbollslag igen och ser framemot 2013.
 
Ja, vet inte riktigt vad jag ska fokusera på att skriva om men OM jag börjar igen så blir det nog lite blandat ;)
 
kramis
RSS 2.0