After work!

Fick precis åka med Sofie hem från jobbet.. Så nu har hon fått se hur jag bor efter som jag visade henne runt..

Idag på jobbet så var det rush hela tiden från 9 typ. Skojar inte har inte ungdomar något bättre för sig än att åka till Mc Donalds och göra oss helt färdiga.. Men men Ida var snäll och hjälpte mig så jag börjar lite senare imorgon iallafall :)

Annars så är det fredag men så känns det inte för mig jobbar hela helgen plus måndag och tisdag. Men sen så är jag ledig onsdag yeeh! 

 Sen är det även så här att jag funderar och funderar när det är rätt stund att säga det här men för er som sett min nya header undrar nog varför det är en gravid mage med där.. Och för er som inte viste eller förstått det så väntar jag och Jimmy vårt första barn ihop. Vi båda ser fram emot det massor och vi båda längtar som bara den och är upprymda för vad som kommer att hända och vad som sker i min mage. Idag är det v.14 och de innebär kanske inte så mycket.. Är väl inte först i 20:de veckan som det börjar bli roligt då magen syns och man kanske kan känne det lilla livet där inne.. Just nu har jag precis blivit av med illamåendet som varit enormt vissa mornar och har varit så att jag i 3 veckor käkade postafen mot just de. De har hjälpt mig så jag har kunnat jobba precis som vanligt utan att behöva springa på toa en gång i timmen. Men nu så mår jag betydligt bättre och har inte käkat dem på 1 vecka. Så glad att slippa!

Jaa, nu vet ni alla fall!

Nu ska jag sova för ska upp och jobba imorgon och lär vara precis som idag, mycket att göra!

Natti natti!

Vecka 14

Barnet

Fostret kan hicka. Kroppsdelarna är nu så tydliga att man till och med kan se vilket kön det har.

Fostret rör på sig i fostervattnet.

Mamma

Den trötthet du känt i början av graviditeten kan börja avta och du börjar känna dig piggare igen. Huden på magen tänjs ut. Hos många gravida kan en mörk strimma synas mitt på magen. Den beror antagligen på hormonella förändringar och brukar oftast blekna bort när barnet är fött för att försvinna helt efter något år. Undvik att sola under graviditeten eftersom det är lätt att få pigmentfläckar.

Bröstvårtorna och området runtomkring bröstvårtorna kan bli mörkare. Din livmoder är nu ungefär lika stor som en grapefrukt. Är det andra eller tredje graviditeten kan du uppleva att magen är större än första gången. Uppdatera din familj hela tiden om hur du känner dig så de kan stötta och hjälpa dig.

Ursäkta röran

Håller på att göra om på min blogg som ni kanske märker den bör vara klar i slutet av denna vecka.. Ha tålamod :P Ge mig gärna tips!

Tråkigt väder.

Idag är jag ledig från jobbet och har passat på att göra massa andra saker... Träffat Lollo och sen vart och klippt mig. Lollo och jag gick och käkade pizza vid esplanaden och pratade massor om allt och ingen ting :) Men det var mysigt!

sen gick jag upp några gator och klippte mig för det behövdes verkligen. Hon tog kanske en decimeter och nu känns håret friskt igen. Hon berättade att jag tappade mycket hår för att jag mitt hår inte klarar all färgning som jag gör så nu har jag bestämt mig för att låta det växa ut innan jag blir flintiiis.. Japp så i vinter så kommer jag inte vara så snygg i håret men det får ni ta. För sen till sommarn så blir jag blond igen. Ska bli skönt att slippe färgningen och kommer ju inte ha tid med det nästa sommar!

Ikväll ska jag och Jimmy åka till Lindholmen och hälsa på pappa min. Vi ska även kika och hålla tummarna för AIK ikväll det börjar lukta GULD! Men det krävs två vinster eller en vinst och en oavgjord för att det ska bli guld på faten för AIK.. Men de är ju närmre än Djurgården är i år, dem från nog smaka på nedgång iår. Tråkigt för Allsvenskan men som gnagare så är det lite roligt. Men då fattas det ju ett hett derby nästa år och de är synd :(

Annars i mitt liv så går det mesta åt rätt håll men några motgångar finns alltid. Men på torsgad ska jag och mamma gå på bio och se "this is it" om Michael Jacksson. Men man ska nog se på filmen med en viss tanke i huvudet att den bilden som de visar kan vara en förvrängd bild av verkligheten. Men ska bli intressant att se på iallafall.


Pappa


Jag

En vanlig dag

Nu har jag vaknat efter att ha sovit nästan hela natten.. Var bara upp för att gå på toa en gång denna natt! Men nu har jag vaknat åå Jimmy håller på att göra lite frukost, han är för goó.

Efter frullen ska vi nog ta oss ut för att gå en sväng och röra på oss lite var så skönt när vi gjorde det igår så blir nog samma upplägg idag. Sen vid halv 3 så kallar jobbet och sen står jag och steker burgare till klockan halv 11 i kväll.. Japp, så ser min dag ut!

Nu ska jag hjälpa Jimmy så hej då på er.

Hum då var det måndag igen!

Idag har jag och jimmy tagit det lugnt jag ska nämligen iväg och jobba stänging ikväll. Känner mig inte så sugen men måste få in pengarna. Jimmy och jag var ute och gick en sväng var väligt skönt så det rekommenderar jag om ni har tråkigt.

I helgen så åkte vi med eckerö och käkade vilt bord. Det var rikitgt gott kanske lite väl mycket svamp i vissa av rätterna men men. Annars var båtresan precis som väntat några vart jätte fulla och några var lite mer städade. Själv var jag så klart nykter!

Igår så var vi till mor min och käkade och sen var vi jag Eric och Mattias och kikade på biofilmen UPP.. haha var roktigt rolig.

Neej dags att pysa så ska upp och jobba men skriver då jag hinner..

kramkram

En båt ett hav!

Yes idag ska vi ut på sjön.. Vi ska åka med Eckeröbåten som går från grisslenhamn vid 3 vi ska äta viltbuffé och bara umgås.. Ska bli roligt att göra n¨got av sin helg men skriver nog när vi är hemm igen.

Tick Tack!

Ja tiden bara springer iväg och jag hinner knappt med. I helgen som varit så var det årsfesten och känner att jag inte missade något då jag var nykter. Men jag hade trevligt och mýcket roligt hela dagen hoppas ni gillade de?

Idag ha rjag jobbat sen somnade jag när jag kom hem och sov i xa en och en halv timme. Snart så ska vi ut till garaget en sväng och sen blir det sängen för börjar 5:30 imorgon! PUH!! Men men sen så blir det nog papperstömning och lite fika i södersvik, om jag inte är allt för sänkt!

Neej, har inte så mycket att berätta fråga om de är något ni undrar över?

Tjiing 

Fredag

Idag har jag varit ledig. Men hade endå massor med saker att ta itu med. Både jag och Jimmy har varit och Vaccinerat oss men de var ingen fara alls. Å håller det en från sjukdommar så är det värt de. Sen så har vi Besiktat 940:n men den gick inte igenom hade lite strul med ena lyset och sen var bromsrören dåliga. Men men kunde varit värre. Är ändå fel som är lätta att fixa sa dem här hemma sen :)

Just nu sitter jag i Öset och ska snart kolla på Idol. Håller mina tummar för Reza och Erik. Men alla är duktiga så det är svårt men tycker nog att nicklas eller Rabih kan få åka hem...

Imorgon så är det dagen då det kommer att vara full fart från morgon till jag går och lägger mig i morgon kväll. Årsfesten står näst på tur och samlingen är 11:00 vid landkrabban ska blir roligt att få leka lite med tjejerna.

Neej nu ska jag sluta för idag så kanske vi ses näste vecka för kommer inte ha tid att skriva mer i helgen då jag jobbar lääänge på söndag så blir nog inte så sent imorgon heller! Men men så kan det vara ibland :O)

Heej svejs på er

Bilder från idag!

Jimmy och jag har varit ute och gått i ca 2 timmar och med mig hade jag kameran. Så tänkte lägga upp några här!

  

Höst Höst Höst!

Burrrr! Det är sjukt kallt ute och värre kommer det att bli. Förstår inte dem som går runt på marknaden i bara tröja såg nog till och med någon i t-tröja! Sjukt!!! Klä på er.. Själv gick jag med dunjackan på som jag fick av Jimmy i julklapp förra året, plus att jag ahde benvärmare och en tjock stickad tröja.. SKÖNT!

Marknaden i Norrtälje var som vanligt ur usel om man jämför med andra marknader. Fattar heller inte varför marknaden ska vara i hamnen totalt omysigt och det bara blåser där! Stackarns försäljare! Varma munkar blev det och Marika köpte massa strumpor :) Orginal med andra ord! Är väl typ därför man gör på marknaden är inte så mycket nytt längre! Sen kan jag inte låta bli att störa mig på alla små som springer omkring med massa sprejer och sprejar på varandra i Rimbo var det extremt mycket men i norrätlje var det bättre men de fanns jue!

Efter marknaden så åkte jag hem till mor och kollad epå tv och drack te! Mums.. Nu sitter jag hemma och ska alldeles snart gå och lägga mig. Skönt har varit uppe sedan 5 i morse så sömn behövs.

På tal om kallt. Så är hösten här. Giller den med alla färger på träden och sen att man får mysa mer hemme är ju ett stort plus. Tända ljus, filtar och varma kläder. Ska försöka att ta lite kort någon dag och lägga upp här om jag lyckas ta någon bra höstbild :)

Neej, babbel och tiden rinner iväg..... God natt!

 


Mina bröder i vattnet på Rhodos -09

Natten till söndag!

Jodå satte.. jag har nyss slutat jobba och har nu landat framför denna dator. Så härligt att vara hemma och snart få lägga sig i sängen för att äntligen få sova ut imorgon. Annars idag så har jag varit och spelat en "invigningsmatch" på spc. Jag och mattias var representanter från mc Donalds Norrtälje. Vi spelade tillsammans med andra sponsorer av BKV norrtälje och mötte då BKV:s tränare från de flesta av deras lag. Var riktigt roligt och de bjöds på riktigt bra fotboll och god mat efter :) så det tackar vi för. Efter de vid ca halv fem så var det bara att dra vidare till jobbet för att både jag och Mattias var tvungna att jobba stängning :) men det gick kanon bra, trots lite dryga männiksor.

Imorgon så ska de sovas en sväng sen så blir det att träffa min kära Linda innan hon drar tillbax till Kalmar. Efter de så blir det tillbax till kära jobbet för att jobba ett mes pass på ca 4 timmar :)

Fredag utan mys!

Jodå satte.. Om ca två timmar så ska jag upp och jobba sen är jag inte hemma igen först tidigast halv 12.

Jimmy åkte upp till Dalarna med sina föräldrar idag, de skulle gå på marknaden och sen bara ta det lugnt tror jag! Men han kommer inte hem först på söndag. Annars så händer de väl inte så mycket, jag ska jobba hela helgen så hinner inte med så mycket annat.

När jag kommer hem ikväll så ska jag bara sova :)

byebye
RSS 2.0