Grattis Älskling!

Idag blir Älskling 23 år så stort GRATTIS till honom. Han hade nog aldrig trott att han skulle få dela sin 23 års dag med en son i famnen, ni vet han skulle ju inte skaffa barn först efter 30 eller nått, killar! Tror inte att han ångrar sig. Liam är en riktig pappagris just nu så fort han får syn på pappa så skiner han upp och vill direkt till honom. Iof så är han glad och snäll mest hela tiden, vår lilla snutt. Tillbax till pappa Jimmy. Ikväll blir det lite tårta och kladdkaka som han bakade igår. Får se vilka som kommer är inga osm hört av sig, eller är de så att man fortfarande måste skicka inbjudan för att folk ska komma?? Hur som helst dem som kommer kommer :D

Idag mår jag mycket bättre och är på benen ingen var nog abra en 2 dagars feber, snoret rinner på men så lär de vara i någon vecka, är ju endå såna tider nu. Vore ju så pinsamt om Jimmys släkt och vänner kommer och jag inte hunnit fixa någon present till honom, så måste ner på stan för att försöka hitta något. MEN VAD?? Någon som har något bra förslag?

Neej, dags att göra lite nytta, hoppas ni får en toppen dag :)

 



Kommentarer
Kajsa mamma till Melvin

Stort grattis till Jimmy. Hipp hipp hurra! :) Det är alltid svårt att hitta bra födelsedags presenter.. Danne fyller snart (19/10) och jag har redan börjat klura.. Nu när man är mamma ledig så får de inte kosta så mycket heller.. Lycka till:)

2010-08-25 @ 13:54:45
URL: http://kajsarosander.blogg.se/
Charlotte

Grattis till killen! :) Oj vad stadig Liam är kan han redan sitta i stol? Eliah e fortfarande lite svajig o kroppen haha. Med oss är det bra. Ska ni göra nått kul till helgen? kram

2010-08-25 @ 22:43:03
URL: http://snigelbebis.blogg.se/
Anna&Melody

Ja du kanske har rätt, kanske är vi rädda för konflikter. Sverige har alltid varit jäkligt neutrala och inte velat ta någons parti... Kanske är det därför som vi inte tös sätta ner foten och sägga stopp när det gäller invanding och hur vi hanterar de invandrare som kommer hit? Jag vet inte...men det är synd att det har blivit så jäkla slapphänt!!!

2010-08-26 @ 08:11:52
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se/
Sofie

Vem fick mest presenter, Jimmy eller Liam? ;)

2010-08-26 @ 20:51:24
URL: http://fieh.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0