Helgen

Åå vilken underbar helg.. :D Fredagen var lugn med Idol mys, Liams Mormor var här och tittade oxå. Vi fixade med hennes nya dator som hon ville få in bilder på :D

Lördagen så bar de först av till Ikea där jag hittade lite fynd och sen ett par skor på Din Sko. Sen vart de lite jäktigt till Norrtälje där jag skulle ha träffat Mira vid 4 tiden men fick skjuta på de till hal 5?! Aa vi handlade de vi skulle äta och de vart hur gott och hur mysigt som helst. Mira skulle inte med ut så därför käkade vi innan och pratade massor om allt och ingenting :) Tack för en mysig kväll tjejen!
Vid 8 tiden så kom Brudarna och vi vart väl 10st som hade en toppen förkrök hemma hos mig innan vi vart lite splittrade då nåra åkte till mobergs och några till Piren. Men de är så de är!! Vi som åkte till Mobergs hade iallafall sjukt roligt :D Dans in på sista timmen innan Honken och jag drog till statoil för att invänta skjuts :) Lite tjafs på vägen med några "väldigt mogna brudar" och vi som var på lyset.. Haha!

Söndagen var en rikgit bakis dag, fy fan! Men nyktrade till efter ett behov och en dusch så vid 17 tiden så bar de iväg mot karby för Stenhård träning.. Ohh säger jag bara.. Men stolt klarade jag mig egenom träningen trots att de var jävligt nära att de fick bli ett toabesök under tiden. Men en banan och massa vatten så var man tillbax på banan igen.. haha vill då bara påpeka att nästan ALLA hade varit ute dagen innan så en stor eloge till oss 11 som var där och tog oss igenom detta helvete..

Sen var de hem och mysa med familjen innan sängen ropade högt på oss :)

Förskoleplats

Gaah varför funkar de inte att gå in på kommunens sida och logga in för att söka om plats?? står ju att jag kan börja använda det idag.. Hum, trött man blir å internet hemma funkar inte så sitter nu på brors dator hemma hos mamma, suck! Aja får ta mig hit sen ikväll igen då :/

Tatueringen Färdig

Nu är den gjord och den sitter där den sitter.. Jag är verkligen super nöjd!! Åå Cribs är så jävla duktig, så kunde ju inte förvänta mig något annat :) Men iallafall här är den:


Cribs tatuerar


Den är lite röd och svullen här och de vita är salva :) Kommer lägga upp en fiinare bild så fort svullnaden och rodnaden gått ner :D

Så vad tycker ni?

Jag hoppas du hinner ;)

Snöstormen är här.. Kunde den inte väntat tills imorgon med att dra över oss?? Har massa saker jag tänkt göra idag.. Åå är de så här så känns träningen väldigt långt bort?! Vinden som tar ta gi bilen emellanåt så man tror man ska åka av.. Neej, vi får se hur jag gör med den saken.. Blir då kanske gymmet en stund, bara för att få röra på mig lite!! Men får se kanske ser bättre ut mot kvällen (önsketänkande)?

Liam ligger här på golven och utforskar alla rummets hör och saker. Plutten börjar bli så stor.. Natten gick hyfsat han vaknade vid 11 åå var så himla ledsen man då masserade jag in Alvedon i tandköttet och tror de hjälpte för han somnade gott i min famn efter de :/ Gör ju så ont i hjärtat att höra det där skriket då dem verkligen visar att dem har ont någonstans..

Nu har det lugnat sig lite så man kanske ska springa och köpa lite mat :)

Ha en bra dag i blåsten!

Utveckling 6 Månader

Lilla älskling har gjort så stora framsteg så nu vill man bara stanna tiden och försöka förstå..

Han vart 6 Månader den 12 November tänk så tiden springer, om 6 månader så är han redan 1 år. Minns de som i förrgår då vi kom till södertälje förslossning och dem förklarade för mig att jag inte skulle åka därifrån utan en bebis. Den dagen/kvällen är absolut den bästa dagen jag levt än så länge..

Men dit jag ville komma var att på dessa sex månader så har han lärt sig:

- Halvt sitta
- Krypa, undan går det oxå, dock ej på knäna än men fram tar han sig och är överallt till och med under saker ska han.
- Han står på knäna start klar för att krypa ordentligt men juckar bara än så länge, vill han frammåt så ålar han på något vänster.
- En tand som är på väg upp (upptäcktes idag)
- Han dyker nu på babysimet utan problem
- Lärt sig spotta eller brumma med läpparna
- Greppar allt som kommer i hans väg, allt stoppas i munnen.
- Pappa är fortfarande en stor favorit.
- Han försöker nu att äta 6 månaders puren, än är den lite krånglig då han inte försått att han måste mossa den lite själv utan får lätt kvällningar av dem små bitarna som är i.
- Vatten är bättre än maten om Liam får välja.

- MÅLMEDVETEN... Vill han ha sladdarna så tar han dem oavsätt om mamma flyttar mig 7000 gånger.

Jaa, jag talar för både mig och Jimmy då vi säger att vi är mer än stolta över hans snabba framsteg! Han har en underbar personlighet och charmar gärna alla som kommer i hans väg, ett leende och alla leker med mig!

 
No hands!                                                            Nu drar jag mamma!


Älskar dig Liam Jimmy Wahlqvist

Snorigt!

Stackars liten är alldeles snorig, näsan rinner som en kran och han nyser hela tiden.. Ibland är de inte lätt att vara lite, och då är det oftast inte så lätt att vara mamma heller.. Har kämpat mot näsan i snart 1 timme, men tror nu att han kanske lyckades somna.

Han vart värre nu mot kvällen då både ögon och näsa skiftade i rött.. Lilla skrutt, man ösnkade att man kunde ta all deras skit men de kan man ju inte!! Hoppas att han mår bättre imorgon annars blir de inget babysim :/ Men ingen feber så bara snor än så länge, åå mår han som i morse då åker vi!! Är inte så många gånger kvar nu och då har vi redan missat 1gång :/

Sportcentrum Cup!

Jaa, laget tog sig till sportcenrum (Norrtälje) för att spela vår andra cup i vinter. Vi hade inga större förväntningar eller krav, vi ville lira boll, att vinna var bara en bonus då vi hamnat i en bra grupp.

Första matchen gick på vid 09:00 vi (FSK) mot BVK/Robro 1 div 4. Detta var då inte Robros bästa men de syntes att de spelat ihop sig, men både vi och dem var nog ganska nervösa första matchen. Matchen var jämn bkv hade övertaget första 10 min och ledde med 2-0 efter ett snyggt mål och ett gratis mål då vi missförstod en frispark åå lät den gå rakt in då vi trodde de var inspark, ni som vet så får insparkar inte gå direkt i mål därför lät vår målvakt den vara bara.. Men efter 10 min sen vaknade vi till och försökte jobba åt oss matchen. Vi lyckas spela till oss ett mål och ett som Amanda effektivt bombar mot mål för att hoppas att den ska ta på någon in och jajjamensan en bkv spelare sätter den fiint åt oss.. Så man kan säga att ett skitmål till dem och ett skitmål till oss :D 2-2 slutar matchen och iallafall vi är nöjda över de då dem var bombsäkra på att slå oss redan innan matchen..

Andra matchen vi lirar är mot IK Frej ett lag i stockholms 3:an. Vi lirar riktigt bra och vinner över dem med 2-1. Oväntat men riktigt roligt :D Deras tränare berömde oss och sa att detta var tjejer från deras A-trupp?! Jaa inte ver jag men så sas de!!

Tredje matchen var en match som vi alla fasade för och alla vart som nervvrak inför motståndet som var Rimbo IK div 3. Vi låser oss helt och allt blir en pannkaka 6-0 till dem och vi gjorde inte alls som innan, dem fick leka med oss och respekten för dem visade sig på lång lång väg..

Fjärde och sista matchen mot Funbo div 5. Vi har nu inget att spela för då gruppen redan är klar och de syns. Vi är lixom redan påväg hem.. Men vi gör ändå 2 mål och slutar som 3a i gruppen (7 av 12 poäng).

Besvikna då vi verkligen räknat med att Rimbo skulle slå Bkv och vi hade ödet i våra händer, även om vi var tvungna att göra sisådär 10-11 mål för att dem hade bättre målskillnad än oss men de hade ändå känts bättre på något vis.. Men bkv slog rimbo i gruppen och även senare i kamp om 3:dje plats. Så grattis BKV :D
Jaa nu undrar ni vilka som vann.. I finalen stod Salem - Robro... Robro spelade riktigt bra efter en rysare mot bkv i kvarten, dem vann mot Salem med 2-0. Men de var dem helt klart värda och dem var riktigt duktiga, är härligt att se ett sånt lag spela :D

Aa, de var lite kort om hur cupen gick!!
Nu laddar vi med styrka och kindition inför sommarn men först har vi ett stopp då vi åkert till Åland för dam11an. Såå den har vi att se framemot :D

Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns DU i mitt hjärta!

Jaa det var ett tags en jag skrev om hur de går med min vikt minsking och träningen.

Nu på sista 2 veckorna så har de inte blivit så mycket träning men några promenader i snön istället plus 2 turneringar. Jag känner att kroppen mår bättre och jag känner mig lättare oxå vad vågen visar har inte spelat så stor roll för de har känts bra helt enkelt. Men efter som jag har ett mål till Nyår så ställde jag mig på vågen och fick ett glatt besked. :D

Startvikt: 75,4 kg (26/9-10)
Vikt vid inskrivningen: 60 kg
Mål till nyår: under 70 kg

NU: 71,3

Totalt: -4,1 kg
Kvar: 1,4 kg

Känns faktiskt riktigt bra och jag hoppas att jag når mitt mål. På dessa 2 veckor har jag tappat hela 10,5 cm runt om på kroppen. Men än kommer jag inte i mina favojeans då de verkar stå still runt röven. haha!! Armar och mage är där jag har tappat mest.. Sen så är de ju så att bäckenat har vidgats och då är de inte alls säkert att jag kommer komma i dem även om jag går ner mer runt röven.. Jag får på jensen men är 2 knappar ifrån att kunna knäppa dem.. Så de är egentligen inte mycket som fattas, bara att kämpa på!

Innan Jul nu så ska jag ta och fixa barret så man kan känna sig lite som ny till all julfix :D

Tatuering!

Var ner till House of Pain nyss och pratade med Cribbe om min tatuering han skulle skissa på den tills datumet jag bokat för nålning. Litar helt på honom då jag sett många tatueringar han gjort tidigare, så de känns kalas! Tog även upp att jag gärna fyller i mina stjärnor men dem skulle vi boka tid för senare för den nya kommer att ta ett tag att göra. Stjärnorna ska jag bredda lite och fylla i. Åå denna gång ska jag gå tillbax innom 3 månader och få dem ifyllda.. Fick lite fy för att jag inte han med de då jag gjorde dem. Men han kom i alla fall ihåg att jag var där förut så de var ju lite roligt. Men äntligen så tar jag tag i åå fortsätter mitt tatuerande!! Nu är de dessa projekt sen får vi se om de kanske skulle dyka upp något mer i framtiden :D


Bild: Google.se

Nervös!

Förra söndagen så spelade vi en "start cup" i upplandsväsby. Den gick hyfsat för att vi aldrig spelat ihop oss innan.. Vi van en av 3 och den spelade vi otroligt bra :D Känndes kanon att avsluta med flaggan i topp inför helgens cup "sportcentrum cup". Uttagningen skedde i onsdags och jävlar vad dåligt de gick. Kändes inte alls bra och jag tänkte att nu är de kört. Men jag fick åka med och jag är en av dem 11 spelare som kommer att spela turneringen. Känns toppen och jag är såååå nervös, ska upp och kika på herrturneringen idag så man får ännu mer sug efter att rulla boll :D

Vi räknar inte med att vinna eller gå vidare för gruppen är jävligt tuff men skulle vara jävligt roligt. Men blir i alla fall minst 4 matcheren stor bonus om vi faktiskt tar oss vidare..

9:00 Bkv/robro - FSK

11:12 FSK - Frej

13:24 FSK - Rimbo

15:36 FSK - Funbo

Kom gärna ner och heja på oss :D RSK är oxå med men i andra gruppen såå hejar lite på dem i smyg ;)

Torsdag

Idag har vi fart runt en hel del. Fösrt hjälpte jag Kajsa med hennes iPhone så har ringt runt till 3 olika opearörer då Telenor tillsist kunde hjälpa oss att lösa problemet med iTunes. Man var tvungen att lägga in på ett litet annat sätt en de jag är van vid. Oftast brukar jag bara kunna dra in låtarna på telen men nu var man tvungenatt trycka på massa länkar hit och dit.. Aja vi fick in låten tillsist så nu har hon en ringsignal. :D

sen så kom Carina och vi möte upp stackars Mira som fick stå och vänta en bra stund nere vid porten innan vi gick ner till f-center.

Carina och jag var där till 3 sen gick vi ner på stan och kikade lite, in på f-kassan och lyssnade lite om ... Sen gick vi och pratade lite innan de var dags att ta sig hem igen.

Nu sitter jag och väntar på att Robinson ska börja och Jimmy kommer hem för han ska iväg nu och klippa sig :)

Neej ha en trevlig kväll så skrivs vi imorgon igen ':D

kramar

Tips från läkarn till en hel natts sömn!

Nu är ni några som frågat mig vad de var för tips jag fick och trodde jag skrev de i går dagens inlägg men icke..

Han förklarade för mig att om man ger dem mat eller bröst då dem passerar 6 månader så kan dem sätta i system att vakna för att just äta för de är de dem fått för att somna om innan. Så för att vänja av dem så måste man ställa in sig 100% procentigt och ge sig in i att man ska klara de för de skulle bli jobbigt.

Tipset var att absolut inte ge dem mat på natten, dem klarar sig till morgonen om man ger dem en större potion eller ersättning/välling när dem ska somna första gången. Sen under natten vaknar dem gör de som krävs för att dem ska somna om FÖRUTOM att ge dem flaskan/tutten. Vagga gå ut med vagnen! De var tipset jag fick, han berättade att de funkat fört dem han tipsat om de till, de tar kanske 3-4 dagar och vi (föräldrarna) kommer att vara trötta för de kommer ta på oss. Men han har inte hört att de tar mer än 5 dagar. Han tipsade om att ta det på en helg för att båda föräldrarna ska kunna ta en nypa sömn på dagarna för de kommer behövas.. Nakdelen för dem som tuttar är att om de är tutten barnet är ute efter så blir det svårt eftersom du förmodligen kommer försöka vycha honom/henne till söms så har du tutten precis ovanför så där måste pappan ta större delen av smällen för att barnen kopplar maten till mamman och då aldrig blir nöjd eller somnar först du ger dig och ger tutten. Så ersättningsföräldrar kan ju på ett annat sätt turas om att söva barnet medans ett ammandes barns pappa får kämpa själv.

Hoppas ni förstår: INGE MAT PÅ NATTEN.

Vi kommer att testa de här och jag kommer blogga under tiden vi testar. Liam vaknar nu ca 2-3ggr per natt för just en snutt ersättning ca 300ml på en natt. Men de är det slut på från och med fredag!

Förstog ni inte så skriv gärna så försöker jag formulera om de :)


Tränar och tränar här hemma! Gissar på att han kryper innan jul :)

Barnläkarn

Idag har Liam träffat läkare Thomas. Allt såg jätte fint ut och han tyckte Liam verkade må bra. Det ända vi fick i läxa var att försöka få Liam att sluta äta på nätterna och sova hela natten. Han gav oss lite tips på hur vi ska göra och de skulle ta ca 3-4 dagar.. Så i helgen ska vi kämpa med de! Ser verkligen fram emot att sova en hel natt var ju över 6 månader sen och innan dess så var de ju upp och kissa var 3.dje timme. Så är nog nästan 1 år sen..

Han tyckte inte att Liams vikt är ett problem för honom för han rör sig massor och förflyttar sig fort så är absolut inte därför vi ska vänja av honom vid ersättningen på natten utan för vår egen skull. :)

Idag vägde han 10,900g så att han har stannat av är nu konstaterat :D De var verkligen skönt att höra efter att ALLA påpekar han som stor osv. Själv älskar jag honom och tycker att bebisar ska vara lite små tjocka och gosiga, men de är ju min åsikt. Både Jimmy och jag var stora barn när vi var små, och titta på oss idag?! Jaa ni fattar, även Liam kommer att springa av sig de där :)

Neej, nu ska de matas lite sen se på Grey´s Anatomy!

Kram på er :D

Du lär väl lämna snart, och här står jag kvar!

Idag så blir det äventyr på äventyr.. Hehe, först till Frösunda station för ett teorimöte och lite annat inför året som kommer.. Även en uttagning till cupen kommer att ske på plats, så lite nervös är man då jag missade träningen i onsdags :/ efter detta så är det gasen i botten hem till NTJ för att föra lite inför 60års festen med fd klubben RSK. Ska bli roligt att se brudarna igen, hoppas dem inte är piss off på oss för vårat val i år :/ neej, de förstår nog! Där blir vi till senare in på kvällen/natten innan de blir hem för skönhetssömn innan Lilla Melvin döps på söndagen..

Vet inte om jag kommer hinna med någon mer uppdatering denna helg men blir en summering på måndag i sådana fall :)


Foto. My Bäcklund ;)

6 Månader IDAG :D

Mitt lilla hjärta blir 6 månader idag :D Tänk vad tiden går fort 6 månader har bara flygit förbi.. Ikväll blir det till att fira med fläskfilé och sen kommer mormor på besök till Idol, med en 6 månaders present. Hon är snäll hon :)

Han är otrolig på att ta sig dit han vill, hur han gör de vet jag inte men fram kommer han.. Haha, han går nu ibland upp på knäna/fötterna och tittar under sig själv. Såå snart mina fans så kryper han!!

Talet har gått till något brumaktigt, och lite mmaaaa.

Maten kan han vilt protestera mot om han absolut inte är hungrig, så våra fiina rutiner är ganska tuffa då jag nästan får tving ai honom ibland.. Så då låter vi de istället vänta tills han blir hungrig..

Han har börjat haja att när mamma håller för munnen så skricker jag ännu mer och när hon då klappar lätt så bir det ett jätte roligt ljud.. Vill inte mamma så tar jag hennes kind som speldosa istället.. haha!!

Pappa är en stor favorit och vill gärna upp till honom så fort han kommer innanför dörren. haha.

Aa kan inget annat än att vara stolta över honom, sitter fiint gör han oxå lite ostadig fortfarande men parerar jätte fiint emellanåt.



Aa nästa vecka så ska vi besöka docktorn för 6-månaderskontrollen åå se hur allt vuxit.. :)

Neej nu blir det att laga middag åå ni som läser få ha en toppen kväll :)


Mina älsklingar :)

Sophie

Sophie Dolph om Snart helg, Längtar!:
Halloj! Oj du har en späckad helg.jag som vill fira dig lite men men! Vi får ta och komma på tisdag och sjunga för dig om det är ok att vi kommer då? puss

Klart att ni ska komma på tisdag öppet för alla som vill fika lite :D
Kramar

Snart helg, Längtar!

Idag är de torsdag och helgen närmar sig med storm steg. Denna helg är verkligen fullspäckad..
Lördag börjar med ett möte klockan 13:30-14.30 sen är det 60 års fest då RSK fyller 60 år så de börjar vid 18:00. Kommer dock bli väldigt lugnt för mig och Honken som hoppas få spela cup på söndagen med FSK. Söndagen börjar med ett dop 13:00 och cupen börjar vid 18.00 (tidigast) sen beror de ju på lite hur gruppmatcherna ser ut.. Men inte nog med allt detta så fyller jag ju faktiskt år på söndagen oxå, men de firandet tänkte jag ta i veckan TISDAG 18:00-20:00 för dem som vill ha lite fika :D

Såå aa helgen ser jag fram emot massa skoj. Vet dock inte om jag kommer få spela på söndagen då jag varit sjuk nu i veckan. Idag mår jag bättre små ont i halsen bara men annars kry.

Idag spenderar vi dagen inne för att jag ska bli ännu bättre till helgen och för att jag inte tänkt smitta de andra små på familjecenter. Kanske att de blir en promenad då Jimmy kommer hem men får se...

Neej, nu får ni ha en trevlig fortsättning på torsdagen så ska jag fortästta att städa lite här hemma :D

Inte sant!

Ååh nej, det får inte vara sant.. Vi som skulle ligga i gärnet nu.. Vaknade inatt av att kroppen ömmade och näsan täpt, kroppen kockade och tempen visade på 39,3 :/ Var länge sen jag hade så hög feber.. Nu idag så har tempen sjunkigt igen men är fortfarande täpt och kroppen ömmar, eller snarare huden som gör ont vid berörning. Efter de som hänt då jag var mindre och jag hade så hög feber så vågade inte Jimmy åka till jobbet idag, fast jag sa att de var okej. Neej, han stannade hemma för att ta hand om Liam så jag kunnat sova, för har inte orkat något annat, så var väl tur att han stannade hemma..

Men jag blir så arg kunde ju ha blivit sjuk imorgon istället för vill ju så jävla gärna träna. Idag är det styrka + konditions träning oxå, så ännu jobbigare att jag missar.. Hoppas jag blir bättre tills på fredag för då blir det gymmet istället..

Neej, nu kurrar magen och jag ska försöka få i mig något att äta.. Hoppas eran dag börjat bättre än våran :/

Kramar

Bada Bada!

Jisses vad med snö de har kommit här.. Jag åkte upp till flygis för att handla mat till Liam och INTE en chans att jag går ut igen.. FY FAN!! Jobbigt med vagnen och bilen som snöade igen på 10 sek. Nej tack, nu håller vi oss inne resten av kvällen..

Vart inget babysim idag eftersom bilen krånglar, han fick plaska lite i balljan istället..

Jimmy tog lite bilder när vi badade Liam här om dagen, haha skrattar så jag nästan dör. Kolla in poserna :)





Mammas lilla hjärtegull :D

Fortsätt Simma, Fortsätt Simma.

Känns som om de står ganska still med kilona men har tappat yttligare 5cm på kroppen :) det känns kanon!! Men inte riktigt att jeansen passar än är nog 3-4 månader innan jag får på mig dem.. Denna vecka får vi se hur det blir med träning då Liam är inne i något vägra sova stimm på kvällarna/nätterna!! Inte så roligt men vi kämpar på :)

Igår var det vägning och mätning igen och så här såg de ut:

Startvikt: 75,4 kg (26/9-10)
Vikt vid inskrivningen: 60 kg

NU: 72,5 (7/11-10)

Totalt: - 2,9 kg

Lördag 6/11

Imorse så var jag så trött efter natten att de blev ingen träning för mig utan passade på att sova lite extra då Jimmy var snäll och tog Liam. Vid 9 väckte dem mig och vi tog en låång promenad här i Norrtälje, var riktigt skönt när solen kom mellan husen!!

Vid 3 så mötte jag och Liam upp Kajsa och vi tittade på Spillanbandy.. Dem spelade väl helt okej, men tappade för mycket i slutet så matchen slutade 6-6.

Nu så har vi smällt i oss varsin pizza (nyttigt jag vet, men de är helg). Vad som händer nu vet jag inte, vi diskuterade att åka och hyra en film och bara ligga på soffan och slumra till den, om Liam tillåter de förståss, vilket jag har svårt att tro..

Vet inte vad de är men han kan inte riktigt slappna av de senaste veckan så har vissa kvällar bara varit rent skrik och totalt vägrat att varva ner.. Misstänker tänder men kan inte se eller känna något speciellt på tandköttet.. :/ Hum, de visar sig dem kan ju visserligen ha ont innan man kanske ser något oxå så de är väl bara att kämpa på, jobbigt bara då nätterna består av ständigt upp och ner i sängen för min del.. Nappen, flaskan, klappa, smeka osv osv....

Neej, nu ska jag mysa ner mig i soffan med min familj :) Hoppas eran dag varit bra..

Vart?

Liam och jag sov ganska länge imorse först till 7:30 sen somnade vi igen vid 9:30 till 11:40 såå det var hur skönt som helst. Sen kom Kajsa och vi finulade lite med hennes iPhone. kanske är någon av er som kan lösa mysteriet varför vi inte kan lägga in musik på hennes mobil? har ändrat inställningar till manuellt men funkar inte.. Såå har ni några ideer så lämna dem gärna i kommentarer :)

Efter vi pillat och lyckats uppdatera den till 4 program så for vi ner till f-center. Var någon där idag som pratade om eonomi. Vi var kanske där 2h sen gick vi en sväng ner på stan för att försöka hitta några reflexer men faaan att de finns så jävla dåligt med sånt.. Jag vill ha en vanlig vit reflex inga gubbar eller gosedjur att ga runt med i fickan.. En vadnlig hedlig som man förr fick i skolan.. vart kan man köpa sådana?

Aa, nu är alla hemma och vi ska ställa oss och göra mat.. sen ikväll blir det lugnt framför robinson :D

Kurs 2 babysim :)

Idag började andra kursen i babysim som vi går på varje tisdag :) Idag fick han några kallsupar stackars liten.. Mammas plutt, men han försöker hela tiden dricka av vattnet och då blir det lätt så.. :( Annars går det kanon och han älskar de verkligen plaskar och pratar i ett hela tiden :D

  


Bilderna är från den tidigare kursen :)

Det där var nära ögat!

Träningen har varit sådär denna vecka.. Kört hårt onsdag och lördag men de gick ju bort då jag tog en utgång och så vart de lite mys med mamma i fredags. Neej, denna vecka som kommer så blir det hårt på sötsakerna och sånt, finns andra allternativ som är bättre ;) Neej, dags för frulle. Men här har ni dagens status!


Startvikt: 75,4 kg (26/9-10)
Vikt vid inskrivningen: 60 kg

NU: 72,9 (18/10-10)

Totalt: - 2,5 kg

Jag gräver min grav för dig, är en soldat för dig!

Vilken helg :) Jimmy festade till i fredags och jag tog klackskorna och gick ut i lördags. Oj vilken kväll :P vart lite för full, lite för många vattenfall där Carstad ;) Men fan vad roligt vi hade de!! Men söndagen vart en dag på soffan och tog mih inte ur den först vid middag Liam var lugn och lät sin mor vara bakis. Pappa Jimmy passade på att köra sitt skit från Öset..

Aa de var kort om helgen. Idag så ska vi träffa Gudmor Sophie mer känd som Chippen. Vad vi hittar på de vet jag inte än, får se om hon har någon bra ide.. Ikväll så blir det träning nice som fan!! Ladda ladda ladda...

Ett tips: Daniel Adams-ray
RSS 2.0