Taxi

Igår agerade jag taxi till min bror som inte direkt kände sig sugen på att krångla med bussar för att åka till pappa. Så snäll syster som jag är så stälde jag upp och körde honom trotts min "bakis dag". Men då fick ju pappa chansen att visa upp Liam för sina vänner som var där oxå åå han såg så stolt ut så då blir man själv så varm om hjärtat! :)

Sen när Eric och jag åkte hem igen så var det grillning som gällde hemma på balkongen, sagt och gjort fast klockan var 22:00 så grillade vi vår fläskfilé och käkade upp den ute på balkonen så mysigt och himelskt gott vill jag lova!

Idag så har jag så jävla ont i magen, misstänker att de är mensen som är på vag tillbax. Jippi den som man sluppit ett tag  nu och det har varit så skönt har gjort sig påmind på att den finns.. Jag som har sådanan mens smärtor.. Men men, sånt är livet!

Neej, frukost sen leka lite med mitt lilla hjärta som sitter och pratar med tv:en just nu.. Så sööt!

Puss på er


Kommentarer
Saara ♥ Mamma Till Linnéa ♥

Låter toppen det ;)



Vad ska ni göra för något idag då?

Kram

2010-07-05 @ 07:25:16
URL: http://itssaraslife.blogg.se/
Emma & Theo

ne det går inte han blir jättefrustrerad ändå. Han har vel blivit lat efter att han har börjat få flaskan så.. jag vet inte :( hur mår ni? kram

2010-07-05 @ 08:01:01
URL: http://littletoddler.blogg.se/
W - ung tvåbarnsmamma

Uschdå ! mens är inte roligt, slutade precis blöda själv, blödde först 6 veckor sen blev de uppehåll börja sen blöda igen sen uppehåll sen kom mensen och då ville man ju bara lägga sig och sova, ammar du er son ? Grattis föressten han är jätte söt.

kram

2010-07-05 @ 20:30:02
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
madde

han har ju fått busskort så han hade gått och väl kunnat ta bussen, haha ;)

tur att han har en så snäll syster :)



ses vi imorgon på fotbollen? Puss

2010-07-05 @ 20:50:38
URL: http://ekestolpe.blogg.se/
jessika

okey :) mössor över huvud taget brukar inte vara ngn hitt, men faktiskt går keps bra för mickis då hon sitter i bilen ;P

2010-07-06 @ 10:09:07
URL: http://blondinii.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0