Mariehamn - Rådmansö 4-2

Ja då var den efterlängtade matchen över och det är nog lika bra.

Vi var ett super laddat gäng som viste att Mariehamn var ett svårspelat lag som precis som oss består av massa envisa individer, de kom även att speglas i denna match. Vi startar matchen sisådära de får ett avslut på mål redan första anfallet men sen så var även Rådmansö igång för att kriga. Med huvudet på topp och även snacket var med oss denna match. Vi rullade boll fint mellanåt och de gjorde även Mariehamn. Matchen var helt enkel sevänlig. (tror jag!)  Vi får en hörna tidigt i matchen och fast jag kände en vis magkänsla för att vi skulle spöa dem idag så får chippen in en kanon träff och den lyckas även Anniz sätta pannan på och 1-0 till oss. Skönt att få sätta dit dem var mina tankar. Matchen fortsatte med många hörnor åt deras håll men vi är starka på att försvara oss ibland fast de är svårt att känna i vissa lägen. Men det är iallafall inte på en hörna som de gör sitt första mål. Neej, de kommer fri mot Syrran och hon gör precis som vi sagt att vi ska göra hon går ut och täcker upp medans vi (backarna) ska försöka ta oss runt för att stoppa ett eventuellt skott. Men dock hinner vi inte de och bollen går in i mål. 1-1! Neej, dags att vakna igen och de är även RSK som tar ledningen igen trotts att domarn nu börjar visa vilken sida han egenligen står på. Han ger oss ännu en hörna, ja han kan ju inte göra annat då deras back tjongat ut den över kortlinjen. Anniz tur att slå hörnan och även hon får en fin träff som dimper ner i straffområdet precis framför målvakten men Erika är först och lite tuffare så hon NICKAR in även denna boll och vi känner att vi skulle vinna denna match på bara hörnor om så behövdes för sjukt dåliga de var i försvaret där! Jaja. med kanske 10:an kvar att lira innan vila så vet jag som vanligt inta vad som händer och mins inte helt situationen men efter en frispark eller hörna så gör vi som vanligt och lyfter för att ställa deras hungriga spelare OFFSIDE och för att ge Syrran lite andrum men domarn har beslutat sig för att tjejen som är nere hos Syrran och yrar att hon INTE är offsade och blåser mål. VAH??? Skämt!? hur som så har domarn bestämt sig, och gör inte en miiin när vi protesterar. Han låter de gå säkert fem minuter till innan han blåser av.

I halvlek så hinner vi inte ens börja diskutera hur vi ska lägga upp andra halvlek förän domarn är het på pipan och blåser igång! Jisses!! 5 minuter!! Kom igen nu inte nog med de så går han hela matchen och talar om hur Mariehamn ska spela och att vi spelar farligt.. Joda han är helt på deras sida! Men vi faller även där och gör inte skern bättre i att påpeka i varje domslut att han har fel m.m. Spela istället finns inte så mycket vi kan göra när han i svart tröja bestämt sig, okej påpeka det en gång men var sedan bättre själv och knipp och spela på.

Andra halvlek är sämre än första från båda håll. Denna halvlek tänker jag faktiskt inte kommentera så mycket mer än att ställa en fråga, Måste vi påpeka allt?

Mitt svar är: Nej, har domarn blåst så har han blåst. Gör som Sandra ställ om och skratta åt de!

Ett stort tack till Affe som kör oss denna match och iallafall han skulle ha utvisat den tjejen som spelade utan benskydd!!!

Matchen slutade: 4-2 till mariehamn de sista målen de gör är inte så mycket att säga om försvarsmissar och de är snabbare än oss.

Plus till:
Matte
- Grymt att du klarar av att gå ner i baklinjen och visa hur man ska göra. Snabbheten är en positiv egenskap utnytja det!

Syrran - Du gör gryma räddningar trots att du inte når alla, men de pratade vi ju om! de märks bara mer om en målvakt gör en miss än  en utespelare. Keep GOO!

Myggan - Grymt bra du lirar denna match! Har ögonen på dig.. Förata 90 minutrarna oxå GRATTIS Tjejen :)