HUM!

Ja igår hämtade vi nycklarna till den nya lägenheten, men de såg ut som skit i den då dem inte städat där ÄN.. Men ursäkta tänk om vi skulle flytta över allt igår då?? Vad hade dem gjort då? Nu gav jag dem två dagar att fixa ALLT i den, för det var inte de enda att dem inte städat. Fattades luckor i köket och kylskåpet stod kvar i Liams rum.. Sen hittade vi lite mer saker som jjag ska skriva upp och ta kort på innan vi flyttar in som dem oxå får fixa!! Ett vägguttag satt löst och en dörrlist vid toan var så man snart kliver igenom den, tapeten i Liams rum är det en stor spricka i plus att väggtapeten är lös!! Hum, är det ända jag säger. Men visa grejer MÅSTE dem fixa som vägguttaget och luckorna och städa!!! Men annars är lägenheten super fiin och stor, vi kommer att trivas super bara vi kan flytta in :)

Tur att Linda var med och passade Liam igår annars hade jag inte vågat fara runt så mycket som jag gjorde igår.. Tack!

Idag blir det parken med Mira och Vincent innan Liam ska till BVC vid 14:45! Ser iallafall ut att bli underbart väder så jordgubbar ska med till parken :)

Nej nu har Liam somnat så ska passa på att sova en liten stund till jag med!



Eric kom hem inatt från bulgarien, hoppas att han haft de super bra!!



Kommentarer
Angelica <3mamma till Liam & nr 2 påväg<3

Han var arbetslös, han tog precis studenten innan liam föddes =) Men ingen av oss klaga väll värst heller på att han var hemma, iaf inte de första månader när liam skrek som han gjorde men tills slut trampa vi varann på tårna!! Nu är jag mer än glad att han jobbar så vi är från varann ett tag!

Hihi jaa men de blir bättre ska du se, dom dör inte av o få skrika lite heller =) bara man vet att dom är torra o mätta så är de ingen fara!! =))

Mysigt de lät o sitta i en park o så ta med jordgubbar osv! hihi



Allt bra annars då? Puss

2010-06-02 @ 09:43:20
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
Charlotte

Ja han är nog lite gul han har ju haft gulsot rätt länge men de börjar sakta bli lite mindre gult :) Nätterna är just nu jobbiga. Han ska äta en gång i timmen, minst! Han är inte alltid hungrig utan vill bara snutta men det är ändå jobbigt för han gråter jätte mycket om han inte får göra det . Nappen tar han inte längre heller, vi ska ta upp de på bvc nästa gång o se va de säger om det . Själva då? :) Åh så fin är er lille Liam!! Tråkigt det med den ostädade lägenheten, hoppas de fixar fint nu. kram

2010-06-02 @ 10:31:41
URL: http://snigelbebis.blogg.se/
Saara ♥ Mamma till Linnéa ♥

Usch så dåligt att det inte var städat och bara massa stök. Det är ju inte det man väntar sig när man ska flytta in.



Hoppas allting är bra med er. Vi får ta och ses snart :)

Blev en snabbis sist, men får ta en längre träff snart tycker jag :)



Ha det bäst!

Kramar

2010-06-03 @ 08:20:51
URL: http://itssaraslife.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0