Rsk - Fsk 1-1

Matchen i helgen kunde varit bättre. Men alla mål räknas tydligen?!

Samlingen var 14:45. jag hade förberett redan tidigt på morgonen genom att gå upp tidigt för att bege mig mot Norrtälje efter en helg i Dalarna/Garsås. Herrlaget spelade innan så vi fick värmaupp på b-plan :), måste säga att de var lite ostrukturerat redan där då vissa dräller in lite senare i uppvärmingen pga av massager, tejpningar och toalett besök. Är svårt att hålla ihop ett lag på sammanhållning när de känns som om alla gör lite som de vill.
Domarn blåser av matchen på A-plan och våra herrar åker på torsk. Vi får äntligen ta plats på A-plan och vår hemma premiär, motståndet stog Frösunda för.

Matchen blåses igång och vi är lite sega i starten. Efter att Frösunda haft press på oss och vi fortfarande är lite ur balans börjar vi gnälla Frösunda spelarna är tuffa och på snudden till fula i närkamperna, Sandra får sig en tryckare i ryggen som såg riktigt läskig ut. Vi åker på några snytingar och känner att nu måste vi plocka ner bollen om vi ska lyckas ta poäng denna match. Vi gör det sista de sista 15 och gör då 1-0 till oss precis innan halvid.

Efter pausen har vi kommit överens om att gå ut och försöka skratta bort de tuffa som vi nu har mot oss. Hjalle frågar innan vi går ut vad som står bakom hans rygg: Tillsammans är vi starka! Nu var det bara ut och kötta. Vi startar med bollen eftersom de började i första. De går ett tag då vi bara håller oss på deras planhalva, allt såg bättre ut. Men plötsligt händer något och vi börjar, vad jag tror, känna oss trygga i situationen. Sandra trampar snett och gör sig riktigt illa, hon lyfts av planen och får åka in till sjukhuset för att rönka foten. Vi blir lite ställda av situationen men tar i för Sandras och lagets skull. När det är 7 minuter kvar av matchen händer något och Frösunda tar över matchen de är lite tuffare än oss i närkamperna, fast vi är där! Var nämligen så att vi hade aldrig domarn med oss denna match så duellarna gick ofta åt deras håll. De får en frispark som rensas bort av våran spelar som enligt oss går på deras spelare och ut över kortlinjen. Men domarn frågar fsk:s tränare och han säger att han håller med domarn om att den snudda vid en vit spelare och ut. Illa! Hörnan slutar med en yttligare frispark inte långt utanför målgården. Vad vi gör vet jag inte! Som vi brukar lyfter vi laget när motståndarn som ska slå bollen springer mot den. Men domarna ser inte de vi gör och via en arm/hand på dem + offside går bollen in i mål. Mot protester blåser han mål.? Jag hör själv tjejen säga att den snudda vid henne när hon springer hjubblandes där ifrån. 1 minut kvar och vi sattsar allt framåt, tyvärr han vi inte denna gång... Och med en tomhet och besvikelse står vi nu där med 1 poäng.

Jag vet egenligen inte vad som hände men har en teori om att inställing var lite för säker innan match, vi trodde vi var säkra 3 poäng denna match. Kan erkänna att det kändes så för mig med. De Hjalle säger efter matchen håller inte jag med om för VI KÄMPADE visst. Vi gjorde så gott vi kunde utifrån situationen. De var svårt att spela när vi efter gnäll på domarn får honom mot oss och ska hela matchen spela i underläge från hans sida. Man ska inte skylla på honom och tänker inte göra de denna match heller. Tror att om vi varit mer inställda och laddade inför denna match hade vi kunnat spelat en helt annan match. Kan ha fel, men de är vad jag tror! Var en helt annan inställning och känsla innan matchen mot UIF. Men vi har kanske där kvar att lära oss att en match aldrig är avgjord innan dommarn blåser igång matchen där efter kan allt hända.

Kämpar gör vi ända från backlinjen till forwads. Men vi försöker hela tiden att ta ner spelet på backen kan va där hjalle ser oss som loja och inte riktigt kämpar hela tiden. Men jag vet att alla vi som var där  VILLE VINNA!

Som en sa till mig: Detta är en förlust för RSK men en vinnst för FSK! 
Tjejer vi ska visa dem borta i höst nu tar vi nya tag och letar efter suget så tar vi Häverödal borta på söndag.. 

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0