Trött

Familjen sover och jag ska snart hoppa ner i sängen jag oxå. Dagen har bestått av jobb så därför inte så mycket uppdateringar här, men de kommer mer imorgon :) så sov gott på er

Jag måste bara...

Det händer mycket på 9 månader :)

 
Nyfödd liten Liam                                                     Hum, aa 9 månader.

 
Liam 7 veckor                                                          Liam 9 Månader




Mammas tatuering (hand 6 månader)

Fredag

Puh klockan är bara 14:29 men käns som om de snart är natta. Frida var här med Julia och fikade på förmiddagen, rikitgt trevligt! Julia är ju så sööt, hon lär ju tacka för sina ögonfransar senare.. Liam vart så trött så han somnade och sov ett bra tag. Då passade jag på att spana in datorn lite och ringa lite samtal.

Nu ska jag ge liam lite mellis sen ska vi vänt apå hans pappa som ska komma hem från jobbet vid 16 tiden. :D

Nää ha det bäst alla fiina.


Gamal bild på när skrutt äter vofflor <3

Snor, Hosta och lite mer snor

Liten har varit väldigt förkyld nu i några dagar men idag har de varit lite bättre och han har haft massor med energi, dock hostar han en del.. Låter lite läskigt så kanske borde kolla upp de.. Jag är en sån som sällan kollar upp saker utan tänker att "äsch, det går nog över" men de är lite läskigt då de gäller Liam tänk om de är något värre då? Aaa får ringa vårdcentralen i morogn om de inte ger med sig. De låter så slämigt mamma (mormor) tror han behöver få upp lite slem bara. Får hoppas på de!

Nu sover han iallafall men de är nog inte för natten, han vakanr nog och ska leka av sig i 1-2 timmar sen somna för natten.. Har varit lite hipp som happ med han vila de senaste dagarna så är lite snevridet just nu :(

Nää man kanske ska mysa ner sig i soffan med en kopp te och bara vara en stund :)


En iskall kväll nere på Lommarisen.
Här klappas de händerna :)

I DO!

Vart inget f-center idag. Tjejerna hade rätt de var inget idag! Mira kom först hit och sen gick vi ner på stan.. Lite lunch på Subway och sen lite titt i butiker. Testade en kläning på H&M den var jätte fin men mina armar är som jaa jag vet faktiskt inte.. Så de blev ingen klänning!! Hur gör man för att få det fastare runt armarna fast inte bygga muskler?

Nå väl så vid 15 tiden så kom Liam och jag hem igen. Nu har vi lekt en stund och nu sitter jag här medans han busar med dörren. Nyss stängde han in mig och satte sig mot dörren på andra sidan så jag inte kom ut. haha busunge.

Usch inte alls lust att ställa mig och laga mat idag. Men man måste äta så de är bara att sätta fart. Sen kanske Liams famor och farfar kommer och hjälper oss med en hylla här i förrådet.. Hum aa den hyllan jag svor över så mycketi ett inlägg innan! Men jag kan erkänna jag är nog inte så händig som jag trodde. Det är idiotsäkert, aa vist då är jag en idiot för de går inte!! 

Oj nu klev älskling in genom dörren så bäst att sluta och smöra lite för honom innan han hinner se diskberget.. 

kram på er

 



Busungen gör sina konster

Du är allt jag nånsin Önskat..

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge



















Nya familjecenter

Idag ska vi göra besök hos nya familjecenter som flyttat här från Lommarvägen upp till Flygfältet. Så nu kan man inte bara gå 5 minuter innan utan blir att tajma med buss och grejer. Vist kan man gå men inte i denna kyla.. ;)

Ska bli roligt för var ett tag sen Liam träffade dem andra barnen. Jag är lite orolig för han blir lätt väldigt busig och hårdhänt men man lämnar dem ju inte direkt ensamma så. Hoppas de kommer massa barn och mammor idag.



Kom och lek med oss idag :)

isblått

Okej, må jag vara tönt men hade lite tid över! Och eftersom de finns så få bilder på mig så får jag väl bjuda på några.. Liam sover så en lek med mobilkameran och camen på datorn så aa..


 



    

Hej hej!



Hinner tyvärr inte mer än att säga Hej till er idag. Så med en bild på Liam så får de vara allt. Skrivs mer imorgon :)

Om jag älskar min skatt!

 

Vart är Liam                                                           Tittut :)

Är de så här det känns att vara lycklig!

Det är inga problem!

Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg på allvar. Just nu så har de varit lite mycket.

Jag har börjat jobba igen och de går väl bra Jimmy är hemma och tar ut föräldrapenning dem dagarna jag jobbar. Jag har harft problem med benen så har inte tränat ordentligt på 2 månader snart, så därför står de still i viktkämpandet oxå. Men det går hyfsat endå! Men nu vill jag bara komma igång igen så man inte tappat allt för mycket i kondis och styrka till sommarn.

Liam har hunnit bli 9 månader snart 10 och de känns lite konstigt att min lilla spädis snart går och har en helt egen vilja. Han älskar att styra oss här hemma, haha klappar han händerna så börjar vi göra de med och dansar han så gör vi de med osv. Att leka tittut är rikitgt roligt men inget går upp emot som när någon gör illa sig (på låtsas) och rammlar.. haha!! Aa, sjukt vad han lär sig just nu!

Igår så städade vi hela lägenheten nästan och fixat i förrådet. Men jisses att de ska vara så svårt att få upp en jävla PPPIIIIIIIPP hylla på väggen. Just nu känner jag för att sparka sönder en vägg så arg är jag för att skiten inte fäster trots mollyplugg osv. Skit gipsvägg!!!

Nää, nu blir det att ta sig ut och dra Liam i pulka en stund :) Ha det toppen!



Svar

Svar till I eller Jojjo eller vad du nu vill kalla dig! Jag pluggade universitet 2009.

Ge mig en slagborr och lite redskap

Ååh är så trött på att de just nu står still här hemma. Hallen är en dö plats som man skäms över att skäppa in folk i.. Sen vill jag få upp mer på väggarna så en slagborr skulle sitta fint ;) sen vill jag gärna ha så jag kan måla om i hallen NU!

Jag ser de snöar

Ovanligt va?! Haha är ju egentligen inte så konstigt att de snöar då de faktiskt bara är februari.. Igår var de jätte fiina flingor som virvlade ner till marken :)

Jaja idag så händer inte så mycket. Just nu så river Liam runt på sin låda och tömmer den över hela vardagsrummsgolvet.. Vi ska väl om en stund klä på oss och gå ut. Tanken är ju att de är träning ikväll men jag funderar på att åka till gymmet och göra vad jag kan göra! Fan jobbigt de här.. Nää grubbla senare nu ska vi gosa lite innan vi går ut :)

Halv 8 hos mig

Ja nu sitter vi och tittar på halv 8 hos mig.. Liam klättrar i fönstret och slickar på de kalla fönstret.. Haha.. Jag, mamma och Liam var byss ute på en lång promenad.. Imorgon är de träning och ska testa om tån håller dör match på söndag ;) Nää ny ska de mysas skrivs imorgon ha en underbar kväll :)

Ni är toppen

Tack för era fina kommentarer :) dem värmer verkligen!

Idag så blir det lugnt fortfarande huvudvärk så hoppas på att Liam blir trött och vill sova snart igen. För sova är det enda som hjälper på mig!!

Badkillen

Liam gör sig fin till Sysslingens kalas

Aj faan..

Kanske inte var så smart att forstätta spela efter att jag och M hade sparkat ihop. Men va fan, ville ju inte vara klen, så knöt åt sko och körde hela turneringen.

Själva turneringen gick väl kanske inte så där tipp topp men med tanke på att de var väldigt sprida spelare med och många skador så är det väl iallafall godkänt. Vi i röda laget hade 2 nya tjejer med 1 som aldrig varit med förut och J som bara gjort någon träning plus att jag var halvdan, M på G till att bli sjuk och H som gjorde illa sig under turnerningen. Så med tanke på allt sånt så tycker jag nog att det gick bra!


Aaoouuj

Inom kort

Det kommer en kortis om cupen innom kort..

Nu ligger den ute..

Jaa nu så ligger min älskling ute på blocket. Kan inte ha den kvar då vi är i behov av större :( Dem går som en klocka och är den perfekta blickfångar bilen ;) Inge större som sticker ut men ser lite coolare ut då den är nedlackad.. Sen att de sitter ett härligt ljud i bilden gör ju att de är extra skönt att åka i den!! Så skruva upp volymen och njut av din resa..

http://www.blocket.se/stockholm/Audi_A3_1_8t_32071668.htm?ca=11&w=1

Har varit en toppen bil som första bil :)

Liam lär sig..

Jaa, han gör något nytt varje vecka. På senaste tiden så är det att han lärt sig:

- Vinka
- Klappa händera
- High-five

- ta av sig strumporna

Haha, han gillar verkligen inte att ha strumporna på sig. Så fort man satt på honom dem så är han där och ska dra av dem. Har vi varit ute och kommer in så är dem de första som åker av. Haha!

Han vars så sööt i helgen då melodifestivalen var så när låtarna var slut så satt han och klappade med publiken på tv:en. Ååh mammahjärtat gjorde återigen en volt av stolthet!

Här får ni lite bilder på plutt

 

Att klättra fårn soffan upp i fönstret är såååå roligt!

  

Plocka ur garderoben är oxå roligt för sen plockar mamma in de och jag kan riva ur igen. Ser ni att jag kan trolla på sista bilden strumporna flyger ;)

  

Toner av ett GENI! :)

Första träningen på 4 veckor

Bortsätt från cupen så var de 4 veckor sen som jag gjorde en träning. Igår värmde vi upp och spelade resterande tid. Jag skulle ljuga om jag sa att de kändes bra i benen. Nej, jag uttrycker de hellre så här.. FAN HELVETES SKIT BENHINNOR.. varför?? Har jag inte stått nog på sidan? 1,5 år och sen detta!! Läkarn säger 2 månaders vila och möjligvis träning hos sjukgymnast, min vilja säger: spela & benen skricker SLUTA! Åååh, följ ditt hjärta lyssna på kroppen.. NEJ, JAG VILL INTE!!

Känner mig som ett kylskåp på planen tar typ 4 sekunder att göra en vändning. Jaa jag gnäller nu för jag är så jädra tött på att sitta "still".

Å andra sidan så är det inte först i serien i sommar som vi ska vara som bäst. Åå vill jag spela nu eller då? Ja, självklart då.. Hum, imorogon är det cup och jag måste försöka ändra min inställning om att jag SKA hålla. Men åter igen: vad är viktigast?

Suck!



<3

Grattis Milian 1 år!

Igår fyllde Liams Syssling Milian år. Så här kommer en liten hälsning från Liam till honom.



Vi ses på lördag Kompis :)

Snart träning!

Sitter i soffan och tittar på Liam som kryper omkring med en socka i mun som han tagit av sig!! Haha ser ut som en hund.. Jag väntar på Jimmy som skulle kika på något på BMWn. När han kommit in så ska jag börja göra mig i ordning för att dra och träna lite boll :) sista träningen innan cupen på fredag! Hoppas vi får veta ikväll vilka lag och vilken grupp vi ska spela i :)

Nää nu ska jag byta om!

Annons blocket

Ja nu säljer jag min vagn för andra gången. Hon som skulle köpa den hade ångrat sig! Hum, jaa så nu hoppas jag att den blir såld :) dens tår lite i vägen här hemma :/

http://www.blocket.se/vi/32046772.htm

har lixom en vagn för mycket ;)

Tisdag

Idag har vi vrit nere på byn och fikat med Gudmor Linda och våran gammla högskolelärare Jessica.. Jessica och jag har barn födda samma år :) vi fikade/lunchade på "tre praliner" var riktigt trevligt, tack brudar ;)

Sen har jag varit på gymmet såg i mitt arkiv att de var 1 månad sen sist :( tungt men sant en månads uppehåll men de har mina ben behövs kan man säga :) nu blir de för hoppningsvis lite oftare :)

Nu ligger Liam och sover, Jimmy sitter vid datorn och jag tittar på House :) men snart blir de nog sängen för är väldigt trött :/ får bli en ordentlig uppdate tomorrow ;) Natti natti!

Nu har Liam dagisplats :)

Jaa jag fick tag på Agneta som ringde mig igår.. Hon är rektor för västra förskoleenheten här i Norrtälje :) det var oxå som jag hoppades att de gällde förskoleplats.. Hon erbjöd oss en plats till den 1 augusti :) det passar oss perfekt för då kan jag vara hemma i sommar och jobba som jag kommer att göra från och med på måndag 1 dag i veckan :)

Såå Nyfiken!

Ååh sprivker av nyfikenhet just nu! ...... har ringt mig och jag är väldigt nyfiken på vad hon har att berätta!! Det kan bara gälla en sak :) Hihi, berättar mer ikväll då jag fått tag på henne..

Rörigt inlägg

God morgon eller jaa vi har varit vakna ett tag.. Idag vet jag inte vad som händer, hoppas på att Erika hör av sig så Liam och jag kan få träffa lilla nytillskottet där :) Åå prata massa bebis!! Hon skulle iväg vid 14 tiden så får se om vi hinner ses innan annars blir det en annan dag. Vi ska hur som helst ta oss ut idag, är ju nästan 10 plusgrader ute och de var inte igår.. Haha! 

Ikväll så blir der att åka till Karby och höra av tränarna har att säga om Åland. Men ska inte träna för nu vill jag bli bra :/ fan att de ska krongla så när man väl känner sig på topp. Känns sjukt jobbigt!! Men de finns ju egentligen ara ett sätt att få det bra och de är att lyssna på kroppen och göra som den säger :( Men vill ju hänga på tjejerna på träningen så man inte kommer efter. Är sjukt stor konkurans och jag vill, VILL vara med!! Men blir att vila idag så kanske jag kan köra lite på söndag ;) Hum, får se vad farmor min säger om de? 

Nu snurrades planerna om ;)

Vi får träffa bebis på lördag för dem hade annat planerat idag. Så nu är farmor snart på väg in istället, tänkte gå en lugn promenad och sen kanske en fika ;)

Ha en bra dag!! 

Snart 9 Månader

Tänka sig, snart har han funnits utanför magen lika länge som han fanns där inne. Han har nu börjat få sina framtänder uppe och de har varit lite tufft vissa nätter, men med lite mer klapp på rumpan så har det gått.. Igår var snutt så mysig, tanken var att han skulle få en välling och sen borsta tänderna för att sedan sova. Men han somnade så sött i min famn (vilket är väldigt sällan).

Jo jag nämnde att borsta tänderna... Vi var ju och träffade en tandis och hon visade så fint hur man ska göra men den där tungan dem har... Han gillar att borsta tänderna och tycker nog tandkrämen smakar gott och då far tungan fram och tillbax hela tiden så de är inte lätt att se vart man borstar.. haha!! Men vi gör vårt bästa här hemma.

 



BILDBOMB "ÅLAND"

















 





  



 

 

 

 

 

 

 






 







TACK FÖR EN UNDERBAR HELG!

RSS 2.0