Nu är det dags att plocka fram pjucken!

Det börjar närma sig med stormsteg nu, 26 dagar kvar till seriestart! Men först innan dess så har vi spelat täby cupen den 22/3. 

Men snart bär det också iväg på träningsläger till Gotland 9-12/4 och sedan är det upplandcupen som drar igång den 19 April. Men det bästa utav allt är att dessa grejer har sin aktivitet UTOMHUS och förhoppningsvis på GRÄS! För det är det som är en fotbollsspelares högsta prioritering, en grön härlig hemmaplan med en positiv publik. Nog om drömmar och visioner här kommer lite kort om cupen i Täby:

CUP TÄBY!
Vi åkte med många spelsugna tjejer som inget hellre ville än att få spela så mycket som möjligt och framför allt att vinna. Kanske ville vi lite för mycket och lyssnade lite för lite på Hjalle! Men man kan inte alltid åka banan felfri... Vi tog iallafall med oss en del från dena turnering:

1. Att inte lita på att vädret står sig
2. Att en träningscup faktiskt inte behöver innebära att man ska vinna, utan att man här ska pröva olika talanger och platser!? (hum, jag trodde man satsade på vinnster iallafall?)
3. Att man kan spela fotboll på Snö och faktiskt glida riktigt långt oxå :P
4. Att minst 8 får kramp pga kallt väder och ovanna med stor plan.
5. Att vi måste ha en viktigt möte pga av våra inställningar och respekt!

Så nu hoppar vi över cupen och tar oss direkt till mötet som var i söndags. Jag tycker att ovanstående 5 punkter inte ska upprepa sig och att vi ALLA tänker till på hur vi beter oss och hur vi reagerar vid olika tillfällen! Försök att gå in i oss jsälva och arbeta med detta... Vissa kanske måste jobba mer än andra, men det kommer att funka dubbelt så bra framöver om vi arbetar med detta!

Men nu lägger vi snöcupen bakom oss och blickar framåt mötet gav många tankar och FAN tjejer, (förlåt Cissi) Vakna nu! I sommar har vi inget att förlora det är dem som ska slå oss inte vi som ska slå dem. Det är faktiskt så att det är vi som är nykomlingar och vi ska visa dem att vi KAN lira boll, eller hur?

För er som inte var på mötet så missade ni något även ni kanske ska fundera över detta? Vad vill vi? vad kan jag göra för att tillföra en posetiv attitiyd? och hur reagerar jag vid olika situationer och hur kan jag bättre mig där det behövs?





Skärtorsdagen den 9 April  packar Rådmansö DAM sina väskor och beger sig mot gotland! Vi ska under påsken genomföra ett träningsläger... Det kommer att skrivas en dagbok under denna tid som sedan redovisas på vår gemensama blogg www.Rskdam.blogg.se .





Annat skoj som hänt är att omklädningsrummet nu äntligen är klart (bilder publiceras efter invigningen på söndag,) det vart otroligt bra vilket även de som skådat det tyckt, så hoppas ni gillar det girls!



Vi ses på träningen ikväll!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0