Stora tårar rullar på min kind

Puh, sitter och tittar på "16 and pregnant" och de är obeskrivligt hur de kändes då ett par beslutade sig för att adoptera bort sin dotter. Gör så ont i mammahjärtat att se hur de nya föräldrarna 2 dagar efter förlossningen tar med sig det lilla livet från de nyblivna föräldrarna.. De hade bestämt att de ville göra så för att de var så unga och hade ingen ekonmi alls men bara bilderna tanken gör mig så ledsen är en bit som tas ifrån dem och de syntes så tydligt att de var så ledsna över de. De grät hela tiden och lovade varandra att vara starka! Jag blir helt tom och mållös, tårarna sprutar och jag blir ännu mer rädd att de ska hända mitt hjärta något där inne... För tänk er själva om ni tvingades till ett beslut som leder till en adoption och ni kanske aldrig mer få se de lilla livet som varit erat i 9 månader som har era gener och kommer att likna er men som bara 2-3 dagar efter förlossningen tas ifrån er och endast minnen finns kvar. De jobbiga var att hon grät redan då hon krystade fram henne att hon redan då viste att hon bara var tillfälligt hos henne.. Nej fy! Jag vill bara krama om min lilla kille nu och tala om för honom att jag alltid kommer att finnas här och lever för honom nu.

Okeej, detta kanske bara är mina "hormoner" som gör att jag reagerar så starkt och tycker så synd om dem som väljer att adoptera bort men de går inte att beskriva hur de är att vara GRAVID och helt enkelt reagera så starkt på förlossningar och bebisar i allmänt!

Kram på er


Kommentarer
♥Min Graviditet och Vardag♥

hehe då får du snällt låta bli att äta det då :D haha



Ja, jag blev verkligen jätte ledsen när hon gått i månader och sen så adopterar hon bort sitt barn :'(

Usch så hemskt det är :(

Kram

2010-03-06 @ 13:34:11
URL: http://itssaraslife.blogg.se/
Graviditetsbloggen

Du/ni har faktiskt en bra blogg och roligt att följa den!! Vi har haft en bra början av helgen. Nu skall jag kila ner mot stan och kolla på Alice in wonderland ;)Sett den?

2010-03-06 @ 16:30:24
URL: http://pappatobbe.blogg.se/
Jessica Alm

Jag såg också det programmet... kan säga att hormonerna blir ju inte lättare att hantera när man sitter med sitt eget lilla underverk i famnen och tittar på något sånt... Kram på dig

2010-03-06 @ 20:59:05
Charlotte

Kollade också på 16 and pregnant idag o även de fortsättnings programmet där man fick se hu det gick för de sen när bebisarna var ute. Visst blir man lite tagen när man ser på de som valde att adoptera bort sin lilla? :(



Jag mår bra :) hur mår du? Har ni köpt allt som behövs än? Här håller vi på har väl de mesta nu varit lite stressad över det men nu känns det lite lugnare :)

2010-03-06 @ 21:09:18
URL: http://snigelbebis.blogg.se/
w - ung tvåbarnsmamma

jag håller med dig! såg det avsnittet och jag kunde inte heller hålla mig för gråt. =( att lämna bort sitt barn sådär fy vad obehagligt, kanske var det rätt men dem borde tänkt på det innan isf, allting går att fixa , pappan kunde sökt jobb medans mamman var mammaledig.



det kan jag förstå. =) gillar ni skärgård osv?

det kommer bli fint till lilla bebisen.

jaså, skönt att få ledigt? .. vi var på bio igår och idag ska vi iväg på fika hos svärföräldrarna är det tänkt.

kramar.

2010-03-07 @ 06:01:59
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Graviditetsbloggen

Den var toppen bra , se den =) hoppas allt är bra idag med er?

2010-03-07 @ 10:49:54
URL: http://pappatobbe.blogg.se/
Graviditetsbloggen

Vi är i vecka 20 imorgon. Snart börjar väl mjölkenläcka också :) gjort det för dig än?

2010-03-07 @ 14:05:40
URL: http://pappatobbe.blogg.se/
magda

hej när ska du få ditt barn då? ;)

2010-03-07 @ 16:56:50
URL: http://magdavik.blogg.se/
♥Min Graviditet och Vardag♥

Ja hur underbart som helst. :D

Kraamar

2010-03-07 @ 18:01:29
URL: http://itssaraslife.blogg.se/
Sofia Germundsson

Hej! jag mår bra. Veckorna rullar på fort. Själv? Ser att magen växer och växer. Kommer till Norrtälje nästa helg, Kommer kanske förbi och säger hej då om jag får med mig Tony :) Kram!

2010-03-07 @ 20:28:01
URL: http://mylifeback.blogg.se/
Sofia Germundsson

Skönt att få vara hemma och koncentrera dig på dig själv och lillen. Skönt att Jimmy kan börja jobba. Jaa vill ju se hur ni har det, ska tvinga med Tony :D Men du behöver inte städa! Du ska vila! Kram

2010-03-07 @ 20:55:42
URL: http://mylifeback.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0