Happy New Year!!

Jag vill inte riktigt att 2010 ska vara över än har inte hunnit smällt allt som hänt detta år.. Det har varit det bästa någonsin, inte bara att Liam kom till oss utan oxå att vi fått egen lägenhet och allt har bara rullat på inga speciellt stora hinder. Att 2010 skulle bli det bästa året viste vi redan innan, sen har vi bara flygit som på moln och tagit allt som de faller, och vägen la sig tydligt framför oss under årets färd. Liam är nu 8 Månader (12 Januari) och är en kille med egen vilja men med en charm som inte finns på denna jord. Men att få tillbax sin kropp som varit utlånad i 9 månader var tuffare och resan tillbax till vad den var innan pågårfortfarande och kommer nog att ta minst 9 månader till. Men vad fan gör de?! Jag har allt annat att vara nöjd över så ska inte klaga för lite extra kilon, nej nästa år ska gå till att träna på att se mig för den jag är och så länge jag mår bra så gör andra i min omgivning de oxå :)

Mina förväntningar på 2011 är egentligen inte så stora.. Att börja jobba känns sådär men livet verkar gå ut på att jobba, jobba och åter jobba. Ska väl försöka att söka lite nytt för 5 år på Mc Donalds känns som evigheter, nej nu är de dags för ny erfarenheter.
Fotbollen då: Ja där är förväntningarna stora. FSK är ett otroligt strakt gäng i år och konkuransen om platserna är riktigt tuff, ingen står säker. Men jag kommer inte att ge mig för de. Ska bli så jävla roligt och torligtvis kommer vi komma bra till i serien oxå, men man vet aldrig! Vi börjar med en test redan i januari då vi åker till Åland och lirar, de ska bli roligt att testa på 11:manna med dem.

Jaa en bättre summering kommer senare men detta var väl ett urplock. Hur som helst så tror jag 2011 kommer bli ett toppen år och om inte annat så är de ju Liams första sommar som han troligtvis går och oj vad vi ska bada i sommar.

Så Alla vänner och alla andra som hittat till min sida under året, Tack för era kommentarer och tack för att ni kikat in ;) Nu får ni ha en god fortsättning och ett Jävla fiint start på de nya året så blir det här mitt sista inlägg 2010!



GOTT NYTT ÅR önskar vi från Garsås!

veckans köp

Jay Smiths Låtlista:

  1. Dreaming People
  2. Like A Prayer (Madonna Cover)
  3. Rocks (Primal Scream Cover)
  4. Enter Sandman (Metallica Cover)
  5. Against All Odds (Take A Look At Me Now) (Phil Collins Cover)
  6. White Wedding (Billy Idol Cover)
  7. I Want It That Way (Backstreet Boys Cover)
  8. Bad Romance (Lady Gaga Cover)
  9. Wherever You Will Go (The Calling Cover)
  10. Here Without You (3 Doors Down Cover)
  11. Black Jesus (Everlast Cover)
  12. Heart-Shaped Box (Nirvana Cover)

Träning Tisdag

Nyss hemkommen från gymmet. Nu känns musklerna möra och fina så nu kan man sova gott i natt.. Är lite orolig för mitt mål ska försöka komma iväg till gymmet imorgon oxå och sen hinns de nog inte med så mycket mer innan de är dags att få en slutgiltigt resultat för året 2010. Ni vet ju vad mitt mål är, jag hoppas att vågen visar under 70kg när jag väger mig den 3 Januari. Även om vågen skulle visa 70, någonting så känner jag mig ändå mycket sundare nu och trivs mer med mig själv. Ett av målen va rju egentligen att börja träna regelbundet och de kan man ju säga att jag gjort. Nu tränar jag mellan 3-4 pass i veckan. 2 Fotboll (tuffa) och sen 2 på gymmet (medel) jag är ju mör i musklerna efteråt men kan nog pressa mig lite till. Men saknar de den där puchen som en tränare ger en.. Just de där 10 till som man vill höra då man inte orkar mer, 10 till skricker tränaren då och du gör 10 till. På gymmet blir det lätt "oh nu bränner det, också slutar man". Efter Nyår så ska jag öka antalet och hela tiden göra 5 till då den brännande känslan kommer.. minst 250 kalorier på löpbandet och de får max ta 20 min Nu tar de ca 25-30min. Men de är nästa mål efter nyår :)

Ska även testa GI och se om de kan hjälp mig lite på traven ner till mit slutmål. Älskar den maten, då vi fick mycket sånt hos pappa då dem käkade sånt :) Men de gäller bara att man handlar de som ska vara i och sen ställer sig och lagar de oxå.. Jag är inte så förstjust i att laga mat, men de får nog bli en ändring där!

Oj vart lite träning där men så är det just nu för mig. Det får ni stå ut med :)

 
Då                                                                    NU

Längtar

Jag längtar till den 15, 28-30 Januari :)

Ska bli så skoj att få åka iväg och lira boll på riktigt :) 11:a manna fotboll finns de inget som slår ;) Och att lyxa till de och bo på hotel gör ju inte saken sämre ;) Men innan detta så är de ju den 15 Stora Ica-cupen!! Nice som faan :)

Tisdag 28 December

Idag så ser schemat ut på detta vis.

11:00 Mira kommer med smårgåstårta

13:00 Hoppas på att Linda kommer hit så jag kan åka till gymmet en stund medans hon passar Liam

16:40 Jimmy Kommer hem, vi ska dra och handla.

20:00 Börja packa lite

Aa inget världsviktigt idag, hoppas mest på att jag kan komma iväg till gymmet får panik snart.. att ca 0,5 kilo kan vara så svårt att få bort.. Gaah, men ikväll så ska de förbrännas så dem försvinner för gott ;)

Ha en udnderbar dag :D

klart slut!

Nu ska jag brotta ner Liam i hans säng sen sova själv.. Imorgon kommer Mira med smörgåstårta och sen får vi se hur dagen blir :) Sov gott alla som läser

Natti natti!

Håller mina tummar för dig Anonym!

Anonym om Julhelgen:
Hej!
Har du och Jimmy haft någon paus i erat förhållande. Hur kan man klara sig ur de? Jag har paus med min kille nu för han hittar inte gnistan till mig hur ska jag göra, jag vill inte förlora honom. Kram

Hej!
Ja, Jimmy och jag har haft två "pauser" i vårat förhållande. Det är svårt att hjälpa i denna situaion för man är oftast så desperat och krossad. det finns ju inte någon mirakelkur som gör att han får igång gnistan igen. De enda jag kan ge som tips är att låta de ta den tids som krävs för att han ska hitta tillbax och gör han inte de så försök att se det som att du är menad för någon annan där ute som bara väntar på att få älska dig.. Jag vet hur tufft de är, men var stark tjejen och va absolut inte själv när de är jobbigt ring över en vän och hyr en bra film eller gör något helt annat en stund än att fokusera på honom!! Jag ver hur jobbigt de är att förlora någon man älskar så mycket men vi kan inte styra över andras känslor, knappt så vi kan styra över våra egna?! Ett litet tips är att inte tjata på honom eller var för på.. Då skapas lätt en irritation istället för att känna att du älskar honom.. Tänk den töntiga killen i skolan som smesar eller frågar om ni ska ses hela tiden, de är jobbigt eller hur? Du vill inte bli sån (missförstå mig rätt, detta var ett exempel)! Killar gillar mer avslappnade och självsäkra tjejer.. Visa honom den fina sidan men på ett bra sätt! Säg att du kan tänkas ge det en paus (om du kan de) men att du vill ha ett svar innom en månad eller två så du inte går och hoppas och sen efter 2-3 månader så kläcker han ur sig att han inte vill.. Och bestäm "reglerna" för en paus innan vad de ska innebära, att få vara med andra eller att bara ta avstånd och inte ses på ett tag för att få tänka och värkligen få känna efter vad ni känner för varandra.. Detta är verkligen super tufft och jag är inget proffs men vet att har man inte reglerna klara innan och den andra gör något med en annan och den andra ser dem forfarande som tillsammans då är de svårt att rädda förhållandet sen!! Det går men de är en lååång uppförsbacke att jobba sig över då! Jag vet inte vad som hänt eller något om er utan detta är bara av egen erfarenhet.... Men hoppas ni hittar något som funkar för er och att det löser sig på bästa sätt.. Kärlek är tuff! 

Lycka till nu!! Det behöver inte vara kört för ett uppehåll, man kan hitta tillbax till varandra igen ;) 

Julhelgen

Hela helgen har varit toppen :) 2 julbord å en hel del julklappar.. Liam fick nog helt klart mest.. Han fick en super fiin spjälsäng med tillbehör av farmor och farfar. Sen mest kläder över lag :) Några leksaker, en kvackande ankfamilj av Monuiqe och Filmer av Morfar och Marie. Kläder och en plocklåda av Mormor. Av oss fick han inget speciellt då vi resonerade så att han ändå inte brys sig ett skit i år.. haha men köpte lite coola kläder till garderobens hans :D Av Liams Gudmor (Sophie) och Peter fick han en jätte stor Hund :D tusen tack!!

Jag fick kläder av Jimmy en jätte fiin kläning å lackleggings, grrr ;) Sen av mamma fick vi en gryta och en kalender. Av pappa fick vi lite pengar och sen fick jag smycken och en klänning till :D så nu är man redo för våren och lite fester, Ska försöka ta lite kort på dem sen så ni får se dem :D

var var vi då:
Jaa vi var hos min mamma på Julafton tillsammans med mina bröder och mammas bror Ola. Jätte mysigt och gooooood mat :D På juldagen åkte vi till Pappa och även där vart de Julmat och jag måste ju bara säga att jag ÄLSKAR Maries potatisgratäng. Måste ta de receptet sen ;) Var så länge sen vi var hos pappa nu så har inte träffat Marie på jätte länge så de var roligt att se henne. Pappa träffar jag ju minst 2ggr i veckan på träningarna :D

Nu i mellandagarna så hoppas jag på att jag någon dag har en bil för då blir de nog att åka och titta på rean, har redan varit nere på stan här och hittade en skinnjacka till Liam och ett par byxor till honom. Jag själv fick en jätte fiin blusjacka av mamma :)

På torsdag så åker vi upp till Dalarna för ännu en julafton och sen fira in de nya året.. Ska senare lägga upp en sammanfattning på 2010 men den lär bli lång så måste skriva den i words innan jag sätter mig här och rablar. Men en sak är säkert de är att INGET år kan komma att jämföra sig med 2010.. Liam är det största som hänt både mig och Jimmy och för honom kommer vi gå genom äld och djupa vatten.


Lyckliga små tomtenissar.. Så fiina :) (Liam & Min yngsta bror Eric)

 
     En glad familj, Fast Liam ser lite trött ut...                 Liam har fått hoppa ner i sin nya säng från famo & fafa!

  
Tomten som besökte oss och familjen Torstensson            Vårat berg med inslagningspapper å kartonger.

  
        Pappa delade ut klapparna på Juldagen                     G-farmor, farfar och farmor (från mig sett)

 
Glad bror då han fick öppna största packetet och fick en Peak Bike ;)

 
Liam fick en Gåstol av g-farmor och g-farfar

God Jul & Gott Nytt År


Vill önska er en riktigt GOD JUL :D Hoppas ni alla varit snälla så ni får många fina julklappar :)

Jul jul strålande jul :)

Snart ärde jul åå längtar massor :) Liams första jul åå jan lär få en hel del presenter skulle jag misstänka ;) vi kommer var hos min mamma i år å sen till mon pappa på juldagen sen blir de lite jobb för Jimmy i mellandagarna sen åker vi upp p öite semester :) ska bli skönt!! Så vi firar nyår där uppe :) Neej nu ska jag mysa med lillpojken min :) Så god jul å gott nytt år på er alla!!

Liam 7 Månader

Aa som rubriken säger så vart våran lilla prins 7 månader förra söndagen (12 December). men ingen uppdatering har gjorts om de för att veckan har varit ett helvete med innfluensan på höög nivå.. De har spyts, rännskita åå höög feber hos samtliga + att jag har haft jävligt ont i mitt ena öra.. Men nu så börjar de ordna upp sig och de ända som inte är i balans än är att äta ordentligt 4-5 tuggor så är vi mätta.. Suck!! Men jag hoppas denna helg slutar bättre iallafall. Ska nämligen iväg åå spela fotboll ikväll, jaa jag känner mig bra och har gjort de 2 dar nu.. Bara maten som är rubbad, som de står ovan.

Men tillbax till sak.. Liam!
Han gör sådana framsteg men just nu är han sååå mammig å jag kan inte äns lämna rummet utan att han får elefant tårar åå vill förlja med. Lite jobbigt faktist då jag nästan måste ta med honom då jag ska på toan. Just nu sover han åå då kom jag på att jag skulle skriva några rader här.

Jag kan inte fatta hur fort tiden springer iväg snart är han väl 18 å står vid dörren åå ska flytta hemmifrån :/ Man borde njuta mer å ta tillvara allt. Men de är svårt att hinna med allt då! Men att han gjort framsteg de ser nog alla :)

Första kryptaget från knä gjorde han i förrgår.
Säger mamma då han är ledsen annars är det något som mer liknar pappa.
Bytt bilbarnstol i bilen, Akta Graco comfort S (eller något sånt)
Pratar med någon b liknande när han jollrar nu :)

Aa de går fort men faan vad man kan älska en såådan liten människa :)

Fan så smart jag måste vara..

Haha eller inte.. Jag var skit glad för att Daniel Adams-Ray skulle komma hit till Norrtälje så jag köpte en biljett sen när jag kommer hem så säger Jimmy du är ju inte hemma då.. Åå neej FAAAN de är jag ju inte :( Är och spelar dam 11:an på Åland med brudarna jue.. hahaha!!

Är huvudet dumt får plånboken lida :/

Glada besked

Efter mitt systra inlägg sist om hur de går med mitt mål så kommer här ett toppen besked om hur de ligger till nu :) Jag har varit sjuk åå kanske inte ätit så bra, mest onyttigt åå oregelbundet.. Så trodde jaga tt beskedet på vågen skulle se mycket mycket värre ut än de gjorde..

Startvikt: 75,4 kg (26/9-10)
Vikt vid inskrivningen: 60 kg
Mål till nyår: under 70 kg

NU: 70,3

Totalt: -5,1 kg
Kvar: 0,3 kg




NU så ska det köras påordentligt innan Nyår för alla vet ju hur mycket man sla trycka i sig runt jul å nyår.. Tur att man är med åå styr vad som ska finnas på julbordet ;) Neej men klart man ska få äte gott å må bra över julen :)

Träningen har inte varit på topp då vi varit sjuka här hemma nu i snart 1,5 vecka :( Men ser fram emot söndag då de blir en internmatch med brudarna.. Girls ni gör min dag ;)

Snart ut i rusket..

..Ååå handla nt tidningen, för vi är tydligen med i den idag från babysimet :) sen blir det ut till öset åå skriva ut mitt CV sen ska de sökas lite jobb ;) Ska även titta förbi Cribs så han får kika in tatueringen så den läkt fiint.. Måste Hinna göra detta idag :)

Tråkigt att de är sånt himla tråkigt blötväder ute annars hade man kunnat gå och göra de mesta av sakerna nu blir de istället bilen som får gå varm :/ Förresten ska vi sälja den efter nyår så är ni intresserade så lämna en kommentar ;) Jag kommer gråta floder då vi måste göra oss av med den pga pengarbrist!! :( Men till sommarn då jag börjar jobba igen så hoppas jag att en A4 står parkerad utanför :)

Neej, nu sitter Jimmy å Liam å väntar på mig så ha en underbar dag åå en trevlig helg så skrivs de då de skrivs :)

Svenska hjältar

Svenska hjältar!! Sitter åå gråter vilka människor de finns :) alla borde ta åt sig åå lära sig av dem!

Lördag!

Idag mår jag mycke bättre och örat känns okej.. Harlsen gör smått ont men håller tummarna på att de är helt borta när jag vaknar imorgon så jag kan åka åå träna :)

IDag har vi varit på Vincents namngivning åå de var super mysigt åå trevligt. Dock mså vart Liam så gnällig åå eftersomm inget typ dög åt lillherrn så blev de till att åka innan dem öppnade presenterna :/ Men men de är barnen som styr i sådana lägen!

Imorgon är det söndag åå de blir väl till att gå upp till el.giganten en sväng åå sen iväg till karby för träning :D

Neej, nu ska jag sluta babbla åå klä på barnen mitt så vi kan åka åå hyra en film å sen hem åå ta det lugnt :)

Tack för alla era kommentarer dem värmer!! ;)

Va fan!

Okej vist jag har ätit en del idag men 71,5 vad kom de där 0,5kg ifrån?? Suck!! Viste att denna dag skulle komma då man går upp något kilo i vikt.. Men hopaps de är stopp där för nu ska jag ner ner ner... Är inte många veckor/dagar kvar tills nyår :/ Aaa kommer jag hinna??

Fredag

Aj aj aj. Öronvärk åå ont i halsen.. Fy vad de gör ont!! Hoppas inte Liam blivit smittat då får vi nog en tung helg :/

Tack alla rsk:are som kommenterat det är uppenbart att de är någon som är ganska ny eller någon helt ovetande.. Kommer nog fram tids nog vem de var men de spelar ingen roll, välkommen är svårt att känna sig när någon i gruppen påstår detta skit.. Men får väl se om vi ses på vallen i sommar, kommer inte slita mig därifrån, klart jags ak ner åå hejja på brudarna (om jag inte har match själv, vill säga).

Idag så ska jag försöka hitta orken och ta mig ner till stan.. Ska höra om en ny bilbarnstol till Liam, 2.500 kostar den billigast på internet.. Så ska kolla vad dem säljer den för nere på stan ;) Kostar den lika så beställer jag en där nere hos dem på stan :) Annars så blir de att försöka hitta något skoj till Vincent som har namnfest imorgon. Åå hoppas att värken gått över då :/ Inatt fick jag ligga med tryck på örat för att de inte skulle kännas som om de skulle smälla.. när jag sväljer är de värst då gör de både ont i halsen åå örat :/ Vad att göra?

I helgen då..
Lördag: Namnfest för Vincent. Då ska jag även stå som fotograf åå fotta alla som kommer, vet inte riktigt hur jag ska lyckas med de.. Dem kommer tro jag är knäpp som fottar dem alla när dem kliver innanför dörren :)
På kvällen blir det lugnt, inte många knop för oss!
Söndag: Sovmorgon för hoppningsvis sen träning vid 18-20 (om jag är 100%) Sen hem åå ladda för ny vecka :)

Vad ska ni hitta på i helgen?

!

Rsk-supporter om Frösunda Damer!:
Kul att ni trivs så bra, sen kan man ju ifråga sätta hur dåliga du tycker RSK e/va? (hoppas inte du snackar massa skit om Rsk nu när du e lite "finare")
man e ju ett lag å hur mycket ni gjorde för å få upp stämmningen i Rsk? Men lycka till å hoppas du inte får spela bara för att pappa e tränare....

Du har förmodligen inte läst mina tidigare inlägg?! Jag kommer alltid att ha rsk i mitt närmsta hjärta, åå att du skriver så där är för att du förmodligen tar åt dig av något, avis? Kanske är de du som tycker de är dåligt inte jag?? Rsk är ett gäng unga tjejer som är påväg att utvecklas bra efter en tung säsong 09. Jag trivs kalas i Rsks färger men kände aldrig gemenskap efter att jag kom tillbax efter graviditeten. Att hälsa de fanns lixom inte? Ska man då stanna för att man har sitt hjärta där eller ska man söka sig vidare för att ha roligt oxå? 

Ååå Finare? vem har påstått att vi skulle vara finare? Ännu ett påstående från dig själv!! Jaa du jag gjorde jävligt mycket för de där laget.. Planerade ihop saker förmodligen såg du inte de! Rsk:s omklädningsrum vilka gjorde de, aktiviteterna inför årsfesten (inte i år), tog egenom erat beslut om ny tränare, skrev till turken när dem inte nämne våran uppgång i 4:an fick de brevet publicerat till alla medlemar? Det betyder inget va, bara för att man inte brann för de sista året så behöver inte de betyda att man smuttskastar RSK. Men jag kan fråga dig, vad fick vi tillbax som gjorde detta? de kan du fundera på istället för att skriva skit i min blogg som du inte vet ett jotta om!!

De där var de löjligaste någonsin...  Ställer motfrågan; får Sofi, och tvillingarna spela bara för att Lillis är tränare? Neej, han skulle sätta mig på bänken eller på sidan av planen om de så behövdes. Sen är de inte bara pappa som sköter uttagningarna utan matte som är lagledare Matte, så sy igen truten eller om kom med riktig fakta!!

//Jessica Wahlqvist

Frösunda Damer!

Jaa nu har vi (jag & Honken) varit och hängt på er sen början på November. Kan inte prata för Honken men jag var lite smått nervös i början för att inte komma in och bli en av laget. Nu när jag varit där i snart 2 månader så kan jag med stolt rygg säga att vist tog jag mig in och jag TRIVS så jävla bra.. Ni brudar har gjort att fotboll är roligt igen och tagit de till en ny nivå.. Här är ingen säker och hur det än blir i sommar så tror jag att vi kommer bli ett svårt gäng att bryta ner. Både jag och Honken trivs som fiskar i vattnet och kanske att de syns?
Är stort för mig att få erat förtroende så pass att jag nu sitter med i ert spelarråd. Jag trivs med sådana uppgifter och hoppas att jag inte gör någon besviken!!

Är många resor framför oss och jag längtar så till Ålandscupen så vi får testas på riktigt på en 11:a manna plan.

Träningen ska vi inte ens tala om.. Är man inte helst slut och träningsverk i varenda muskel dagen efter så har man troligtvis inte vait där. Tempot och tuffheten är helt otroligt bra, är så grababrna har svårt att hänga med.. Sen att vi har ett stort problem då vi inte får med oss de ut på matcherna de är något att jobba på.. Men bättre brudar är svårt att hitta ;)

Nu kör vi hört i vinter åå visar vad vi kan i sommar :)

Nu sitter jag utan stöd och vet vart lampan finns

Aa helt galet vad han utvecklas just nu..

Inte bara de att han utrycker mamma och pappa i lite olika kombinationer så sitter han utan stöd nu och leker själv.. Han har ännu inte tagit steget att krypa från knäna men ålar som en ål här på golvet åå snabbt går det :)
De två tänderna kan mn nu se tydligt åå han bitts hårt med dem.. Förstå vad de måste klia :/

Frågar man honom så vet han precis vart lampan finns åå hur man tänder lampan på toan.. haha!

 
Ååå vad jag älskar dig :) Du gör min dag sååå värdefull!

Åå vips så är 6 månaders snart slut och vi går in i 7:de

Aaaaaa STOPPA tiden NU!!

Hans tal har ändrats drastiskt och de låter nu mer som "ord". Han har kommit på att han kan röra på munnen samtidigt som han aaaaa:ar så orden ltar nu mycket åt aammmammama, paaaaapapapapa och helst någon blandning mellan båda där.. :)

Han ålar fortfarande men fort.. Oj oj oj, säger man ajjaj vid lampan och flyttar honom då ålar han snabbt till gardinerna åå aj aj, flytta åå snabbt till bockarna.. hahaha!! Emellanåt så går han upp på knäna och testar att gunga lite men sen ner på mage åå åla..

Liam kryper just nu runt bland rummen och säger mammmammamma oo ppaaapaappapapp. Haha så söööt, som om han letar efter oss!! Igår så lät de precis som om han sa Mamma, självklart vet han inte vad de betyder eller att han uttryckte de omedvetet men de var lite coolt :) strax efter lät de precis som pappa oxå :) såå roligt att både jag och Jimmy fick höra de tillsammans :D

haha nu kommer han inrullad i tvätt påsen.. hahahaha!! Synd att jag inte har batterier i min kamera så ni fick se detta.. haha!!

Neej, dags för oss att åla vidare..

Lite vardags snack!

Jaa måndag igen.. Håller tummarna för gymmet ikväll jag :P får fjäska lite för Jimmy så är de nog inga problem. hehe de tar ju inte så lång tid, åker man dit till 5 så är man ju hemma till 7 igen :) Ska se till att ha maten klar då Jimmy kommer hem så han inte behöver fundera på de... Frågan är bara vad? har inget hemma så måste till affären :( Köttfärs limpa kanske?

Igår var de lugnt innan mötet.. Var tlite missförstånd mellan mig och Jimmy så Liam fick åka med till mötet och sen hämtade Jimmy honom innan träningen i brottby :) Jisses vilken sladd jag fick på vägen till brottby, lite läskigt men de gick bra!! Men när dem blir lite oförväntat så känns de ju värre än när man faktiskt leker och gör dem själv.. Men det gick bra och de vart sladd åt båda håll sen var vi på banan igen.. Men de var läskigt för att jag hade Liam i bilen..

Idag så ska vi ta de lugnt både Liam och jag är lite snoriga och ute blötsnöar de så är kanske inte så mysigt att ta sig ut.. Men vi får se :) vad gör ni andra idag som är hemma på dagarna?

Redan Lördag!

Jaa det känns faktiskt som min farmor beskrev de "veckorna består bara av måndagar och söndagar! Känns som om  veckorna rusar iväg och vi blir bara äldre :P Nästa helg blir Liam hela 7 månader. Känns som igår han låg i min mage och sparka, men icke han ligger här och tar sig redan fram på sitt egna sätt..

Igår var jag och fotade hemma hos Sara, vart super fina julkort som dem ska skicka ut till sina släktingar och vänner :) Så nu vart man lite sugen på att skicka ut jag med?! Hade inte tänkt att göra de då de kostar lite men va fan!! Har idag på mig att bestämma sen är de nog försent..

Idag blir det till att plocka lite här hemma. Sen kommer Sandra hit på middag, ska bli trevligt.. Sen vill brudsen att jag ska med ut men blir nog inte så då jag är så jävla trött och har massa att göra imorgon så vill inte ligga bakis.. Alternatvet är att gå ut nykter, vi får se?

Skickade efter den sista julklappen igår nu är det faktiskt bara något till Eric, han är ju den svåraste. Önskar sig inget är början på tonåren, Tips JA TACK!!!

Neej, dags att sätta fart, tvätten är färdig så den ska hängas sen blir det att gå ut en sväng och försöka vakna till liv.


Blir att kämpa nu!

Jaa hur går det egentligen med träningen. Veckorna rinner på och jag försöker så gott de går.. Har kanske inte gjort någon stor förändring innom kost än men det är nog den tuffaste biten oxå för mig. Att börja träna var egentligen ganka lätt.. Förra veckan såg ut så här.


Onsdag: Gymmet 1,5 h
Söndag: Fotbollsträning 2h (Puls (SPRING) 1h, sedan spel 1h)


Såå aa hann inte med så mycket så veckans resultat var ju som väntat, inte så värst bra.. Men så här ligger de till..


Startvikt: 75,4 kg (26/9-10)
Vikt vid inskrivningen: 60 kg
Mål till nyår: under 70 kg

NU: 71

Totalt: -4,4 kg
Kvar: 1,1 kg

(vill ni se hur det gått tidigare veckor så klicka HÄR)

På 6 veckor har jag tappat hela 20cm de känns kanon och jag tror att de börjar synas :)



Såå nu i veckan så blir det inget tjafs utan bara att bita ihop och köra för har faktiskt ett mål att nå och tiden stannar inte för att jag inte sköter min del av avtalet.. Så skärpning och ta i nu!! veckans träning:


Måndag: Gymmet 1,5h (löpband 15min, sedan överkropp och lite ben för att mjuka upp de stela.. Avslutning par övningar)
Tisdag: -
Onsdag: F-träning 1,5h (skulle gissa på Fys)
Torsdag:-
Fredag: Ev. Gymmet 1,5h?
Lördag:-
Söndag: F-träning 2h (skulle gissa på puls igen)


Håller jag detta schema och köör hårt på passen så tror jag att de kommer ge ett bättre resultat :D Övrig tid ska jag spendera med min familj :)




Vill platsa in i bilden utan att känna att jag vill retuchera bort mig!!

RSS 2.0