Bra dag idag :)

Torsdag

Idag är vi lediga och friska så idag kanske man kan få lite gjort :) Liam var uppe med tuppen idag så det var bara att kravla ur sängen och börja servera honom ;) Vi ska snart gå ut och gå en sväng hade jag tänkt så man får röra lite på sig oxå bara regnet avtar lite :) sen får vi se vad denna dag har att bjuda på till kvällen bär det av för fotboll och hoppas det går bätre denna gång än förra, Suck!
 
I helgen jobbar jag både fredag,lördag och söndag. Så blir en lugn helg med endast jobb som står på schemat sen mys på kvällarna med R.
 
Nä,frukosten kallar..
 
 
 

RIF Dam

 
Snart bär det av för lite fotbollsträning. Är riktigt långpass idag 19:30-22 men vi brukar inte köra hela tiden ut men å andra sidan så kan det behövas inför cypen kanske. Måste säga att det ska bli riktigt roligt att få lira cup på hemmaplan denna gång :) Jobbade i helgen för herrarna och måste säga att man blir riktigt sugen på att lira själv och Rimbocupen brukar ju va den roligaste cupen på hela året och denna gång blir det roligare just för att jag spelar med hemmalaget :)
 
Nä dags att byta om och börja göra sig redo för att fara.
 
Hej svejs

I will always love you!

Bilden tagen sommaren 2012. (Kvarnudden)
 

Tisdag.

Idag så var jag iväg med ett täcke som Katten pissat på och som jag bara inte kan ha inne för det luktar ju så illa. Sen gick jag förbi Vetrinären och bokade til för Zeus så han ska dit redan imorgon för kastrering.
 
Liam är bättre idag och har lekt massa med sina bilar. Så det är skönt att febern är borta idag, får se hur det blir ikväll om den håller sig borta.
 
Jag tänte träna ikväll är ju bara 6 tillfällen kvar tills Rimbocupen och jag missar redan 2 pga av jobbet egentligen 3 men böt bort ett pass på jobbet för att hinna med lite grejer och sen kunna träna på tisdag så 4 tillfällen för mig att visa att jag vill vara med.
 
Är väl det som har varit och kommer ske idag. Jag har fortsatt med all tvätt idag och totalt på 2 dagar har jag tvättat 5 maskiner galet vad det fanns tvätt..
 
Mmm ser ju så gott ut!

Jag kan, Jag vill, Jag vågar!

Vill ha sommar!!

 
 





 
 

I can be that one!

Halloj!
Måndag idag och den startade inte som jag hoppats på. Vi gick och la oss tidigt igår för att vi alla skulle upp och till jobb tidigt idag men kära lilla Liam som somnade 19:00 var fortfarnde inte vaken då jag vaknade 8.00. Nä jag kände på honom och han var väldigt varm plus att han sovit bra många mer timmar än han brukar så var det bara ringa runt till jobb och förskola för att säga att vi blir hemma idag. har mest legat i sängen och tittat på emil och hans hyss.
 
Helgen som var så hade jag fullt upp jobbade för fotbollen fredag kväll och söndag dag så vart inte så mkt "ledigt" denna helg. Nu så ska jag fixa lite till med denna eviga tvätt innan jag ska börja med middagen och älskling kommer hem :)
 
Hoppas ni haft en fin helg :)
 
Vi längtar en massa till sommarn det ska bli så skönt att slippa dessa bråk på morgonen om klädern och bilar som man måste starta i tid varje morgon för att hinna med alla hinder som kan uppstå på vintern.

Ny i familjen!

Min bror kände att han inte hade all tid som behövdes för att behålla söta lilla Lokatt liknande Zeus så i stället så får han bo här så länge :)
 

...

 
 

Precis!

RIF Dam

Som fisken i vattent trivs jag i min nya klubb och med nya nummret och märket på bröstet :)
 

Bilden tagen av facebook                                                Från Cupen i helgen

Rimbo 1                                                                        Rimbo2
 
 
I helgen for vi till Hallsta för att spela lite boll. Jag fick spela med Rimbo 1 och det gick super bra för oss i gruppspelet vi var obesegrade tills semin och hade 10-0 i målskillnad i gruppspelet. Jag fick faktiskt göra ett riktigt snyggt mål där jag klackar in bollen mellan målvaktens ben ;) I semin får vi möta Rimbo 2 och all press ligger på oss och allt ligger i våra händer. Men Sofie i mål för Rimbo 2 storspelar och har bomat igen så där fick vi inte in några boll istället så får dem in en boll i våran kasse och vi förlorar den prestige fyllda matchen med 1-0. Efter det så får vi svårt att hämta oss och vi åker även på en torsk i matchen om 3 pris :( riktigt surt för jag tror vi att om vi vunnit mot Rimbo 2 så hade vi tagit Upplands-Ekeby i finalen. Rimbo 2 gör en bra match i finalen men får ingen utdelning det vart avgörande på straffar som Ekeby vinner.. Men men inte så mkt att hänga läpp för vi laddar alla om inför vår cup i februari :)
 
<3

Löning TACK!

Jag är säker på att jag inte är ensam om att behöva fylla på plånboken nu för den börjar verkligen försvinna. Men vi har iallafall haft rolig under semestern och jul och nyår var super trevligt det med.
Så ja det kostar ju lite då :/

Kommer ett inlägg senare om hur fotbollen gick i helgen men nu ska jag klä på mig och Liam och gå ut en sväng medan det är ljust.

Ha det bäst!

Schema träning..

Eftersom laget tränar ikväll och jag jobbar så fick jag ta saken i egna händer och körde på 65 minuters styrka med pilatesboll och hantlar. Jag kan berätta att träningsverkan från i måndags inte hade lagt sig imorse då jag vakna men attans den som ger sig, nej var bara att hugga tag och köra ;) Vill ju inte komma efter! Men vill ha vår nu så man kan börja ut och springa lite, vist kan ju ge mig ut nu men skulle bara vara rädd för att halka och då blir det lixom ingen bra träning med konditionen så får försöka springa lite extra på fotbollsträningarna sen köra på med styrkan här hemma så mkt som möjligt.

min träningsvecka:
Lördag: simning 40-50 min + lite fotbollslek 1h
Söndag:
Måndag: Egen hemma träning 40min styrka med pb (pilatesboll) och hantlar
Tisdag: (fotbollsträning men jobbade)
Onsdag: Egen hemma träning 65min styrka med pb (pilatesboll) och hantlar. (eftersom jag missar styrkan med laget ikväll pga Jobb)
Torsdag: Fotbollsträning
Fredag:
Lördag: Fotbollscup
Söndag:

Ja det blir en del denna veckan men får passa på då jag inte har Liam, vad ska jag annars göra för att tiden ska gå? Sambon och jag jobbar ju helt olika tider så ses ju inte så mkt tyvärr :(
 
Bilden snodd från FB.

Yeah!

 
Att bo under samma tak betyder inte att man ses så mkt :/
 

Today

Idag har jag ett riktigt låångt pass. 14-23:45 Känns väldigt långt och sen så missar jag ju träningen ikväll vilket jag tycker är jätte tråkigt :( det är ju cup i helgen och jag vill ju så klart va med och fajtas om en plats i första laget men kan man inte träna pga av jobb så då är det så, tyvärr!

Ska kasta i mig lite mat nu sen börja röra mig upp.

Tjiing tjiing...
 

Snart dags för första passet.

Jo efter två veckor semester är det snart dags att åka iväg och jobba igen. Jag kan inte påstå att det känns så lockande men samtidigt är det dags att dra in lite nya money för att kunna spara till resan i april :)

I morse vart det lite egen styrketräning här hemma med pilatesboll och hantlar. Jag känner mig faktiskt lite skakig i armarna iallafall.. Har lite svårt att hitta en magövning som ger ordentlig träningsverk i magen och bål kör både plankan på matta och fällkniven på bollen och vanliga situps något som förr gav mig en riktig träningsverk. Nä får försöka spana lite efter lite nya kanske?!

Nä, nu är det dags att röra sig mot jobbet för att slita lite ;)
RSS 2.0