Änn är det Lördag

Nu sitter vi i nya lägenheten och bara njuter av att de mesta är flyttat och att denna dag har varit i full fart från 10 till 23. Visst vi är inte klara på långa vägar med upp packning och sånt men vi håller på en kartong i taget.. Men fan vad skönt de är att ha ett köt i ett eget rum och en stor lägenhet där man känner att man kan bo i ett tag :)

Jag ska lägga upp bilder på den så fort vi fått allt i ordning och de tar nog en vecka eller så.. Imorgon blir det Ikea och införskaffa lite saker och böbler som behövs hit. Så Mormor ska få vara barnvakt på dagen, spännande och lite läskigt han är ju bara 3 veckor. Men vi kan inte ha med honom till Ikea då vi vill kunna kika runt och så.. Neej, han får det bättre hos mormor under den tiden :)

NU ska vi hoppa i sängen blir en lång dag imorgon oxå synd att det redan är söndag imorgon bara.. Stackars älskling ska ju jobba på måndag, kommer bli tufft!!

Sov gott på er :)


Kommentarer
Kajsa

Ååh, vad roligt.. Det märks att vi inte pratat på ett tag.. Det enda jag vet är att den ligger i vigelsjö? Haha.. Jag måste komma och hälsa på och se hur ni har det! Puss

2010-06-06 @ 17:47:42
URL: http://kajsarosander.blogg.se/
frida-ungmamma

lägg upp lite bilder på nya lägenheten när du har tid :) kraam

2010-06-06 @ 23:39:46
URL: http://kessielicious.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0