En liten Estelle!

Ja ingen har väl missat att vi fått en ny liten generation bland kungligheten i sverige?

Prinssesan Estelle Hertiginna av Östergötaland. Jag tycker det var ett fint namn och det är skönt med lite nytt då det faktiskt är 2012!

Min lilla Prins börjar bli bättre och det är skönt han har nästan varit sjuk en vecka nu :( Men nu så har jag kroknat istället och käkar alvedon och ipren för att kunna hålla i över helgen ;)

Idag så har varit en lugn dag och myys :)

Snart kommer Jimmy hem och då blir det att laga fajitas :D super glad, det är så sjuuukt gott ;)

Hoppas ni alla får en fiin helg för det tänker jag ha! :)

Kraam

Jag Älskar Dig Min Fiina Prins!

imag0686-1-1 (MMS)

Jag Älskar Dig Min Fiina Prins!

Någon som skäms då han vägrade äta och tja...

imag0693 (MMS)

Någon som skäms då han vägrade äta och tjatade om glass istället.. gömde sig bakom gardinen och sakta närma sig frysen!! hihi lilla sötisen!

Soolen :)

Så skönt det varit idag då solen varit framme. Man får ju vårkänslor och vill ha bort snön med en gång.

Vi var på kalas igår och sen fixade jag och Jimmy barnvakt så vi kunde hänga på vännerna och bowla. Haha var en rolig kväll! Jimmy fortsatte sin kväll ute och jag hämtade upp Liam som hade somnat hos mormor. Skrutten då!

Vi var nere på stan igår och Liam fick sig lite nya coola kläder plus att han ville ha en pippihäst hehe. Det är det enda han ska se här hemma. Pippi pippi pippi är det första han säger då han vaknar, bara upp sätta på pippi och mysa ner sig i soffan med en god frukost. Sen är den nya grejen att gå runt i alla skor han kan hitta. Ser ju så sött ut då lilla han kommer mer jimmys 44or. hahaha!!

Jaa, dem små liven. Vad skulle jag göra uten dig Liam <3

Nää, dags att återgå till vardagen, städsöndag som står på schemat så let´s go!

Ha en fortsatt bra söndag!

Milian 2 år!

Yeehy den 9 Februari så fyllde Liams syssling 2 år :) Så idag ska vi på kalas ska bara ner på stan innan och fixa en present sen hämta Jimmy på jobbet innan vi åker till Ösbyholm för att äta tårta :D

Så STORT GRATTIS Milian från oss!!


Milian på Liams 1års kalas

I don´t want to go!- 25 kg och känner mig som en helt annan tjej! Jag har bytt ut mina byxor i stl 40 och bär istället stl 34-36.
Att kämpa och veta vad man vill ger oxå ett större reslutat!

Men sen då? vem är jag nu? vad vill jag nu? Frågor som kommer bli besvarade med tiden tills dess njuter jag av stunderna som bjuds tills jag måste fatta större beslut!

Varför skynda då allt annat handlar om att va först eller vara i tid. NEJ, jag är här och nu och jag vet hur fort det kan gå då allt rycks undan och det blir svart. Jag fick en andra chans och greppar den med kedjor och lås! Så här är jag för att stanna!!!

Tiden rullar på!

Förra helgen var vi¨på Åland med brudarna. Vi kom två i turnerningen dock så spelade jag inte så mkt.. Men berättar mer om de på vip. Vi var obesegrade genom lördagen dock gick söndagen värre och två förluster slutade med ett silver. Men med tanke på spelarnas dagliga form så är det bra jobbat endå.. :)

Sen nu i veckan så har jag mest försökt återhämta mig och jobbat. Liam och jag har nog sett Pippi Långstrump några gånger nu. haha!

Annars så rullar det väl på i morgon så ska vi på 2års kalas hos Liams syssling Milian. Annars blir det nog en lugnt helg har en hel detl jobb att se fram emot nästa vecka! 

 


Kärlek <3

Heej!

Jaa det har varit ganska dött här, JAG VET! Har varit så mkt och jag har sååå mkt i huvudet just nu och massor som händer.. Varje helg har de varit cuper eller jobb så jag har knappt tid med något. I helgen åker vi över till Åland för att liira Dam11an, ska bli skit kul! Jag kommer att försöka skriva några rader varje kväll via datorn som finns där och kanske lite matchreferat. Annars får ni följa oss via vår facebook sida. :)

Imorgon är jag ledig och dås ka Liam och jag ut i snön och leka.. :) Mitt lillahjärta!! Han har börjat forma ord och det går verkligen undan nu.. Så häftigt att se och höra :)

Jaa annars rullar livet på och finns inte så mkt att klaga på :)

Kram på er

RSS 2.0