Knivsta - Frösunda 2-3

Ja, igår for vi från frösunda station mot knivsta för att lira om de näst sista 3 poängen. Vi fick byta om med Kickis och Tinnas handbollslag då de inte fanns några omklädningsrum för konstrgräsplanen :S, tack för de Vallentuna handboll :)

Vi startade matchen ganska osäkert och knivsta kändes oxå lite trögstartade. Men vi tog övertaget och förde större delen av matchen. Vi tar ledningen och gör även 0-2 (0-1 Mickis, 0-2 Jennica) innan vi börjar svaja. Vet inte vad som händer men vi faller och börjar komma 2 på andrabollarna. Vi tappar i tempo och släpper in Knivsta. Knivsta som aldrig kändes speciellt farliga hjälper vi faktiskt att göra 2 mål. 2 självmål och de är kvitterat till 2-2. Vad gör vi??? Vi kan inte skylla på en eller två spelare utan hela laget måste rycka upp sig för att vi ska kunna vinna den här matchen vi trodde att vi skulle ta dem för enkelt då vi rullade in 2 mål ganska fort och den slappnar vi av och gör mål åt dem. Så jaa, knivsta gjorde väl inte så mycket för att förtjäna dem målen men fotboll och fotboll och allt kan hända om inte är tydlig nog.

Men vi kämpar på och i andra halvlek så har även Tinna och Kicki anlänt och med dem så höjde vi oss och tog över matchen igen. Vi har avslut på avlsut och tillisist med ca 15 min kvar att spela så sätter Kicki dit bollen. Så härligt och det lättade på många huvuden i vårat gäng. sista 8 minutrarna så gungar spelat fram och tillbax och jag ska inte säga att dem var ofarliga men dem fick iallafall inga fler mål. Vi fick våra 3 poäng och går där med upp på en 4:de plats i tabellen.

Skönt med en seger och det gjorde ju att kvällen kunde fortsätta att bli lyckad. Vi skyndade oss alla hem och fixade oss innan vi träffades igen på vellentuna Bowling. Vi gick några ronder innan vi satte oss för mat på en resturang. Tack girls för en härlig dag!!