Liams bilder <-- Första & Sista-->   

  

Vissa bilder är lite sämre pga att dem är tagna med mobil.

Sommar väder :)

Det blir nästan för varmt när det är så kvavt oxå. Hoppas på att det kommer lite sommar regn och gör luften lite renare.. VI var ner till stan idag och hämtade ut ett packet till mig och kikade sen lite på rean som dem hade nu lite överallt. Hittade lite fint till lillkillen.Igår så var jag och liam med hans sysslingar och Felicia skulle bada i lommarn så Liam och Milian fick ligga på filten i skuggan och babbla med sig själv :)På vägen ner så hittade vi en jätte LÅNG mask som vi först trodde var en orm. Så hjärtat satt i halsgropen då ja har världens ormfobi!

7 Veckor

Hjälp vad tiden går fort, men endå på något sätt så känns det som om du varit här hela tiden.

Laim bara växer och växer. Nu har han lite mer koder på sina skrik än innan (i alla fall som jag förstår nu). Han skriker inte så hysteriskt utan mer "talar om" vad som är fel, eller jag förstår oftast vad de är han vill, men alla gånger är det inte så lätt.

7 veckor snart 2 månader.

Liams utveckling:

  • Stark i nacken som bara den. behöver inte stödja den så mycket alls längre.
  • Äter  bara ersättning
  • Tittar runt i hela rumet
  • Tittar oftast på den som pratar (om man pratar med honom)
  • Jag kan nu lägga ner honom och han är nöjd mer än 10 minuter
  • Sover ca 6-7 h per natt
  • Tar nappen när han ska sova, annars spotas den ut!
  • Pratar och säger aoouu, aaww, aauii... 

 

Han kommer att bli kock, rimmar på de jag är tjock!

Jajjamensan! Köket är enda rummet jag kan sätta honom i och han är nöjd. Men jag tror att de är för att det är ljust och fint där inne och att han älskar de stora fönstren.. Själv ska jag nog bli bättre på att äta nyttigare, hur man nu gör de? Jag vet att min pappa körde på GI ett tag och tappade massa kilon på de, mamma kör neurtillet och de verkar funka för henne, så frågan är vad jag ska testa eller om jag ska köra något av dessa maträtter/bantningskurer. För ni ska magen bort.. Men ser redan nu att de kommer bli slapp hud kvar, men sånt får man räkna med när man fött barn. Men jag är så trött att jag varje gång jag går förbi en spegel tänker något dumt om mig själv. Tjock, ful och blek är orden som beskriver mig just nu.. I alla fall så det känns!

Neej, vad sägs som lite positiva tankar på detta inlägg och göra något åt de istället. YES! Nu kör vi.. dags promenader i raskt tempo plus BRA mat (nu är det slut på såser och allt fett där till).


Mmm, vad ska man säga! Hitta ett rätt är nog svårare än att hitta femton fel på mig just nu och jag skäms över de!! Men snart, snart så får jag börja träna igen och då blir det annat som gäller. Bara läkarna säger att de är okej och mitt bäcken har stabiliserat sig så kör vi sen..

Midsommar - Dalarna

Ja i torsdags rattade vi oss mot Rättvik och stugan vi hyrt tillsammans med Jimmys Kusin och hans familj. Vi var uppe vid 10 kanske (minns inte riktigt). Vi stannade i valbo och shopade lite, trots stressade karlar. Lika dana klänningar fick de bli då de inte fanns ett skit och stressen fick avgöra.. På själva midsommarafton så var vi i Garsås och käkade gott och hade fem kamp och lite typiska midsommarfiranden. Felicia dansade med mamma runt stången och Jimmy och Ronnie hjälpte till att ställa upp stången.

Vi åkte väl tillbax till stugan vid 2 tiden på natten och jag lovar jag var helt färdig så natten somnade jag lätt inteför. haha!

På midsommardagen så bar det mot Orsa. Ronnie och sara skulle till Björnparken och Jimmy och jag åkte mot Orsa racet. var riktigt mycket folk och massa härliga brummande bilar :) Me like! Dock var de kanske inte så många roliga bilar som körde just då vi var där men de gjorde inte så mycket, vi mös av att bara vara vi tre en stund. Sen åkte vi tillbax till Garsås för att äta middag allihop och leka lite på tomten innan vi skulle tillbax till stugan för sista natten för denna gång i stugan. Dagen efter var de bara att packa ihop alla saker och åka hemåt.

De var riktigt trevligt och iallafall jag hade de roligt :) (alltid skönt att komma bort lite).

Jag har så många fiina bilder från helgen men man kan inte lägga upp alla.. Jag höll själv i kameran så jag är inte med på någon. (förutom dem som sara fottade men jag ser ut som en påse potatis så vill ni se mg så ta en titt på den.)


Sysslingarna Liam och Milian


Syssling Felicia i farfars raggarbil


Grabbarna dock inget kort på oss tjejer :(


Felicia, Sara och Milian på Björnparken


Bitte och Ylva :)


Tobbe


Matte


Midsommar


Kjell & Ronnie


Ulla & Felicia


haha


Älskling som leker lite

Orsa Race

Oj vad denna helg bara swichar förbi.. Idag har varit full fart på oss här i Rättviksstugan! Ronnie och Sara åkte med sina barn till Orsa björnpark och Jimmy, jag och Liam åkte och kikade på bilar. Så dagen har bara runnit iväg. Käkade gott i Garsås och nu är vi hemma i stugan igen. Försöker natta barn och sen ska v spala lite spel om vi inte är för trötta..

Imorgon åker vi hem mot Norrätlje igen och de finns bara ett måste på Schemat och de är att städa kalrt i farmors lägenhet. Mäklarn kommer på Måndag..

Neej bilder kommer upp på vi kommit hem för nu ska sövas bebis!!

God natt på er :)

Grin Olle

Just nu går ögonen ikors på både mig och Jimmy men Liam är minsan bestämd på att vis ka vakna och ta upp honom!! Han sov hur bra som helst igår och han var inga problem alls.. Men så fort man är lite trött själv så ska han grina lite och krångla.. Jag hoppas på att han är lika glad och nöjd som han var igår om vi ska iväg till Orsa race idag.

Neej måste försöka få honom att sova en liten stund till!!
Kram på er

och GLAD MIDSOMMAR

Jag diggar din stil..Akta så inte mamma kommer och pussar upp dig, Liam!!

Mitt hjärta är utanför kroppen och jag vill inget annat än att hålla om dig hela livet...

Här är vi :)

Liam 6 veckor igår :)

 

 

Mina Gossar!

OM det fanns ett ord ett sätt att beskriva min kärlek till er så skulle jag skriva ner det i tusentals brev som ni sen skulle få läsa ett för varje dag i resten av era livet.

Idag drar vi här ifrån!

Jodå satte!! Idag lämnar vi byhållan Norrtälje och åker upp mot Rättvik och stugan vi har hyrt tillsammans med Sara och Ronnie med barnen. Får se när vi kommer fram om jag hinner blogga något då om hur första långa bilturen med Liam gick, men han brukar somna så hoppas på att han gör det nu oxå.. Men han brukar bli så svettig i bilbarnstolen bara.. Men vi ska nog stanna lite på vägen för diverse rökpauser och mat kanske :)

Vi åker för att fira midsommar med Jimmys och Ronnies släktingar men oxå för att komma iväg lite är alltid roligt att få åka iväg och mysa en helg. Hela fredagen går väl åt att fira midsommar och lördag är det race i Orsa som vi nog ska åka på. Sen på Söndag bär det hemmåt igen.

Jag är lite orolig för nätterna då han oftast skriker en del men det är tur att Sara och Ronnie har egna barn så dem vet hur de är och framför allt känns då dem gör hals av sig.

Neej, måste nog fortsätta på packningen och skriva om packlistan lite.

vad ska ni göra i midsommar?Ja så här tomt blir nog mitt glas på snappsar.. Jag var ju hos läkarn igår och fick ut ett starkare Antibiotika mot slidinfektion. JIPPI, not! Men nu hoppas jag att det kommer bli bättre!!

Trötta ögon men pigga små ben, HUR GÖR NI?

Jag är så trött, vet snart inte vart jag ska ta vägen när han sätter igång och skricker varje natt.. Sover kanske tre-fyra timmar totalt fö att han krånglar så under nätterna.. 1h sova å vaken vaken 1,5h sova 2h  vaken 1 sova 2h sen är han klar 06:00 på morgonen och ska lyftas upp.. Hur gör ni som får era bebisar att somna vid 21:00 och dem sen sover till 9-10 dagen efter? Jag försöker aktivera honom massa men det är inte så lätt.. Men sen på dagen så kan han sova 3-4 timmar i streck.. Så skulle vilja få den sömnen på natten istället!! Annars fortsätter de här systemet sova 1 timme vaken 3.. Jag blir helt färdig!!

 
Så här vill jag ha honom: SOVANDES


Men detta är han varje morgon kockan 6:00

Cool Kille!

5 Veckor gammal och första ordentliga leendet tittade fram.. Han skrattade även till ordentligt en gång men inte medvetet så det gills inte. Men tårarna sprutade på mig lät så himla sött! Här är två bilder som får beskriva hans femte vecka i livet. En bild på en cool men små putt kille, som varit förskyld större delen av veckan. Den adnra bilen är ju så klart för att han ler så fiin åt oss nu när vi busar med honom..

Han är 53 cm Lång
Han väger 4475 (sist vi var på BVC den 10/6)(Synd att denna bild är så dålig, så sööt när han ler)

Han älskar verkligen detta..

Jo så här sitter jag framför datorn och matar min son samtidigt..

Att sitta i bärselen är bland de bästa han vet, somnar alltid!! haha

Är det så här det känns att va lycklig, de e inga problem!

Jag viste att jag skulle tappa läsare efter att han kommit ut.. Men att de skulle vara ca 50 st trodde jag inte riktigt.. Men många läste nog bara för nyfikenhetens skull på vem han var. Sen uppdaterade jag lite mer under graviditeten än vad jag hinner göra nu.. Liam tar större tiden av min vardag och att vara mamma är ett heltids jobb utan tvekan. Men jag gnäller absolut inte, han är det bästa som hänt mig och för honom skulle jag kunna gå genom eld och vatten.. Men är lite tråkigt att se hur man tappar båda kommentarer och läsare, var ju de man bloggade för förr och de man vill ha om man ska blogga!!

Idag så hoppas jag på bra väder så man kan ta en lång promenad eller något i alla fall komma ut ur lägenheten en stund skulle vara skönt, plus att Liam sover så bra i vagnen!! Vi ska nog träffa Sysslingarna Milian och Felicia en stund oxå om vi får det att gå ihop.. Annars så måste jag till Apoteket och köpa en NäsFrida till Liam för idag är det täppt och han får inte i sig någon mat för att han blir så förbannad att näsan inte släpper in luft.. Stackar liten.. Så jag har fått mata honom med sked och portioner av ersättningen för att han ska få i sig något, jobbigt!! Men de är nog så här de är att vara småbarnsförälder? Att hoppa mellan rosamoln och nätter utan sömn, men tro de eller ej jag ÄLSKAR mitt nya LIV!! Även om mammahjärtat skriker varje gång han gråter, varje gång han inte är i min famn eller varje gång jag måste lämna honom en liten stund. Jag tror att jag är mer beroende av honom än han är av mig!! Kan inte tänka mig ett liv utan mina pojkar dem är allt för mig..

Men man ska inte sticka under stolen med att de är riktigt tufft ibland och man vill bara dra täcket över huvudet och bara ge upp. Men icke, det kan man inte göra och de är det som grejen med att vara förälder att de är du som ska få det där barnet att känna trygghet att må bra. Att vara förälder är en stor uppgift här i livet, är nog de största du kan få men också den bästa. Utan sina föräldrar så skulle dem aldrig klara sig och du får mycket tillbax, ett leende är värt mer än den där veckan av snoriga näsor och tårar. Ett skratt och du helt glömmer hur de är då dem är lessna. Liam skrattade för första gången igår och både Jimmy och jag hörde de, man glömmer allt annat. Vi båda eller i alla fall jag släppte några tårar av stolthet, han gör sådana framsteg och det är så häftigt att vara med om, det är just det som gör denna roll som MAMMA till den bästa i världen och inget band är starkare än den mellan en mamma och hennes barn!

Liam är en del av mig och det kommer han alltid att vara! Jag är så stolt över honom.

Även Jimmy har gjort otroligt stora framsteg, tänk på att han endast en gång har hållit i ett spädbarn innan han fick sitt egna. Idag så klarar han Liam själv i flera timmar för att jag ska få en chans att vila eller bara ta en dusch eller ut och gå för mig själv. Jimmy är en super bra pappa och han växer verkligen in i rollen ingen vet hur det är att vara mamma/pappa innan man är där själv, men nu växer vi alla tre ihop som en familj. Den familj vi kommer att vara för resten av livet.

Babbel tänker ni men de är så här jag känner och det gör mig gråtfärdig att tänka på hur dessa 6 veckor har varit. Förlossningen har satt sig och allt som hände där, galet vilken förlossning jag hade nu när jag kan läsa om resultatet men jag förstod nog inte hur tokigt de var när jag låg där.. Hur vi skulle klara första natten med honom själv eller vad vi skulle göra då han skrek i en timme... Men grejen är den att nu har vi klarat de och de gör oss starkare och framförallt säkrare på hur vi ska göra. Liam lär oss lika mycket som vi kommer att lära honom!Jag älskar er så mycket!

Stackars liten!

Idag har vi varit ute på Rådmansö och kikat på fotboll dock gick det väl inte så värst bra, då dem förlorade med 5-1. Men jag träffade Erika där som jag inte sett på hur länge som helst, super trevligt!! Hon tog mitt nummer så hoppas vi akn ta några promenader om dagarna när hon flyttar ner hit till Vigelsjö. På hem vägen så vart lille så varm och svettig att han vart helt tokig, så var bara till att sköra ner ruterna och lufta honom.. vännen då! :/ Så nu när vi kom hem så har han legat men abra blöja i soffan breve pappa sin..

Igår så var jag, mamma, Linda, Eric och Liam till Thuns och handlade lite.. Jag hittade en känning jag ska ha på Liams dop så småning om.. Sen fick han massa dreggellappar och ett bar byxor! Sen var vi nöjda! Liam var så duktig hela tiden skrek bara en gång precis när vi kom dit och då fick han flaskan och somnade, sen sov han tills vi skulle åka hem. Så skönt och så duktig han är..

Måste oxå passa på att berätta att jag fått en liten tjejkusin, Emilia, hon kom den 18 Juni till två stolta föräldrar, Kalle och Mariell. Så stort GRATTIS till er :)

Neej, nu ska jag äta något innan jag dör av hunger.

P.s Kajsa jag tänker på dig hela tiden! <3


Villar på mammas mage


Mysigt att mysa med pappa..

Svårt att välja!!

Vilken header är fiinas?

Den som är eller den här?

Lite nytt

Yes håller på att fixa med bloggen om det skulle vara så att det ser konstigt ut någon gång då ni är ut så är det för att den ska fixas till. En ny header kommer oxå så småning om, man hinner bara lite i taget med en liten som vill ha den mesta uppmärksamheten här hemma :)

Men nu vet ni.

Aoouu

Aoou är Liams favorit uttryck just nu han säger så lite då och då när han är nöjd, så söt min lilla skitunge!!

Gårdagen var mycket trevlig och Laim var så snäll hela tiden, ja förutom då han skulle hälsa på Linneá och spydde ner henne. Opps haha! Men när Linnéa senare fick upp ögonen för honom så gav hon honom en rejal nysning i ansiktet istället.. Haha!! Det var en super trevlig dag, det msåte vi göra om Sara!! När Linnéa var här igår så såg man verkligen vilken stor utveckling Liam har gjort på bara en månad, han fäster blicken och ligger och småpratar för sig själv och är väldigt stabil i nacken, jag behöver ju knappt stödja honom alls längre.. Så det gort fort!!

Sara hade tagit lite kort som jag snodde så lägger upp någon här så ni får se gullungarna :)Idag så ska vi bara ligga på soffan Kanske att grannen och sysslingarna till Liam hör av sig och vi hittar på något skoj. Men det sägs att de ska regna idag, men än finns hoppat kvar att de inte ska göra det. En promenad med vagen hade i alla fall varit skönt, men vi får se. Liam har bett mamma "mormor" att köpa ersättning då jag inte orkar ta mig till något Apotek om det skulle börja regna, och mamma jobbar ju dessutom på ett sjukhus så då kan hon fixa det ;) Neej nu så ligger fisen och halvsover i sin vagga så ska passa på att slå en blund jag med. Men vi hörs senare :)

Torsdag 17 Juni

Jaa min antibiotika kur har ju inte hjälp så i måndags var jag till läkarn igen på besök. Så fick belata y
yttligare 150 kr för att hon sen ska ringa och boka en tid till gyn, suck, 150 kronor för det.. Då är det ett bättre system som tandläkarn har att man betalar för tiden och sen vad dem gör.. Sen fick jag dessutom veta att jag har gratis vård på mvc fram till vecka 12. Hade jag inte heller blivit informerad om för få hade jag ju självklart gått dit från första början. ännu mer SUCK! Men ska ta det med Gyn när jag kommer dit för det var dem som hänvisade mig till södra sjukhuset och sa att det var dit jag skulle ringa, när dem skulle ha informerat mig om att jag tillhörde MVC om jag precis fått barn.... Grrr! Men men man orkar inte direkt bårka heller, jag har tid hos gyn på onsdag nästa vecka men kan få gå grattis på Måndag om jag tar mig ner till MVC så måste försöka att göra det idag eller imorgon senast!! Sen hoppas jag att dem kan hitta vad de är för fel så jag kan få kissa utan problem, vore skönt faktiskt ;)

Annars så rullar det på ganska bra här hemma och man förstår det lilla livet mer och mer för varje dag!! han stor trivs hängandes i bärselen på min mage, det är väl varmt och gosigt för han somnar väldigt fort då man sätter honom där och gör på sig.. :)

Idag kommer Sara och lilla Linnéa hit på besök så vi ska väl mest vara ute hoppas jag om vädret håller i sig. Så ni kanske springer på oss!

Neej, dags för frukost sen hoppas på att Liam somnar så jag oxå kan vila en stund till vore inte helt fel :P

Kram på er

Plask plask

Imorse eller ja det är väl tidig morgon fortfarande men är man sbädbarnsmamma så ser dagarna lite annorlunda ut kan jag lova. Men man vänjer sig med det oxå, fast glömmer bort att mina vänner inte är vakna denna tid om dem inte jobbar förståss :P

Men i alla fall så har lillkillen fått bada nu på morgonen för han var helt ner spydd stackarn! Ni får leve med lite dålig kvalitet för min systemkamera har inga batterier för tillfället.. Så då vart de mobilen :) Men de var verkligen en nöjd kille i badet :)

Juni 16, 2010

Anonym om Svar på era frågor!:
Varför inte fortsätta i Rådmansö?

Jag kommer att starta upp i RSK igen för de är där jag har min licens och har betalat min aktivitetspeng för i år. Men sen är korten lite öppna för förslag till vintern. Frösunda är ett av alternativen som ligger högt på listan, då jag väldigt gärna skulle vilja spela under min pappa igen. Det har jag velat sen han slutade träna oss när vi var små. Utan att skryta och så, så är han nog en av dem bästa tränarna i Uppland. Så Försunda är ett av lagen som ligger högst på min lista till nästa säsong.

 Jag har inte skrivit att det inte blir RSK, vi får se vad de blir. Jag har både och i tankarna, att fortsätta eller att gå vidare. Inget är bestämt!! Men jag är sugen att spela för min far och tillsammans med med mina bonus systrar... Men inget som är till 100% bestämt!

Svar på era frågor!

FOTBOLL

Hur tänker du göra med fotbollen?

Jag kommer absolut att fortsätta att spela fotboll, det är ju bland de roligaste som finns så tänker absolut inte sluta för att jag fått barn.

 

När (om) du tänker börja spela igen, blir det i Rådmansö då eller kommer du till oss i

Frösunda, eller börjar du i något helt annat lag?

Jag kommer att starta upp i RSK igen för de är där jag har min licens och har betalat min aktivitetspeng för i år. Men sen är korten lite öppna för förslag till vintern. Frösunda är ett av alternativen som ligger högt på listan, då jag väldigt gärna skulle vilja spela under min pappa igen. Det har jag velat sen han slutade träna oss när vi var små. Utan att skryta och så, så är han nog en av dem bästa tränarna i Uppland. Så Försunda är ett av lagen som ligger högst på min lista till nästa säsong.

 

När började du spela fotboll?

Oj, hehe när jag var 5år.

 

Vilka klubbar har du spelat i?

Ja, jag har spelat i RSK större delen av min ”karriär” men har även spelat med BKV Norrtälje.

 
FSK-RSK Upplandscupen -10


GRAVIDITET

Vad tänkte du då du fick veta att du var gravid?

Jag misstänkte de då jag aldrig fick någon mellanmens och tiden för nytt besök på ungdomsmottagningen för nytt preventivmedel närmade sig. Men jag minns det som om de var igår, jag satt inne på toan med stickan i handen och den vart bara tydligare och tydligare två streck. Jag sprang direkt in till Jimmy som låg och sov (klockan var ju 05:00 på morgonen) och väckte honom.  Haha han trodde jag kom med tandborsten och jag nästan skrek att jag var gravid. Han var för trött för att regera men jag var super glad och tankarna började direkt att snurra sov inte mycket mer den natten!

 

Vad sa dina föräldrar om att ni skulle ha barn?

Både på min sida och Jimmys sida så har vi fått stöd sen första dagen vi berättade de för dem. I min släkt är det ganska vanligt att man får barn tidigt (i Jimmys också iof), så vet inte att det var en slump eller inte att jag vart de också. Men dem vart glada och såg fram emot det lilla livets ankomst. Vi har ju åldern inne och har alla förutsättningar så det var inget konstigt med det J

 

Var eran bebis planerad?

Både ja och nej, jag slutade med p-piller för att jag inte tålde dem och under tiden jag väntade på min mellan mens så sa vi det att vi kör endå. Vi båda ville ju ha barn och vart jag gravid på en månad vart jag då hade vi bestämt att vi skulle behålla det J

Men att det skulle gå så fort att bli gravid var ganska snopet men helt underbart.


När hade ni allt klart för bebis ankomst (i vilken vecka)?

Oj, vi köpte lite varje månad för att de inte skulle bli en pang summa som skulle ut när det närmade sig så vagnen tror jag vi köpte redan i vecka 20. Men allt som allt så var det klart till vecka 35.


Hur mycket kläder hade ni och i vilka storlekar?

Vi hade 5-8 bodysar i samtliga storlekar från 50 till 68. Man vet ju inte hur stora dem är när dem kommer så var lika bra att ha lite att välja på hemma. Men han var ganska liten när han kom så 50 var nästan lite stort. Men dem växer snabbt nu är han i 56 utan problem, 50 går men är lite trångt.


Går det bra att amma?

Jag delammar bara. Han får mest tutte på dagarna och sen ersättning på nätterna och när vi gör utflykter. Men annars funkar amningen bra med en amningsnapp.


Hur lång tid tog förlossningen?

Den första värken kände jag av vid 20 tiden den 11 Maj och sen kom han ut 23:22 den 12 Maj så ca 27 timmar.

 

Gjorde det ont att föda barn?

Det där är en jätte svår fråga att svara på. Det är en smärta som är obeskrivlig men när man väl är där så klarar man av det och det finns grejer som kan hjälpa till med smärtan vid förlossningen. Men man ska inte sticka under stolen med att det gör ONT.

 

Hade du någon bedövning?

Ja jag hade både EDA (Ryggmärgsbedövning) och lustgas och det funkade fint för mig. EDA var verkligen min räddning från helvetet.

 

Vill du ha fler barn, hur många?

Ja absolut vill jag att Liam ska få syskon. Exakt hur många barn jag vill ha vet jag inte 2-3st kanske.

  
Höggravid i Vecka 38

Liam

Hur mycket väger han nu?

Sist vi var på BVC så vägde han 4475g och 53cm lång. Så han går verkligen upp i vikt, men de är inte så konstigt för han äter som en hel karl. ;)

 

När viste nu att han skulle heta Liam?

Det hade vi bestämt sen långt innan han föddes, nästan samma dag som vi fick veta att de var en kille så började vi leta pojknamn och vi fastnade för Liam väldigt fort.

 

Ska ni döpa honom?

Ja, vi ska döpa honom i slutet av sommarn tror jag att det blir. Han måste bli lite större först!

 

Övrigt

Hur gammal är din kille?

Han fyller 23 i sommar.

 

Hur länge har ni varit tillsammans?

Den 14 Juli har vi varit tillsammans i 5 år.

 

Hur länge har du och din kille bott ihop?

Vi flyttade ihop våren -07.

Dagens fix
Bästa Sofie kom och gjorde oss sällsakp idag innan hon skulle upp och jobba. Vi gick ner på stan för jag hade lite jag skulle fixa där. Vi var in till Chippen på Apoteket och hon fixade så klart fram det jag skulle ha Baby Semp (Bifidus) och Miniform droppar :) Tack!! Så hoppas, hoppas att detta funkar nu!! Vi var in på Åhlens för att kolla om dem hade säsong 6 av Grey´s Anatomy, men icke. Så nu får jag vänta tills cdon.com får in den i lager igen. Men hittade iställer en kalender som för året, en midre än förra gången men man skriver ju inte så flyttigt i den som när man gick i skolan och mest satt och klottrade i den.. haha! Neej, nu blir det att skriva in födelsedagar och tider att passa. Inne på Lindex så hittade jag den där fiina sparkdräkten som fick följa med hem. Den är kortärmat och kort i byxerna så den blir perfekt sval i sommar, sen är det ju bilar på den :P

Vi gick och fikade på Landkrabban det bästa fiket i denna by, och de vart de vanliga en bakad potatis med skagenröra, mums den är super god (rekomenderas starkt).

Annars idag så har Liam varit lugn och harmonisk så dagen har varit super bra.. Men han har börjat knorra lite mer här på kvällen så får se om han får sånna utbrott som han fått tidigare kvällar. Hoppas inte men nu vet vi i alla fall hur vi ska hjälpa honom!

Fortsätt ställ frågor har fått in några stycken bara!

Kastar även upp en gosig bild på min ögonsten

Passa på att fråga!

Jaa eftersom jag inte har så väldigt mycket tid att sitta vid datorn så tänkte jag ha en liten frågestud för att kolla erat intresse på min blogg oxå.. Kommer svara på frågorna när jag fått in fler än 10. Det går bra att fråga om vad som helst Mammalivet, fotbollskariären ekonmi eller vad jag har på mig använd fantasin ;)


?


Snälla mammor där ute?!

Lilleman bara gråter och gråter.. Han har så ont i sin lilla mage och jag får hjälpa honom att bajsa emellanåt med e termometer i rumpan, det blir han lugn av och trycket släpper. Men kan inte sitta så hela kvällarna. Finns det ingen som har några pra tips jag kan testa vad som helst? Tycker så synd om honom och han svettas som bara den av att gråta så mycket.. När han väl blir lugn somnar han och de är bra kanske i 5-6 timmar men sen kommer det smygandes igen.. Så SNÄLLA hjälp oss med era tips!! BVC tipsade om några droppar men minns inte vad de hette, skulle vara någor laxerande?!

Mamma hjärtat gråter med honom och lider så det gör ont!

PiggelinHela natten har han haft sin stämma igång och sen från 8 till 14 så har han varit klarvaken och fick upp oss ur sängen oxå. Men nyss tog vi oss en powernap medans pappa var i garaget :) 

Förlåt för dålig uppdatering

Ja, som ni märker så är det fullt upp 24/7 här med bebis, flytt, studenten och sen ska man hinna med alla vänner oxå.. Så bloggen blir tyvärr lite lidande!! Men här kommer i alla fall ett inlägg..

Idag är lillplutt 1 månad, tiden går så fort och man har knappt hunnit smälta att han är här för att stanna.

Vi alla 3 är lite krassliga just nu, är någon förkylning som går och blev ju inte bättre för att det spöregnade under studenten igår heller. Min ena bror tog studenten och hade fått jätte fina stipendier. Ett från Norrtälje Kommen då han utsågs till årets Byggelev och fick ett stipendie på 2000 kronor sen fick han ett annat stipendie som upplands (någonting) som oxå utsåg honom till årets Byggelev och fick då ett stipendie på 5000 kronor.. Ungens betyg var ju inte dåliga heller så om inget byggföretag anställer honom så skyll er själva!! Men både PEAB och Råsdmansö Schakt Transport är ute efter honom så de är ju nice att börja med att förhandla innan han ens gått ut skolan. (Varför vart inte jag sån? Fast bygg programmet är nog inget för mig heller.)

Antibiotika jag fick mot min smärta där nere har inte hjälp så nu måste jag ringa läkaren igen på Måndag, jag blir så lessen och orkar inte med det här längre.. De tar på krafterna att bara gå på toaletten, det är fan inte roligt!! De ska vara "skönt" att gå på toaletten.. Men men NÄR får jag njuta av att vara mamma utan problem? Men blir oxå så arg för jag sa till läkaren att jag inte trodde att det var av urinvägsinfektionen jag fick ont utan att det är bäckenmuskelaturen som åkt på en riktig snytting och nu kanske är infekterat eller något, men han lyssnade inte så jag tänkte jaja, jag testar väl. Men nu sitter jag här och har ätit upp hela kuren och de har inte funkat ett skit.. HJÄLP!! Vad ska jag göra? Jag misstänker som jag skrev innan en infektion i muskelfästet fram på Vaginan, och de sa jag kanske 100 ggr när jag var där men han sa bara vi testar de här så får du kommer tillbax om de inte hjälper.. SUCK! Men men de är han som är läkare inte jag, å andra sidan!

Idag blir det nog en lugn förmiddag och sen fotboll fram mot kvällen i Frösunda är en höjdare idag FSK-RSK.. Eller är kanske bara jag som tycker de då min pappa står som tränare för FSK och jag spelar för RSK.. haha!!

Neej, nog om babbel och sånt, men nu vet ni hur det ligger till. :)


För en månad sen så låg du där inne och vi viste ingen ting om dig :)
Idag vet vi att du är världens fiinaste kille och vi älskar dig så mycket!!
Du är mitt allt och att älska dig är inget du kommer behöva be om.

 

Liam flirtar

Ja tiden går så fort så man hinner knappt med allt. Idag har varit en lugn dag med endast tandläkarbesök inbokat. Gudmor Linda tog hand om Liam under tiden och det gick super bra. Vädret kan ju inte bli bättre och att få vara hemma och mamma ledig på det är så bra de kan bli.. ar suttit ute på balkongen och myst nu på eftermiddagen och jisses så varmt de blir efter ett tag!! Laim fick sitta i skuggan i sin babysitter :) Men nu ligger han med flaskan i mun och ska snart somna in, ska även jag passa på att blunda lite då så man orkar med natten sen..

Imorgon är en stor dag för min bror Daniel som tar studenten. Minns själv hur jävla underbart de var att få springa ut genom entré dörrarna för sista gången och supa framför lärarna på flaket sen.. haha! Men dem säger på nyheterna att de ska regna på eftermiddagen imorgon så hoppas, hoppas dem har fel!! På min student så var det alla möjliga väder sol, regn, oska och hagel, yes de haglade i mitten på juni helt galet.. Daniel som dessutom vart utsedd till årets yrkeselev här i Norrtälje kommun och fick ett stipendium på 2000 kronor. Mattias min 2.a bror vart årets elev för årkurs 1. Vilka duktiga bröder man har :) STOLT syster!

I helgen som kommer så ska vi göra ALLT klart i den andra lägenheten på Galles för sen ska farmor ha tillbax nycklarna. Är iof bara lite städning och 2 skåp kvar, men de ska inte ta så lång tid. Bara man börjar som jag brukar säga!! Är ju de som är svårast att ta första steget finns ju så mycket annat som är roligare än att städa!

Slänger upp en bild på mitt lilla hjärta oxå ser ut som han förtar med er tjejer där ute :) (tyvärr lite dålig kvalitet på vissa då dem är tagna med mobilen)
Favorit ställningen :)


Liten fot :)

Laim 4 veckor idag

Lill snutt bara växer och  växer och ser inte ut som han gjorde då han föddes.. Han är fortfarande väldigt stabil i nacken och har nu kommit på att man kan vrida på huvudet för att se sig omkring. Han har även kommit på att om han skriker så kommer mamma, han testar mig ibland för så fort han sen ser mig så tystnar han oftast! Han sover i sin egna vagga vilket är super skönt för både mig och Jimmy som kan vräka ut oss i sängen utan att vara rädd för att rulla på honom eller något sånt..Antibiotika

Yes, jag hade en infektion där nere så nu blir det antikur en vecka ungefär, så hoppas det funkar!!

Idag har vi lekt med Mira och hennes Vincent och Emelie och hennes Julia. Vi käkade glass nere på stan och kikade lite på kapahl (stavning?) sen rullade vi vagnarna hem igen. Var mysigt!! Är lite roligt att vi är några mammor som börjat umgås lite med dem små, dagarna bblir inte så långa då heller :) Liam fick sen vara hos sin mormor en stund så jag fick lite egen tid innan Jimmy kom hem från jobbet.. Tog en skön dusch och fönade håret, rena lyxen ;)

 Imorgon slutar Eric plugget så blir att gå ner och kika på deras avslutning sen vet jag inte riktigt gå med dem andra mammorna ner till F-center och hänga lite, vi får se!

Gud så fort dem växer btw. Liam blir bara större för varje dag min lilla snutt :)Liam vill oxå säga hej :)

SUCK!

När ett probelm är borta så kommer ett nytt. Säger bara läkarn 15:30 idag akut!

I helgen så ägnade vi all tid till att flytta, men de är ju långt ifrån klart och man får helt enkelt jobba sig igenom en kartong i taget.. Men de är mycket som ska slängas och skänkas bort. Ska ta lite bilder så ni får se lägenheten så fort de blir lite ordning i den.. Just nu så finns de inte ett rum som är helt färdigt, så ni får ha lite tålamod :)

Liam mår kanon och liger just nu i sin babysitter och kikar på tv. Har börjat ge honom ersätting då han äter som ett monster och mina tuttar hinner inte med.. Men han får först tutte sen ersättning (om de behövs mer). Sen är de ganska bekvämt att ge honom flaskan och stötta upp den med en filt får då kan man göra lite annat samtidigt och han är nöjd :) Så de är inte så dumt endå :)

Får hoppas att RB kommer någon dag i veckan för har lite frågor om diverse saker här.. En tv kanal som inte funkar, men de kanske inte bara är här?! Sen är det lite skåpmagneter som fattas plus skåpluckor! Men sen så..

Neej Lillen kallar :)


Ännu en bild där dem ligger lika dant och sover!! Mina killar :)

Änn är det Lördag

Nu sitter vi i nya lägenheten och bara njuter av att de mesta är flyttat och att denna dag har varit i full fart från 10 till 23. Visst vi är inte klara på långa vägar med upp packning och sånt men vi håller på en kartong i taget.. Men fan vad skönt de är att ha ett köt i ett eget rum och en stor lägenhet där man känner att man kan bo i ett tag :)

Jag ska lägga upp bilder på den så fort vi fått allt i ordning och de tar nog en vecka eller så.. Imorgon blir det Ikea och införskaffa lite saker och böbler som behövs hit. Så Mormor ska få vara barnvakt på dagen, spännande och lite läskigt han är ju bara 3 veckor. Men vi kan inte ha med honom till Ikea då vi vill kunna kika runt och så.. Neej, han får det bättre hos mormor under den tiden :)

NU ska vi hoppa i sängen blir en lång dag imorgon oxå synd att det redan är söndag imorgon bara.. Stackars älskling ska ju jobba på måndag, kommer bli tufft!!

Sov gott på er :)

Tiden springer iväg

Fan hinner inte med!!! Kan man inte stanna upp tiden så man får tänka och fundera över vad de är som händer :/

I Onsdags så var jag och Liam med Mira och Vincent nere i parken och käkade lite jordgubbar och drack festis, mums! Sen var det BVC för mig och Liam och lillprinsen väger snart 4 kg (3740g) och 52 cm lång :D Sen var det hem till mamma på mat och kika till lägenheten, och då hade dem faktiskt städat så nu såg det fiint ut (förutom vissa saker, suck)

I går så var det hem till Sara för att låna flyttkartonger av dem och var väl kvar där större delen av dagen innan de var dags att åka för att hämta Jimmy. Sen packade vi hela kvällen och dammade av alla saker!!

Idag blir det snart lunch på Donken sen träffa Emelie :)

Kram på er

Fullt upp!

Vi håller på att packar ner hela lägenheten i karotonger så har fullt upp om ni undrar varför jag inte uppdaterar!! Vi mår super bra och Liam ligger just nu och käkar i soffan och halv sover samtidigt.. Neej åter till arbetet!

Skriver då jag hinner!

Kram på er så länge

HUM!

Ja igår hämtade vi nycklarna till den nya lägenheten, men de såg ut som skit i den då dem inte städat där ÄN.. Men ursäkta tänk om vi skulle flytta över allt igår då?? Vad hade dem gjort då? Nu gav jag dem två dagar att fixa ALLT i den, för det var inte de enda att dem inte städat. Fattades luckor i köket och kylskåpet stod kvar i Liams rum.. Sen hittade vi lite mer saker som jjag ska skriva upp och ta kort på innan vi flyttar in som dem oxå får fixa!! Ett vägguttag satt löst och en dörrlist vid toan var så man snart kliver igenom den, tapeten i Liams rum är det en stor spricka i plus att väggtapeten är lös!! Hum, är det ända jag säger. Men visa grejer MÅSTE dem fixa som vägguttaget och luckorna och städa!!! Men annars är lägenheten super fiin och stor, vi kommer att trivas super bara vi kan flytta in :)

Tur att Linda var med och passade Liam igår annars hade jag inte vågat fara runt så mycket som jag gjorde igår.. Tack!

Idag blir det parken med Mira och Vincent innan Liam ska till BVC vid 14:45! Ser iallafall ut att bli underbart väder så jordgubbar ska med till parken :)

Nej nu har Liam somnat så ska passa på att sova en liten stund till jag med!Eric kom hem inatt från bulgarien, hoppas att han haft de super bra!!

RSS 2.0