Riala - Rådmansö 0-2

Ja mina vänner ni läser rätt 0-2! Vi vann mot dem fast de hade större delen av matchen på våran planhalva. Men de är målen som räknas eller hur?!

Inte nog med att vi vann så var det nog min tur dag i allmänt. Fått gått tidigare ffrån jobbet vilket brukar vara omöjligt men just då denna dag gick det. SJUKT! Men till matchen åkte vi alla lite hippt som häppt och alla hade anlänt vid ca 18:00. Vi laddade upp i omklädningsrummet med musiken på högsta och denna gång inte till flo-rida eller britney spears neej, till vår egen Rådmansölåt som Mina hade gjort till klubben. Mycket bra och den fick igång oss rijält. Ut med 11 på startpositioner och sen började jobbet.

1:a Halvlek
de har ju större press på oss hela denna halvlek men inget läge känns riktigt tungt eftersom jag kände mig så säker på Kalle i mål. Sen var deras forward så grymt stressade och hade så sjukt höga krav på sig själva, de märktes inte främst på frustrationen utan att de klagade väldigt mycket oxå. Men vi i backlinjen tillsammans med hemjobbade mittfältare så löste vi allt enormt bra och ofta ställde dem offside vilket inte var så svårt att ställa dem i då de rusade så fort deras innermittfältare fick bollen upp med linjen och där stod det och skrek. Domarn vissar återigen denna match att det finns grymt bra domare för division 4 damer oxå. Känns grymt skönt när domarn blåser av för halvtidsvila. Men ni ska veta att det inte endast var på våran planhalva vi var oxå över några gånger och hade farliga chanser på mål. Erika som är en riktig krigare var nära två gånger i första halvlek och minns nog att Honken dribbla på där uppe och var nära hon med.

Halvtid
Hjalle peppar faktiskt igång oss och efter att vi bestämmt att vi ska plocka ner bollen så taggade vi upp med raketen. Sjukt bra för att få alla laddade! Inge mess här inte!

2:a Halvlek!
Publiken denna match är något enormt de med. Så många härliga människor som tagit sig utt till Riala för att heja på oss. Kan lova att vi hade fler där en Riala själva. och tro mig det hördes nog att vi var där. men tillbaks till matchen. Som alla vet är derbyn lite bättre, lite tuffare, lite fulare, lite mer krig, lite mer känslofyllda och lite tuffare för domarn att dömma. Presis som i 1:a så tar de hand om bollen större delen av halvleken men nu kommer de lite närmre men vi kämpar på och deras anfall rinner ut i sanden ett efter ett. Tillsist h'nder något som vi väntat på hur länge som helst och som nog chockade alla på anläggningen. Vi får upp bollen på Matte som alltid är otroligt duktig och även denna boll hinner hon plocka ner och få ett bra inlägg på som via Chippen går till Honken som snyggt sätter den i mål.0-1 och ingen tror de är sant. Vi jubblade för hela säsongens missade poäng, så sjukt bra! Men nu hände även något med Riala de ser mållösa ut och för modligen känner pressen av att ligga under mot RSK. De blir många som försöker göra det själv. på en hörna som gått ut till reut så sker de som inte får ske. Domarn avgör att blsåa straff på en brytning precis innanför straffområdet. Allas tankar snurrade på och deras 7:a ljonglerar fram till straffpunkten, lägger upp den och får klartecken från domarn, PANG Kalle plockar den! Hon fattar det nog inte själv hon räddade oss från 1-1 till 0-1. Vi får en rijäll nytändning och sätter press på dem. matchen börjar närma sig 15 minuter kvar när Chippen får på en riktig långboll som flyger så fint över deras målvak och in i mål. Från ingenting så står vi där nu mot Riala och leder med 0-2 det är så bra att jag förmodlogen kan leva på detta ögonblick hur länge som helst. Men matchen fortsatte i kaous efter att Anna blivit av buren. De hadde oss deffensivt tryckte resten av matchen men med ett grymt slitt av ALLA så kvar står resultatet och när domarn sätter pipan till mun och blåser av hörs ett enormt jubel på från spelare till tränare till publik. Vilken känsla! resultatet speglar kanske inte matchen men den speglar viljan,  tålamodet och kämpar insatsen denna match!

Ett stort TACK till alla som var där för att stötta oss det var grymt roligt att se och erat stöd betyder mer än vad ni tror att höra den där hulligantutan fick dem att irriterade till 100% och oss taggade till 110%. För er spelade vi allt vi kunde och gav er vågen som belöning. TACK!!!

Tillsammans är vi starka


Kommentarer
Crille

Grattis till segern nu blir det drag på grillfesten.

2009-06-26 @ 17:43:57
Jessica

Ja verkligen! Var riktigt skönt att ta dem... Yes nu blir det party lite besviken att det vart samma dag som American Car Show bara men de löser sig! Vi flyttar efterfesten till Yankee Ranch!;)

2009-06-26 @ 21:15:26
URL: http://wahlqvist.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0