Så jävla sjukt UNDERBART!!

Den sista matchen i gruppspelet spelade vi mot trosa/vagnhärad. Vi var riktigt taggade och vi viste att vinst var de enda alternativet. Vi går in och gör som vi sagt denna match, redan efter 20 sekunder så står det 0-1 till oss. SÅ JÄVLA SKÖNT!! Vi fortsätter att mata bollar och spelar boll riktigt bra denna match. Carro i mål har inte så mycket att göra. Matchen slutar 0-3 till oss och de gav oss en härlig 2:a plats i gruppen. Vilket betydde att vi skulle spela om 3-4 pris.

Vi skulle nu ställas upp mot Kallhäll. Vi har bott på samma Hotel som dem hela helgen och de har inte varit ett allt för trevligt gäng!! Men nu skulle vi lira match mot dem och en bronsmedalj stod på spel. Vi börjar kanske lite knaggligt och lät dem komma in i matchen när vi väl tog över så säckade dem ihop. Vi sprang sönder dem och dem vart trötta och hängde inte alls med. Vi vann denna match med 2-0 och de var så jävla skönt!! Äntligen har den stenhårda träningarna och den otroliga viljan gett resultat. Många andra tränare har under turneringen kommit fram och berömt oss för vår ork och tempo. 

Tjejer vi var helt oslagbara, och detta ser bra ut inför serien. Vi får ju faktiskt tänka att det är första gången många av oss spelar ihop oss, plus första gången på stor plan.. Jag tror att vi kan gå långt :)



  

Hallen med ett nylagt gräs..


Bilden är tagen från Frida Fellenius blogg :)
http://fridafel.blogg.se/
Gänget som lirade :D


Kommentarer
Frida

hejhej! kul att du tyckte om bilden och att du fick användning för den!! det är bara roligt! bra spelat!

2011-01-31 @ 12:59:05
michaela

när får man se alla bilder du (amanda tog) kanske man ska säga :P vill se dem också :D

KRAM !

2011-01-31 @ 21:00:32
URL: http://michaelaajohansson.blogg.se/
svärmor

Grattis till 3:e platsen det gjorde ni bra

Kram svärmor

2011-02-01 @ 09:00:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0