Leksands stars!

                                     

Idag så har vi varit och hälsat på mormor och morfar i Leksand de bor ju faktiskt väldigt nära där vi är så klart vi åkte dit :) Var väldigt roligt och väldigt länge sen vi såg dem. Vi gav varandra julklappar och pratade massor om de mesta. Vi käkade tillsammans med dem och mormor hade gjort någon kyckling rätt med hasselbackspotatis och apelsinsås till, var hur gott som helst mums! efter maten så var det dags att åka tillbax till Garsås och på vägen hem så såg vi en bil som hade halkat ner i diket usch vad jobbigt. Men det är riktigt halt där ute på vägarna idag. Men som tur var så såg det ut som om de hade gått rakt ner och inte massa sladd innan så får hoppas att det gick bra..






Det ser ju faktiskt inte ut att vara så halt om
man tittar på bilden men mötte man en bil
så såg man hur det speglade sig i ISEN.. Sjukt!




När vi kom tillbax så stod matte ute i snöfallet och GRILLADE.. haha jodå! Så då kunde vi inte riktigt erkänna att vi ätit hos mormor så vi åt faktiskt engång till fast inte så mycket. ÅÅ det ångrar man ju inte Grillat är ju det godaste som finns :)


 Ser ganska så kallt ut att grilla så här års. Hihi, men gott var det!

Imorgon så åker vi mot Norrtälje igen och hoppas att det inte snöar så mycket som det gjort idag. Jag skrev i ett tidigare inlägg att de inte var lika mycket snö som hemma här uppe men får nog ta tillbax det nu!! Måste nog stanna någonstans på hemvägen och se vad man kan hitta till Daniel i födelsedagspresent, Erics födelsedagspresen är ju redan klar men eftersom han kanske kikar in här då och då så kan jag inte berätta för er vad det är...




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0