Ledig måndag!

Idag så var det upp tidigt för att åka med Jimmy in till stan för att vara kartläsare så vi skulle hitta dit han skulle på intervju. Men vi lyckades faktiskt på första försöket och allt gick hyfsat bra.. Men var mycket vi var med om på vägen. En poliskontroll, en bil som tvärt stannade på E18 så vi höll på att vara med i en seriekrock men snabb som Jimmy är så han han till och med blinka och forts som ögat kasta sig ut i andra filen, som tur var så var det inte en bil där. Men iomed att han gjorde så så räddade han både oss bilen framför och bilen bakom! PUH! På vägen hem så var det en last bil som hade ordagrant vält ner i diket och det vart stopp mellan Hägernäs och Arninge. Japp väl hemma så var det bara att hoppa in i mammas bil och bege sig tillbax in till Danderyd där så man kan säga att jag varit i Sthlm hela dagen! Vart en liten sväng i täby mellan svängarna så vart en STOR polotröja, så mysig!

Nu så lagar Jimmy mat och jag har betalat räkningarna eller räkningen hade ju bara en. Men snart så ska vi äta och sen åker vi nog ut till Öset en sväng!

Vad har ni själva varit med om idag?



Kommentarer
Kajsa

Gick det bra på intervjun??

2009-09-29 @ 19:46:47
URL: http://kajsarosander.blogg.se/
peter

Du kan inte gnälla på en kille som kör en lastbil och får däckexplosion. vi försökte så gott vi kunde att få trafiken att flyta, men som alla människor vet ska man titta vad som har hänt... så lessen att det tog tid vid arninge! försöker lösa det mesta!

2009-09-30 @ 15:32:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0