1

1-6

-5

0

Ja efter första matchen så ligger vi i topp.. Vi mötte Märsta i helgen dock var jag inte med och spelade pga en skada på ledbandet i foten så fick nöja mig med att sitta på sidan.

FSK-MÄRSTA

Vi öppnade matchen otroligt bra och rullar boll precis som vi alltid borde göra efter 12 minuter så står de 3-0 till oss (FSK). Märsta var inte med i matchen alls utan vi fick lätt rulla boll och göra härliga avlsut. Nog vart jag lite avvis för att jag satt på sidan och dem hade så jävla roligt där ute på planen.. Alla tog del av spelet och vi var först i närkamperna. I halvtid så stod de 5-1 till oss. Dem fick sitt mål på en straff. Carro gör en tuff utrusning och dommarn anser den för tuff för fearplay och visar upp ett gult kort. Straffen satte dem snyggt och Carro kunde inte göra så mycket åt den bollen, den satt där den skulle.

Till andra halvlek så tror jag att vi känner oss ganska säkra på en 5-1 ledning så tempot dras ner en anning och vi släpper in Märsta mer i matchen nu än i första h. Men med en backlinje som dominerade bollarna på våran planhalva så var de inte många gånger märsta bröt igenom. Vi behöver fortfarande träna på avslut och att slå en ordentlig passning men de såg så mycket bättre ut än på försäsongen. Vi lyckas få in ett mål till i andra halvlek och matchen slutar 6-1 till FSK :)

Det syntes att vi ville vinna idag och de var nog behövligt att dem där 3 poängen ramlade in i FSK.s spalt. Nu hoppas jag på vinst mot Norrskedika på fredag så vi kan få lite mer självförtroende så är jag övertygad om att denna säsong kommer bli skit skoj.

Jag hade tänkt att jag skulle fotta massa under matchen men det blev inte så.. Får skärpa mig till nästa match då jag hoppas de bjuds på målfest igen :D