Rådmansö - Mariehamn 1-3

Den bästa match vi spelat hitils i serien var nog denna match. Vi låg visserligen i press den första halvleken och släpper in en lite väl lätt boll någon gång de första 20 minutrarna. En miss i försvaret och en resning som stutsar på deras fot och sen in i mål. Inte mycket att göra lite väl otur för oss kanske.. Men de visar bara hur viktigt det är att fullfölja allt på planen. De spelade dock inte så bra som jag trodde men när de väl tog ner bollen på backen så var det svårt att få ett grepp om den. Men oftast var det långa bollar mot våra hörnflaggor som deras otroligt snabba mittfältare sprang på. Men vi är duktiga på att ställa offside så  många gånger sprang de i fällan! Men de lyckas endå tills lut få in ett snyggt spelmål innan vi går av för vila.

Andra halvlek så peppade vi till och tar helt över de första 30 minuterna. Vi gör även ett mål strax innan 20 minuete rin på andra En hörna av Anniz som de rensar rakt upp i min famn får till en dröm träff och den sitter som en smäck bakom deras målvakt.. TACK och bock! Men där efter händer något igen och vi börjar bli trötta och släpper in dem i spelet igen. De gör till slut 3-1 med  kanske kvarten kvar att spela där efter får vi en spelar utvisad och det uppstår kaous i vårat lag. Men vi lyckas trycka dem upp till halva där spelet stannar tills dommarna blåser av!

Vi ska vara nöjda tjejer deras tränare berömde oss efter matchen med att vi var ett av de bättre lagen de mött.

Jag tycker att vi alla ska ge varandra en klapp på axeln som inte slutar spelar när de andra gör mål vi hänger kanske lite med huvuderna men vi har fått ett grymt pepptak på planen och lyckas få upp oss.. De är enormt stark att gå in efter 2-0 i baken och ta över spelet totalt för att sedan lyckas göra ett mål :)

Bra gjort tjejer och grymt kul med alla som kom ner för att heja på oss!