Måndag 24 Maj

I helgen var det fullt upp. Fredags så var vi ute i Öset och tog det lugnt, kikade på hockeyn och sen var det hem till sängen efter Talang! Lördagen var inte så mycket annorulna upp vid 9 och åkte över till mamma Daniel skulle ju hjälpa oss med soffan som vi skulla hämta i rimbo men han sabba det då han söp på fredagen och sen hade glömt ställa klockan.. Killar, men sånt som händer! Lördagen rullade vidare ut och kikade på fotboll nere på Arenan men RSK förlosrade med 1-3 mot knivsta. Men då tycker inte jag att de var riktigt rättvist resultat! 2-2 hade varit mer sanning! Sen var det hockey igen så då vart det Öset och sen super god mat på de :)

Igår söndag så hyrde vi släp och hämtade lite begagnade möbler som vi ska ha i nya lägenheten. En soffa och ett köksbord, kommer bli kanon. Bordet såg nästan Nytt ut och soffan blir kanon med lite nya kuddar och någora fina filtar i :)

Idag, så är det lite mulet här och vi ska nog bara ta det lugnt.. Är lite trötta efter helgen alla 3 så soffan låter skönt, kanske en promenad men inte mer än så!

Kram på er



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0