Vi räknar dagar, räknar år, en skymt av solen och en doft av vår!

Mycket som har hänt nu!

1. Jimmy och jag har bestämt att flytta isär.
Det är jätte synd med tanke på Liam men vi båda har inte samma känslor för varandra som vi hade förut. Detta är ett gemensamt beslut och vi kommer att vara goda vänner framöver får vår egenskull men främst för Liams skull. Vi är absolut inte osams eller arga på varandra utan det är så det ska vara, vi är mer vänner idag än kära och då är detta ett bra beslut.

2. Jag ska flytta.
Jag har fått en 2.a här i samma område som jag ska flytta in i i slutet av april. Jimmy letar fortfarande men annars får han följa med dit så länge. Tror han helst vill köpa något då han kännar på det bättre än att hyra. Jag har för dålig ekonomi för att få lån att köpa något så kämpar på innom RB ;) Men funkar ju toppen då det bara är att lyfta luren om någon skulle gå sönder ;)

3. Jag har fått börja träna igen.
Japp, fick ett ja efter lite tjat på läkarn så har jag nu fått börja träna lugnt igen. Har inte hunnit med fotbollen så mycket pga av allt annat i mit tliv just nu men jag ska kämpa på för att få tiden att räcka till allt. Men jag måste sätta mit JAG i centrum efter Liams behov. Och min kropp har inte haft det lätt och det kunde verkligen ha slutat illa. Men nu är jag åter tillbax starkare än någonsin!!

4. Jag tar dagen som den kommer.
Jag mår bra och tar dagen som den kommer. Liam är en guldgosse som får mig att le varje morgon och känner att för honom kan jag gå genom eld och djupa hav.

5. Tack alla vänner!
Tack alla vänner som visat sitt stöd, det har hjälp mig massor och jag älskar er och är såå glad att ha er i mitt liv. Ni vet ALLA vilka ni är <3

(VIP inlägg finns att läsa)Kommentarer
Amanda

Hur blir det med Liam nu? Ska han bo varannan vecka eller hur gör man?? Du och Jimmy verkar ju vara de perfekta paret :(

2012-03-25 @ 15:04:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0