Du lär väl lämna snart, och här står jag kvar!

Idag så blir det äventyr på äventyr.. Hehe, först till Frösunda station för ett teorimöte och lite annat inför året som kommer.. Även en uttagning till cupen kommer att ske på plats, så lite nervös är man då jag missade träningen i onsdags :/ efter detta så är det gasen i botten hem till NTJ för att föra lite inför 60års festen med fd klubben RSK. Ska bli roligt att se brudarna igen, hoppas dem inte är piss off på oss för vårat val i år :/ neej, de förstår nog! Där blir vi till senare in på kvällen/natten innan de blir hem för skönhetssömn innan Lilla Melvin döps på söndagen..

Vet inte om jag kommer hinna med någon mer uppdatering denna helg men blir en summering på måndag i sådana fall :)


Foto. My Bäcklund ;)



Kommentarer
UF-nappen

Hej! Vi är tre tjejer som går i Jensen Gymnasium Västra i årkurs tre och vi läser kursen Ung Företagssamhet. I den kursen är uppgiften att starta ett eget företag, på riktigt!



Vår affärsidé är att tillverka en specialdesignad napp där en del av vinsten ska gå till Hjärtebarnsförbundet som arbetar för att hjälpa hjärtsjuka barn.



Det skulle vara jätteroligt om du kunde kika in i vår blogg, ufnappen.blogspot.com, och kanske tycka till lite om vårt företag samt ge lite tips då du är mamma och vet vad du vill att ditt barn ska ha för typ av napp :)



Tack för hjälpen!

UF-nappen - Julia, Elin och Caroline



2010-11-15 @ 15:44:40
URL: http://ufnappen.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0