Träning?!

Man säger ju att det är bra att träna i rätt mängd under graviditeten och att kroppen själv säger till då de är för mycket. Jag har varit för feg för att våga träna på under graviditeten men vill ändå försöka stoppa viktökningen lite så har ni några tips på hur jag kan träna lätta övningar hemma? Så som utfallsövningar och sånt? För man skulle ju vilja komma igång lite innan då mina muskler typ försinat bort :(

Snälla hjälp mig :)


Kommentarer
Lollo

Hej Jessica

Jag tycker du ska låta bli att träna om du inte gjort det under tiden. Har en känsla för att det är dumt att äventyra det lilla livet du bär på. Träningen kan du ta efteråt istället. Passa på att vila och njut istället.

Kram

2010-04-01 @ 09:48:26
Sofia

Hej tjejen!

Det finns en bok som säljs på pressbyron som handlar om träning under graviditeten, kanske kan vara något? Hälsa Jimmy, Kram!

2010-04-01 @ 17:57:10
URL: http://mylifeback.blogg.se/
Angelica

Jadu det där med träning är inte lätt.. Har oxå varit väldigt "rädd" för att träna under graviditeten. .Så fort jag såg mitt plus slutade jag dansa.. Vet inga övningar som är bra att göra hemma men att gå på promenader är ju inte fel.. Ska själv börja gå ut och gå mer nu när de börjar bli lite varmare ute..



hehe vet inte om mitt inlägg hjälpte nått men men... :-)



Kram

2010-04-06 @ 19:24:48
URL: http://lifeanangel.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0