Fram och tillbax



Jaa, vi åkte hem från Dalarna i måndags men har inte haft så mkt dator tid. Vi fick massa fina presenter och Liam massa roliga leksaker som han leker med morgon till kväll. :) Tack så jätte mycket för allt fint!

Jag fick ett nytt Teleobjektiv av Jimmy :) Så nu kan de fotas mer i sommar från både fotbollen och andra roliga aktiviteter. Blir super fiina bilder :)
det är mycket man vill ha men då jag får råd så vill jag även skaffa mig ett vidvinkelobjektiv och ett ljuskänskigare normal/teleobjektiv för fotografering innomhus, har inte bestämt mig vad som är bäst vill ju kunna fota med fotbollen och hemma då Liam gör något roligt.. Har hittat ett som jag tror skulle passa ----> här <---- Någon som är duktig får gärna lämna en kommentar :)

Idag så har både jag och Jimmy jobbat. 11-17:30vart de för mig :) Imorgon är vi lediga igen så vet inte vad vi ska hitta på.. Blir nog ganska lugnt!!

Hoppas ni haft en mysig Jul, det har iallafall vi haft. NU laddar vi om för Nyår :) Det ska firas med bästa vännen Sophie <3










Här kommer lite bilder från jul! :D

 


Testar om de går att surfa på nya datorn.. Hahaha

 


Nu är vi framme, vi har fikat och plockat ...

imag0184 (MMS)

Nu är vi framme, vi har fikat och plockat in alla saker från bilen.. Jimmy och jag är påväg in till Mora för det sista tills ikväll :) här uppe har vi snö och julkänslorna börjar komma fram :)

Merry Christmas!

Helt ensamma på vägen! Vi har precis lämnat Norrtälje bakom oss och räknar med att va framme senast 10 med stopp och sånt. :)

<3




Min mer personliga blogg.
Dock lösenordsskyddad!!!!!

Men detta är min blogg 1 och jag kommer mest att lägga upp inlägg här :)
Men mer som rör mig som person Jessica kommer tyävrr att skyddas.

-------> HÄR <-------


Någon som var mer intresserad av kulorna i...

imag0175 (MMS)

Någon som var mer intresserad av kulorna i granen än paketen under ;)

en dag till

Ja en dags jobb till ett 11-20 pass sen på lördag morgon så åker vi upp till Dalarna för att fira jul :) längtar så mkt! Ikväll så har vi firat lilla jul med mamma och Eric Liam fick ett garage som han lekt med hela kvällen här hemma.. jag fick ett jätte fint armband och super snygga örhängen. Tusen tack!

nu så ska jag hoppa i säng Brevid mid hjärta. Kommer bli en låååång dag imorgon! God natt mina läsare

Hur länge sen...



Hahaha.. Oj oj vilka minnen!! -07

SMS-inlägg

imag0683-1 (MMS)

Inte långt kvar nu :)

Just nu sitter vi och myser framför tven.. vi längtar alla 3 tills lördag morgon då vi rattar mot Garsås för att fira jul . Men har 4 arbetspass först att ta lig igenom, känns långt nu men minskar fort.. Imorgon har vi en stor kontroll på vår restaurang i Norrtälje.. Hoppas det kommer gå bra, fast man är ju lite nervös inför det.. Dem står där led block och tidur och kollar ALLT.. Men det ska nog gå bra :)

Imorgon slutar jag 18 sen måste jag hem och förbereda lite inför vi åker, kanske börja packa och se över vad aom sk tvättas på torsdag då jag har tid i tvättstugan! Sen ska även mat förberedas som jag ska ta mig till julbordet då jag egentligen inte är så förtjust i julbord.. Så tänkte underlätta med att laga lite egna varianter. Typ, baccon lindade kycklingfileer, köttfärsfyllda baugetter och sen något mer men vet inte riktigt vad?! Har ni några tips?

Här är Liams lilla säng.. ser mysigt ut ma...

imag0167 (MMS)

Här är Liams lilla säng.. ser mysigt ut man kanske ska krypa ner brevid honom inatt <3

Fotbollsträning.. var skönt att röra lite ...

Fotbollsträning.. var skönt att röra lite på sig idag då jag inte hunnit med fotbollen eller annan träning på senaste då jag jobbat så mkt.. vi spelade mest och det var bra tempo genom hela träningen 2h går fort då man har roligt... Nu längtar jag massa till jul då jag har 4 lediga dygn att spenderas med min familj.. :) vi ska fira jul uppe Dalarna i år och ser fram emot de som tusan :) nu får ni söva så gott så bloggar jag lite imorgon igen :) god natt

Gjort om lite hemma i vardagsrummet.. :) m...

imag0156 (MMS)

Gjort om lite hemma i vardagsrummet.. :) mysigt blev de nu behövs vara en nära vän och en vinflaska sen är det nya året mer än välkommet :)

fix och don!

Japp, här hemma har det skett en del förändring idag. :D Jimmys föräldrar är här och hjälper till att skruva upp saker på vägarna :) I Liams rum har vi mublerat om och skruvat upp en lampa över hans säng. Får se om han lyckas somna där ikväll.. Hoppas, hoppas!! Vore skönt att få in honom i hans rum om ni förstår.. Kanske tar några nätter innan han vänjer sig men de kan de nog vara värt :)

Jag ska strax börja med maten som vi ska bjuda på och det blir fajitas :D Mmmums!!

Nää nu ska jag inte va tråkig och sitta vid datorn.. hej svejs!

God natt! Ser suddigt av alla tårar från ...

imag1882-1-1-3 (MMS)

God natt! Ser suddigt av alla tårar från kvällens svenska hjältar :) otroligt vilka människor det finns.. kram till er alla och hoppas ni får en trevlig helg

Inte långt kvar nu tills jag får gå hem oc...

imag0150 (MMS)

Inte långt kvar nu tills jag får gå hem och starta fredagsmyset med dem bästa <3

Mitt fantastiska hjärta <3

imag0135 (MMS)

Mitt fantastiska hjärta <3

Vill vill vill..

Har suttigt ett tag nu och letat typsnitt till min tatuering.. Alla detaljer är viktiga!! Jag vet nästan hur jag vill ha den men är svårt att rita i paint men gjorde en ungefärlig skiss på hur jag vill ha den. På bilden har jag andvänt mig av den största typsnittet som gick men skulle vilja ha dem lite större i verkligenheten ändå. Men ni kan iallafall få se hur jag tänkt mig. ;) Skulle nog vilja ha lite mer kursivt oxå! Kommer säkert upp mer olika tyspnitt eftersom men just nu hinner jag inte så mycket mer.
Vad tycker ni?

Work Work Work... Blir inte så mkt uppdate...

Work Work Work... Blir inte så mkt uppdatering just nu blir mer nästa vecka :) ha det bäst

December 2011

imag1938 (MMS)

December 2011

Baka och NJUUUT!



Sjukt goda!

<3




Just idag mår jag bra, Just idag är jag stark!

RSS 2.0