Vinnst borta mot UIF med 3-1

Ja var ska jag börja!

Hum, vi kan börja från början då Rsk Dam samlades på sportcentrum för att sedan bege sig tillsammans mot uppsala dock tappas en bil efter ett missförstånd men de kom fram efter mycket om och men. Hjalle var snabbt in i omklädningsrummet för att dra laget. De som startade var:

Frida
Soffan Jessica Anna Pettsson
Anniz Sandra Chippen Fadde
Matilda Honken



Mitt humör var inte på topp när det var dags att ställa upp för start. Nervositeten fanns aldrig riktigt först vi kommit in i matchen efter ett tag och känner att de har större press på oss under vissa perioder. Men inget hindrade oss från att lyckas göra mål endå. Efter ca 20 min fixar Chippen sitt första mål  som hon snyggt lyfter över målvakt in i nät. Nästa mål är lite annorlunda Fadde får en knasig träff på bollen som lyckas smita in mellan stolpen och målvakt, ingen förstår först att den gått in allra minst Fadde. Vi fortsätter en stund efter det i pressat läge och de lyckas göra ett mål på oss, de slår en boll rakt igenom backlinjen och sendan spelar bollen snett bakåt och Frida är fel ställd. Sånt som händer! Några minuter innan halvtids vilan så fixar chippen in sin andra boll i nät för denna match. :)

Andra halvlek vet jag inte vad som händer vi har sedan första halvlek dragit på oss ett gult kort. Men i andra verkar vi ligga lite efter de första 30 min och vi drar på oss yttligare ett kort för sen brytning av boll. Lollo som tydigare startat på bänken kommer in och visar vart skåpet ska stå då hon är centimeter från att sätta bollen coh dessutom gör en hårfin tackling tyvärr är dommarn ingen hockeydommare och ger ännu ett kort i den gula färgen. Sista 15 är vi helt på deras planhalva något anfall hade de väl men ananrs var det vi som höll i bollen. Vi for tyvärr inte in ett fjärde mål. Tiden gick fruktansvärt långsamt andra halvlek då de inte hände speciellt mycket från något håll. Lite stressigt ibland bara men vi löste det bra.

Passningspelet satt inte som de brukade denna math många långa bollar så vi får springa mycket. Vi är lite svåra i besluten och stressad av situationerna så bollarna far lite hit å dit och blir lite svåra att ta emot. Där tror jag vi tappar lite av vårt vanliga spel denna match. Men UIF var ett duktig lag med framtiden framför sig, de tog vara på ytorna vi ger dem när vi sätter låg press på dem. De rullade boll fint men även dem hade de där långa bollarna över eller genom backlinjen sedan ahr de forwads som bara ligger och fiskar. Dommarn var inte riktigt med på offsiden så var svårt att spela på det, vilket jag är van att göra. Men de hade en teknik som var riktigt jobbig att spela mot som back, de sprang hela tiden längsmed oss och sedan vek de ner och sprang mot Frida. Svårt att stoppa, svårt att vara med på, svårt att hinna ikapp (om man inte redan är uppe i fart när de sticker), ja vi kanske ska prova vi med.

Frida för göra några riktigt fina räddningar då de spelat över resten av laget. Pratet bakifrån var bättre idag och Frida var oftast med på tårna hela tiden och kunde göra utrusningar för att plocka bollar. En stor trygghet denna match Tack Frida.

Finns säkert mer att säga våra forwards löpper på bra där uppe dock får de lite svåra bollar att plocka ner och oftast var de fler backar än anfallare, som sagt ovan det var tungspelat, vet inte vad de var men något var det som störde oss. Mittfältet kämpade på så gott de gick de fick löpa mycket vart kanske lite trötta för hemjobb ibland. Men när de håller i bollen och börjar rulla ser det tiktigt fint ut.

Nej, nu glömmer vi detta och tar med oss poängen och sedan försöker vi få upp snacket och den gemenskap vi faktiskt fick på Gotland. Nästa match är hemma och vore så kul att få plocka poäng där oxå på vår egna plan, med vårt egna nya matchställ, våra bollar och vårt nya omklädningsrum!



Kommentarer
Myggan

Vaah?, va inte du jätteglad ? :D haha, lite kul var det allt. du va negativ till allt nästan. Men inte målvaktströjan iaf ;) den gillade du väl =D

2009-04-27 @ 16:22:16
Jessica

Haha ja! Men dåliga dar får man ha ibland :)

Lovar att dem inte kommer så ofta... haha

Men fan vad skönt med tre poäng!

2009-04-28 @ 12:55:25
URL: http://wahlqvist.blogg.se/
Myggan

Hahaha XD jadu jessica klart man får de :) såna har jag ofta haha.

Mm en riktigt bra start :)

2009-04-28 @ 15:30:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0